Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα, ελα ντε... Δεν εχω ιδεα τι έβλεπα. Το θεμα ειναι οτι το έφτασα μέχρι τέλους... Δε φταίω ρε κοριτσια. Διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό γιατι οι ορμονες τρελαινονται κ που ή θέλεις περισσότερο ή καθόλου... Εγω μαλλον ήθελα... Χαχαχα

Πω πω μαλλον μονο εγω το εχω παθει... 

ρε σεις εγω η χαζη ακομα δεν καταλαβα παντως.... εκανες σεξ οταν ψιλοκοιμοσουν κ δεν καταλαβες τι εκανες; η ειδες ονειρο κ εφτασες σε οργασμο μεσω του ονείρου; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 5 λεπτά , marioula1234 είπε:

ρε σεις εγω η χαζη ακομα δεν καταλαβα παντως.... εκανες σεξ οταν ψιλοκοιμοσουν κ δεν καταλαβες τι εκανες; η ειδες ονειρο κ εφτασες σε οργασμο μεσω του ονείρου; 

Χαχαχα, το δευτερο... Λέγεται κ ονειρωξη αλλα δεν το ειχα παθει ποτε. Τωρα προφανώς που οι ορμονες κ η υγρασια εχει αλλαξει βλεπω προφανως πράγματα που με κανουν κ φτανω σε οργασμό... Χαχαχα, τσοντα σου λεω... Σεξ ουτε για πλακα... 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

56 minutes ago, elpida20 said:

Εγώ είμαι 20 κορίτσι μου και ΔΝΕ με ένοιαξε καθόλου το τι θα πούνε από την στιγμή που το θέλω εγώ.. Βέβαια όλοι ήταν θετικοι

Ελπίζω και εγώ να είναι θετικοί..δεν με νοιάζει πως θα αντιδράσουν..απλά είναι κι αυτό ένα άγχος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, το δευτερο... Λέγεται κ ονειρωξη αλλα δεν το ειχα παθει ποτε. Τωρα προφανώς που οι ορμονες κ η υγρασια εχει αλλαξει βλεπω προφανως πράγματα που με κανουν κ φτανω σε οργασμό... Χαχαχα, τσοντα σου λεω... Σεξ ουτε για πλακα... 

ναι οκ τωρα καταλαβα ξερω για την ονειρωξη εχω παθει κ εγω μια φορα στο παρελθον χαχαχ

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 42 λεπτά , winspert είπε:

Αφού μάτια μου ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος μην ανησυχείς.. το μυαλουδακι μας απλά αναζητά το "απαγορευμένο" και σε συνδιασμό με τις ορμόνες βλέπει όνειρα.... 

Όνειρα όνειρα φλόγες μακρινές μου χαχαχαχα 

Χαλαρά παιδί μου άκου εκεί ξύπνησε... Αποβολή πάντως από κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει ή διαβάσει ποτέ να συμβαίνει. Άλλο είναι ένας ακούσιος αθώος οργασμός που στον ύπνο μπορεί να νομίζεις ότι ήταν πολύ δυνατός αλλά είναι απλά 2-3 συσπάσεις και άλλο η διαδικασία η σεξουαλικη που κάτι παραβιάζει γενικά το χώρο και μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Δεν απαγορεύουν οι γιατροί μόνο λόγο οργασμού. Περισσότερο λόγο αντρισμου χαχαχαχα μη ξεφύγει ο συζυξ και κάνει πάρτυ... Οπότε να είσαι χαλαρή....

Καλημέρα όλη μέρα τρελές κι αλοπαρμενες κόρες.... Το πινακακι μου ψάχνω και δε το βρίσκω να βάλω κι άλλες μαζί κι εμενα χαχα.

Αυχενική 27/3 . Πήγαμε γιατρό είδαμε φασολι με κοιλιακό υπέρηχο επιτέλους αν και ζοριστηκαμε λιγάκι, ακούσαμε και Τίκα τακ ....

