Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

1 φορά την ημέρα κακά κάνει; Εμένα κάνει 4 με 5 φορές κακά την ημέρα. Όλη μέρα αλλάζω πάνες.

Ναι, ο δικος μου πλεον κανει 1 φορα και σπανια αλλα τυχαινει να μην κανει καθολου 1 μερα. Χαχαχα...καταλαβα πεφτει πολυ αλλαγμα!!Εμενα το δραμα ηταν οταν ηταν πολυ μωρακι που εκανε και 10 φορες την ημερα...ειχα τρελαθει να αλλαζω πανες!Σιγα σιγα μεγαλωνοντας ομως σταθεροποιηθηκε στη 1 φορα. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

15 ώρες πρίν, katerinaki 86 είπε:

Ναι, ο δικος μου πλεον κανει 1 φορα και σπανια αλλα τυχαινει να μην κανει καθολου 1 μερα. Χαχαχα...καταλαβα πεφτει πολυ αλλαγμα!!Εμενα το δραμα ηταν οταν ηταν πολυ μωρακι που εκανε και 10 φορες την ημερα...ειχα τρελαθει να αλλαζω πανες!Σιγα σιγα μεγαλωνοντας ομως σταθεροποιηθηκε στη 1 φορα. 

Άσε πολύ άλλαγμα... Εμένα το χειρότερο είναι ότι του βγαίνανε και απ' έξω επειδή ήταν ρευστά. Γινόταν χάλια τα ρούχα του. Αφού έλεγα αν κάνει κακά και είμαι έξω τι θα κάνω. Τόσο πολύ. 

2 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Άσε πολύ άλλαγμα... Εμένα το χειρότερο είναι ότι του βγαίνανε και απ' έξω επειδή ήταν ρευστά. Γινόταν χάλια τα ρούχα του. Αφού έλεγα αν κάνει κακά και είμαι έξω τι θα κάνω. Τόσο πολύ. 

Σε νιωθω...κι εμενα τα ιδια!!Ηταν κι εκρηκτικα και λερωνοταν ολη η πλατη...χαλια!!Αλλαζαμε ολα τα ρουχα καθε φορα...ευτυχως απ' οταν ξεκινησαμε στερεες και εσφιξαν, σωθηκαμε!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

On 19/5/2020 at 12:13 ΠΜ, Clue είπε:

Απο 2 ως 3-3.5 μηνών κοιμόταν σίγουρα 6 ώρες. Έκανε πολλά 7ωρα και είχα ζήσει κι ένα εξαιρετικό 8ωρο. Έτσι για να έχω κάτι να θυμάμαι! Και πάνω που είπα "νατο! Φτιάχνει πρόγραμμα σιγά σιγά"... όχι! Στους 4-5 μήνες πέσαμε στο 5ωρο. Και λέω "φάση είναι. Θα περάσει". Κι ήλπιζα να περάσει. Και πέρασε! Απο 6 μηνών κοιμάται 3ωρα! Κι όχι απλά κοιμάται 3ωρα, αλλά ξεκινήσαμε συγκοίμιση αναγκαστικά τώρα στα γεράματα! Το πάλεψα 2 εβδομάδες βέβαια με τρελή αυπνία και τελικά ενέδωσα στις ανάγκες της κόρης μου. Την κοίμιζα, την έβαζα στην κούνια κ ξύπναγε σε 10 λεπτά. Και την ξανακοίμιζα κι ξανά το ίδιο. Και πέρναγε έτσι ένα διωράκι. Εγώ ξύπνια. Η μικρή κοιμόταν στο στήθος μία για πιπίλα μία για φαί. Την εβαζα τελικά και κοιμόταν στην κούνια και στη 1 ώρα ξύπναγε. Κι εγώ κουρέλι! 

Τώρα την κοιμίζω, τη βάζω στην κούνια και κάνει εκεί τον πρώτο ύπνο. Περίπου 3ωρο. Και μόλις ξυπνήσει την παίρνω στο κρεβάτι. Πήρα και κάγκελο σήμερα. Το πήρα απόφαση...

