Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Γέννησα!!! Η μικρή 47 εκατοστά και 2.400 γραμμάρια. Είναι καλά στην υγεία της. 

Κι εγώ ευτυχώς αυτή τη φορά είμαι πολύ καλύτερα. Καμία σχέση. Τώρα θα φανεί πως θα είμαι αύριο.

Τελειαααααα!!!Να σου ζησει η μπεμπουλα Νικολετα μου!!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα αυτην τη φορα!!:wub:

@winspert μου πως ειναι ο μικρουλης?

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, katerinaki 86 είπε:

@winspert μου πως ειναι ο μικρουλης?

Κοριτσακι μου ειναι καλα το παιδακι μου,σε ευχαριστώ πολύ.....Ευτυχως ο,τι κ αν ηταν περασε γρήγορα... Σιγουρα θα κλείσουμε ραντεβού σε αλλεργιολογο να δούμε αν οντως είναι αλλεργικος στο ψαρι.... Εσυ τι κανεις; Το παιδακι σου;;;;:wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοριτσακι μου ειναι καλα το παιδακι μου,σε ευχαριστώ πολύ.....Ευτυχως ο,τι κ αν ηταν περασε γρήγορα... Σιγουρα θα κλείσουμε ραντεβού σε αλλεργιολογο να δούμε αν οντως είναι αλλεργικος στο ψαρι.... Εσυ τι κανεις; Το παιδακι σου;;;;:wub:

Μπραβο!Τουλαχιστον, περασε γρηγορα!Εννοειται, να το κοιταξετε να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Καλα ειμαστε κι εμεις. Ο μικρουλης περασε μια ουρολοιμωξη αλλα απο το Σαββατο που τελειωσε την αντιβιωση, δε βλεπω να εχει καποια ενοχληση. Κατα τα αλλα βγαζει φουλ δοντια με ο,τι αυτο συνεπαγεται... Μεσα σε λιγες μερες εχουν σκασει σιγουρα 4, μπορει και 5 γιατι κατι βλεπω αλλα τα μεσα δεν μπορω να τα δω καλα και την τελευταια φορα που εβαλα το δαχτυλο μου για να δω κοντεψα να το χασω...οποτε δεν το ξανατολμαω χαχαχα!!!Ας ελπισουμε οτι μετα θα ηρεμησει λιγο γιατι εχουμε να κοιμηθουμε πολυυυυ καιρο πανω απο 2 ωρες σερι. Δεν ξερω βεβαια αν φταινε μονο τα δοντια ή αν περναει καποια φαση γιατι εχει κολλησει απιστευτα μαζι μου σε σημειο που καταληγει πολλες φορες να ανεβαινει πανω μου και να κοιμαται το βραδυ.Και μες στη μερα ενω κανονικα ειναι ενα παιδακι με τρομερη ενεργεια που τρεχει και γελαει συνεχεια, τον τελευταιο καιρο τον πιανει γκρινια και ολο θελει αγκαλιτσες.

• Χαχα 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

6 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Μπραβο!Τουλαχιστον, περασε γρηγορα!Εννοειται, να το κοιταξετε να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Καλα ειμαστε κι εμεις. Ο μικρουλης περασε μια ουρολοιμωξη αλλα απο το Σαββατο που τελειωσε την αντιβιωση, δε βλεπω να εχει καποια ενοχληση. Κατα τα αλλα βγαζει φουλ δοντια με ο,τι αυτο συνεπαγεται... Μεσα σε λιγες μερες εχουν σκασει σιγουρα 4, μπορει και 5 γιατι κατι βλεπω αλλα τα μεσα δεν μπορω να τα δω καλα και την τελευταια φορα που εβαλα το δαχτυλο μου για να δω κοντεψα να το χασω...οποτε δεν το ξανατολμαω χαχαχα!!!Ας ελπισουμε οτι μετα θα ηρεμησει λιγο γιατι εχουμε να κοιμηθουμε πολυυυυ καιρο πανω απο 2 ωρες σερι. Δεν ξερω βεβαια αν φταινε μονο τα δοντια ή αν περναει καποια φαση γιατι εχει κολλησει απιστευτα μαζι μου σε σημειο που καταληγει πολλες φορες να ανεβαινει πανω μου και να κοιμαται το βραδυ.Και μες στη μερα ενω κανονικα ειναι ενα παιδακι με τρομερη ενεργεια που τρεχει και γελαει συνεχεια, τον τελευταιο καιρο τον πιανει γκρινια και ολο θελει αγκαλιτσες.

