Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , elpida20 είπε:

Όχι κορίτσι μου μην ανησυχείς.. Είναι λογικό εξάλλου την ώρα που κάνεις εμετό να σφίγγεται το στομάχι. 

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου. Απλα ηταν ο πρωτος μου κ ανησυχησα λιγο... Απλα εχθες απο το μεσημερι κ μετα ημουν πολυ χαλια... Χαλαλι του ομως... Εσυ πως εισαι;;; :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@winspert περαστικά σου βρε κορίτσι!! Είσαι καλύτερα τωρα;

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου. Πονοκεφαλο δεν εχω καθολου ευτυχως. Απο αναγουλες προς το παρόν καλα αλλα επειδη μολις εφαγα τα αποτελεσματα θα τα δω σε κανα μισαωρο... Φοβηθηκα λιγο γιατι ενω ποναει το στηθος τρελα δεν αισθανομαι εκεινο το βαρος που αισθανομουν στην κοιλια κ εχω λιγο χεστει πανω μου. Αλλα τοσες γυναίκες κανουν εμετο στην εγκυμοσύνη. Κ εγω με μια φορα να εγινε κατι κακο... Η ιδεα μου ειναι προφανως κ ο φοβος μου. Εχω ιστορικο με πονοκεφαλους. Εχω καταληξει πολλες φορες στο νοσοκομειο απο τρομερο πονοκεφαλο που δεν περναγε με τιποτ κ εκανα εμετους. Οποτε το βραδυ δεν ξερω απο ποιο απο τα δυο προηλθε. Μπορει κ απ τα δυο... Αυτα τα λιγα... 

Εσυ εισαι καλα; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 40 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Κ σε συνέχεια του χθεσινου μνμ που ελεγα οτι απο το μεσημερι κ μετα δεν ημουν καλα, εφτασα το βραδυ να με πιασει κ πονοκεφαλος κ τελικα 1 η ωρα τη νυχτα να κανω εμετο κ την ωρα που εκανα με καρφωσε κ ενα λουμπαγκο γιατι δεν εσκυβα πολύ. Ευτυχως αυτο περασε αλλα υπεφερα. Κορίτσια, απο τον εμετο κ το σφιξιμο δεν παθαινει κατι το μωρακι, ετσι; 

Διόλου απίθανο να σε έπιασε και από τον πονοκέφαλο, εμένα με πιάνουν που και που ημικρανίες και μου φέρνουν έντονη τάση για εμετό! Μην ανησυχείς για το μωράκι, είναι μια χαρά. Εσύ πως είσαι τώρα;

EGLbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Διόλου απίθανο να σε έπιασε και από τον πονοκέφαλο, εμένα με πιάνουν που και που ημικρανίες και μου φέρνουν έντονη τάση για εμετό! Μην ανησυχείς για το μωράκι, είναι μια χαρά. Εσύ πως είσαι τώρα;

Καλα ειμαι προς το παρον. Απλα περασα πολυ δυσκολη νυχτα. Εσυ κ οποια αλλη κοπελα εχει θεμα με πονοκεφαλους καταλαβαίνει. Μετα τον εμετο κατάφερα κ πηρα κ ενα ντεπον μαξιμουμ αναβραζον. Δεν θα περναγε αλλιως. Ντεπον μου ειχε πει ο γιατρος οτι κανει να παιρνω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου. Απλα ηταν ο πρωτος μου κ ανησυχησα λιγο... Απλα εχθες απο το μεσημερι κ μετα ημουν πολυ χαλια... Χαλαλι του ομως... Εσυ πως εισαι;;; :wub:

Άσε εγώ χάλια. Ξεκίνησαν οι πονοκεφαλοι και διαρκούν όλη μέρα παίρνω ντεπον ηρεμώ για λίγο αντε ξανά μετά... Και αν δεν φάω πεινάω σα τρελή.. Όταν τρώω αναγουλιαζω  δηλαδή τζιζουζ κραιστ 

n0O1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , elpida20 είπε:

Άσε εγώ χάλια. Ξεκίνησαν οι πονοκεφαλοι και διαρκούν όλη μέρα παίρνω ντεπον ηρεμώ για λίγο αντε ξανά μετά... Και αν δεν φάω πεινάω σα τρελή.. Όταν τρώω αναγουλιαζω  δηλαδή τζιζουζ κραιστ 

