Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

On 1/3/2019 at 5:45 ΜΜ, katerinaki 86 είπε:

Κοριτσια, ειπα να μπω κι εγω σιγα σιγα στο παρεακι σας!!Καποιες σας ξερω ηδη απο το cafe εξωσωματικης, με τις υπολοιπες ηρθε η ωρα να γνωριστουμε μιας κι ειμαι κι εγω στην 6η εβδομαδα...

Στη δικη μου περιπτωση βεβαια δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα γινω μανουλα Οκτωβριου, καθως λογω της ανωμαλιας της μητρας μου (διδελφυς), οι πιθανοτητες προωρου τοκετου ειναι ιδιαιτερα αυξημενες...Ωστοσο, εγω θελω να παραμενω αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα...ακομα και σημερα, που λογω αιμοραγιας, επισκεφθηκα εσπευσμενα το γιατρο κι εμαθα οτι ειχαμε μια μικρη αποκολληση...Το σημαντικο ειναι το μικρουλι ειναι μια χαρα!!!

Καλωσήρθες!!! 

Λυπαμαι πολύ, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Λογικά χρειάζεσαι πολύ ξεκούραση!!! Καλή δύναμη εύχομαι!!

Κορίτσια φιλια σε όλες!!

Αρχισαν οι εμετοί σε εμένα και νιώθω και τοοοσοο κουρασμένη!!! Σήμερα δεν μπορούσα να σταθω όρθια στο μπανιο. Αρον αρον βγήκα και πάλι εμετούς. Τι πράγμα κι αυτό!!! Εγώ αργω για την αυχενική αν και δεν ξέρω τι εξέταση είναι, πρέπει να το ψάξω!!

Εσεις κορίτσια ταλαιπωρείστε με ναυτίες, εμετούς και ατονία ή αλλά συμπτώματα; 

Επισης, από χάπια τι παίρνετε; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

7 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Καλωσήρθες!!! 

Λυπαμαι πολύ, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Λογικά χρειάζεσαι πολύ ξεκούραση!!! Καλή δύναμη εύχομαι!!

Κορίτσια φιλια σε όλες!!

Αρχισαν οι εμετοί σε εμένα και νιώθω και τοοοσοο κουρασμένη!!! Σήμερα δεν μπορούσα να σταθω όρθια στο μπανιο. Αρον αρον βγήκα και πάλι εμετούς. Τι πράγμα κι αυτό!!! Εγώ αργω για την αυχενική αν και δεν ξέρω τι εξέταση είναι, πρέπει να το ψάξω!!

καλημερααα εγω εχω ναυτια αλλα εμετο δεν κανω... υποφερω απο πονο στη μεση... απο φαρμακα πινω σιδηρο, φιλισιν, ασβέστιο, Τ4, και κανω και ενεσουλα ινοχεπ :)

καλημέρα κοριτσια μου καλη εβδομάδα σε όλες μας :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια γεία σας είμαι καινούργια στο forum, και χέρομαι πολύ καθως διαβάζω τα νέα σας,και εγώ πριν μια εβδομάδα έμαθ ότι είμαι έγκυος 23 χρ. Εννοείτε ότι το θέλω πολύ και είμαι έτοιμη να γίνω μανούλα..28 μέρες ο κύκλος μου και το Σάββατο πήγα για χοριακή και βγήκε 700 είμαι ήδη στην 37η μέρα..δεν είδαμε σάκο αλλά ανησυχώ πολύ γιατι συνήθως 5η εβδομάδα το βλέπεις..σήμερα θα πάω για 2η χοριακή,το μονο που σκέφτομαι είναι μπάς και είναι καθυστερημένη σύλληψη

9 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Καλωσήρθες!!! 

Κορίτσια φιλια σε όλες!!

Σ' ευχαριστω πολυ!!!Ναι, θελει πολυυυυ ξεκουραση...Το θετικο ειναι οτι ο γιατρος μου με καθησυχασε οτι δεν ειναι κατι επικινδυνο και αν μεινω για λιγο καιρο στο κρεβατι, θα πανε ολα καλα!

