Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

ζουζούνα μ....ουουουου καλε τρίδυμα εχεις????συνχαρητηρια ψυχή μ το αξίζεις....ολες σας εδώ μέσα....μπράβο σ....με το καλό κ τ αλλο μωράκι εδω...πω πω   ετσι ετσι να πάτε κ γω θα μαι εδώ δίπλα σας...πολυ χάρηκα...αχ τι όμορφα νεα είναι αυτα...αγαοη μ εσύ...

σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σ...Αλλά όπως θα δεις εδώ μέσα δεν μασάω εγω ....κοιταω πάντα μπροστά....κ όλα θα γίνουν...Δεν βιάζομαι....θα πετύχω κ γω κ όσες άλλες προσπαθούν...

να προσέχεις το μπιζελακι σ....περιμένουμε νεα σ...γιουπιιιιιιιιιι μωράκι ομορφο ...

Γύρισα! Όλα πάνε τέλεια! Σε 15 μέρες πάω να ακούσω καρδούλα! Εννοείται πως δεν το βάζεις κάτω!! Σε περιμένω σε λίγες μέρες να μου πεις τα νέα!! 

• Μου αρέσει 3

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 2 λεπτά , Vassia13 είπε:

Γύρισα! Όλα πάνε τέλεια! Σε 15 μέρες πάω να ακούσω καρδούλα! Εννοείται πως δεν το βάζεις κάτω!! Σε περιμένω σε λίγες μέρες να μου πεις τα νέα!! 

αααάαα τι ωραία νεα αγαπη μ...χαίρομαι που πάνε όλα καλά...μπραβο σας....

μμμμμ όσο για μένα θα αργήσω λίγο να ξανακανω δοκιμασία....λέω να κάτσω....να κάνω κάτι για μένα κ με τον άντρα μ....θα είμαι όμως πάντα ενεργή κ πάντα από πίσω σας...θα σας προλάβω μην σε νοιάζει....

On 4/3/2019 at 5:20 ΜΜ, marioula1234 είπε:

τελεια νεα αγαπηηηηη

ταρζανακι μας καλο δεν σε ξεχναμε εσενα και να θελεις :)

να πάρω σχοινί να έρθω???? εισαι φρονημη??? Ε???? πανσετουλα Μήπως???? αχαχαχχαχα

εγω καλα ειμαι ....εσύ???? Φιλάκια 

@winspert @marioula1234 δεν μ λέτε αφήσατε τα βυζια σας κ πιάσατε τα δάκτυλα τωρα με το στουμπωσε??? εεεεεεε???? 

τι θα γίνει με εσάς μ λέτε??? να πάρω σχοινί να έρθω για πειτε μ??? 

ααααα δεν θα τα πάμε καλά θα σας μαλώσω....

λοιπόν πέρα από την πλάκα...κ εγώ έβαζα τέτοια κολπική κρεμα κ είχα τις ίδιες απορίες με εσάς....ο ντοκ μ είπε ότι δεν παθαίνουμε τίποτες απόλυτος....κ να μείνει μεσα λέει κ να βάλεις την καινούργια δεν έχει ανάγκη...οπότε μην μ ανχωνεσται

Αφήστε την εκεί καλε δε πειράζει κάπου....

Καλό σας κάνει να το ξέρετε....

@Mamacita Alina έλα πάρε θέση σ λεω....

μ άφησαν τα βυζια πιασαν τα μ@νια σ λεω...αχχαχαχαχα ...παναγια μ βρωμοστομη εγινα...χαχαχαχα

ελπίζω να μην παρεξηγήσετε κοριτσια μ....πλάκα κάνω πάντα....με μάθατε τωρα...

σας φιλώ γλυκά μανουλες μ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μμμμμ όσο για μένα θα αργήσω λίγο να ξανακανω δοκιμασία....λέω να κάτσω....να κάνω κάτι για μένα κ με τον άντρα μ....θα είμαι όμως πάντα ενεργή κ πάντα από πίσω σας...θα σας προλάβω μην σε νοιάζει....