Καταλαβα, μια από  τα ιδια. Αν δε φαω πειναω κ οταν φαω ανακατευομαι... Καλα παμε... Χαχαχα. Εμενα στις 8 εβδομαδες πρώτη φορά με επιασε το κεφαλι μου... Λες να αρχίσει απο δω κ περα;;; Καλα να ναι τα μωράκια μας κ ας κανουν οτι θελουν... Only love!!!! :wub:

Περαστικά κ σε σενα Ελπιδακι μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 42 λεπτά , winspert είπε:

Καταλαβα, μια από  τα ιδια. Αν δε φαω πειναω κ οταν φαω ανακατευομαι... Καλα παμε... Χαχαχα. Εμενα στις 8 εβδομαδες πρώτη φορά με επιασε το κεφαλι μου... Λες να αρχίσει απο δω κ περα;;; Καλα να ναι τα μωράκια μας κ ας κανουν οτι θελουν... Only love!!!! :wub:

Περαστικά κ σε σενα Ελπιδακι μου... 

Εμενα άρχισαν πριν 4 μέρες που ήμουν 8 και 5... Και δεν σταματάνε τωρα

n0O1p2.png

πρίν από 17 λεπτά , elpida20 είπε:

Ωχ ωχ... Κ παλι περαστικα κοπέλα μου... Δλδ ετσι κ αλλιως ειναι περαστικα... Οποτε λιγη υπομονη ακομα... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου. Πονοκεφαλο δεν εχω καθολου ευτυχως. Απο αναγουλες προς το παρόν καλα αλλα επειδη μολις εφαγα τα αποτελεσματα θα τα δω σε κανα μισαωρο... Φοβηθηκα λιγο γιατι ενω ποναει το στηθος τρελα δεν αισθανομαι εκεινο το βαρος που αισθανομουν στην κοιλια κ εχω λιγο χεστει πανω μου. Αλλα τοσες γυναίκες κανουν εμετο στην εγκυμοσύνη. Κ εγω με μια φορα να εγινε κατι κακο... Η ιδεα μου ειναι προφανως κ ο φοβος μου. Εχω ιστορικο με πονοκεφαλους. Εχω καταληξει πολλες φορες στο νοσοκομειο απο τρομερο πονοκεφαλο που δεν περναγε με τιποτ κ εκανα εμετους. Οποτε το βραδυ δεν ξερω απο ποιο απο τα δυο προηλθε. Μπορει κ απ τα δυο... Αυτα τα λιγα... 

Εσυ εισαι καλα; 

Πω πω υπομονή... Και σε πολλές γυναίκες είναι κάποιες συγκεκριμένες βδομάδες κύησης που έχεις κάθε μέρα πολύ πονοκέφαλο. Εγώ προσωπικά το πέρασα και στις 2 εγκυμοσύνες μου κάπου 16η με 18η βδομάδα όμως όχι από τώρα. Μη φοβάσαι τώρα για τα υπόλοιπα. Τίποτα δεν έπαθε το μωράκι σου! Φαντάσου υπάρχουν γυναίκες με υπερεμεση ... 

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ωχ ωχ... Κ παλι περαστικα κοπέλα μου... Δλδ ετσι κ αλλιως ειναι περαστικα... Οποτε λιγη υπομονη ακομα... 

Κορίτσι μου εμένα και στην περίοδο πάντα μια μέρα πριν με έπιανε πολύ δυνατός πονοκέφαλος, και η αλήθεια είναι ότι εδώ και δέκα μέρες με πιάνει τακτικά, είναι ανυπόφορο είναι η αλήθεια αλλά σκέφτομαι και τα χειρότερα. Με ντεπον έξτρα τη βγάζω κι εγώ. Μια μέρα την πάτησα, όσο ήταν ακόμα ήπιος ο πόνος λέω θα κοιμηθώ για να περάσει και να μη χρειαστεί να πάρω παλτό ντεπον, Ε λοιπόν μαρτυρησα, ξύπνησα στις 4 κι έκλαιγα ήθελα να κόψω το κεφάλι μου, γι'αυτό μην το δοκιμάσετε ποτέ, χαχα

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Πω πω υπομονή... Και σε πολλές γυναίκες είναι κάποιες συγκεκριμένες βδομάδες κύησης που έχεις κάθε μέρα πολύ πονοκέφαλο. Εγώ προσωπικά το πέρασα και στις 2 εγκυμοσύνες μου κάπου 16η με 18η βδομάδα όμως όχι από τώρα. Μη φοβάσαι τώρα για τα υπόλοιπα. Τίποτα δεν έπαθε το μωράκι σου! Φαντάσου υπάρχουν γυναίκες με υπερεμεση ... 

