Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Eleni Tz είπε:

Καλημέρα κορίτσια... 
εγώ δεν έγραφα τόσες μέρες γιατί δεν είμαι πολύ καλά! Βγήκε ο προγεννητικός μου και ενώ έχω περάσει στο παρελθόν CMV και ειχα αντισώματα και πριν 5 μήνες είχα κάνει επαληπτικό και μόνο τα IgG ήταν θετικά καθώς είχα αντισώματα, τώρα βγήκαν και τα IgM θετικά γεγονός που μάλλον δείχνει επανενεργοποίηση του ιού. Έχω χάσει τον ύπνο μου δεν ξέρω τι να κάνω... Πρέπει να κανω κάποιες εξετάσεις ακόμα οι οποίες αργούν και έχω τρελαθεί... :(

@Eleni Tz εγώ θα σου έλεγα να μην αγχωνεσαι ο γιατρός τι σου είπε;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@Eleni Tz ο γιατρός σου τι σου ειπε; Μήπως βγήκε ψευδώς θετικο; από τη στιγμή που έχεις τα αντισώματα είναι σχεδόν απίθανο να νοσησεις. Έτρωγες τους τελευταίους μήνες άπλυτα λαχανικά κτλ; όσο για τον κυτταρομεγαλοιο καλό είναι που έχεις και από εκεί αντισώματα σωστα;

yplDp3.png

20 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Κοριτσια, ειπα να μπω κι εγω σιγα σιγα στο παρεακι σας!!Καποιες σας ξερω ηδη απο το cafe εξωσωματικης, με τις υπολοιπες ηρθε η ωρα να γνωριστουμε μιας κι ειμαι κι εγω στην 6η εβδομαδα...

Στη δικη μου περιπτωση βεβαια δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα γινω μανουλα Οκτωβριου, καθως λογω της ανωμαλιας της μητρας μου (διδελφυς), οι πιθανοτητες προωρου τοκετου ειναι ιδιαιτερα αυξημενες...Ωστοσο, εγω θελω να παραμενω αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα...ακομα και σημερα, που λογω αιμοραγιας, επισκεφθηκα εσπευσμενα το γιατρο κι εμαθα οτι ειχαμε μια μικρη αποκολληση...Το σημαντικο ειναι το μικρουλι ειναι μια χαρα!!!

καλως την στην παρεα μας :)

20 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Καλά είμαι γλυκούλα μου σε χάσαμε από το άλλο θέμα...εύχομαι όλα να σου πηγαίνουν τέλεια...απλά εχθές απογοητευτικά ..λέω πάει ξεπρηστικε και το στήθος είχα και τσιμπίματα δυνατά κάτω δεξιά ...λέω αυτό ήταν πάει πάλι...αλλά να που σήμερα ξανά μου μπήκαν ιδέες...και λέω ας ρωτήσω από εδώ που τα κοριτσάκια τα έχουν πιο πρόσφατα αυτά...δηλαδή εσύ είχες δυνατούς πόνους???το στήθος σου ήταν πρησμένο???εμένα εχθές που μου ξεπρηστικε λίγο στεναχωρήθηκα και λέω πάει και αυτός ο μήνας... Βέβαια να πω ότι είδα παλιότερο σχόλιο στο ίδιο forum που της συνεβει το ίδιο και ήταν...τι να πω...σαν την παλαβή κάνω.. από την μια λέω δεν πειραζει πάω για τον άλλον μήνα ...μετά ξανά λέω μήπως όμως..  αυτά...σας ζαλησα!!!!

εγω ειχα πολυ εντονο μουδιασμα χαμηλα και αυτο ειχα παντα οταν ηταν να ερθει περιοδος στηθος δεν ειχα πρησμενο... τα συμπτωματα καποιες φορες ειναι ολοιδια με της περιοδου :) ποτε δεν περιμενεις ειπαμε; 

20 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μεχρι τοτε δεν θα ξανα πας γιατρο;

καλε φυσικα και θα ξανα παω :):)

19 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

@elpida20 πού είσαι σχεδόν συνομήλικη μου; Τι κάνεις; Να υποθέσω είσαι σκατα σκατα σκατα πάλι; Χιχι 

Επίσης η @Jennak83 μας που να είναι; Έχει κάποια νέο; Δε τη βλέπω ούτε στο άλλο θέμα τελευταία...