να πάρω σχοινί να έρθω???? εισαι φρονημη??? Ε???? πανσετουλα Μήπως???? αχαχαχχαχα

@winspert @marioula1234 δεν μ λέτε αφήσατε τα βυζια σας κ πιάσατε τα δάκτυλα τωρα με το στουμπωσε??? εεεεεεε???? 

λοιπόν πέρα από την πλάκα...κ εγώ έβαζα τέτοια κολπική κρεμα κ είχα τις ίδιες απορίες με εσάς....ο ντοκ μ είπε ότι δεν παθαίνουμε τίποτες απόλυτος....κ να μείνει μεσα λέει κ να βάλεις την καινούργια δεν έχει ανάγκη...οπότε μην μ ανχωνεσται

μ άφησαν τα βυζια πιασαν τα μ@νια σ λεω...αχχαχαχαχα ...παναγια μ βρωμοστομη εγινα...χαχαχαχα

Και πολύ καλά θα κάνεις!!! Εδώ θα μάστε! Σε περιμένουμε!! Κοίτα να περνάς καλά! 

• Μου αρέσει 1

ibiUp2.png

Κορίτσια να σας εξομολογήσω κάτι,καθώς είμαι 23 χρονών και έγκυος τώρα τελιώνω τις σπουδές μου το μάιο,εννοείτε αυτό το μωρό το θέλω πολυ και εγώ και ο σύντροφος μου...έχουμε αποφασίσει να μην το ανακοινώσουμε ακόμα στους δικους μας μέχρι εώς να δούμε ότο το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι καλά....φοβάμαι λίγο την αντίδραση περι ηλικίας αλλά υπομονή..έχει τύχει σε κάποια; 

πρίν από 44 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, δεν υπαρχεις... Οπως τα λες ειναι ακριβώς... Πωπωπω, πολυ γελιο.... Χαχαχα. Τι να παρεξηγησουμε καλε... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, δεν υπαρχεις... Οπως τα λες ειναι ακριβώς... Πωπωπω, πολυ γελιο.... Χαχαχα. Τι να παρεξηγησουμε καλε... Χαχαχα 

χαίρομαι πολύ που δεν με παρεξηγείτε....Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος γι αυτο...μ αρέσει το χιούμορ...χαχαχαχα άλλωστε φαίνεται...

γλυκουλα μ εσυ...να γελάτε πάντα έτσι στην ζωή σας...❤❤

Just now, Rafaelatarzan είπε:

χαίρομαι πολύ που δεν με παρεξηγείτε....Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος γι αυτο...μ αρέσει το χιούμορ...χαχαχαχα άλλωστε φαίνεται...

Ρε συ, κοντεψα να κατουρηθω σου λεω... Με μειωμένη ροη πάντα... Χαχαχα χαχαχα 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ρε συ, κοντεψα να κατουρηθω σου λεω... Με μειωμένη ροη πάντα... Χαχαχα χαχαχα 

απο το στουμπωμα είναι σ λεω....βαλε χεράκι να φύγει το τσισακι...χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχ 

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

@Rafaelatarzanμωρη γαλοπούλα που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα λες πες μου λίγο λυσε μου την απορία βλέπεις ταινίες χαχχαχχαχχα θα σε ξεπουπουλιασω λεμεεεε

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

@Rafaelatarzanμωρη γαλοπούλα που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα λες πες μου λίγο λυσε μου την απορία βλέπεις ταινίες χαχχαχχαχχα θα σε ξεπουπουλιασω λεμεεεε

αχχαχαχαχα τρελη εδω παιδι μ τι περιμένεις...κοκοκοκο...μπουχαχαχαχαχα εχω όρεξη σημερα γιαυτο....

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αχχαχαχαχα τρελη εδω παιδι μ τι περιμένεις...κοκοκοκο...μπουχαχαχαχαχα εχω όρεξη σημερα γιαυτο....

