Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Θα συμφωνήσω μαζι σου... Επειδή κ εγω γεννησα με καισαρική κ γενικη αναισθησία,οταν ξύπνησα κ για ποση ωρα μετα ετρεμα σαν το ψαρι απο το κρυο...Κ φυσικα μετα ειχα ολες τις δυσκολιες που εχει ενα χειρουργείο...Κ η τομη ποναει κ είναι μουδιασμενη ακομα κ διασταση κοιλιακων επαθα...Βεβαια στις περιπτώσεις που χρειαζεται ειναι σωτηρια...Παντως απο την ολη διαδικασια αυτο που μου εχει μείνει σαν ο χειρότερος πονος ειναι το πατημα που μου εκαναν στην κοιλια για να φυγουν τα λοχεια...Δεν ξερω αν ειχες ακομα επισκληριδιο κ δεν πονεσες αλλα εγω τα ειδα ολα....

Φυσικα θα εισαι καλυτερα...να εισαι σιγουρη...

Οσο για μενα επειδη το παιδακι μας είναι με εξωσωματική πολυ θα ηθελα να γινοταν κατι τετοιο συντομα κ με φυσικό τροπο... Μακαρι να ημουν ηδη...Κ να μη χρειαζοταν ξανα η διαδικασια...

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από την επισκληριδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Ένιωθα τέλεια σου λέω μετά την επέμβαση. Την επόμενη μέρα έκλαιγα! Μου λέει η νοσοκόμα λοιπόν πιες το τσάι σου και έλα να με βρεις. Εντάξει της λέω... Πάω να σηκωθώ τα έκανα όλα χάλια χαλιά. Με βάζουν στην μπανιέρα να με πλύνουν έτρεμαν τα πόδια μου κοπηκα στα δύο. Να έρχεται κόσμος να με δει και εγώ να πρέπει και να είμαι καλά! Άστα άστα...δεν πειράζει πάνε αυτά περασαν πάμε για άλλα!

Όσο για την κοιλιά εμένα με δύο μωρά μεγάλωσε πολύ. Ήταν και 2600 το κάθε ένα. Ευτυχώς δεν έκανα ραγαδες αλλά πετάχτηκε ο αφαλός και δεν ξαναμαζευτηκε. Άρχισα πιλατες στους 3 μήνες ένιωθα διαλυμένη. Διαλυμένη όμως! Άρχισα να συνέρχομαι και εκλεισαν λόγω κορονοϊού. Τώρα μένω έγκυος ξανά.... Η κοιλιά μου είναι σαν να ειμαι 6 μηνών. Δεν ξέρω γιατί. Το έχω πάρει απόφαση την κοιλιά που είχα δεν θα την ξαναδώ. Στεναχωριέμαι αλλα...έχω δύο παιδιά και περιμένω και τρίτο. 

Όσο για τη νέα εγκυμοσύνη εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος ενώ τα δίδυμα τα έκανα με εξωσωματική. Προσπαθούσα με τον άντρα μου 6 χρόνια. Και το πιο τρελό με μια μόνο επαφή αυτό το μήνα έγινε. Μην αποκλείετε τίποτα κορίτσια αλλά και μην περιμενετε γιατί το άγχος είναι ο χειρότερος ανασταλτικός παράγοντας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 27 λεπτά , Dwro είπε:

Νικολετα μου με το καλο κοριτσι μου τελεια νεα συγχαρητηρια.Κοριτσια εγω ακομα δεν εχω δει περιοδο μακαρι να μην ερθει ουτε το καλοκαιρι.Αφου την αλλη φορα σκεφτομουν αν γινει τιποτα χαμπαρι δεν θα παρω.Βεβαια και εμενα ο γιος μου απο εξωσωματικη ειναι.Αλλα εχω μεινει και φυσιολογικα με ατυχεις βεβαια καταληξεις.Η αληθεια ειναι παντως θα ηθελα ακομα ενα αλλα χωρις εξωσωματικη δυσκολα αφου ειχα αποββαλει 4 φορες.Απο την αλλη και η εξωσωματικη δυσκολα.

Σ' ευχαριστώ πολύ! 

Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να πάνε όλα καλά χωρίς να χρειαστείς εξωσωματική.

πρίν από 21 λεπτά , Joann είπε:

Εγώ ειμαι 10 εβδομάδων. Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη.

Εσύ πουλάκι μου πέρασες και φυσιολογικό τοκετό και πόνους από ράμματα σαν της καισαρικής! Περασμένα ξεχασμένα... Αυτή η φορά θα είναι πιο εύκολη θα δεις! 

Έχω φίλη μου που γέννησε φυσιολογικά και επειδή ήταν 4300 το μωρό έσπασε το ηβικό οστό της. Περπατούσε με πι για πολύ καιρό. Και σήμερα ακόμα στα από 9 μήνες δεν είναι τελείως καλά. 

Εσύ είσαι 5 βδομάδες παραπάνω. Σχετικά κοντά είμαστε. Εγώ αν όλα πάνε καλά έχω ΠΗΤ 10 Μαρτίου.

Άσε έκλαιγα όλη μέρα. Όλες γύρω μου ήταν τέλεια κι εγώ δεν μπορούσα ούτε το μωρό να χαρώ και να το φροντίσω. Και να πω ότι γεννήθηκε μεγάλο; 2.790 γραμμάρια ήταν. Και γέννησα με πρόκληση 37+3 γιατί μου είπε ο γιατρός να μη σκίσω επειδή έχω στενή λεκάνη. Και το αποτέλεσμα ήταν να κατασκιστώ μέχρι πίσω. Μακάρι αυτή τη φορά να είναι πιο εύκολα.

Τιιιι; Γίνεται αυτό; Ήξερα ότι ο κόκκυγας (η ουρά) γίνεται να σπάσει την ώρα του τοκετού.

• Μου αρέσει 1

Just now, Joann είπε:

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν από την επισκληριδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Ένιωθα τέλεια σου λέω μετά την επέμβαση. Την επόμενη μέρα έκλαιγα! Μου λέει η νοσοκόμα λοιπόν πιες το τσάι σου και έλα να με βρεις. Εντάξει της λέω... Πάω να σηκωθώ τα έκανα όλα χάλια χαλιά. Με βάζουν στην μπανιέρα να με πλύνουν έτρεμαν τα πόδια μου κοπηκα στα δύο. Να έρχεται κόσμος να με δει και εγώ να πρέπει και να είμαι καλά! Άστα άστα...δεν πειράζει πάνε αυτά περασαν πάμε για άλλα!

Όσο για την κοιλιά εμένα με δύο μωρά μεγάλωσε πολύ. Ήταν και 2600 το κάθε ένα. Ευτυχώς δεν έκανα ραγαδες αλλά πετάχτηκε ο αφαλός και δεν ξαναμαζευτηκε. Άρχισα πιλατες στους 3 μήνες ένιωθα διαλυμένη. Διαλυμένη όμως! Άρχισα να συνέρχομαι και εκλεισαν λόγω κορονοϊού. Τώρα μένω έγκυος ξανά.... Η κοιλιά μου είναι σαν να ειμαι 6 μηνών. Δεν ξέρω γιατί. Το έχω πάρει απόφαση την κοιλιά που είχα δεν θα την ξαναδώ. Στεναχωριέμαι αλλα...έχω δύο παιδιά και περιμένω και τρίτο. 

Όσο για τη νέα εγκυμοσύνη εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος ενώ τα δίδυμα τα έκανα με εξωσωματική. Προσπαθούσα με τον άντρα μου 6 χρόνια. Και το πιο τρελό με μια μόνο επαφή αυτό το μήνα έγινε. Μην αποκλείετε τίποτα κορίτσια αλλά και μην περιμενετε γιατί το άγχος είναι ο χειρότερος ανασταλτικός παράγοντας.

Μιλας σοβαρα;Δεν ξερεις ποση δυναμη μου δινεις...Αυτο προσευχομαι κ εγω...Να μεινω εγκυος φυσιολογικα αυτη τη φορα..Το δικο σας το θεμα ποιο ειναι;Εμας χαλια σπερμοδιαγραμμα...