Ααααχχχ....υπομονη!!Ειναι δυσκολη αυτη η φαση!!Σε ποια εβδομαδα εισαι? Εμενα εχουν ξεκινησει εντονες ναυτιες αλλα ευτυχως δεν εχω φτασει ακομα στο σταδιο του εμετου...

H2Vhp2.png3ieAp3.png

10 ώρες πρίν, Ευη274 είπε:

Καλωσήρθες!!! 

Κορίτσια φιλια σε όλες!!

Αναγουλες είχα στην αρχή, τώρα τίποτα. Μόνο πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Είχα και πόνους οι οποίοι ευτυχώς πέρασαν γιατί με τρόμαζαν οι ατιμοι. Από χάπια φυλλικο, μαγνήσιο, σίδηρο(είχα χαμηλό αιματοκρίτη) και πρόσφατα έκοψα την προγεστερόνη. Εσύ κορίτσι πως είσαι; τι παίρνεις;

πρίν από 29 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Σ' ευχαριστω πολυ!!!Ναι, θελει πολυυυυ ξεκουραση...Το θετικο ειναι οτι ο γιατρος μου με καθησυχασε οτι δεν ειναι κατι επικινδυνο και αν μεινω για λιγο καιρο στο κρεβατι, θα πανε ολα καλα!

Ααααχχχ....υπομονη!!Ειναι δυσκολη αυτη η φαση!!Σε ποια εβδομαδα εισαι? Εμενα εχουν ξεκινησει εντονες ναυτιες αλλα ευτυχως δεν εχω φτασει ακομα στο σταδιο του εμετου...

Κατερινακι ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστείς και να σε κακομαθουν❤

1 hour ago, DemiDe είπε:

Κορίτσια γεία σας είμαι καινούργια στο forum, και χέρομαι πολύ καθως διαβάζω τα νέα σας,και εγώ πριν μια εβδομάδα έμαθ ότι είμαι έγκυος 23 χρ. Εννοείτε ότι το θέλω πολύ και είμαι έτοιμη να γίνω μανούλα..28 μέρες ο κύκλος μου και το Σάββατο πήγα για χοριακή και βγήκε 700 είμαι ήδη στην 37η μέρα..δεν είδαμε σάκο αλλά ανησυχώ πολύ γιατι συνήθως 5η εβδομάδα το βλέπεις..σήμερα θα πάω για 2η χοριακή,το μονο που σκέφτομαι είναι μπάς και είναι καθυστερημένη σύλληψη

Κορίτσι μου καλώς ήρθες. Συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία για την εξέταση σήμερα. Εγώ επειδή το κατάλαβα νωρίς είχα πάει στις 4+. Ο κύκλος μου είναι 33 μέρες περίπου οπότε όταν έκανα την πρώτη χοριακη οουσιαστικά δεν είχα καθυστέρηση. Πριν τη χοριακη είχα πάει στη γιατρό μου, και δεν είχαμε δει τίποτα. Το νούμερο της χοριακης βγήκε 284 και μου ειπε ότι συνήθως σάκο βλέπουμε όταν είναι πάνω από 1000. Οπότε λογικά κάτι τέτοιο ισχύει και για σένα. Όταν έκανα την επαναληπτική ήταν 2620 και είδαμε αμέσως σάκο. Μην αγχωνεσαι. Κάνε τη χοριακη σου σήμερα και περιμένουμε νεακια σου!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αναγουλες είχα στην αρχή, τώρα τίποτα. Μόνο πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Είχα και πόνους οι οποίοι ευτυχώς πέρασαν γιατί με τρόμαζαν οι ατιμοι. Από χάπια φυλλικο, μαγνήσιο, σίδηρο(είχα χαμηλό αιματοκρίτη) και πρόσφατα έκοψα την προγεστερόνη. Εσύ κορίτσι πως είσαι; τι παίρνεις;