Εσύ κορίτσι μου πώς είσαι σήμερα; άσε υπερεμεση έχει μια φίλη, είναι στον 5ο και η κοπέλα υποφέρει πραγματικά, έχει σταματήσει από τη δουλειά της και όλα τα κάνει με υποστήριξη. 

5 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Ελπιδακι περαστικά, ελπίζω να μας περάσουν! Από αναγουλες πως πάμε;

1 ώρα πρίν, marioula1234 είπε:

κοριτσια πειναωωωωωω δεν μπορώ να φάω τπτ ολα μου βρωμανε εχω μια. μονιμη αηδια! 

Κορίτσι μου προσπάθησε να βρεις κάτι να μη σε αηδιάζει πολύ πολύ, σκέψου τίποτα λαχταριστό. Εγώ μια γαριδομακαροναδα τη χτύπησα σήμερα (μην κάνεις εμετό για καλό το λέω χαχαχα) Πώς είσαι σήμερα;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

EGLbp2.png

Εγώ σήμερα έφαγα γεμιστά! Ωωωω πόσο καιρό είχα να φάω κανονικό φαγητό! Νομίζω την προηγούμενη Κυριακή είχα ξαναφαει κανονικα! Το πρωί που τα έφτιαχνα η αλήθεια είναι ότι με αηδιαζαν απίστευτα ντομάτα δεν τόλμησα να βάλω γιατί ειδικά αυτή η κυρία, με αηδιάζει πάρα πολύ. Τέλος πάντων έφαγα εν τέλει το φαγάκι. Σήμερα σε γενικές γραμμές είμαι καλύτερα.

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Εγώ σήμερα έφαγα γεμιστά! Ωωωω πόσο καιρό είχα να φάω κανονικό φαγητό! Νομίζω την προηγούμενη Κυριακή είχα ξαναφαει κανονικα! Το πρωί που τα έφτιαχνα η αλήθεια είναι ότι με αηδιαζαν απίστευτα ντομάτα δεν τόλμησα να βάλω γιατί ειδικά αυτή η κυρία, με αηδιάζει πάρα πολύ. Τέλος πάντων έφαγα εν τέλει το φαγάκι. Σήμερα σε γενικές γραμμές είμαι καλύτερα.

Υπομονή κορίτσι και θα τελειώσουν αυτα τα δύσκολα συμπτώματα... 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου εμένα και στην περίοδο πάντα μια μέρα πριν με έπιανε πολύ δυνατός πονοκέφαλος, και η αλήθεια είναι ότι εδώ και δέκα μέρες με πιάνει τακτικά, είναι ανυπόφορο είναι η αλήθεια αλλά σκέφτομαι και τα χειρότερα. Με ντεπον έξτρα τη βγάζω κι εγώ. Μια μέρα την πάτησα, όσο ήταν ακόμα ήπιος ο πόνος λέω θα κοιμηθώ για να περάσει και να μη χρειαστεί να πάρω παλτό ντεπον, Ε λοιπόν μαρτυρησα, ξύπνησα στις 4 κι έκλαιγα ήθελα να κόψω το κεφάλι μου, γι'αυτό μην το δοκιμάσετε ποτέ, χαχα

Εσύ κορίτσι μου πώς είσαι σήμερα; άσε υπερεμεση έχει μια φίλη, είναι στον 5ο και η κοπέλα υποφέρει πραγματικά, έχει σταματήσει από τη δουλειά της και όλα τα κάνει με υποστήριξη. 

Ελπιδακι περαστικά, ελπίζω να μας περάσουν! Από αναγουλες πως πάμε;

Κορίτσι μου προσπάθησε να βρεις κάτι να μη σε αηδιάζει πολύ πολύ, σκέψου τίποτα λαχταριστό. Εγώ μια γαριδομακαροναδα τη χτύπησα σήμερα (μην κάνεις εμετό για καλό το λέω χαχαχα) Πώς είσαι σήμερα;

χαχα καλα εκανες και τη χτύπησες! καλε μην αγχώνεσαι δεν κανω εμετο απλα εχω τη ναυτια και την αηδια ιουυυ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...