Αχ μωρε τρομαριτσα μου... Περαστικα κ σε εσας... Γιατί επαθε ουρολοιμωξη; Εμενα ειχε παθει πολυ πιο μικρουλης γιατί κραταγε μεσα μικροβια στο πουλακι του.Κ μετα μου ειχε πει η παιδιατρος κ το κατεβαζα λιγο κ του εριχνα κ ορο...

Ποσα δοντακια εχετε; Εμεις ειχαμε 6 κ πριν απο λιγες μερες εσκασε κ το 7ο...Κατα καιρους κ εμενα πολλα νευρα...κ ετσι τρέχει μεσα στο σπίτι,μετακομιζει τα επιπλα,κανει χαμουλη....Περνανε φασεις τα μωρακια μας...Εμενα γενικα είναι πολυ ανεξάρτητος... έρχεται χαϊδεύεται κ φευγει...δεν είναι πολυ του γουτσου γουτσου...Κ επισης οταν γυρναω απο τη δουλειά,μου κραταει λιγη ωρα ακομα μουτρακια κ μετα ξεκιναει τις γλυκες...Σου λεει γιατί ασπλαχνη μανα με αφηνεις;.... Αυτό με το δάχτυλο να το προσεξεις...χαχαχαχα.Ποτε δεν ξερεις αν θα βγει ολόκληρο....χαχαχαχα

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@katerinaki 86 να τα προσέχεις τα δάχτυλα! Σαν καροτάκι θα το κόψει!

Τον τελευταίο μηνα έβγαλε 3 δόντια. Τώρα ειναι στα 8. 4 πάνω και 4 κάτω.

@winspert πως πάει με τη δουλειά;; Επιστρέφω κι εγώ τη Δευτέρα μετά απο τον Ιούνιο του 19... Φοβάμαι πως θα τα έχω ξεχάσει! χεχε

Έχω αρκετό άγχος και με τη μικρή και με τη δουλειά αλλά ειμαι σίγουρη οτι μια εβδομάδα μετα θα έχουμε προσαρμοστεί όλοι. Απλά τώρα ειμαι στην αναμονή... Πήγα και για τεστ σήμερα πριν την επιστροφή στο σχολείο και βγήκε αρνητικό!

Ως τώρα έχω λείψει το περισσότερο 3 ώρες. Σήμερα το πρωί που εφυγα να πςω για το τέστ απλα μου κούνησε το χεράκι κι επεστρεψε σε αυτό που έκανε. Ελπίζω οτι θα πάει καλά! Ουφ...

• Χαχα 3

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Αχ μωρε τρομαριτσα μου... Περαστικα κ σε εσας... Γιατί επαθε ουρολοιμωξη; Εμενα ειχε παθει πολυ πιο μικρουλης γιατί κραταγε μεσα μικροβια στο πουλακι του.Κ μετα μου ειχε πει η παιδιατρος κ το κατεβαζα λιγο κ του εριχνα κ ορο...