Κορίτσι μου καλώς ήρθες. Συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία για την εξέταση σήμερα. Εγώ επειδή το κατάλαβα νωρίς είχα πάει στις 4+. Ο κύκλος μου είναι 33 μέρες περίπου οπότε όταν έκανα την πρώτη χοριακη οουσιαστικά δεν είχα καθυστέρηση. Πριν τη χοριακη είχα πάει στη γιατρό μου, και δεν είχαμε δει τίποτα. Το νούμερο της χοριακης βγήκε 284 και μου ειπε ότι συνήθως σάκο βλέπουμε όταν είναι πάνω από 1000. Οπότε λογικά κάτι τέτοιο ισχύει και για σένα. Όταν έκανα την επαναληπτική ήταν 2620 και είδαμε αμέσως σάκο. Μην αγχωνεσαι. Κάνε τη χοριακη σου σήμερα και περιμένουμε νεακια σου!

Χαχαχα...ετσι!!Ποσες ευκαιριες αλλωστε εχουμε εμεις οι γυναικες να καθομαστε και να τα κανουν ολα οι αλλοι??!!

@DemiDe κι εγω αυτο ξερω οτι πρεπει να ειναι πανω απο 1000-1500 η χοριακη για να φανει ο σακος, οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!Κανε ξανα τη χοριακη σου κι ολα θα ειναι μια χαρα!!

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

μανουλες μ....κοριτσάκια μ όμορφα....Πώς εισται...μακαρι να μπορούσα να σας πάρω τις αναγουλες σας κ τους εμετούς σας κ την ταλαιπωρία σας για να ανασανετε λιγάκι...

σας σκέφτομαι κάθε μέρα κ σας διαβάζω κάθε μερα...χαίρομαι τόσο πολύ που εισται ολες καλα κ κύριος τα μπεμπακια μ....να μ τα προσέχετε πολυ πολυ κ να τους δίνετε κ φιλακια απο μένα την θεία την τρελη...

Εγώ εδώ παρταρω με τον άντρα μ κ απολαμβάνω στιγμές για τον εαυτό μ...το χρειαζόμουν...

περιμένω πως κ πως τα νέα σας ....εισται το γλυκό μ παρεάκι.

αξίες μανουλες συνεχίστε έτσι δυναμικά κ όλα θα πάνε καλά...το είπα εγώ κ είναι νόμος...Δεν επιτρέπω να φύγει αλλη από δω....κανονιστε την πορεία σας μην πάρω το σχοινί μ...ξέρετε εσείς...κ έρθω εκεί...

αυξάνετε η παρέα μας ...( Γιατί παρέα μ εισται παρολο που εγω δεν ειμαι φακλανα ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ) .θα γίνω κάποια στιγμή...χαχαχαχα

να καλωσορίσω λοιπόν τα κοριτσια μας κ πάλι τα καινουργια ...να έχουν υγεία αγάπη κ αισιοδοξια.να αγαπάτε τον εαυτό σας να κοιτάτε μπροστα κ να προσέχετε τα μωρά μας....

σας αγαπω ολες .....

υγ: μην με ξεχάσετε όμως σας χρειάζομαι να ξέρετε.

φιλακια στις κοιλιτσες σας.

• Μου αρέσει 8

πρίν από 41 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μανουλες μ....κοριτσάκια μ όμορφα....Πώς εισται...μακαρι να μπορούσα να σας πάρω τις αναγουλες σας κ τους εμετούς σας κ την ταλαιπωρία σας για να ανασανετε λιγάκι...

σας σκέφτομαι κάθε μέρα κ σας διαβάζω κάθε μερα...χαίρομαι τόσο πολύ που εισται ολες καλα κ κύριος τα μπεμπακια μ....να μ τα προσέχετε πολυ πολυ κ να τους δίνετε κ φιλακια απο μένα την θεία την τρελη...

Εγώ εδώ παρταρω με τον άντρα μ κ απολαμβάνω στιγμές για τον εαυτό μ...το χρειαζόμουν...

αξίες μανουλες συνεχίστε έτσι δυναμικά κ όλα θα πάνε καλά...το είπα εγώ κ είναι νόμος...Δεν επιτρέπω να φύγει αλλη από δω....κανονιστε την πορεία σας μην πάρω το σχοινί μ...ξέρετε εσείς...κ έρθω εκεί...

