Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 hour ago, DemiDe είπε:

Κορίτσια να σας εξομολογήσω κάτι,καθώς είμαι 23 χρονών και έγκυος τώρα τελιώνω τις σπουδές μου το μάιο,εννοείτε αυτό το μωρό το θέλω πολυ και εγώ και ο σύντροφος μου...έχουμε αποφασίσει να μην το ανακοινώσουμε ακόμα στους δικους μας μέχρι εώς να δούμε ότο το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι καλά....φοβάμαι λίγο την αντίδραση περι ηλικίας αλλά υπομονή..έχει τύχει σε κάποια; 

Κορίτσι μου δεν μου έχει τύχει απλά να σκέφτεσαι ότι το μωράκι ήταν ένα δώρο. Κι εφόσον είστε ευτυχισμένοι και οι δύο να κοιτάτε με αισιοδοξία μπροστά για να φτιάξετε την όμορφη οικογένεια σας. Το πότε θα το πείτε θα τι αποφασίσετε εσείς όταν νιώσετε έτοιμοι. Κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και να μην αγχώνεσαι!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

αααάαα τι ωραία νεα αγαπη μ...χαίρομαι που πάνε όλα καλά...μπραβο σας....

μμμμμ όσο για μένα θα αργήσω λίγο να ξανακανω δοκιμασία....λέω να κάτσω....να κάνω κάτι για μένα κ με τον άντρα μ....θα είμαι όμως πάντα ενεργή κ πάντα από πίσω σας...θα σας προλάβω μην σε νοιάζει....

να πάρω σχοινί να έρθω???? εισαι φρονημη??? Ε???? πανσετουλα Μήπως???? αχαχαχχαχα

εγω καλα ειμαι ....εσύ???? Φιλάκια 

@winspert @marioula1234 δεν μ λέτε αφήσατε τα βυζια σας κ πιάσατε τα δάκτυλα τωρα με το στουμπωσε??? εεεεεεε???? 

τι θα γίνει με εσάς μ λέτε??? να πάρω σχοινί να έρθω για πειτε μ??? 

ααααα δεν θα τα πάμε καλά θα σας μαλώσω....

λοιπόν πέρα από την πλάκα...κ εγώ έβαζα τέτοια κολπική κρεμα κ είχα τις ίδιες απορίες με εσάς....ο ντοκ μ είπε ότι δεν παθαίνουμε τίποτες απόλυτος....κ να μείνει μεσα λέει κ να βάλεις την καινούργια δεν έχει ανάγκη...οπότε μην μ ανχωνεσται

Αφήστε την εκεί καλε δε πειράζει κάπου....

Καλό σας κάνει να το ξέρετε....

@Mamacita Alina έλα πάρε θέση σ λεω....

μ άφησαν τα βυζια πιασαν τα μ@νια σ λεω...αχχαχαχαχα ...παναγια μ βρωμοστομη εγινα...χαχαχαχα

ελπίζω να μην παρεξηγήσετε κοριτσια μ....πλάκα κάνω πάντα....με μάθατε τωρα...

σας φιλώ γλυκά μανουλες μ

καλα κοροιδευε εσυ εγω ξενο σωμα δεν αφηνω μεσα μου για πολυ καιρο... αν το αφησω για μηνες θα πηξει κ θα βγαλω στο τελος κανα μακρυναρι εξω... ετοιμο πεος στα μετρα μ κιολας χαχαχχ:tongue:

2 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Κορίτσια να σας εξομολογήσω κάτι,καθώς είμαι 23 χρονών και έγκυος τώρα τελιώνω τις σπουδές μου το μάιο,εννοείτε αυτό το μωρό το θέλω πολυ και εγώ και ο σύντροφος μου...έχουμε αποφασίσει να μην το ανακοινώσουμε ακόμα στους δικους μας μέχρι εώς να δούμε ότο το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι καλά....φοβάμαι λίγο την αντίδραση περι ηλικίας αλλά υπομονή..έχει τύχει σε κάποια; 

κοριτσι μου δικο σας ειναι το παιδακι θα κανετε οτι εσεις κρινετε σωστο

λοιπον πήγα γιατρο ολα καλα με το νινι1z165xd.jpg

• Χαχα 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

8 minutes ago, marioula1234 said:

καλα κοροιδευε εσυ εγω ξενο σωμα δεν αφηνω μεσα μου για πολυ καιρο... αν το αφησω για μηνες θα πηξει κ θα βγαλω στο τελος κανα μακρυναρι εξω... ετοιμο πεος στα μετρα μ κιολας χαχαχχ:tongue:

κοριτσι μου δικο σας ειναι το παιδακι θα κανετε οτι εσεις κρινετε σωστο

λοιπον πήγα γιατρο ολα καλα με το νινι1z165xd.jpg

Οοοοο τι μικρούλι...να το χέρεσαι και καλή τελειόμενη εγκυμοσύνη να έχεις..έχεις μεγάλο δικιο σε αυτό αλλα με τρώει το άγχος(είμαι και πολύ αγχοτικός τύπος)...μακάρι και εγώ σε λίγες βδομάδες να δώ το καλό μου..μονο σάκο μέχρι στιγμής ακόμα 5 εβδομάδων είμαι είναι γρήγορα

πρίν από 11 λεπτά , DemiDe είπε:

Οοοοο τι μικρούλι...να το χέρεσαι και καλή τελειόμενη εγκυμοσύνη να έχεις..έχεις μεγάλο δικιο σε αυτό αλλα με τρώει το άγχος(είμαι και πολύ αγχοτικός τύπος)...μακάρι και εγώ σε λίγες βδομάδες να δώ το καλό μου..μονο σάκο μέχρι στιγμής ακόμα 5 εβδομάδων είμαι είναι γρήγορα

σε λιγες μερουκες θα ακουσετε καρδουλα κ μετα σειρα εχουν τα δειτε χερακια ποδαρακια αχ τι ευτυχία! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 said:

σε λιγες μερουκες θα ακουσετε καρδουλα κ μετα σειρα εχουν τα δειτε χερακια ποδαρακια αχ τι ευτυχία! 

Ανυπομονώ πολύ...δεν είδαμε κάτι μέσα στο σάκο ακομή..είναι φυσιολογικο ετσι;

Χαχαχαχαχα τι τηλεπάθεια ήταν αυτή ρε αγάπη μου; @Rafaelatarzan;

Με το πού είδα ειδικά το αναφερθέν δαχτυλακι της Μαριούλας σε σκέφτηκα αμέσως... Χαχαχαχα 

Καλέ αυτές εδώ δε παλευοντε σε λέω. Η Μαριούλα μου άρχισε και τα πεη τώρα. Δε μας λυπάται η άκαρδη εμάς τις νυστικες που κάνουμε κράτη για δεύτερο και αν τρίμηνο χαχαχαχα μιλάμε γελάω μόνη μου και θα ξυπνήσω το παιδί χαχαχαχα τρελές.

Πάρε το σχοινί σου γιατί δε μας βλέπω καλά με δ'αυτες. Στουμπωνει καλέ το μνι; Μήπως ψάχνουμε αφορμές για αποπλάνηση του συζύγου; Χαχαχαχαχα

Καλησπέρα και καλή βραδιά!!

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Με το πού είδα ειδικά το αναφερθέν δαχτυλακι της Μαριούλας σε σκέφτηκα αμέσως... Χαχαχαχα 

Καλέ αυτές εδώ δε παλευοντε σε λέω. Η Μαριούλα μου άρχισε και τα πεη τώρα. Δε μας λυπάται η άκαρδη εμάς τις νυστικες που κάνουμε κράτη για δεύτερο και αν τρίμηνο χαχαχαχα μιλάμε γελάω μόνη μου και θα ξυπνήσω το παιδί χαχαχαχα τρελές.

Πάρε το σχοινί σου γιατί δε μας βλέπω καλά με δ'αυτες. Στουμπωνει καλέ το μνι; Μήπως ψάχνουμε αφορμές για αποπλάνηση του συζύγου; Χαχαχαχαχα

Κορίτσια δεν υπάρχετε... Χαχαχα.... 

Καλε βεβαιως κ στουμπωνει... Το δικο μου... Χαχαχα 

Οσο για την αποπλανηση δυστυχώς εμεις που ειμαστε απο εξωσωματικη απαγορεύεται αυστηρα... Αστα γιατι καμια φορα μπορεί να συμβεί τπτ ακουσια στον υπνο. Εχουν τρελαθει οι ορμονες λεμε... Κ οταν  το συνειδητοποιεις οτι συνεβη αυτο γιατι ξυπνας, τρελές τυψεις κ τρομος μην εγινε κανα κακο... 

Αληθεια, μονο σε μενα εχει συμβει αυτο;;; Φαντάζομαι καταλαβατε τι... :huh:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

χαχαχ υπομονη αγαπημενη μουυυυ

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια δεν υπάρχετε... Χαχαχα.... 

Καλε βεβαιως κ στουμπωνει... Το δικο μου... Χαχαχα 

Οσο για την αποπλανηση δυστυχώς εμεις που ειμαστε απο εξωσωματικη απαγορεύεται αυστηρα... Αστα γιατι καμια φορα μπορεί να συμβεί τπτ ακουσια στον υπνο. Εχουν τρελαθει οι ορμονες λεμε... Κ οταν  το συνειδητοποιεις οτι συνεβη αυτο γιατι ξυπνας, τρελές τυψεις κ τρομος μην εγινε κανα κακο... 