Ποσα δοντακια εχετε; Εμεις ειχαμε 6 κ πριν απο λιγες μερες εσκασε κ το 7ο...Κατα καιρους κ εμενα πολλα νευρα...κ ετσι τρέχει μεσα στο σπίτι,μετακομιζει τα επιπλα,κανει χαμουλη....Περνανε φασεις τα μωρακια μας...Εμενα γενικα είναι πολυ ανεξάρτητος... έρχεται χαϊδεύεται κ φευγει...δεν είναι πολυ του γουτσου γουτσου...Κ επισης οταν γυρναω απο τη δουλειά,μου κραταει λιγη ωρα ακομα μουτρακια κ μετα ξεκιναει τις γλυκες...Σου λεει γιατί ασπλαχνη μανα με αφηνεις;.... Αυτό με το δάχτυλο να το προσεξεις...χαχαχαχα.Ποτε δεν ξερεις αν θα βγει ολόκληρο....χαχαχαχα

Δοντακια εχουμε 10 που εχουν βγει και αλλα 3-4 που εχουν σκασει. Την ουρολοιμωξη δεν ξερω πως την επαθε η αληθεια ειναι. Το νουμερο βεβαια που βγηκε στην καλλιεργεια ηταν οριακο και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ηταν ουρολοιμωξη αλλα επειδη αυτο το μικροβιο που εντωπιστηκε δεν ειναι απο τα πιο συνηθισμενα και κατα βαση ειναι ατυπο, του δωσαμε αντιβιωση. Η γιατρος θεωρει πολυ πιθανο να ηταν απο τραυματισμο ολη η ενοχληση...να σημειωσω οτι δεν προλαβαινω να ανοιξω την πανα και το εχει βουτηξει!!Το τραβαει, το κοπαναει....το εχει κανει σφεντονα γενικοτερα!!Εγω δεν του το πειραζω καθολου, μονο εκεινη το βλεπει οποτε πηγαινουμε. Ο δικος μου παροτι εναι μες στην ενεργεια και την τρελα ολη μερα, θελει πολυ τις αγκαλιες. Κι εκει που παιζει, τα παραταει ολα κι ερχεται με φορα να τον παρουμε αγκαλια...Χαχαχα...αυτο με τα μουτρα μου το εκανε κι εμενα οταν πηγαινα στη δουλεια!!Εμπαινα μεσα συνηθως την ωρα που ετρωγε και ισα που μου εριχνε ενα βλεμμα!

• Χαχα 3

H2Vhp2.png3ieAp3.png

20 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσακι μου να σας ζησει η μικρουλα....Γερη κ καλοτυχη κ εσυ σιδερενια κ γρηγορα στο σπιτακι σου!!!! :wub:

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πως και πως περιμένω να πάμε σπίτι.

16 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Να σας ζησει κοριτσακι μου η μπεμπουλα.Περαστικα σου γρηγορα ευχομαι καλη αναρρωση.

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Ευτυχώς είμαι πολύ καλά αυτή τη φορά. Θα έχω γρήγορη ανάρρωση.

11 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Τελειαααααα!!!Να σου ζησει η μπεμπουλα Νικολετα μου!!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα αυτην τη φορα!!:wub:

Σ' ευχαριστώ πολύ :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Clue είπε:

@katerinaki 86

@winspert πως πάει με τη δουλειά;; Επιστρέφω κι εγώ τη Δευτέρα μετά απο τον Ιούνιο του 19... Φοβάμαι πως θα τα έχω ξεχάσει! χεχε

Έχω αρκετό άγχος και με τη μικρή και με τη δουλειά αλλά ειμαι σίγουρη οτι μια εβδομάδα μετα θα έχουμε προσαρμοστεί όλοι. Απλά τώρα ειμαι στην αναμονή... Πήγα και για τεστ σήμερα πριν την επιστροφή στο σχολείο και βγήκε αρνητικό!

Ως τώρα έχω λείψει το περισσότερο 3 ώρες. Σήμερα το πρωί που εφυγα να πςω για το τέστ απλα μου κούνησε το χεράκι κι επεστρεψε σε αυτό που έκανε. Ελπίζω οτι θα πάει καλά! Ουφ...