Μέχρι την αυχενική δε ξανά πάω στο γιατρό μου είπε.... Ναι καλά είπα από μέσα μου κάτσε να αγχωθω και θα κάνω αντίσκηνο εκεί απ' έξω... Άιντε από εκεί τρεις εβδομάδες μακριά... Θα σκάσω....

Τι κάνετε εσείς; Πώς είστε;

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Αφού μάτια μου ο γιατρός ήταν καθησυχαστικος μην ανησυχείς.. το μυαλουδακι μας απλά αναζητά το "απαγορευμένο" και σε συνδιασμό με τις ορμόνες βλέπει όνειρα.... 

Όνειρα όνειρα φλόγες μακρινές μου χαχαχαχα 

Χαλαρά παιδί μου άκου εκεί ξύπνησε... Αποβολή πάντως από κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει ή διαβάσει ποτέ να συμβαίνει. Άλλο είναι ένας ακούσιος αθώος οργασμός που στον ύπνο μπορεί να νομίζεις ότι ήταν πολύ δυνατός αλλά είναι απλά 2-3 συσπάσεις και άλλο η διαδικασία η σεξουαλικη που κάτι παραβιάζει γενικά το χώρο και μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Δεν απαγορεύουν οι γιατροί μόνο λόγο οργασμού. Περισσότερο λόγο αντρισμου χαχαχαχα μη ξεφύγει ο συζυξ και κάνει πάρτυ... Οπότε να είσαι χαλαρή....

Καλημέρα όλη μέρα τρελές κι αλοπαρμενες κόρες.... Το πινακακι μου ψάχνω και δε το βρίσκω να βάλω κι άλλες μαζί κι εμενα χαχα.

Αυχενική 27/3 . Πήγαμε γιατρό είδαμε φασολι με κοιλιακό υπέρηχο επιτέλους αν και ζοριστηκαμε λιγάκι, ακούσαμε και Τίκα τακ ....

Μέχρι την αυχενική δε ξανά πάω στο γιατρό μου είπε.... Ναι καλά είπα από μέσα μου κάτσε να αγχωθω και θα κάνω αντίσκηνο εκεί απ' έξω... Άιντε από εκεί τρεις εβδομάδες μακριά... Θα σκάσω....

ποτε πηγες γιατρο αγαπημένη; σημερα; αχ τελεια!!! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

@marioula1234k @gogouli_εχετε δικιο... Γινεται χαμος μεσα μου απο πηγματα κρεμας. Το θεμα ει αι οτι φοβαμαι να περιφερομαι με το δάχτυλο γυρω γυρω, αισθάνομαι ενόχληση κ δεν μπορω κιολας να τη βγαλω προς τα εξω. Δεν βολεύει... Θα ρωτησω το γιατρο που θα τον παρω μετα αν μπορω να κανω πλυσεις με κατι ή να με ξεβουλωσει αυτος;;;;; Τι να πω... 

πρίν από 34 λεπτά , marioula1234 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου... Ολα πανε καλα... Χαιρομαι πολυ... Αυριο θα παω κ εγω κ δεν μπορω να κρατηθω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα φιλες μ....τι μ κάνετε????

Καλά μωρέ αλλοπαρμανες πρωι πρωι πιάσατε τις τσόντες????? χαχαχαχαχαχ ελεος με εσάς...

τι θα σας κάνω μ λέτε???? 

@winspert @Mamacita Alina @marioula1234

νόμιζα ότι μόνο εγω ειμαι η τρελη ...χαχαχαχαχαχα...σας αγαπώ απλά.

• Χαχα 3

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλά μωρέ αλλοπαρμανες πρωι πρωι πιάσατε τις τσόντες????? χαχαχαχαχαχ ελεος με εσάς...

