Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , gogouli_ είπε:

Έμενα μου έκλεισαν για Αυχενική 26.03 και λέω στη γιατρό αποκλείεται, θα έρθω και στο ενδιάμεσο χαχαχα. Όντως ρε κορίτσια πολλές οι μέρες, αιώνας μου φαίνεται!!! Πώς πας από πονοκέφαλο και αναγουλες αγάπη;

Ρε σεις, πραγματικά δεν περνανε οι μερες... Κ καλα οταν θα αρχισει να κουνιεται κ να μας κλωτσαει... Τωρα τι κανουμε είναι το θέμα... 

Ευτυχως πονοκεφαλος δεν με ξαναεπιασε. Απλα την επομενη φορα που θα καταλαβω κατι θα παρω αμεσως ντεπον. Δεν θα το αφησω ωρες οπως προχθες... Απο αναγουλες τακτικα για να μην πω συνεχεια. Η αφορμη ειναι κατι που πεφτει στο στομαχι, νερο, φαγητο οτι να ναι... Αλλα καποιες φορες πειναω κ ταυτόχρονα... Αστα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Ρε σεις, πραγματικά δεν περνανε οι μερες... Κ καλα οταν θα αρχισει να κουνιεται κ να μας κλωτσαει... Τωρα τι κανουμε είναι το θέμα... 

Ευτυχως πονοκεφαλος δεν με ξαναεπιασε. Απλα την επομενη φορα που θα καταλαβω κατι θα παρω αμεσως ντεπον. Δεν θα το αφησω ωρες οπως προχθες... Απο αναγουλες τακτικα για να μην πω συνεχεια. Η αφορμη ειναι κατι που πεφτει στο στομαχι, νερο, φαγητο οτι να ναι... Αλλα καποιες φορες πειναω κ ταυτόχρονα... Αστα... 

μεγαλώνει το μπουμπούκι μ??? αχ να σκάσω εγω μωλε.φιλακια κοιλιτσα 

1 ώρα πρίν, Eleni Tz είπε:

Ευχαριστω παααρα πολυ κορίτσια... Ο γιατρός ειπε οτι επειδή ειχα αντισώματα δεν θα συμβεί κατι στο μωρό αλλα και παλι με εχει πιάσει αγχος... Η υπεύθυνη του ιολογικου μου ειπε οτι η εγκυμοσύνη ρίχνει το ανοσοποιητικό και συμβαίνει να ενεργοποιούνται ξανα τέτοιου τύπου ερπητοιοι ... Στεναχωριέμαι αλλα θα ακούσω το γιατρο και θα προσπαθησω να ειμαι ψύχραιμη...

Αγάπη δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει στο μωρο στο λέω και εγώ κατσε και ηρέμησε είναι σαν δευτερογενης ο ιος ουτε που θα αγγίξει το μωρο σου ελα γλυκουλα ηρεμησεεεεε

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Την εκανα υην χοριακη εχει διαπλασιαστει 1600 πηγε και ειδαμε και τον σακο μικρουλης μεν αλλα τον ειδαμε,εχω χαρει πάρα πολυ αναμένω την επόμενη επίσκεψη μου 

τελεια νεα αγαπηηηηη

ταρζανακι μας καλο δεν σε ξεχναμε εσενα και να θελεις :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 29 λεπτά , elpida20 είπε:

22 του μηνός αυχενικη και Papp a. Θα είμαι 12 εβδομάδων. Λέτε να δούμε και το φύλλο;;; 

Η κουμπάρα μου είχε δει στη Αυχενική. Είχε πολύ καλή θέση το μωρό είχε πει ο γιατρός. Ελπίζω να είμαστε τυχερές κι εμείς! Μια απορία την έχω η αλήθεια είναι χαχαχα

EGLbp2.png

Και στα 2 μου παιδιά, στην αυχενικη έμαθα φύλο! 

Βρε κορίτσια σήμερα δεν έχω αναγουλες. Μόνο λίγες το πρωί είχα και μετά τέλος. Τίποτα. Και πονάω χαμηλά. Δεν ξέρω αλλά κλασικά ψιλοφοβαμαι...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Βρε κορίτσια σήμερα δεν έχω αναγουλες. Μόνο λίγες το πρωί είχα και μετά τέλος. Τίποτα. Και πονάω χαμηλά. Δεν ξέρω αλλά κλασικά ψιλοφοβαμαι...

@Farmakotriftena έλα αγάπη μην αγχωνεσαι εγω δεν Εχω τιποτα απο το μονο που καταλαβαίνω οτι είμαι έγκυος πλεον είναι το κατουρι τα πονακιαααα είναι φυσιολογική αγάπη μην ανησυχεις μεγαλώνει η μήτρα έλα καλέ στα λέω εγώ και εσύ εχεις ήδη δυο παιδάκια χαχαχχαχαχχα γλυκουλα σε καταλαβαίνω μωρέ θα είναι ολα τέλεια

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

αααάαα για κανόνισε θα έρθω εκεί.μια χαρά είναι το νινι μας ...Μην ανχωνεσαι.

πρίν από 39 λεπτά , elpida20 είπε:

22 του μηνός αυχενικη και Papp a. Θα είμαι 12 εβδομάδων. Λέτε να δούμε και το φύλλο;;; 

μικρομανα μ εσυ ....κ γω ελπίζω να δεις αγαπη μ....κ θα ναι όλα καλά...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Farmakotriftena έλα αγάπη μην αγχωνεσαι εγω δεν Εχω τιποτα απο το μονο που καταλαβαίνω οτι είμαι έγκυος πλεον είναι το κατουρι τα πονακιαααα είναι φυσιολογική αγάπη μην ανησυχεις μεγαλώνει η μήτρα έλα καλέ στα λέω εγώ και εσύ εχεις ήδη δυο παιδάκια χαχαχχαχαχχα γλυκουλα σε καταλαβαίνω μωρέ θα είναι ολα τέλεια

Από την αρχή όμως εσύ δεν είχες τίποτα! Μόνο ότι έχεις γίνει κατρουλου.

yplDp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Από την αρχή όμως εσύ δεν είχες τίποτα! Μόνο ότι έχεις γίνει κατρουλου.

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα Αστα να πάνε τώρα βλέπω οτι Εχω θέμα Εχω δυσκοιλιότητα μου έγραψε dufalax

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...