Με ποια άλλα κοριτσάκια εχω να τα πω καιρό;

Έχω όρεξη σήμερα το βλέπετε ε; Μην απορείτε!!

κατάφερα να φάω πάλι.... 

Κοριτσάκια ψήνεστε να κάνω πινακακι αυχενικών και κάθε μία μετά να μας λέει την Πητ ούτως ώστε από αυχενικών να γίνει πινακακι Πητ; Να τις έχουμε και συγκεντρωμένες μιας που αργούν πολύ. Τι λέτε;

αχ τι καλά που εκανες πινακακι :)

17 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Τωρα διαβασα τα νεα και εχω καταστενοχωρηθει! Εισαι το πιο θετικο και αισιοδοξο πλασμα που εχω γνωρισει..μανουλα θα γινεις σιγουρα απλα τωρα πρεπει να μεζεψεις ολες τις δυναμεις σου, παρε το χρονο σου και παμε γερα..τετοια δυναμη ψυχης θα τα καταφερει 100%! Σε αγαπαμε πολυ και  σε σκεφτομαστε..

Μακαρι Παναγια μου για ολες μας! 

Εδω ειμαι κοριτσια μου, ειχα καιρο να μπω..περιμενω τα αποτελεσματα των εξετασεων και θα ξαναπαω το γιατρο την Παρασκευη αν κ μου ειχε πει πιο μετα! Εχω αγωνια να δω τι γινεται εκει μεσα, ειναι ολα καλα; νιωθω κατι πονακια που κ που, παω κ δουλεια κανονικα πλεον και τα ανακατεματα εχουν περιοριστει αλλα υπαρχουν ακομα.

ολα καλα θα ειναι ζουζουνα! 

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ρε κορίτσια πως είστε από συμπτώματα; εγώ δεν την παλεύω. Τα έχω δει όλα. Δε βγαίνω από το σπίτι. Ειμαι με μια μόνιμη ανατριχίλα, μια μόνιμη αναγούλα, αηδία , τάση για εμετό. Δεν έχω όρεξη για φαγητό με τα χίλια ζόρια τρώω ελάχιστα. Έχω και το θέμα με την "γαστρεντερίτιδα" που έγραφα και χθες. Ειδικά από τις 4μμ και μετά γίνομαι πολύ χάλια. Προσπαθώ να μένω ξαπλωμένη όσο μπορώ και προσπαθώ να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο γιατί αν σκεφτώ "Θεε μου πόσο ανακατευομαι" ο εμετός ανεβαίνει.

Εσύ @Mamacita Alina είσαι καλύτερα ή τα ιδια; 

εγω απο κει που δεν ειχα απολυτως τπτ εχω κ εγω πλεον μια μονιμη αηδια ολα μου βρωμαν δεν μπορώ να φαω τπτ ιουυυυ ευτυχώς δεν κανω εμετο

17 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Αυτά που εγραψες ακριβώς είμαι. Μα αυτά ακριβώς.... Η διαφορά είναι ότι εγώ κάνω εμετό.... :(

Ξαπλωμένη όλη μέρα και αγχώνομαι μήπως κάνει κακο αυτό αντί για καλό αλλά άπαξ και σηκωθώ χαμός με το στομάχι μου. Υπομονή κοριτσια μου. Καλά να είναι τα μωράκια μας και τίποτα άλλο!!

Καλώς το το κορίτσι. Αγχωθηκαμε η αλήθεια είναι που σε χάσαμε... Να πας πεις τα νέα σου από τον ντοκ σου!

