Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

On 2/3/2019 at 9:13 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Τυχερή που είσαι... Εγώ δεν έχω βοήθεια. Κάποιες φορές έρχεται η μάνα μου 7 με 9 το βράδυ που 9 μετά επιστρέφει ο άντρας μου. Αλλά από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα δεν έχω καθόλου βοήθεια.. Και ο μικρός τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ ζορικος. 1ον έχει αρρωστήσει πάλι με μύξες κτλ και έχει απίστευτη γκρίνια και 2ον μόλις πριν λίγες μέρες μπουσουλησε και πλέον δε βρίσκει ηρεμία. Πάνε οι καλές ημέρες που καθόταν ήρεμος στο ρηλαξ του η στο χαλί να κάνει βαρελακια. Σήμερα σκαρφάλωνε παντού προκειμένου να βγει έξω από το χάλι(έχω βάλει εμπόδια αλλά αυτός τα καβαλάει) και έτρεχα κάθε φορά να τον προλάβω...

Χαχαχα...σαν να βλεπω τον δικο μου...κι εμενα πριν καμια 10αρια μερες μπουσουλησε κ δεν εχει ηρεμια...σκαρφαλωνει παντου και πέφτει...κι αντε να τον σηκωνω κ να τον κανω καλα. Ποση ενεργεια Παναγια μου κ δυναμη εχουν σε αυτη την ηλικια,  γερα να ναι...Με εχει τεντωσει το θηριο! Η μονη λυση ειναι η ατα...απορω πώς την παλεύεις μες στο σπιτι...κουραγιο μανουλα!

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, marioula1234 είπε:

κοριτσια μου ερωτηση... υπαρχει περιπτωση οι ναυτιες κ ολη αυτηηαηδια που εχω να ειναι απο τη vasclor??? 

Κορίτσι μου όσο την έπαιρνα δεν είχα παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα. Έχει μερικές μέρες που τη σταμάτησα. Βέβαια ο κάθε ο οργανισμός είναι διαφορετικός!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

11 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

κοριτσια μου ερωτηση... υπαρχει περιπτωση οι ναυτιες κ ολη αυτηηαηδια που εχω να ειναι απο τη vasclor??? 

Δε νομιζω κοριτσακι μου. Εγω τη βαζω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας κ αναγουλες με επιασαν πολυ πιο μετα. Ολα αυτα που αισθανομαστε ειναι γιατι οι ορμονες αυξανονται μεχρι κ τη 12η εβδομάδα (η β-χοριακη), οπου μετα αρχιζει κ πεφτει λιγο κ το συνηθιζουμε. Γι αυτο λενε οτι τα συμπτώματα ειναι πιο εντονα απο την 8η μεχρι τη 12η εβδομάδα... Ειναι στις υψηλοτερες τιμες τωρα... Που θα πανε; Θα περάσουν. Κ εγω ειμαι με μια μόνιμη αηδια κ ταση για εμετο. Οποιαδηποτε στιγμη αν παω στο μπανιο μπορω να κανω... Αστα... 

Το μονο ερωτημα κ απορια που εχω εγω οσο αφορα την κρέμα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να με εχει βουλωσει λιγο... Χαχαχα, τι λεω ε;;;; Απο οταν τη χρησιμοποιω εχει μειωθει η ροη των ουρων μου. Λες κ εχει μαζευτεί, εχει τσιμεντωσει κ αφηνει λιγα λιγα να βγαινουν. Το λεω γιατι σε προηγούμενη προσπάθεια καθε δυο μερες εβγαινε μεγαλο κομμάτι πηχτης κρεμας σχεδον στεγνης ενω τωρα δε βγαινει τίποτα. Βέβαια τωρα λογω νινιου μαλλον απορροφάται αλλα ελα που μου εχει κατσει ετσι στο μυαλο εμενα... :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

22 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

μανουλες μ....κοριτσάκια μ όμορφα....Πώς εισται...μακαρι να μπορούσα να σας πάρω τις αναγουλες σας κ τους εμετούς σας κ την ταλαιπωρία σας για να ανασανετε λιγάκι...