αυξάνετε η παρέα μας ...( Γιατί παρέα μ εισται παρολο που εγω δεν ειμαι φακλανα ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ) .θα γίνω κάποια στιγμή...χαχαχαχα

να καλωσορίσω λοιπόν τα κοριτσια μας κ πάλι τα καινουργια ...να έχουν υγεία αγάπη κ αισιοδοξια.να αγαπάτε τον εαυτό σας να κοιτάτε μπροστα κ να προσέχετε τα μωρά μας....

σας αγαπω ολες .....

Δεν ξεχνιέσαι εσύ κοριτσαρα μου. Κράτα τώρα την κορμάρα αλλά λίγα τα ψωμιά σου. Φακλανα θα γίνεις θες δε θες, και πολύ σύντομα κιόλας!! Δώστου να καταλάβει και με το σύζυγο γιατί σε λίγο καιρό ούτε αυτό δε θα μπορείς. Πώς είσαι Ταρζανακι μας;;;

EGLbp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

σας αγαπω ολες .....

Αχ γλυκά μου γαλοπούλα.. Πάλι τα κατάφερες και με συγκίνησες... Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι εδώ θα είμαστε κ θα λέμε κ για σένα... Πέρνα όμορφα και ξενοιαστα... Και περιμένω δυναμική επιστροφή.. Σε φιλω

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

σας αγαπω ολες .....

Ταρζανακι μου καλο...... Ποιος να σε ξεχασει;;;;;; Μου λες;;;; Δεν ξεχνιεσαι εσυ μωρο μου με τπτ... 

Εγω καλα ειμαι σχετικά. Απο τις ώρες που δεν κοιμαμαι τα 2/3 ανακατευομαι αλλα δεν παραπονιεμαι... Προχθες βραδυ που εκανα εμετο ηταν μαλλον λογω πονοκεφαλου... Κ φυσικα αγχωνομαι πολυ για την Πέμπτη που θα παω για υπερηχο... 

Χαίρομαι που περνας καλα κ να σχολιαζεις πιο συχνα... Σε θελουμε ενεργη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

On 2/3/2019 at 2:11 ΜΜ, Giotitsa είπε:

@Eleni Tz εγώ θα σου έλεγα να μην αγχωνεσαι ο γιατρός τι σου είπε;

On 2/3/2019 at 2:23 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

@Eleni Tz ο γιατρός σου τι σου ειπε; Μήπως βγήκε ψευδώς θετικο; από τη στιγμή που έχεις τα αντισώματα είναι σχεδόν απίθανο να νοσησεις. Έτρωγες τους τελευταίους μήνες άπλυτα λαχανικά κτλ; όσο για τον κυτταρομεγαλοιο καλό είναι που έχεις και από εκεί αντισώματα σωστα;

On 2/3/2019 at 3:22 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

κουκλίτσα μ όμορφη να μην μ ανχωνεσαι...Όλα θα γίνουν κ ο γιατρός σ θα σε συμβουλέψει για το καλητερο κ για σενα κ για το μωρακι σ..να μην φοβάσαι κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σ...

Ευχαριστω παααρα πολυ κορίτσια... Ο γιατρός ειπε οτι επειδή ειχα αντισώματα δεν θα συμβεί κατι στο μωρό αλλα και παλι με εχει πιάσει αγχος... Η υπεύθυνη του ιολογικου μου ειπε οτι η εγκυμοσύνη ρίχνει το ανοσοποιητικό και συμβαίνει να ενεργοποιούνται ξανα τέτοιου τύπου ερπητοιοι ... Στεναχωριέμαι αλλα θα ακούσω το γιατρο και θα προσπαθησω να ειμαι ψύχραιμη...

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, gogouli_ said:

Την εκανα υην χοριακη εχει διαπλασιαστει 1600 πηγε και ειδαμε και τον σακο μικρουλης μεν αλλα τον ειδαμε,εχω χαρει πάρα πολυ αναμένω την επόμενη επίσκεψη μου 

• Μου αρέσει 2

Μπράβο κορίτσια σε όλες σας για τα καλά σας νεακια! 