Οσο για την κοιλια θα σου πω εγω τι εχεις μαλλον...Εγω λογω μεγαλης κοιλιας,εκανα κηλη μεσης γραμμης κ επαθα διασταση κοιλιακων...Κ η κοιλια μου λογω αυτου πεταει ακομα πολυ...Σαν εγκυος ειμαι ακομα...Θελει ειδικες ασκησεις...Το εχεις ψαξει;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μιλας σοβαρα;Δεν ξερεις ποση δυναμη μου δινεις...Αυτο προσευχομαι κ εγω...Να μεινω εγκυος φυσιολογικα αυτη τη φορα..Το δικο σας το θεμα ποιο ειναι;Εμας χαλια σπερμοδιαγραμμα...

Οσο για την κοιλια θα σου πω εγω τι εχεις μαλλον...Εγω λογω μεγαλης κοιλιας,εκανα κηλη μεσης γραμμης κ επαθα διασταση κοιλιακων...Κ η κοιλια μου λογω αυτου πεταει ακομα πολυ...Σαν εγκυος ειμαι ακομα...Θελει ειδικες ασκησεις...Το εχεις ψαξει;

Η δεύτερη σαλπιγγογραφια βρήκε ότι είναι φραγμένες οι σάλπιγγες ενώ η πρώτη 3 χρόνια πριν τις είχε βρει ανοιχτές. Τι να πω; Προσπαθούσαμε και πολύ καιρό και λεμε ότι όντως ήταν κλειστές. Αλλά τώρα έμεινα μόνη μου. Βγάλε άκρη!

Κοίτα κοιλιά δεν είχα μεγάλη  και πιστεύω αν συνέχιζα γυμναστική θα έφευγε. Από όταν εμείνα έγκυος άλλο πράγμα σου λέω. Σαν έξι μηνών είμαι. Έχει ξεχειλωσει και φούσκωσε ετσι; δεν ξέρω! 

Για τη διάσταση που λες δεν έπρεπε να έχει κενο η κοιλιά μου στη μέση; Έτσι είχα διαβάσει. Είχε ένα μικρό κενό με τη γυμναστική πίστευα θα έστρωνε. Έπρεπε μάλλον να πάω σε ειδικό γιατρό γιατί μόνη μου δεν μπορώ να βγάλω ακρη. 

εσένα δηλαδή η κοιλιά σου πως είναι; Σου είπαν θα επανέλθει; Ο αφαλός;

Just now, Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! 

Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να πάνε όλα καλά χωρίς να χρειαστείς εξωσωματική.

Εσύ είσαι 5 βδομάδες παραπάνω. Σχετικά κοντά είμαστε. Εγώ αν όλα πάνε καλά έχω ΠΗΤ 10 Μαρτίου.

Άσε έκλαιγα όλη μέρα. Όλες γύρω μου ήταν τέλεια κι εγώ δεν μπορούσα ούτε το μωρό να χαρώ και να το φροντίσω. Και να πω ότι γεννήθηκε μεγάλο; 2.790 γραμμάρια ήταν. Και γέννησα με πρόκληση 37+3 γιατί μου είπε ο γιατρός να μη σκίσω επειδή έχω στενή λεκάνη. Και το αποτέλεσμα ήταν να κατασκιστώ μέχρι πίσω. Μακάρι αυτή τη φορά να είναι πιο εύκολα.

Τιιιι; Γίνεται αυτό; Ήξερα ότι ο κόκκυγας (η ουρά) γίνεται να σπάσει την ώρα του τοκετού.

Θα είναι όλα πιο εύκολα. Ούτε που θα το καταλάβεις. αν κάνεις και επισκληριδιο περίπατος θα είναι!

Just now, Joann είπε:

Θα είναι όλα πιο εύκολα. Ούτε που θα το καταλάβεις. αν κάνεις και επισκληριδιο περίπατος θα είναι!

Και στην πρώτη γέννα έκανα επισκληρίδιο. Αν δεν είχα κάνει θα με είχε ακούσει όλο το νοσοκομείο. Και όταν με έραβε μου έκανε 2 τοπικές ενέσεις γιατί πονούσα πολύ.