Όχι... σνιφ σνιφ. Τα βλέπω τα 8ωρα και ζηλεύω.

Στην Αθήνα που χτυπάει 39 και το βράδυ ακόμα λιώνουμε τη βάζω ειτε με κοντομάνικο φανελάκι ή μπλουζάκι και σορτσάκι ή κοντομάνικο φουστανάκι βαμβακερά. Έχω δίπλα μου μία βαμβακερή κουβερτούλα λεπτή κι ένα σεντονάκι. Και μέσα στο βράδυ βλέπω ανάλογα και τη σκεπάζω αν χρειαστεί.

Εδώ και καιρό είναι στο πάρκο. Περίπου από 5.5 μηνών. Ένα παρκοκρέβατο είχαμε και τη βάζουμε. Κάθεται μόνη της και παίζει. Όχι για πολύ ώρα αλλά βολεύει. Βάζω μέσα παιχνίδια. Τώρα της έχω ένα τραπεζάκι δραστηριοτήτων χωρίς τα πόδια κι έχει ξετρελαθεί! Έχει ένα πορτάκι που της αρέσει να το ανοόγω για να το κλείνει αυτή! Τώρα εκνευρίζεται όμως γιατί θέλει να στέκεται συνέχεια και δεν μπορεί να σηκωθεί μόνη της. Οπότε να συμβουλέψω όσες δεν έχετε πάρκο και θέλετε να πάρετε αν το θέλετε για δραστηριότητες μέσα στη μέρα να πάρετε με δίχτυ μεγάλο να πιάνονται να σηκωθούν. Το παρκοκρέβατο βολεύει για ταξίδια να έχετε να κοιμάται το μωρό. Σήμερα το σκεφτόμουν ότι μέχρι 3ων μια χαρά θα βολεύει για ύπνο. Έχω πάρει κι έξτρα στρωματάκι και είναι πιο καλά.

Κατά τα άλλα μια χαρά είμαστε. Δεν τρώει πολύ αλλά ευχαριστιέται πολύ την ώρα του φαγητού. Της αρέσει κυρίως το κρέας που το παίρνει και το ρουφάει. Ακόμα δεν καταπίνει πολλά. Κυρίως τα κρατάει ατο στόμα και τα μασάει και μετά τα φτύνει. Που θα πάει... θα την κάνει τη σύνδεση. Άλλα αγαπημένα είναι το κολοκύθι, το αβοκάντο κ το δαμάσκηνο.

Πήγαμε και σε γαστρεντερολόγο. Μάλλον τσάμπα έκανα αποχή τόσο καιρό. Είχε ραγάδα δακτυλίου η μικρή κι ο παιδίατρος ενώ την είχε εξετάσει δεν το είχε δει. Οπότε αφού βάλαμε κρεμούλα σα να ηρέμησε κι ενώ είχε κένωση κάθε 6 μέρες το έκανε κάθε 2 με 3. Επειδή μας είπε ότι πόναγε τα κράταγε κι τα γύρναγε πίσω. Οι μέρες δικαιολογούνται μιας και θηλάζει κυρίως. Μέχρι και 5 μας είπε να την πςριμένουμε. Ενώ ο παιδίατρος μας είπε κάθε 3 μέρες υπόθετο κι ότι δε χρειάζεται γαστρεντερολόγο. Ευτυχώς που δεν το άκουσα και πήγαμε!

Αναπτυξιακά πάει μια χαρά. Το είχα ένα άγχος λόγω προωρότητας... Όμως είναι 7.5 μηνών (διορθωμένη 6) και κάθεται μόνη της για αρκετή ωρα, στέκεται άμα την κρατάμε και κάνει βηματάκια. Ό,τι να 'ναι τα βηματάκια βέβαια. Πάει πέρα δώθε. Αλλά το χαίρεται πολύ. Έχει ξεκινήσει και μαμαμαμπαμαμπα κλπ κι γενικ φαίνεται μια χαρά. Οπότε σταματάω να αγχωνομαι πλέον και πάω με τους ρυθμούς του παιδιού! 