@Rafaelatarzan αχ κοριτσάρα είσαι υπέροχη!!

@winspert Ρε συ σαν το φαντάρο μετράω και υπολογίζω κάθε μέρα , τις μέρες μέχρι να φτάσω κάπου στις 12 με 13 βδ μπας και δω μια άσπρη μέρα. Αλλά δεν με αντέχω. Όταν ειμαι χαλια όλο λέω δεν μπορώ και όταν ειμαι καλά λέω ωχ... Γιατί δεν νιώθω κατι; αχαχα . Και όχι τίποτε άλλο αλλά το μπεμπέ θα το ξαναδώ στις 27/3. Δεν πέφτω σε κωμα καλυτερα και να ξυπνήσω εκεινη την μερα; 

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@winspert Ρε συ σαν το φαντάρο μετράω και υπολογίζω κάθε μέρα , τις μέρες μέχρι να φτάσω κάπου στις 12 με 13 βδ μπας και δω μια άσπρη μέρα. Αλλά δεν με αντέχω. Όταν ειμαι χαλια όλο λέω δεν μπορώ και όταν ειμαι καλά λέω ωχ... Γιατί δεν νιώθω κατι; αχαχα . Και όχι τίποτε άλλο αλλά το μπεμπέ θα το ξαναδώ στις 27/3. Δεν πέφτω σε κωμα καλυτερα και να ξυπνήσω εκεινη την μερα; 

Χαχαχα, εισαι φοβερη... Μια απο τα ιδια κ εγω... Οταν ειμαι λιγο καλυτερα καποια στιγμη λεω αμαν τι γινεται; Που ειναι το βαρος στην κοιλια; Πονανε τα μεμε; Ανακατευομαι;;; Κ εγω μετραω καθε μερα... Ευτυχως θα παω την Πέμπτη για υπερηχο αλλα μετα τι; Στην αυχενικη;;; Θα περασουν δλδ περίπου 3 εβδομαδες χωρις να ξέρω τι γινεται μεσα μου;;; Δεν ξερω αν θα το αντέξω. Μηπως πω του γιατρου να ξαναπαω πριν παω για την αυχενικη γιατι θα την κανω αλλου... Μεγαλο το αγχος κ η αγωνια... 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, εισαι φοβερη... Μια απο τα ιδια κ εγω... Οταν ειμαι λιγο καλυτερα καποια στιγμη λεω αμαν τι γινεται; Που ειναι το βαρος στην κοιλια; Πονανε τα μεμε; Ανακατευομαι;;; Κ εγω μετραω καθε μερα... Ευτυχως θα παω την Πέμπτη για υπερηχο αλλα μετα τι; Στην αυχενικη;;; Θα περασουν δλδ περίπου 3 εβδομαδες χωρις να ξέρω τι γινεται μεσα μου;;; Δεν ξερω αν θα το αντέξω. Μηπως πω του γιατρου να ξαναπαω πριν παω για την αυχενικη γιατι θα την κανω αλλου... Μεγαλο το αγχος κ η αγωνια... 

Έμενα μου έκλεισαν για Αυχενική 26.03 και λέω στη γιατρό αποκλείεται, θα έρθω και στο ενδιάμεσο χαχαχα. Όντως ρε κορίτσια πολλές οι μέρες, αιώνας μου φαίνεται!!! Πώς πας από πονοκέφαλο και αναγουλες αγάπη;

πρίν από 46 λεπτά , DemiDe είπε:

Την εκανα υην χοριακη εχει διαπλασιαστει 1600 πηγε και ειδαμε και τον σακο μικρουλης μεν αλλα τον ειδαμε,εχω χαρει πάρα πολυ αναμένω την επόμενη επίσκεψη μου 

Μπράβο κούκλα μου είδες άδικα η ανησυχία! Με το καλό να σου πάνε όλα!

πρίν από 36 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το κώμα δεν είναι κακή λύση, ούτε στη δουλειά ξεχνιέμαι πια, πραγματικά στρατιωτικό μέτρημα, μια μια μέρα. Πώς εισαι σημερα; νιώθεις καθόλου καλύτερα;

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...