πωπω βρε μαμασιτα μου πως την παλεύεις με τους εμετους; η μικρη σου επιτρεπει να σαι ξαπλα; 

2 ώρες πρίν, Eleni Tz είπε:

Καλημέρα κορίτσια... 
εγώ δεν έγραφα τόσες μέρες γιατί δεν είμαι πολύ καλά! Βγήκε ο προγεννητικός μου και ενώ έχω περάσει στο παρελθόν CMV και ειχα αντισώματα και πριν 5 μήνες είχα κάνει επαληπτικό και μόνο τα IgG ήταν θετικά καθώς είχα αντισώματα, τώρα βγήκαν και τα IgM θετικά γεγονός που μάλλον δείχνει επανενεργοποίηση του ιού. Έχω χάσει τον ύπνο μου δεν ξέρω τι να κάνω... Πρέπει να κανω κάποιες εξετάσεις ακόμα οι οποίες αργούν και έχω τρελαθεί... :(

ποτε ειναι για να γινουν οι εξετασεις; ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 43 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eleni Tz ο γιατρός σου τι σου ειπε; Μήπως βγήκε ψευδώς θετικο; από τη στιγμή που έχεις τα αντισώματα είναι σχεδόν απίθανο να νοσησεις. Έτρωγες τους τελευταίους μήνες άπλυτα λαχανικά κτλ; όσο για τον κυτταρομεγαλοιο καλό είναι που έχεις και από εκεί αντισώματα σωστα;

Αγάπη ο κυτταρομεγαλοϊός της ενεργοποιήθηκε ξανά δεν νομιζω οτι λέει για κάτι άλλο επειδή Ειπες για λαχανικά ετσι δεν είναι νομιζω λέει για ενεργοποίησή του κυτταρομεγαλοϊόυ...

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eleni Tz είπε:

Καλημέρα κορίτσια... 

κουκλίτσα μ όμορφη να μην μ ανχωνεσαι...Όλα θα γίνουν κ ο γιατρός σ θα σε συμβουλέψει για το καλητερο κ για σενα κ για το μωρακι σ..να μην φοβάσαι κ να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σ...

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Αγάπη ο κυτταρομεγαλοϊός της ενεργοποιήθηκε ξανά δεν νομιζω οτι λέει για κάτι άλλο επειδή Ειπες για λαχανικά ετσι δεν είναι νομιζω λέει για ενεργοποίησή του κυτταρομεγαλοϊόυ...

Ναι μπερδεύτηκα στη συνέχεια με τοξόπλασμα. (Καμία σχέση χαχα)

Κι εγώ θα πάω μέσα στη βδομάδα ένα κάρο εξετάσεις μου έχει γράψει..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ναι μπερδεύτηκα στη συνέχεια με τοξόπλασμα. (Καμία σχέση χαχα)

Κι εγώ θα πάω μέσα στη βδομάδα ένα κάρο εξετάσεις μου έχει γράψει..

Ναι γλυκιά μου το κατάλαβα για αυτο το είπα επειδή απο εκεί που δεν υπάρχει μπορεί να παρεξηγήθεις χαχαχχαα εγώ να δεις ποσά Εχω κανει χαχαχχα και θα κάνω Εχω κάνει προγενετικο έλεγχο όλα μια χαρά εκανα γενική αίματος εκανα γενική ούρων εκανα καλλιέργεια και θα κάνω και αλλά θα δουμε τι τωρα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ναι γλυκιά μου το κατάλαβα για αυτο το είπα επειδή απο εκεί που δεν υπάρχει μπορεί να παρεξηγήθεις χαχαχχαα εγώ να δεις ποσά Εχω κανει χαχαχχα και θα κάνω Εχω κάνει προγενετικο έλεγχο όλα μια χαρά εκανα γενική αίματος εκανα γενική ούρων εκανα καλλιέργεια και θα κάνω και αλλά θα δουμε τι τωρα

Μπράβο αυτά έχει γράψει και σε μένα. Και στα χάλια που ειμαι να δω πως θα καταφέρω να πάω.. θα πάω μάλλον στο Ρεα να της κάνω μιας και που μένω δίπλα..

yplDp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο αυτά έχει γράψει και σε μένα. Και στα χάλια που ειμαι να δω πως θα καταφέρω να πάω.. θα πάω μάλλον στο Ρεα να της κάνω μιας και που μένω δίπλα..