Διαφημίσεις

Just now, Joann είπε:

Η δεύτερη σαλπιγγογραφια βρήκε ότι είναι φραγμένες οι σάλπιγγες ενώ η πρώτη 3 χρόνια πριν τις είχε βρει ανοιχτές. Τι να πω; Προσπαθούσαμε και πολύ καιρό και λεμε ότι όντως ήταν κλειστές. Αλλά τώρα έμεινα μόνη μου. Βγάλε άκρη!

Κοίτα κοιλιά δεν είχα μεγάλη  και πιστεύω αν συνέχιζα γυμναστική θα έφευγε. Από όταν εμείνα έγκυος άλλο πράγμα σου λέω. Σαν έξι μηνών είμαι. Έχει ξεχειλωσει και φούσκωσε ετσι; δεν ξέρω! 

Για τη διάσταση που λες δεν έπρεπε να έχει κενο η κοιλιά μου στη μέση; Έτσι είχα διαβάσει. Είχε ένα μικρό κενό με τη γυμναστική πίστευα θα έστρωνε. Έπρεπε μάλλον να πάω σε ειδικό γιατρό γιατί μόνη μου δεν μπορώ να βγάλω ακρη. 

εσένα δηλαδή η κοιλιά σου πως είναι; Σου είπαν θα επανέλθει; Ο αφαλός;

Καταλαβα....Ολα τέλεια λοιπον...Με το καλο κ το τρίτο παιδακι σας...

Εγω ειχα πάρει συνολο 14 κιλα,ολα στην κοιλιά...ηταν τεράστια...

Αν το γκουγκλαρεις υπαρχει αυτοεξεταση που κανεις κ καταλαβαίνεις...Εμενα με παραξενεψε οτι ο αφαλος μου φαινοταν σα να έχει πεσει μεσα κ πέταξα κ κηλη...Αρχισα να ψαχνω κ επεσα πανω σ αυτό που λέγεται διασταση κοιλιακων.Εκανα αυτοεξεταση,πηγα κ σε χειρουργό,εκανα κ υπερηχο... Θέλει ειδικες ασκήσεις κ οχι κλασικους κοιλιακούς...Η κοιλια μου εκτος απο χαλαρωση κ ραγαδες εχει την οψη εγκυου, τέταρτο με πέμπτο μηνα...Θελει χρονο,ειδικες ασκησεις τακτικα κ ισως επανέλθει μέχρι καποιο βαθμο αλλιώς συρραφή...που είναι λιγο επικίνδυνο...Αλλα σκεφτομαι οτι αν το φτιαξω κ ξαναμεινω εγκυος ευχομαι σύντομα,παλι θα το παθω...Ξεχασα να σου πω οτι εν μέρει ευθύνεται κ η καισαρική...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καταλαβα....Ολα τέλεια λοιπον...Με το καλο κ το τρίτο παιδακι σας...

Εγω ειχα πάρει συνολο 14 κιλα,ολα στην κοιλιά...ηταν τεράστια...

Αν το γκουγκλαρεις υπαρχει αυτοεξεταση που κανεις κ καταλαβαίνεις...Εμενα με παραξενεψε οτι ο αφαλος μου φαινοταν σα να έχει πεσει μεσα κ πέταξα κ κηλη...Αρχισα να ψαχνω κ επεσα πανω σ αυτό που λέγεται διασταση κοιλιακων.Εκανα αυτοεξεταση,πηγα κ σε χειρουργό,εκανα κ υπερηχο... Θέλει ειδικες ασκήσεις κ οχι κλασικους κοιλιακούς...Η κοιλια μου εκτος απο χαλαρωση κ ραγαδες εχει την οψη εγκυου, τέταρτο με πέμπτο μηνα...Θελει χρονο,ειδικες ασκησεις τακτικα κ ισως επανέλθει μέχρι καποιο βαθμο αλλιώς συρραφή...που είναι λιγο επικίνδυνο...Αλλα σκεφτομαι οτι αν το φτιαξω κ ξαναμεινω εγκυος ευχομαι σύντομα,παλι θα το παθω...Ξεχασα να σου πω οτι εν μέρει ευθύνεται κ η καισαρική...