Χαχαχα, τι να κάνουμε.... Ασε τις τσοντες τωρα κ να μου πει καποια τι θα κανω με το στουμπωμενο μου... :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Καλημερα σε όλες!!! Εγω χθες ειχα γιατρο και ακούσαμε τικ τακ τικ τακ! Τρελάθηκα ήθελα να βάλω τα κλάμματα αλλα κρατήθηκα! 152 παλμοί μεγάλος σάκος στις 7εβδ και 3 ημέρες! Για αυχενική δεν μου ειπε ημερομηνία αλλα εχω ξανα ραντεβού στις 28 Μαρτίου! Αφού ακούσαμε καρδούλα ειμαι κάπως πιο ήρεμη... :) 

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, τι να κάνουμε.... Ασε τις τσοντες τωρα κ να μου πει καποια τι θα κανω με το στουμπωμενο μου... :lol:

Και εγω το ίδιο θέμα εχω αστα!!!!! Κάποια στιγμή κανουν ενα ντου κο βγαίνουν νομιζω μην ανησυχείς... Αν επρεπε να κανουμε κατι θα μας το έλεγε ο γιατρός ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

αχαχχαχαχ..πλάκα στην πλακα.ειναι όντως??? εμένα δεν ήταν αληθεια. το νιώθεις??? 

πρίν από 20 λεπτά , Eleni Tz είπε:

Καλημερα σε όλες!!! Εγω χθες ειχα γιατρο και ακούσαμε τικ τακ τικ τακ! Τρελάθηκα ήθελα να βάλω τα κλάμματα αλλα κρατήθηκα! 152 παλμοί μεγάλος σάκος στις 7εβδ και 3 ημέρες! Για αυχενική δεν μου ειπε ημερομηνία αλλα εχω ξανα ραντεβού στις 28 Μαρτίου! Αφού ακούσαμε καρδούλα ειμαι κάπως πιο ήρεμη... :)

Και εγω το ίδιο θέμα εχω αστα!!!!! Κάποια στιγμή κανουν ενα ντου κο βγαίνουν νομιζω μην ανησυχείς... Αν επρεπε να κανουμε κατι θα μας το έλεγε ο γιατρός ..

Μπραβο αγαπη μου. Καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι... Υπομονη μεχρι το επομενο ραντεβού... 

Ελπιζω να βγουν αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο που παραμενει κρεμα με ακαθαρσιες μεσα για καιρό. Ισως μα αναπτυσσονται κ μυκητες; Ποιος ξέρει... Θα μαθω μετα... 

πρίν από 14 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αχαχχαχαχ..πλάκα στην πλακα.ειναι όντως??? εμένα δεν ήταν αληθεια. το νιώθεις??? 

Δεν το νοιώθω τοσο. Βέβαια τωρα που τα σκαλισα τα καταλαβαίνω λιγο... Οσο το οτι εχει μειωθεί η ροη των ουρων. Αυτο δλδ που λεω απο την αρχη. Ισως αν πιεζομουν πολυ την ωρα που κανω τσισα να εβγαιναν αλλα φυσικα δεν κανει... Εχω τη συσκευη της μπεταντιν για κολπικες πλυσεις. Θα ρωτησω το γιατρο αν κανει να τη χρησιμοποιησω με νερο... 

Καλα εισαι εσυ κοριτσακι μου;;; Εχετε κανα καρναβαλι εκει να πας; Δεν ξερω αν σ αρεσουν κιολας αυτα.... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

και εμεις σαγαπαμε ζουζουναααα

πρίν από 33 λεπτά , winspert είπε:

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φοβασαι τοσο να βαλεις δαχτυλάκι.... δεν σου πα να χωσεις μεσα μισο μετρο δαχτυλο βαλε λιγο εξω εξω κ θα δεις τι εχεις να βγαλεις εξω.... το μωρο ειναι πολυ πιο μεσα τπτ δεν μποκειται να παθει... σοβαρα τωρα;; τι φοβασαι οτι μπορεις να παθεις δηλαδή; 

πρίν από 25 λεπτά , Eleni Tz είπε:

τελεια τα νεα σου καλη μου! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 17 λεπτά , marioula1234 είπε:

και εμεις σαγαπαμε ζουζουναααα

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φοβασαι τοσο να βαλεις δαχτυλάκι.... δεν σου πα να χωσεις μεσα μισο μετρο δαχτυλο βαλε λιγο εξω εξω κ θα δεις τι εχεις να βγαλεις εξω.... το μωρο ειναι πολυ πιο μεσα τπτ δεν μποκειται να παθει... σοβαρα τωρα;; τι φοβασαι οτι μπορεις να παθεις δηλαδή; 

τελεια τα νεα σου καλη μου! 