σας σκέφτομαι κάθε μέρα κ σας διαβάζω κάθε μερα...χαίρομαι τόσο πολύ που εισται ολες καλα κ κύριος τα μπεμπακια μ....να μ τα προσέχετε πολυ πολυ κ να τους δίνετε κ φιλακια απο μένα την θεία την τρελη...

Εγώ εδώ παρταρω με τον άντρα μ κ απολαμβάνω στιγμές για τον εαυτό μ...το χρειαζόμουν...

περιμένω πως κ πως τα νέα σας ....εισται το γλυκό μ παρεάκι.

αξίες μανουλες συνεχίστε έτσι δυναμικά κ όλα θα πάνε καλά...το είπα εγώ κ είναι νόμος...Δεν επιτρέπω να φύγει αλλη από δω....κανονιστε την πορεία σας μην πάρω το σχοινί μ...ξέρετε εσείς...κ έρθω εκεί...

αυξάνετε η παρέα μας ...( Γιατί παρέα μ εισται παρολο που εγω δεν ειμαι φακλανα ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ) .θα γίνω κάποια στιγμή...χαχαχαχα

να καλωσορίσω λοιπόν τα κοριτσια μας κ πάλι τα καινουργια ...να έχουν υγεία αγάπη κ αισιοδοξια.να αγαπάτε τον εαυτό σας να κοιτάτε μπροστα κ να προσέχετε τα μωρά μας....

σας αγαπω ολες .....

υγ: μην με ξεχάσετε όμως σας χρειάζομαι να ξέρετε.

φιλακια στις κοιλιτσες σας.

Κορίτσι μου.... Μόλις είδα τι συνέβη!! Σε νιώθω! Λυπάμαι πολύ! Δεν σταματάμε εδώ! Σε περιμένω να ανοίξουμε μαζί το θέμα μανουλες Νοεμβρίου 2019! Εγώ πήρα εχθές αποτελέσματα χοριακη 36η μέρα : 4.578,9! Σήμερα πάω για τον 1ο μου υπέρηχο!!

• Μου αρέσει 3

ibiUp2.png

1 hour ago, winspert είπε:

Δε νομιζω κοριτσακι μου. Εγω τη βαζω απο την ημερα της εμβρυομεταφορας κ αναγουλες με επιασαν πολυ πιο μετα. Ολα αυτα που αισθανομαστε ειναι γιατι οι ορμονες αυξανονται μεχρι κ τη 12η εβδομάδα (η β-χοριακη), οπου μετα αρχιζει κ πεφτει λιγο κ το συνηθιζουμε. Γι αυτο λενε οτι τα συμπτώματα ειναι πιο εντονα απο την 8η μεχρι τη 12η εβδομάδα... Ειναι στις υψηλοτερες τιμες τωρα... Που θα πανε; Θα περάσουν. Κ εγω ειμαι με μια μόνιμη αηδια κ ταση για εμετο. Οποιαδηποτε στιγμη αν παω στο μπανιο μπορω να κανω... Αστα... 

Το μονο ερωτημα κ απορια που εχω εγω οσο αφορα την κρέμα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να με εχει βουλωσει λιγο... Χαχαχα, τι λεω ε;;;; Απο οταν τη χρησιμοποιω εχει μειωθει η ροη των ουρων μου. Λες κ εχει μαζευτεί, εχει τσιμεντωσει κ αφηνει λιγα λιγα να βγαινουν. Το λεω γιατι σε προηγούμενη προσπάθεια καθε δυο μερες εβγαινε μεγαλο κομμάτι πηχτης κρεμας σχεδον στεγνης ενω τωρα δε βγαινει τίποτα. Βέβαια τωρα λογω νινιου μαλλον απορροφάται αλλα ελα που μου εχει κατσει ετσι στο μυαλο εμενα... :lol:

Κορίτσι μου  υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει μαζευτεί. Εγώ την καθάριζα και μόνη μου, καταλάβαινα ότι υπάρχουν κομμάτια εσωτερικά. Συγγνώμη για την περιγραφή αλλά όταν έκανα μπάνιο τα έβγαζα.με χειρωνακτική εργασία χαχαχα. Μα δε γινόταν ένιωθα σα να είχα μονίμως κάτι κολλημένο εκεί. Και είχα κι εγώ μείωση ροής όταν μαζευόταν. Το είχαμε ξανασυζητήσει και με άλλη κοπέλα εδώ αν θυμάσαι! Γιατί εμένα πχ σπανίως έβγαιναν μεγάλα κομμάτια στο εσώρουχο, υπήρχαν όμως εσωτερικά. Πρώτη φορά που το ανακάλυψα έπαθα σοκ πόσο μαζεμένο ήταν. Βεβαια η γιατρός είπε να μην μην ανησυχω ότι ο οργανισμός τραβάει όσο χρειάζεται!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου  υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει μαζευτεί. Εγώ την καθάριζα και μόνη μου, καταλάβαινα ότι υπάρχουν κομμάτια εσωτερικά. Συγγνώμη για την περιγραφή αλλά όταν έκανα μπάνιο τα έβγαζα.με χειρωνακτική εργασία χαχαχα. Μα δε γινόταν ένιωθα σα να είχα μονίμως κάτι κολλημένο εκεί. Και είχα κι εγώ μείωση ροής όταν μαζευόταν. Το είχαμε ξανασυζητήσει και με άλλη κοπέλα εδώ αν θυμάσαι! Γιατί εμένα πχ σπανίως έβγαιναν μεγάλα κομμάτια στο εσώρουχο, υπήρχαν όμως εσωτερικά. Πρώτη φορά που το ανακάλυψα έπαθα σοκ πόσο μαζεμένο ήταν. Βεβαια η γιατρός είπε να μην μην ανησυχω ότι ο οργανισμός τραβάει όσο χρειάζεται!

Η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι να το κανω αυτο που λες... Το μονο που μπαίνει εκει μεσα ειναι το μαρκουτσακι που βαζω τη βασκλορ. Δεν καταλαβαίνω να υπάρχει κατι. Οταν το καταλαβαινα συνήθως εβγαινε οταν πηγαινα τουαλετα. Λογικα ειναι πιο μεσα;;; Τι να πω... Θα το συζητησω με το γυναικολογο μου την Πέμπτη που θα παω... Αν δεν το βγαλω θα βγει μονο του αραγε καποια στιγμη ή θα γίνει τσιμεντο;;; χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι να το κανω αυτο που λες... Το μονο που μπαίνει εκει μεσα ειναι το μαρκουτσακι που βαζω τη βασκλορ. Δεν καταλαβαίνω να υπάρχει κατι. Οταν το καταλαβαινα συνήθως εβγαινε οταν πηγαινα τουαλετα. Λογικα ειναι πιο μεσα;;; Τι να πω... Θα το συζητησω με το γυναικολογο μου την Πέμπτη που θα παω... Αν δεν το βγαλω θα βγει μονο του αραγε καποια στιγμη ή θα γίνει τσιμεντο;;; χαχαχα 

Χαχαχαχα δεν ξέρω αγάπη, λογικά θα βγει. Πες το στο γιατρό σου για να σου φύγει η απορία αλλά γενικά μην το σκέφτεσαι, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό!

EGLbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , gogouli_ είπε:

Χαχαχαχα δεν ξέρω αγάπη, λογικά θα βγει. Πες το στο γιατρό σου για να σου φύγει η απορία αλλά γενικά μην το σκέφτεσαι, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό!

Σε ευχαριστώ gogouli... Να εισαι καλα... Ειδες τι ανησυχιες εχω ε;;; χαχαχα... Φιλακια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ gogouli... Να εισαι καλα... Ειδες τι ανησυχιες εχω ε;;; χαχαχα... Φιλακια... 