Καλό είναι να τελειώνεις με τις εγκυμοσύνες και μετά να φτιάξεις ότι θέλεις και αν θέλεις... Κατσε να δω πως θα γίνει τώρα που θα φουσκωσει η δικιά μου ξανά και θα ξαναξεφουσκωσει και βλέπουμε! 

• Χαχα 1

On 10/7/2020 at 6:23 ΜΜ, Nikoleta... είπε:

Και για αυτό είμαι αγχωμένη. Καλά άμα έχεις δίδυμα ακόμα πιο πολύ. Αλλά έχω φόβο γιατί ακόμα πονάω δυστυχώς από κάτω και σκέφτομαι πώς θα γεννήσω... 

Νικολέτα μουυυυ τι τέλεια νέα είναι αυτά;;;με το καλό κορίτσι μου να έχεις μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!θύμισε μου ήθελες μωράκι τόσο γρήγορα;

Κορίτσια μ χαθηκαμεεεε τι κάνετε πειτε μου νεακια σας! Έμεινε κ άλλη κοπέλα έγκυος εκτός από την Νικολέτα μας; Μπαίνω κάποιες φορές αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω όλο κ κάτι γίνεται... μετακομιζωωωω κ τρέχω σα το Βέγγο...η μικρή μπουσουλαει κ κάνει βόλτες σε όλο το σπίτι...με το φαγητό είναι πολύ δύσκολη δεν τρώει σχεδων τπτ από στέρεες μόνο ζιζι θέλει...έχει κ αλλά μωράκια δύσκολα στο φαγητό;

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

7 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Νικολέτα μουυυυ τι τέλεια νέα είναι αυτά;;;με το καλό κορίτσι μου να έχεις μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!θύμισε μου ήθελες μωράκι τόσο γρήγορα;

Κορίτσια μ χαθηκαμεεεε τι κάνετε πειτε μου νεακια σας! Έμεινε κ άλλη κοπέλα έγκυος εκτός από την Νικολέτα μας; Μπαίνω κάποιες φορές αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω όλο κ κάτι γίνεται... μετακομιζωωωω κ τρέχω σα το Βέγγο...η μικρή μπουσουλαει κ κάνει βόλτες σε όλο το σπίτι...με το φαγητό είναι πολύ δύσκολη δεν τρώει σχεδων τπτ από στέρεες μόνο ζιζι θέλει...έχει κ αλλά μωράκια δύσκολα στο φαγητό;

Καλημέρα κοριτσακι μου...Εγωωωω,εγωωωωω.......θα ήθελα να είμαι ηδη εγκυος....χαχαχα,αλλα που;;;;

Εμενα ο δικος μου είναι τρελος βυζακιας...Με τις ωρες μπορεί να καθεται...Με τα φρούτα το πρωί δυσκολευομαστε λιγο,τα τρωει αλλα οχι πολυ ευχαριστα...του βαζω κ μικρή ποσότητα...Το μεσημεριανο ιδιως οταν εχει μοσχαρακι του αρεσει πολυ...Το απογευματινο είναι πονεμενη ιστορία...Εχω δυσκολευτεί να βρω κατι να του αρέσει πολυ... Βεβαια πλεον κ αυγο θα φαει κ γιαουρτακι κ χυλοπίτες...για κανένα δεν τρελενεται ομως....Κ μη βρει ψιχουλακι μεσα... αμέσως του έρχεται εμετος...Τα θηλαζοντα μωρα νομιζω δυσκολεύονται περισσότερο με το φαγητό...Δεν έχεις βρει τπτ να της αρεσει;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@Nikoleta... τι απιστευτα νεα!!! Μπραβο ρε αγαπη με το καλο το μωρακι σας!! Κι εμεις θελουμε πολυ δευτερο νινακι απλα αφηνω λιγους μηνες ακομα να περασουν να ξεπεταχτει κι αλλο ο Πανουλης μας!

Κοριτσια μου τι κααανεεετεεε? Ειχα πολυ καιρο να γραψω.. Αρχες Ιουνιου μετακομισαμε και στις 21 καναμε και τη γαμοβαφτιση! 1η Σεπτεμβρη επιστρεφω στη δουλεια και δεν μπορωωωωω να αποχωριστω το νινι μου, το σκεφτομαι απο τωρα... Το ξερω οτι δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια αλλα στεναχωριεμαι πολυ γαμωτο...