Αληθεια, μονο σε μενα εχει συμβει αυτο;;; Φαντάζομαι καταλαβατε τι... :huh:

τι καλε; εκανες σεξ στον ύπνο σου; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , marioula1234 είπε:

τι καλε; εκανες σεξ στον ύπνο σου; 

Χαχαχα, ελα ντε... Δεν εχω ιδεα τι έβλεπα. Το θεμα ειναι οτι το έφτασα μέχρι τέλους... Δε φταίω ρε κοριτσια. Διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό γιατι οι ορμονες τρελαινονται κ που ή θέλεις περισσότερο ή καθόλου... Εγω μαλλον ήθελα... Χαχαχα

Πω πω μαλλον μονο εγω το εχω παθει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 30 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, ελα ντε... Δεν εχω ιδεα τι έβλεπα. Το θεμα ειναι οτι το έφτασα μέχρι τέλους... Δε φταίω ρε κοριτσια. Διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό γιατι οι ορμονες τρελαινονται κ που ή θέλεις περισσότερο ή καθόλου... Εγω μαλλον ήθελα... Χαχαχα

Πω πω μαλλον μονο εγω το εχω παθει... 

Ναι μόνο εσύ ... Στάνταρ.... Στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα γίνει ανταγωνίστρια του Σειρηνάκη (να ναι καλά η Τζούλια μάθαμε ένα όνομα και θα το λεμε χαχαχαχα)... Δεν έκανα άλλη δουλειά. Και μάλιστα λόγο σοβαρής αποκόλλησης απαγορευόταν και να κοιταχτουμε. Ο γιατρός πάντως μου είχε πει ότι είναι πολύ πολύ πιο ήπιο ειδικά στον ύπνο απ' ότι το αισθάνομαι οπότε να μην ανησυχώ.

Εεε κάτσε κι απόλαυσε το λοιπόν κι εσύ χαχαχαχα 

Μην ανησυχείς πέραν της πλάκας. Ρώτα και τον γιατρό. Κατηγορα μια φίλη σου ότι σου είπε ότι είδε τέτοιο όνειρο και φοβάσαι κι εσύ μη δεις και συμβεί κάτι έτσι του το έφερα εγώ χαχαχαχα 

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Ναι μόνο εσύ ... Στάνταρ.... Στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα γίνει ανταγωνίστρια του Σειρηνάκη (να ναι καλά η Τζούλια μάθαμε ένα όνομα και θα το λεμε χαχαχαχα)... Δεν έκανα άλλη δουλειά. Και μάλιστα λόγο σοβαρής αποκόλλησης απαγορευόταν και να κοιταχτουμε. Ο γιατρός πάντως μου είχε πει ότι είναι πολύ πολύ πιο ήπιο ειδικά στον ύπνο απ' ότι το αισθάνομαι οπότε να μην ανησυχώ.

Εεε κάτσε κι απόλαυσε το λοιπόν κι εσύ χαχαχαχα 

Μην ανησυχείς πέραν της πλάκας. Ρώτα και τον γιατρό. Κατηγορα μια φίλη σου ότι σου είπε ότι είδε τέτοιο όνειρο και φοβάσαι κι εσύ μη δεις και συμβεί κάτι έτσι του το έφερα εγώ χαχαχαχα 

Ουφ, ανακουφιστηκα λιγο. Για καποια στιγμη νομιζα πως ειμαι διεστραμενη. Χαχαχα... 

Καλε ποια φιλη. Εντρομη οταν ο θεος ξημερωσε τη μερα κ μετα απο φρικη οταν το καταλαβα μην προκαλεσα καμια αποβολη, πηρα το γιατρο κ του λεω, αν κ ντρέπομαι πολυ, πιο πολυ φοβαμαι οποτε θα σε ρωτησω. Κ του το ειπα κ μου ειπε πως δεν πειράζει... Μιλαμε για τυψεις, ε;;; Κ δεν το κανα κ επιτηδες η καημένη... Απλα εγινε... Ωραιο ηταν αλλα φοβαμαι να κοιμηθω μην ξαναγίνει. Εχει γινει σχεδον 2 φορες. Κ λεω σχεδον γιατι τη δεύτερη ξύπνησα οταν πήγαινε να ξεκινησει κ το ψιλοεκοψα αν μπορω να το πω αυτο... Χαχαχα, τι τραβαμε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου δεν μου έχει τύχει απλά να σκέφτεσαι ότι το μωράκι ήταν ένα δώρο. Κι εφόσον είστε ευτυχισμένοι και οι δύο να κοιτάτε με αισιοδοξία μπροστά για να φτιάξετε την όμορφη οικογένεια σας. Το πότε θα το πείτε θα τι αποφασίσετε εσείς όταν νιώσετε έτοιμοι. Κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και να μην αγχώνεσαι!

Εγώ είμαι 20 κορίτσι μου και ΔΝΕ με ένοιαξε καθόλου το τι θα πούνε από την στιγμή που το θέλω εγώ.. Βέβαια όλοι ήταν θετικοι

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...