Παμε πολυ καλα... Ελάχιστες φορές κλαιει ισα που το πρωι....Γενικα εχει προσαρμοστεί πολυ καλα... Σπίτι μενει ή με τη μανα μου ή με τον μπαμπά του οποτε ολα καλα...Κ εγω μέχρι να ξεκινησω δουλεια δεν ειχα λειψει καθόλου...24 ωρες αυτοκολλητακια ημασταν...Ολα.καλα θα πανε,θα δεις...Τα παιδια προσαρμόζονται....εμεις δυσκολευομαστε....

Just now, katerinaki 86 είπε:

Δοντακια εχουμε 10 που εχουν βγει και αλλα 3-4 που εχουν σκασει. Την ουρολοιμωξη δεν ξερω πως την επαθε η αληθεια ειναι. Το νουμερο βεβαια που βγηκε στην καλλιεργεια ηταν οριακο και δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ηταν ουρολοιμωξη αλλα επειδη αυτο το μικροβιο που εντωπιστηκε δεν ειναι απο τα πιο συνηθισμενα και κατα βαση ειναι ατυπο, του δωσαμε αντιβιωση. Η γιατρος θεωρει πολυ πιθανο να ηταν απο τραυματισμο ολη η ενοχληση...να σημειωσω οτι δεν προλαβαινω να ανοιξω την πανα και το εχει βουτηξει!!Το τραβαει, το κοπαναει....το εχει κανει σφεντονα γενικοτερα!!Εγω δεν του το πειραζω καθολου, μονο εκεινη το βλεπει οποτε πηγαινουμε. Ο δικος μου παροτι εναι μες στην ενεργεια και την τρελα ολη μερα, θελει πολυ τις αγκαλιες. Κι εκει που παιζει, τα παραταει ολα κι ερχεται με φορα να τον παρουμε αγκαλια...Χαχαχα...αυτο με τα μουτρα μου το εκανε κι εμενα οταν πηγαινα στη δουλεια!!Εμπαινα μεσα συνηθως την ωρα που ετρωγε και ισα που μου εριχνε ενα βλεμμα!

Χαχαχααα,γελασα πολυ....Κ εμενα σφεντόνα το κανει....Κ μας σηκώνεται κιολας συνεχεια....χαχαχαχα....Κ εμενα μωρε ειναι αγαπουλης αλλα οχι σε διαρκεια...χαχαχ...Ρε σου λεω οταν γυρναω σπίτι,τιποτα...καμια.φορα ψιλοχαμογελαει αλλα περναει κανα μισάωρο μέχρι να αρχισει να με φωναζει κ να έρχεται να γερνει κ να ακουμπάει το κεφαλακι του πανω μου.... Χαιρομαι που δεν κλαιει οταν φευγω αλλα απο την αλλη λεω δε στενοχωριεται που φευγω;;;αλλα ξανασκεφτομαι πως θα ημουν κ εγω χαλια στη δουλειά αν εφευγα με κλαματα...Οποτε καλύτερα ετσι...:D

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 9/2/2021 at 12:50 ΜΜ, Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Πως και πως περιμένω να πάμε σπίτι.

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Ευτυχώς είμαι πολύ καλά αυτή τη φορά. Θα έχω γρήγορη ανάρρωση.

Σ' ευχαριστώ πολύ :)

Να σας ζησει το κοριτσακι σας Νικολετα μου!!! Γερη και καλοτυχη στη ζωη της παντα!

Πηγαν ολα τελεια λοιπον αυτη τη φορα, τι καλααα! Γυρισατε σπιτακι σας?

@winspert μου να πατε σε αλλεργιολογο οπωσδηποτε ναι, ουτε εγω θα το αφηνα στη θεση σου.. Μικρουλακι μου ταλαιπωρηθηκε με τους εμετους.. Για μια μερα τον κραταει μονο οταν τρωει το ψαρι, ετσι?

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

@winspert μου να πατε σε αλλεργιολογο οπωσδηποτε ναι, ουτε εγω θα το αφηνα στη θεση σου.. Μικρουλακι μου ταλαιπωρηθηκε με τους εμετους.. Για μια μερα τον κραταει μονο οταν τρωει το ψαρι, ετσι?