• Μου αρέσει 3

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

@Nikoleta... τι απιστευτα νεα!!! Μπραβο ρε αγαπη με το καλο το μωρακι σας!! Κι εμεις θελουμε πολυ δευτερο νινακι απλα αφηνω λιγους μηνες ακομα να περασουν να ξεπεταχτει κι αλλο ο Πανουλης μας!

Κοριτσια μου τι κααανεεετεεε? Ειχα πολυ καιρο να γραψω.. Αρχες Ιουνιου μετακομισαμε και στις 21 καναμε και τη γαμοβαφτιση! 1η Σεπτεμβρη επιστρεφω στη δουλεια και δεν μπορωωωωω να αποχωριστω το νινι μου, το σκεφτομαι απο τωρα... Το ξερω οτι δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια αλλα στεναχωριεμαι πολυ γαμωτο...

Να ζησετε κ να σας ζησει ο πανουλης... Εμείς έχουμε τη βάφτιση στις 26 Ιουλίου...Σε καταλαβαινω οσο δεν παει...Κ εγω πρώτη Σεπτεμβρίου επιστρέφω στη δουλειά κ φυσικα δε θέλω κ εγω καθολου να τον αφήσω...Θα τον προσέχει η μάνα μου αλλα απο τωρα στενοχωριεμαι κ το μυαλο μου θα είναι στο παιδακι μου...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Να ζησετε Γιωτουλι μου!!Να σας ζησει το αγορακι σας!!Για πες...πως τα πηγε ο μικρουλης στη βαπτιση?Εκλαιγε ή ηταν ψυχραιμος??

Οσο για την επιστροφη στη δουλεια, εγω εχω επιστρεψει εδω και 3 εβδομαδες και μπορω να πω οτι ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα στην πορεια το συνηθιζεις. Φυσικα, παιζει ρολο να εισαι σιγουρη οτι το παιδι ειναι σε καλα χερια!Εμενα αυτο με παρηγορουσε τις πρωτες μερες συν οτι ο μικρουλης τα παει τελεια με τους δικους μου που τον προσεχουν και προσαρμοστηκε αψογα. Ακομα και με το θηλασμο που αγχωνομουν, μια χαρα το εχουμε βρει με το νεο προγραμμα. Νομιζω οτι πιο ευκολα προσαρμοζονται τα μικρα παρα εμεις!Ειδικα, αν εχεις μαθει να εισαι με το παιδι 24 ωρες το 24ωρο τοσους μηνες, ειναι ενα σοκ οταν το αποχωριζεσαι για ωρες αλλα στην πορεια το συνηθιζεις...

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

14 hours ago, Giwtouli1990 said:

Να ζήσετε και να σας ζήσει ο μικρός Πανούλης και με το καλό και το 2ο!

Κι εγώ λογικά το Σεπτέμβρη επιστρέφω στη δουλειά κι έχω φουλ άγχος.

Μάλιστα έχω κι ένα έξτρα άγχος γιατί μπορεί να πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς οικογενειακώς. Και το άγχος αντί για κόκκινο έχει χτυπήσει μωβ (τι είναι πάνω από το κόκκινο, δεν ξέρω...)

Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να αγχωθώ όταν και αν χρειαστεί, αλλά δυσκολεύομαι. 

Σκέφτομαι για την ώρα το πρώτο μπανάκι της μικρής μάλλον το Σάββατο!!!

(Η χαζή έκλεισα διακοπές και τις μισές μέρες θα έχω περίοδο..πφφφ)

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

On 13/7/2020 at 2:19 ΠΜ, marioula1234 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν ήθελα ακόμα. Ήθελα να γίνω και από κάτω πρώτα καλά. Στον καινούργιο γυναικολόγο που πήγα μου είπε ότι ίσως με έραψε παραπάνω από κάτω γι' αυτό και πονάω ακόμα. Δεν ξέρω τι να πω...