Σήμερα έκανα παραγγελία μαγιώ κ καπέλο μπας και κάνουμε κανένα μπάνιο αν και δεν το βλέπω γιατί τελευταία ουρλιάζει στο αυτοκίνητο και θέλουμε 1 ωρα για παραλία...

Για πείτε εσείς.. κάνατε κανένα μπανάκι? Θα κάνετε? Τι θα πάρετε για τα μωράκια?

@Clue διαβασα για την ραγαδα σασ κ ηθελα να σου γραψω την δικη μασ εμπειρια..θα μπω μονο στο κυριωσ θεμα γιατι αν το αναλυσω θα σε κουρασω..

Τεσπα 2 μηνων μετα απο.πολυ αιμα αε 2 κενωσεισ επισκεφτηκαμς παιδογαστρ.ξεραμε για την ραγαδα . Κ οταν τησ ανεφερα μηπωσ δεν εχςι αλλεργια κ φταιει η ραγαδα για το αιμα..μου ειπε πωσ σ αυτην την ηλικια( 2μηνων) που δεν εχουν σχηματιστει κ οι κενωσεισ οι ραγαδεσ οφειλονται στην αλλςργια.. 

Εσασ τι σασ ειπε δηλ? Πωσ φταιει η ραγαδα? Κ δεν επρεπε να κανεισ αποχη???

22 hours ago, tzeni82 said:

@Clue διαβασα για την ραγαδα σασ κ ηθελα να σου γραψω την δικη μασ εμπειρια..θα μπω μονο στο κυριωσ θεμα γιατι αν το αναλυσω θα σε κουρασω..

Τεσπα 2 μηνων μετα απο.πολυ αιμα αε 2 κενωσεισ επισκεφτηκαμς παιδογαστρ.ξεραμε για την ραγαδα . Κ οταν τησ ανεφερα μηπωσ δεν εχςι αλλεργια κ φταιει η ραγαδα για το αιμα..μου ειπε πωσ σ αυτην την ηλικια( 2μηνων) που δεν εχουν σχηματιστει κ οι κενωσεισ οι ραγαδεσ οφειλονται στην αλλςργια.. 

Εσασ τι σασ ειπε δηλ? Πωσ φταιει η ραγαδα? Κ δεν επρεπε να κανεισ αποχη???

Σε ευχαριστώ πολύ. Μου το είπε και μία φίλη που κάνει επίσης αποχή ότι το ίδιο της είπε η γαστρεντερολόγος της. Ότι πολλές φορές οι ραγάδες συνδέονται με αλλεργία. Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει. Εμάς δεν είχε βέβαια πολύ αίμα. Είχε λίγες κλωστούλες πιο σκούρο. Μου είπε πως δεν χρειαζόταν αποχή και δεν είμαι από αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω. Πάντως έχω κάνει εισαγωγή στα γαλακτοκομικά κ μοσχάρι κι ίχνη σταδιακά. Έκανα εισαγωγή και στη μικρή μετά από εμένα. Δεν έχει κλωστούλες αν και δεν έχω πάει για μάγιερ και πάει να στρώσει και η συχνότητα. Ελπίζω να ξενοιάσουμε με αυτά τα κακά...

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

On 21/5/2020 at 6:46 ΜΜ, katerinaki 86 είπε:

Σε νιωθω...κι εμενα τα ιδια!!Ηταν κι εκρηκτικα και λερωνοταν ολη η πλατη...χαλια!!Αλλαζαμε ολα τα ρουχα καθε φορα...ευτυχως απ' οταν ξεκινησαμε στερεες και εσφιξαν, σωθηκαμε!!

Άσε... αφού κάθε φορά έβαζα ένα σεντονάκι στο ριλάξ για να μην λερώνεται.