Τι καλά που κανείς χωρίς τρέλα δεν γίνεται ρε γαμωτο

xfHlp3.png

πρίν από 31 λεπτά , DemiDe είπε:

Κορίτσια να σας εξομολογήσω κάτι,καθώς είμαι 23 χρονών και έγκυος τώρα τελιώνω τις σπουδές μου το μάιο,εννοείτε αυτό το μωρό το θέλω πολυ και εγώ και ο σύντροφος μου...έχουμε αποφασίσει να μην το ανακοινώσουμε ακόμα στους δικους μας μέχρι εώς να δούμε ότο το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι καλά....φοβάμαι λίγο την αντίδραση περι ηλικίας αλλά υπομονή..έχει τύχει σε κάποια; 

δεν μ έχει τύχει οχι...Αλλά αφού το θέλετε εσείς οι 2 συγνωμη κιολας που θα μιλήσω κάπως τωρα.....Δεν πέφτει λογο σε κανέναν άλλο για το τι θα κάνετε εσείς μαζι...να κοιτάξετε να φτιάξετε την οικογένεια που θέλετε κ όλα θα γίνουν...να μην ανχωνεσαι κ να πράξετε όπως θέλετε εσείς μαζι...Μην το πειτε ναι αδου ετσι θέλετε...ενήλικοι εισται...

να έχεις μια υγειη κ τελιομηνη εγκυμοσύνη αγαπη μ....να χαρείς το παιδάκι σ κ όλα θα πάνε καλά...

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Τι καλά που κανείς χωρίς τρέλα δεν γίνεται ρε γαμωτο

Έτσι έτσι ποκεμον μ....τρέλα με κορδέλα σ λεω....ελα ξεκινήσει το μάστερ...ώρα για σάλια τωρα...χαχαχαχαχα κάνω κ διατα ρε γαμωτο...ουφφφφφ.

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

δεν μ έχει τύχει οχι...Αλλά αφού το θέλετε εσείς οι 2 συγνωμη κιολας που θα μιλήσω κάπως τωρα.....Δεν πέφτει λογο σε κανέναν άλλο για το τι θα κάνετε εσείς μαζι...να κοιτάξετε να φτιάξετε την οικογένεια που θέλετε κ όλα θα γίνουν...να μην ανχωνεσαι κ να πράξετε όπως θέλετε εσείς μαζι...Μην το πειτε ναι αδου ετσι θέλετε...ενήλικοι εισται...

να έχεις μια υγειη κ τελιομηνη εγκυμοσύνη αγαπη μ....να χαρείς το παιδάκι σ κ όλα θα πάνε καλά...

Έτσι έτσι ποκεμον μ....τρέλα με κορδέλα σ λεω....ελα ξεκινήσει το μάστερ...ώρα για σάλια τωρα...χαχαχαχαχα κάνω κ διατα ρε γαμωτο...ουφφφφφ.

Ντιτζιμον έχει ξεκινήσει θα μας κόψει παλι η πείνα βραδιατικα δεν τρωω πριν λίγο έφαγα ποσό να φάω πιααα

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ντιτζιμον έχει ξεκινήσει θα μας κόψει παλι η πείνα βραδιατικα δεν τρωω πριν λίγο έφαγα ποσό να φάω πιααα

φάε καλε ...το ανηψι μ πεινάει σ λεω....φάε κ για μενα....α να δούμε τώρα ποια θα φύγει....εγω λεω η ξενη εσυ???? 

πρίν από 17 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

φάε καλε ...το ανηψι μ πεινάει σ λεω....φάε κ για μενα....α να δούμε τώρα ποια θα φύγει....εγω λεω η ξενη εσυ???? 

Θέλω να φύγει αυτή η Αλκηστις δεν έχει τρόπους δεν θέλω να την πω αλλιως μου ανεβαινει το αίμα στο κεφάλι αν και κρίμα θα φύγει η ξένη η Λιζ τρώω το ανηψακι σου είναι καλά μια χαρά τρώει μην αγχωνεσαι

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...