Ναι, ταλαιπωρήθηκε το παιδακι μου...Εκλαιγε ολη τη νυχτα...Αλλα ευτυχως κρατησε λιγότερο απο 24ωρο...Θα παμε στις 25 να τον δει κ να του κανει το τεστ αλλα ξερω οτι δεν θα δειξει κατι...Προφανως η μορφή αλλεργιας που έχει λέγεται FPIES κ δεν φαινεται σε κανενα τεστ...Απλα με τα συμπτώματα... Παρ ολα αυτα θελω με παρακολουθηση να δούμε τι θα κάνουμε... Σε ευχαριστώ πολυ...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

On 11/2/2021 at 1:51 ΜΜ, Giwtouli1990 είπε:

Να σας ζησει το κοριτσακι σας Νικολετα μου!!! Γερη και καλοτυχη στη ζωη της παντα!

Πηγαν ολα τελεια λοιπον αυτη τη φορα, τι καλααα! Γυρισατε σπιτακι σας?

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Ναι ευτυχώς πήγανε όλα καλά!

Έτσι όπως είμαι σήμερα ήμουν μετά από 3 βδομάδες την άλλη φορά. Είμαι χαρούμενη, γιατί τώρα μπορώ να χαρώ την μικρή, ενώ την προηγούμενη φορά ούτε τον εαυτό μου δεν μπορούσα να φροντίσω.

Ναι γυρίσαμε σπίτι την 2η μέρα. Ευτυχώς επειδή είναι 2ο παιδί είναι πιο εύκολα, γιατί τα ξέρουμε τα πιο πολλά. Και είσαι προετοιμασμένος ότι σε περιμένει ξενύχτι...

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Κοριτσια τι κανετε που χαθηκατε?Πως πανε τα μωρακια σας?

Κοριτσακι μου εμεις καλα είμαστε...Στα καλύτερά μας θα ελεγα...Ανοιγει κ ο καιρός κ ολα καλα!!!! Περπαταμε,λεμε πολλα, κάνουμε αγκαλιτσες...Ερωτας σκετος...Α κ κλασικα το παιδάκι μου είναι πανεμορφο κ πανέξυπνο...μαμα κουκουβάγια!!!!! Εσεις;;;;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Τελεια.Εμεις βγαλαμε τον γυψο αλλα θελει προσοχη 10 μερες να μην χτυπησουμε παλι εδω ειναι το δυσκολο περπαταμε τρεχουμε σκαρφαλωνουμε.Απο λογια ειμαστε λιγο πισω λεμε ελαχιστα πραγματα πιο πολυ τα δικα μας

πρίν από 7 λεπτά , Dwro είπε:

Τελεια.Εμεις βγαλαμε τον γυψο αλλα θελει προσοχη 10 μερες να μην χτυπησουμε παλι εδω ειναι το δυσκολο περπαταμε τρεχουμε σκαρφαλωνουμε.Απο λογια ειμαστε λιγο πισω λεμε ελαχιστα πραγματα πιο πολυ τα δικα μας

Πω βρε κοριτσάκι μου... Φαντάζομαι θα ήταν κ είναι ακομα δυσκολο...Αντε να περασουν κ αυτες οι μερες...Θα τα πει ολα μαζεμενα...ετσι κανουν...Αχ τα μικρουλινια μας...ποσο προσοχη θελουν Παναγια μου...Ο θεος να τα εχει καλα ολα τα παιδακια του κόσμου!!!! Κ εμενα τρεχει περα δωθε κ τρεμει η ψυχη μου...Κ συχνα πυκνα πεφτει κ χτυπαει στο κεφαλάκι του...Ακομα οταν βγαίνουμε εξω κ βρίσκεται σε τσιμέντο δεν τον αφήνουμε μονο του... Ξυπόλυτος περπατάει αρκετά καλα αλλα με τα παπουτσάκια σκονταφτει αρκετα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...