1 hour ago, Clue είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Μου το είπε και μία φίλη που κάνει επίσης αποχή ότι το ίδιο της είπε η γαστρεντερολόγος της. Ότι πολλές φορές οι ραγάδες συνδέονται με αλλεργία. Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει. Εμάς δεν είχε βέβαια πολύ αίμα. Είχε λίγες κλωστούλες πιο σκούρο. Μου είπε πως δεν χρειαζόταν αποχή και δεν είμαι από αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω. Πάντως έχω κάνει εισαγωγή στα γαλακτοκομικά κ μοσχάρι κι ίχνη σταδιακά. Έκανα εισαγωγή και στη μικρή μετά από εμένα. Δεν έχει κλωστούλες αν και δεν έχω πάει για μάγιερ και πάει να στρώσει και η συχνότητα. Ελπίζω να ξενοιάσουμε με αυτά τα κακά...

Πλεον ειστε σε μια ηλικια που κ να ειχε αλκεργια..ξεπερνιεται..οποτε μην αγχωνεσαι...

Στην 2η μου κορη ειχαμε 4  -5 πανεσ με ιχνη...ο παιδιατροσ μου χε πει πωσ με τοσο νικρη ποσοτητα δεν αξιολογουμαι κ πιθανον να ειναι κ καποια γασυρεντςριτιδα..εγω απο μονη μου εκανα αποζη απο φανερα..

Πλεον τρωμε  κ δεν εχει θεμα..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα! 

9 κιλά και 72 πόντους είναι ο μικρός μου. Καλά είναι μου είπε η παιδίατρος.

Να ρωτήσω έχει ξεκινήσει καμία ψάρι; Μου είπε η παιδίατρος να ξεκινήσω μπακαλιάρο. Επίσης αυγό και όσπρια έχει ξεκινήσει καμία; Επίσης μου είπε ν' αρχίσω να του δίνω πολύ μικρά κομματάκια και κανένα μπισκότο και φοβάμαι λίγο.

Και τέλος να ρωτήσω κρέμα δίνετε όλες; Γιατί εμένα δε μου έχει πει κάτι ακόμα...

• Μου αρέσει 1

Εγω δεν εχω ξεκινησει τίποτα απ ολα αυτα.Γενικα η παιδιατρος μας,μας παει αργα...

Εμας εσκασε μύτη το πρώτο δοντακι κ δυο μερες τώρα δεν καλοτρωει...δεν ξερω αν είναι απο αυτο...Κ αυτο που με προβληματιζει είναι το θέμα του γιαουρτιού...Μου ειπε οταν έρθει η ωρα να δωσω παιδικο...μονο που αυτα καθε αλλο παρα γιαουρτια είναι κ γεματα ζάχαρη.Θελω να δωσω προβειο με την πετσα αλλα μου ειπε οτι είναι βαρυ για τα μωρα....Εσεις τι δινετε;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω δεν εχω ξεκινησει τίποτα απ ολα αυτα.Γενικα η παιδιατρος μας,μας παει αργα...

Εμας εσκασε μύτη το πρώτο δοντακι κ δυο μερες τώρα δεν καλοτρωει...δεν ξερω αν είναι απο αυτο...Κ αυτο που με προβληματιζει είναι το θέμα του γιαουρτιού...Μου ειπε οταν έρθει η ωρα να δωσω παιδικο...μονο που αυτα καθε αλλο παρα γιαουρτια είναι κ γεματα ζάχαρη.Θελω να δωσω προβειο με την πετσα αλλα μου ειπε οτι είναι βαρυ για τα μωρα....Εσεις τι δινετε;

Αν κι εμείς σας περνάμε 2 μήνες, όταν ξεκίνησε γιαούρτι  η δικιά μου της έδωσα το κρι κρι το πρώτο μου γιαουρτάκι που δεν είναι επιδόρπιο και δεν έχει ζάχαρη.Στην αρχή έβαζα λίγη μπανάνα μέσα γιατί δεν το ήθελε.Από τότε που ζέστανε ο καιρός το τρώει σκέτο και φαίνεται ότι της αρέσει, μάλλον τη δροσίζει κιόλας.Για πρόβειο μας είπε αργότερα κι εμάς.Επίσης κι εμείς ψάρι και αυγό όταν κλείσει τον 10ο έχουμε οδηγία.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Nikoleta... said:

Καλησπέρα! 