Καλά δεν είσαι η μόνη, νομίζω η γιατρός όταν με βλέπει λέει από μέσα της ωχ... χαχαχαχαχα Είναι το πρώτο μας και οι απορίες και ανησυχίες είναι στα ύψη! Φιλάκια πολλά

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Ρε κορίτσια καλημέρα ποια αλλη έχει τόσο υπνηλία μιλάμε για ύπνο οχι αστεία καλά το κατουρι δεν το ξανασυζηταω αλλά ποια αλλη είναι εδώ υπναρου υπνοοςςςςς λεμεεε

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

εγω παντως καθε βραδυ που κανω μπανιο βαζω δαχτυλάκι κ βγαζω πολλα κομματια πηχτης κρεμας.... δεν παθαίνει τπτ το νινι αν βαλεις λιγο δαχτυλο το σωληνακι της αλοιφης εξάλλου ειναι πιο μεγαλο... ασε που πιστευω δεν θα γινεται σωστη απορροφηση της νεας αλοιφης οταν τριγυρω υπαρχουν  υπολείμματα παλιας πηχτης αλοιφης... :)

πρίν από 35 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ρε κορίτσια καλημέρα ποια αλλη έχει τόσο υπνηλία μιλάμε για ύπνο οχι αστεία καλά το κατουρι δεν το ξανασυζηταω αλλά ποια αλλη είναι εδώ υπναρου υπνοοςςςςς λεμεεε

εγω νυσταζω ολη μεραααα δεν κοιμαμαι βεβαια αλλα νυσταζωωωωω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

εγω παντως καθε βραδυ που κανω μπανιο βαζω δαχτυλάκι κ βγαζω πολλα κομματια πηχτης κρεμας.... δεν παθαίνει τπτ το νινι αν βαλεις λιγο δαχτυλο το σωληνακι της αλοιφης εξάλλου ειναι πιο μεγαλο... ασε που πιστευω δεν θα γινεται σωστη απορροφηση της νεας αλοιφης οταν τριγυρω υπαρχουν  υπολείμματα παλιας πηχτης αλοιφης... :)

εγω νυσταζω ολη μεραααα δεν κοιμαμαι βεβαια αλλα νυσταζωωωωω

εγω κοιμαμαιιιι κιολας ειμαι σαν ζομπι ολη μερα αχχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:....

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marioula1234 είπε:

Ωχ ωχ ωχ μη μου λες τετοια κ φρικαρω... Καταλαβα, εχει δουλεια στο μπανιο μετα... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Giotitsa είπε:

εγω κοιμαμαιιιι κιολας ειμαι σαν ζομπι ολη μερα αχχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:....

καλα κανεις βρε εγω δεν μπορω γιαυτο κ δεν κοιμαμαι αν μπορουσα θα κοιμομουν κ εγωωωω

πρίν από 36 λεπτά , winspert είπε:

Ωχ ωχ ωχ μη μου λες τετοια κ φρικαρω... Καταλαβα, εχει δουλεια στο μπανιο μετα... Χαχαχα 

καλε ναι δλδ αν το καλοσκεφτείς αν υπαρχει τριγυρω πολυ παλιο υλικο πηχτο δεν θα γινεται σωστη απορρόφηση της νεας αλοιφης... θα δεις ποσα πηγματα θα βγάλεις και θα παθεις σοκ... χαχα

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

9 ώρες πρίν, Vassia13 είπε:

Κορίτσι μου.... Μόλις είδα τι συνέβη!! Σε νιώθω! Λυπάμαι πολύ! Δεν σταματάμε εδώ! Σε περιμένω να ανοίξουμε μαζί το θέμα μανουλες Νοεμβρίου 2019! Εγώ πήρα εχθές αποτελέσματα χοριακη 36η μέρα : 4.578,9! Σήμερα πάω για τον 1ο μου υπέρηχο!!

ζουζούνα μ....ουουουου καλε τρίδυμα εχεις????συνχαρητηρια ψυχή μ το αξίζεις....ολες σας εδώ μέσα....μπράβο σ....με το καλό κ τ αλλο μωράκι εδω...πω πω   ετσι ετσι να πάτε κ γω θα μαι εδώ δίπλα σας...πολυ χάρηκα...αχ τι όμορφα νεα είναι αυτα...αγαοη μ εσύ...

σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σ...Αλλά όπως θα δεις εδώ μέσα δεν μασάω εγω ....κοιταω πάντα μπροστά....κ όλα θα γίνουν...Δεν βιάζομαι....θα πετύχω κ γω κ όσες άλλες προσπαθούν...

να προσέχεις το μπιζελακι σ....περιμένουμε νεα σ...γιουπιιιιιιιιιι μωράκι ομορφο ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...