Ελπίζω να είσαι καλά και να τακάνεις αγαπουλα κάνε υπομονή

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Μόνο εγώ ξέρω @marioula1234 μου ειλικρινά. Τη μικρή τη προσέχει η μαμά μου και ο άντρας μου όταν επιστρέφει ευτυχώς. Δοκίμασα να την έχω μόνη μου αλλά έκανα σχεδόν σε κάθε μετακίνηση ή τάισμα εμετό και είδαμε ότι είναι αδύνατον. Έρχεται και παίζουμε, διαβάζουμε και αν αισθανθώ καλά και σηκωθώ παίζουμε οπότε δεν μπορώ να πω ότι δε με αφήνει στη ξάπλα. Είναι αρκετά συνενοησιμο παιδάκι, αν θέλει να σηκωθώ της λέω ότι δεν μπορώ κλπ και ανεβαίνει εκείνη στο κρεβάτι. Έχω τύψεις άπειρες γιατί νιώθω ότι της στερώ τη μαμά της αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή προς το παρόν... :/

τι κάνετε κοριτσια σήμερα εσείς;

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μόνο εγώ ξέρω @marioula1234 μου ειλικρινά. Τη μικρή τη προσέχει η μαμά μου και ο άντρας μου όταν επιστρέφει ευτυχώς. Δοκίμασα να την έχω μόνη μου αλλά έκανα σχεδόν σε κάθε μετακίνηση ή τάισμα εμετό και είδαμε ότι είναι αδύνατον. Έρχεται και παίζουμε, διαβάζουμε και αν αισθανθώ καλά και σηκωθώ παίζουμε οπότε δεν μπορώ να πω ότι δε με αφήνει στη ξάπλα. Είναι αρκετά συνενοησιμο παιδάκι, αν θέλει να σηκωθώ της λέω ότι δεν μπορώ κλπ και ανεβαίνει εκείνη στο κρεβάτι. Έχω τύψεις άπειρες γιατί νιώθω ότι της στερώ τη μαμά της αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή προς το παρόν... :/

Τυχερή που είσαι... Εγώ δεν έχω βοήθεια. Κάποιες φορές έρχεται η μάνα μου 7 με 9 το βράδυ που 9 μετά επιστρέφει ο άντρας μου. Αλλά από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα δεν έχω καθόλου βοήθεια.. Και ο μικρός τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ ζορικος. 1ον έχει αρρωστήσει πάλι με μύξες κτλ και έχει απίστευτη γκρίνια και 2ον μόλις πριν λίγες μέρες μπουσουλησε και πλέον δε βρίσκει ηρεμία. Πάνε οι καλές ημέρες που καθόταν ήρεμος στο ρηλαξ του η στο χαλί να κάνει βαρελακια. Σήμερα σκαρφάλωνε παντού προκειμένου να βγει έξω από το χάλι(έχω βάλει εμπόδια αλλά αυτός τα καβαλάει) και έτρεχα κάθε φορά να τον προλάβω...

yplDp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εγω το πρωι ημουν καλα κ πηγα κ κοινωνησα. Απο το μεσημερι κ μετα που εφαγα εχω μονιμη ταση για εμετο. Ειναι υπερβολικα έντονο σημερα... Χαιρομαι που εχεις βοήθεια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κορίτσια... Κ σε συνέχεια του χθεσινου μνμ που ελεγα οτι απο το μεσημερι κ μετα δεν ημουν καλα, εφτασα το βραδυ να με πιασει κ πονοκεφαλος κ τελικα 1 η ωρα τη νυχτα να κανω εμετο κ την ωρα που εκανα με καρφωσε κ ενα λουμπαγκο γιατι δεν εσκυβα πολύ. Ευτυχως αυτο περασε αλλα υπεφερα. Κορίτσια, απο τον εμετο κ το σφιξιμο δεν παθαινει κατι το μωρακι, ετσι; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Κ σε συνέχεια του χθεσινου μνμ που ελεγα οτι απο το μεσημερι κ μετα δεν ημουν καλα, εφτασα το βραδυ να με πιασει κ πονοκεφαλος κ τελικα 1 η ωρα τη νυχτα να κανω εμετο κ την ωρα που εκανα με καρφωσε κ ενα λουμπαγκο γιατι δεν εσκυβα πολύ. Ευτυχως αυτο περασε αλλα υπεφερα. Κορίτσια, απο τον εμετο κ το σφιξιμο δεν παθαινει κατι το μωρακι, ετσι; 

Όχι κορίτσι μου μην ανησυχείς.. Είναι λογικό εξάλλου την ώρα που κάνεις εμετό να σφίγγεται το στομάχι. 

• Μου αρέσει 1

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...