9 κιλά και 72 πόντους είναι ο μικρός μου. Καλά είναι μου είπε η παιδίατρος.

Να ρωτήσω έχει ξεκινήσει καμία ψάρι; Μου είπε η παιδίατρος να ξεκινήσω μπακαλιάρο. Επίσης αυγό και όσπρια έχει ξεκινήσει καμία; Επίσης μου είπε ν' αρχίσω να του δίνω πολύ μικρά κομματάκια και κανένα μπισκότο και φοβάμαι λίγο.

Και τέλος να ρωτήσω κρέμα δίνετε όλες; Γιατί εμένα δε μου έχει πει κάτι ακόμα...

Ψάρι δεν έχω βάλει ακόμα. Αλλά αυγό δώσαμε χθες πρώτη φορά λίγο κρόκο με λαδάκι. 

Κρέμα δε δίνω και γενικά τρώει με κομμάτια.

2 hours ago, winspert said:

Πολύ πιθανό να είναι από τα δόντια που δεν τρώει.

Γιαουρτάκι έχουμε δώσει πρόβειο. Δεν της αρέσει πολύ. Στην αρζή προτιμούσε να γλείφει το κουτάλι από την πλευρά που δεν είχε γιαούρτι. Τώρα βουτάει το καρότο μέσα και το τρώει. Σα να το συνηθίζει μου φαίνεται. Μετά την εισαγωγή του αυγού θα βάλουμε βρώμη για να μπορούμε να της φτιάχνουμε μπιφτεκάκια. Και ίσως μετά κανένα όσπριο.

Τώρα με τις εισαγωγές συνειδητοποιώ πόσα φαγητά υπάρχουν. Δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω... Πως να τα βάλουμε όλα μέχρι το χρόνο. Στο περίπου τέλος πάντων... πφφφ

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

Εμεις εχουμε ξεκινησει γιαουρτακι ή κρεμουλα με βρωμη το απογευμα. Γιαουρι του δινω πληρες και του λιωνω μεσα κανενα φρουτακι (μπανανα και ροδακινο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης). Δοκιμασαμε αγελαδινο που μας αρεσει, κατσικισιο που δεν το ηθελε με τιποτα (λογικο...εγω δε θα μπορουσα να το φαω ουτε με σφαιρες!!) και του εχω παρει και προβειο να το δουμε κι αυτο. Η γιατρος μου ειπε να του δινω οποιο του αρεσει αρκει να ειναι πληρες και οχι επιδορπιο. Τη βρωμη του την φτιαχνω με νερακι και μηλο ή μπανανα και του αρεσει τρελα!Φακες εχουμε εισαγει και τρωμε 1 φορα την εβδομαδα, 2 κουταλιες της σουπας προς το παρον μεσα στη χορτοσουπα και θα το αυξανουμε σταδιακα μεχρι να φτασει να τις τρωει κανονικα μονες τους. Μετα τον 8ο μου ειπε οτι θα βαλουμε και ρεβυθια. Ψαρι δε μου εχει πει ακομα. Αυγο μου ειπε να του ξεκινησω λιγο κροκο 1 εβδομαδα πριν κλεισει τον 8ο. Γενικα η δικια μου ειναι της αποψης να μπουν οσο πιο νωρις γινεται οι τροφες...εγω ειχα εναν ενδοιασμο ως προς το απογευματινο γιατι φοβομουν μη μειωθουν οι θηλασμοι αλλα ευτυχως μια χαρα...και το φαγακι μας τρωμε και γαλατακι πινουμε πανω απο 8 φορες την ημερα, οποτε ολα καλα!