Καλά κι εμένα μη νομίζεις αν δεν του βάλω παιδικά στην τηλεόραση δεν τρώει τίποτα. Εμένα δεν μπουσουλάει ακόμα. Μόνο να σηκώνεται μπορεί όρθιος άμα πιαστεί από κάπου και από ξαπλωμένος να κάτσει καθιστός.

16 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ ήθελα από Οκτώβριο - Νοέμβριο. Γιατί έτσι στην βάφτιση τον Σεπτέμβριο θα είμαι έγκυος και είναι κουραστικό. Και είναι και το μωρό που δεν περπατάει έστω για να μην το σηκώνω συνέχεια. Αλλά αφού έτυχε τώρα δεν πειράζει. 

Να ζήσετε! Να σας ζήσει και ο Πανούλης σας!!! Λογικό να στεναχωριέσαι αλλά αν είναι σε καλά χέρια θα είσαι ήσυχη. Εδώ εγώ για λίγο φεύγω και μου λείπει.

• Μου αρέσει 1

On 14/7/2020 at 12:26 ΠΜ, winspert είπε:

Να ζησετε κ να σας ζησει ο πανουλης... Εμείς έχουμε τη βάφτιση στις 26 Ιουλίου...Σε καταλαβαινω οσο δεν παει...Κ εγω πρώτη Σεπτεμβρίου επιστρέφω στη δουλειά κ φυσικα δε θέλω κ εγω καθολου να τον αφήσω...Θα τον προσέχει η μάνα μου αλλα απο τωρα στενοχωριεμαι κ το μυαλο μου θα είναι στο παιδακι μου...

Ευχαριστουμε αγαπημενη! Κοντευετε κι εσεις με το καλο! Μαξιμος αν θυμαμαι καλα ε?

Ρε συ εμενα το μεγαλυτερο αγχος μου ειναι πως θα τον κοιμίζει η πεθερα μου που αυτος θελει να κοιμαται μονο στο στηθος ή με κουνημα στο καροτσι. Απλα σιγα σιγα θελω να σταματησει να κοιμαται στο καροτσι γιατι κανει ταρζανιες και σηκωνεται και δε θελω να τον κοιμίζει η πεθερα μου εκει.

Ουφφφ ακουω για κατι μωρακια που δεν τα κουνησαν ποτε απλα λεει τα βαζουν στην κουνια και κοιμουνται και τους κοιτάζω σαν εξωγήινη :lol:

On 14/7/2020 at 2:49 ΠΜ, katerinaki 86 είπε:

Να ζησετε Γιωτουλι μου!!Να σας ζησει το αγορακι σας!!Για πες...πως τα πηγε ο μικρουλης στη βαπτιση?Εκλαιγε ή ηταν ψυχραιμος??

Οσο για την επιστροφη στη δουλεια, εγω εχω επιστρεψει εδω και 3 εβδομαδες και μπορω να πω οτι ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα στην πορεια το συνηθιζεις. Φυσικα, παιζει ρολο να εισαι σιγουρη οτι το παιδι ειναι σε καλα χερια!Εμενα αυτο με παρηγορουσε τις πρωτες μερες συν οτι ο μικρουλης τα παει τελεια με τους δικους μου που τον προσεχουν και προσαρμοστηκε αψογα. Ακομα και με το θηλασμο που αγχωνομουν, μια χαρα το εχουμε βρει με το νεο προγραμμα. Νομιζω οτι πιο ευκολα προσαρμοζονται τα μικρα παρα εμεις!Ειδικα, αν εχεις μαθει να εισαι με το παιδι 24 ωρες το 24ωρο τοσους μηνες, ειναι ενα σοκ οταν το αποχωριζεσαι για ωρες αλλα στην πορεια το συνηθιζεις...

Κατερινακι μου ευχαριστουμε πολυ!!! Ηταν αψογος δεν εκλαψε καθολου μονο για 2 λεπτα οταν του μπηκε λιγο λαδι στα ματακια.. Βουταγε απ τον παπα το βιβλιο που διαβαζε και το εβαζε στο στομα, ριξαμε πολυ γελιο!