@marioula1234 λοιπόν εεεε θα γεννησω μια ωρα αρχιτερα με όλες εσάς τις τρελές διαβαζω απο χθες για δάχτυλακια και Εχω λιώσει στο γέλιο απο την υπνηλίας δεν μπορω να απανταω και αμέσως @winspertκαι εσύ χωσε παιδάκι μου δαχτυλακι να βγαλεις την κρέμα απο το πουλάκι πρόσεξε όμως με το δαχτυλακι για τυχόν διεγέρσεις χαχχαχαχχαχαχ μετα βλέπω σεξ και τέτοια ελάτε λυπηθητε μας αραχνιασε κορίτσια με το μικροσκόπιο θα το βλέπουμε απο εδώ και πέρα καλέ τι το κάναμε το φόρουμ μπορδελακι μπορδελακι χαχαχαχαχαχαχαχα @Rafaelatarzanμωρη εσυ τι λες @Mamacita Alina ενώ λιώσει και με σένα με όλες σας Εχω λιώσει θεοτρελες 

πρίν από 53 λεπτά , winspert είπε:

Θα πεις μαναρι στον γιατρό help μου στουμπωσε απο την κρέμα ξεστουμπωσε το εσύ χαχαχχαχαχχαα κάτι θα κανει που θα πάει....:lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 38 λεπτά , marioula1234 είπε:

Δε φοβαμαι μην παθει κατι το μωρο... Απλα μου ειναι λιγο αβολο κ δεν μπορω κιολας να βγαλω την κρεμα... Χαχαχα, τι θεμα ανοιξα θεε μου... 

πρίν από 27 λεπτά , Giotitsa είπε:

@marioula1234 λοιπόν εεεε θα γεννησω μια ωρα αρχιτερα με όλες εσάς τις τρελές διαβαζω απο χθες για δάχτυλακια και Εχω λιώσει στο γέλιο απο την υπνηλίας δεν μπορω να απανταω και αμέσως @winspertκαι εσύ χωσε παιδάκι μου δαχτυλακι να βγαλεις την κρέμα απο το πουλάκι πρόσεξε όμως με το δαχτυλακι για τυχόν διεγέρσεις χαχχαχαχχαχαχ μετα βλέπω σεξ και τέτοια ελάτε λυπηθητε μας αραχνιασε κορίτσια με το μικροσκόπιο θα το βλέπουμε απο εδώ και πέρα καλέ τι το κάναμε το φόρουμ μπορδελακι μπορδελακι χαχαχαχαχαχαχαχα @Rafaelatarzanμωρη εσυ τι λες @Mamacita Alina ενώ λιώσει και με σένα με όλες σας Εχω λιώσει θεοτρελες 

Θα πεις μαναρι στον γιατρό help μου στουμπωσε απο την κρέμα ξεστουμπωσε το εσύ χαχαχχαχαχχαα κάτι θα κανει που θα πάει....:lol::lol:

Χαχαχα χαχαχα, ακριβώς αυτο θα του πω... Τουμποφλο γιατι χανομαστε... Κοριτσια αληθεια τωρα... Εγω μια απορια ειχα... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, εχω πεθανει στο γελιο... Εγω το ρωτησα τοσο διακριτικα... Δεν περιμενα να ακουσω για δαχτυλακια... Δε φταιω εγώ... Χαχαχα 

Καλο μεσημερακι που λεει κ ο Μουτσινας... :lol:

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...