Επισης, βγαλαμε κι αλλο δοντακι...ενα απο τα πανω μπροστινα!Πιστευω το παιδι μου βιαζεται να φαει κανενα κοψιδι γι' αυτο τα βγαζει μπαμ μπαμ...χαχα!Το καλο ειναι οτι τα πανω μεχρι στιγμης τα βγαζει πιο ευκολα. Χρησιμοποιει τα 2 κατω για να πιεζει τα πανω ουλα και μαλλον αυτο τον ανακουφιζει και ειναι πιο ηρεμος. Το μονο κακο ειναι οτι παραλληλα ακουγεται κι ενα τριξιμο και δεν το μπορω καθοοοοολου...ανατριχιαζω φουλ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Καλημέρα συναγωνιστριες! πως είστε; εμεις λιγο παραπανω τρεξιμο με τα 3 αλλα σχετικά ολα υπο έλεγχο! εγώ ακολουθώ το πλάνο εισαγωγής του Παπαβεντση.. καναμε εισαγωγη και φακουλες.. κ αρχισα να προσθετω βρωμη στα φρουτακια.. Σιγα σιγα θελω να κανω εισαγωγή και 3ο γευμα αλλα θελω να αποφυγω τη λυση της έτοιμης κρέμας μιας κ δεν εχω δωσει ουτε στα μεγαλα.. 

sKnKp2.png

Just now, mar.x είπε:

Καλημέρα συναγωνιστριες! πως είστε; εμεις λιγο παραπανω τρεξιμο με τα 3 αλλα σχετικά ολα υπο έλεγχο! εγώ ακολουθώ το πλάνο εισαγωγής του Παπαβεντση.. καναμε εισαγωγη και φακουλες.. κ αρχισα να προσθετω βρωμη στα φρουτακια.. Σιγα σιγα θελω να κανω εισαγωγή και 3ο γευμα αλλα θελω να αποφυγω τη λυση της έτοιμης κρέμας μιας κ δεν εχω δωσει ουτε στα μεγαλα.. 

Επειδη κι εγω δεν ηθελα να δωσω ετοιμες κρεμες, οι επιλογες που μου εδωσε η παιδιατρος ειναι κρεμα βρωμης που την φτιαχνω εγω μαζι με καποιο φρουτο, γιαουρτι, τραχανοσουπα (δεν την εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι...), αυγο μολις ολοκληρωθει η εισαγωγη του ή το μεσημεριανο σε περιπτωση που δεν το εχει φαει. Μεχρι στιγμης δινω εναλλαξ βρωμη και γιαουρτι και παιζω λιγο με τα φρουτα για ποικιλια στη γευση. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Βρε κορίτσια,θα το ξαναπω...Εμας μας παει με ρυθμους χελωνας...Να φανταστειτε απο λαχανικα εχουμε φαει πατάτα, καροτο,κολοκυθι , μπρόκολο κ σπανακι, κοτοπουλο κ απο φρουτα μηλο,αχλαδι,μπανανα, αβοκάντο κ μουσμουλο...Κ μας ειπε οτι τωρα που θα βάλουμε το μοσχάρι να δούμε πως θα του παει κ για απογευματινό αργοτερα... Κρέας μέχρι τωρα τρωγαμε 15 γραμμάρια στο γεύμα κ τωρα το καναμε 30...Κ ειμαστε 7μιση μηνων...Κ δεν έχουμε βαλει ακομα δημητριακα που διαβασα ότι πρέπει πριν τους 7 μηνες...Το παιδι γενικα τρωει μια χαρα...Μονο τωρα 2 μερες που εχουν βγει δοντακια λιγο δυσκολεύεται...Ετσι οπως παμε θα χρονισει κ ακομα δεν θα εχουμε φαει τιποτα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...