Ευτυχως θα τον κραταει η πεθερα μου που μενει απο κατω, εχουμε αψογες σχεσεις και την εμπιστεύομαι απολυτα! Αληθεια με το θηλασμό πως το χειριζεσαι? Του αφηνεις γαλα? Λεω να αγορασω ενα θηλαστρο να αφηνω και λιγο γαλα περα απ τις στερεες που θα τρωει οσο λειπω. Αν και λενε οτι σε αυτη την ηλικια μπορει και να μην πιουν το αντλημενο..

On 14/7/2020 at 12:22 ΜΜ, Clue είπε:

Να ζήσετε και να σας ζήσει ο μικρός Πανούλης και με το καλό και το 2ο!

Κι εγώ λογικά το Σεπτέμβρη επιστρέφω στη δουλειά κι έχω φουλ άγχος.

Μάλιστα έχω κι ένα έξτρα άγχος γιατί μπορεί να πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς οικογενειακώς. Και το άγχος αντί για κόκκινο έχει χτυπήσει μωβ (τι είναι πάνω από το κόκκινο, δεν ξέρω...)

Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να αγχωθώ όταν και αν χρειαστεί, αλλά δυσκολεύομαι. 

Σκέφτομαι για την ώρα το πρώτο μπανάκι της μικρής μάλλον το Σάββατο!!!

(Η χαζή έκλεισα διακοπές και τις μισές μέρες θα έχω περίοδο..πφφφ)

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου!!!

Εφοσον δεν ειναι κατι σιγουρο μην το σκέφτεσαι απο τωρα και αγχωνεσαι, δεν υπαρχει λογος! Πάντως εμεις που μετακομισαμε αρχες Ιουνιου μπορω να σου πω οτι πηγε τελεια ειχα αγχωθει πως θα τα καταφερω με τον μικρο συν τις ετοιμασιες για τη γαμοβαφτιση αλλα τελικα εχουν δικιο, οι μαμαδες εχουμε δυναμεις που δεν γνωρίζουμε!

Με το που επεφτε για υπνο λειτουργουσα σαν ρομποτ να προλάβω ο,τι μπορουσα εκανα 5 πραγματα ταυτόχρονα χαχα! Ολα καλα!

Αχχ κι εμεις τον πηγαμε για 2 μπανακια και εκανε σαν τρελος με τη θαλασσα, ξετρελαθηκε το μαναρι μου!!! Να το χαρειτε και καλες διακοπουλες! :x

22 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν ήθελα ακόμα. Ήθελα να γίνω και από κάτω πρώτα καλά. Στον καινούργιο γυναικολόγο που πήγα μου είπε ότι ίσως με έραψε παραπάνω από κάτω γι' αυτό και πονάω ακόμα. Δεν ξέρω τι να πω...

Καλά κι εμένα μη νομίζεις αν δεν του βάλω παιδικά στην τηλεόραση δεν τρώει τίποτα. Εμένα δεν μπουσουλάει ακόμα. Μόνο να σηκώνεται μπορεί όρθιος άμα πιαστεί από κάπου και από ξαπλωμένος να κάτσει καθιστός.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ ήθελα από Οκτώβριο - Νοέμβριο. Γιατί έτσι στην βάφτιση τον Σεπτέμβριο θα είμαι έγκυος και είναι κουραστικό. Και είναι και το μωρό που δεν περπατάει έστω για να μην το σηκώνω συνέχεια. Αλλά αφού έτυχε τώρα δεν πειράζει. 

Να ζήσετε! Να σας ζήσει και ο Πανούλης σας!!! Λογικό να στεναχωριέσαι αλλά αν είναι σε καλά χέρια θα είσαι ήσυχη. Εδώ εγώ για λίγο φεύγω και μου λείπει.

Ευχαριστούμε Νικολετα μου! Θα ειναι σε καλα χερια ευτυχως!!

Αχ μωρε θα ξαναζήσεις αυτη τη μαγικη περιοδο απ την αρχη.. Δεν πειραζει για τις μικροδυσκολιες που θα αντιμετωπισεις, ειναι τοση η ευτυχία που θα τα καταφερεις περιφημα σουπερ μανουλα!!!

• Μου αρέσει 3

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...