Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Ele@n είπε:

Ναιιι!!!! Πολύ σωστά θυμάσαι!!! Πήγαμε πάρα πολύ καλά με την πρώτη προσπάθεια και τώρα ο μικρούλης μας είναι 3 μηνών ζουμπουρλούδικο μωράκι. Υγεία σε όλα παιδάκια. Εμένα το στήθος δεν έχει συνηθίσει ακόμα 100%. Βέβαια μπορώ να κοιμαμαι λίγο καλύτερα το βράδυ και να μην πονάω αν και πρήζεται ακόμα. Είναι κάποιες φορές που βγάζω με θήλαστρο είτε επειδή έχει πιεί φόρμουλα είτε γιατί ήπιε λίγο και θα κοιμηθεί πολλές ώρες. Εμείς δεν θα έχουμε φτάσει στο δικό σας σημείο, γιατί κι εγώ ξεκινάω δουλειά τον άλλο μήνα, αλλά τουλάχιστον να μην αγχώνομαι. Από τώρα σκεφτόμουν να αφήσω κενό ανάμεσα στα μαθήματα για να περνάω από το σπίτι να αντλώ λίγο με το θήλαστρο γιατί θα μου είναι δύσκολο να κυκλοφορώ τόσες ώρες μέσα στη ζέστη με το στήθος πρησμένο! Βέβαια αφού μου λες ότι όλα παίζουν μπορεί να μου πάρει εμένα περισσότερους μήνες...μακάρι να τα καταφέρω.

Τελεια!!!Με το θηλαστρο θελει λιγο προσοχη οπως σου ειπε και το αλλο το κοριτσι. Οταν προκειται το γαλα που θα βγαλεις να το αφηνεις για τον μικρο ειναι ΟΚ γιατι εισαι μεσα στο πλαισιο ζητησης-προσφορας αλλα μονο για αποσυμφορηση δεν κανει γιατι δινει ερεθισμα κι ετσι δε μειωνεται η παραγωγη. Το ιδανικο θα ηταν στα κενα σου να τον θηλαζες για να μην παιδευεσαι και να ειναι και πιο ρυθμισμενη η παραγωγη σου αλλα δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο. Οπως και να 'χει...καθε αρχη και δυσκολη!Στην πορεια ολα γινονται, οποτε με λιγη υπομονη θα το βρειτε και θα ειστε μια χαρα κι εσυ κι ο μικρουλης!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλημερα κοριτσια να ρωτησω τα μωρα σας κοιμουνται?Εμενα δεν κοιμαται ολη νυχτα ξυπναει και την ημερα δεν θελει να κοιμηθει κοιμαται το πολυ 20 λεπτα κι ολη ημερα εχει γκρινια γιατι ειναι κουρασμενος δεν ξερω τι να κανω αληθεια

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Dwro είπε:

Καλημερα κοριτσια να ρωτησω τα μωρα σας κοιμουνται?Εμενα δεν κοιμαται ολη νυχτα ξυπναει και την ημερα δεν θελει να κοιμηθει κοιμαται το πολυ 20 λεπτα κι ολη ημερα εχει γκρινια γιατι ειναι κουρασμενος δεν ξερω τι να κανω αληθεια

Καλημέρα κοπελα μου...Το κανει τωρα ή γενικα ολο τον καιρό; Γιατί περνάνε διαφορες φασεις τα μωρα μας...Εμενα μέσα στη μερα θα κανει σιγουρα δυο με τρεις υπνους, σχεδον απο μια ωρα τη φορά μπορεί κ λιγο παραπάνω...Τη νυχτα κοιμάται κατα τις 9 μεχρι τις 4 με 5 οπου ξυπναει να φαει κ μετα απο τις 5μιση τον παιρνω στο κρεβάτι γιατί γκρινιάζει κ εκει αρχιζει το βασανο μου...Θελει να κοιμάται με το ζυζι στο στόμα κ αν του το παρω οταν αποκοιμιεται κλαιει κ το ψαχνει οπως κανουν οταν τους πεσει η πιπιλα...Κ επειτα εγω υποφερω απο την πλατη μου...Κ καθε πρωι σηκωνομαι σα να εχω φαει ξυλο...χαχαχα...Αυτα....

Μηπως ζεσταίνεται κ δεν κοιμάται;Μηπως τον ενοχλει καποιο ρουχο ή κατι στο σεντονι;Εχεις δοκιμάσει να τον παρεις στο κρεβάτι μαζι σου;Πουθενα κ με κανένα τροπο δεν κοιμάται; Μεσα στη μερα αμα βαλεις απαλη μουσικη κ τον βαλεις στο στήθος δεν θα αποκοιμηθει; Ξυπνάει οπως κ να χει στο 20λεπτο;Καταλαβαινω οτι είναι πολυ κουραστικο για το μωρό κ λογικο είναι να έχει γκρινια...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημέρα κοπελα μου...Το κανει τωρα ή γενικα ολο τον καιρό; Γιατί περνάνε διαφορες φασεις τα μωρα μας...Εμενα μέσα στη μερα θα κανει σιγουρα δυο με τρεις υπνους, σχεδον απο μια ωρα τη φορά μπορεί κ λιγο παραπάνω...Τη νυχτα κοιμάται κατα τις 9 μεχρι τις 4 με 5 οπου ξυπναει να φαει κ μετα απο τις 5μιση τον παιρνω στο κρεβάτι γιατί γκρινιάζει κ εκει αρχιζει το βασανο μου...Θελει να κοιμάται με το ζυζι στο στόμα κ αν του το παρω οταν αποκοιμιεται κλαιει κ το ψαχνει οπως κανουν οταν τους πεσει η πιπιλα...Κ επειτα εγω υποφερω απο την πλατη μου...Κ καθε πρωι σηκωνομαι σα να εχω φαει ξυλο...χαχαχα...Αυτα....

Μηπως ζεσταίνεται κ δεν κοιμάται;Μηπως τον ενοχλει καποιο ρουχο ή κατι στο σεντονι;Εχεις δοκιμάσει να τον παρεις στο κρεβάτι μαζι σου;Πουθενα κ με κανένα τροπο δεν κοιμάται; Μεσα στη μερα αμα βαλεις απαλη μουσικη κ τον βαλεις στο στήθος δεν θα αποκοιμηθει; Ξυπνάει οπως κ να χει στο 20λεπτο;Καταλαβαινω οτι είναι πολυ κουραστικο για το μωρό κ λογικο είναι να έχει γκρινια...

Αχ κουραστηκα και εγω και το μωρο.Ο αντρας μου χθες ελεγε οτι φταιει η ζεστη και να τον βαζω κοντομανικο.Κοιμοταν στο λικνο αλλα μεχρι να παρω στρωμα για την κουνια τον εχω μαζι μου.Μου το κανει εδω και 1.5 μηνα εχω εξαντληθει.Δεν κοιμαται απο τοτε που θελει να γυρναει στο κρεβατι τον εχω ανασκελα γυρναει μπρουμητα κ δεν βολευεται πιπιλαει την κουβερτα κ κλαιει.Τωρα τι φταιει δεν ξερω.Ολη μερα κοιμαται 2 φορες 20 λεπτα και το βραδυ κοιμαται 10 ξυπναει 1 και μετα τρωει θα κοιμηθει εως τις 3 και μετα δεν κοιμαται ξυπναει καθε 1 ωρα μετα που ειναι στηθος

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Αχ κουραστηκα και εγω και το μωρο.Ο αντρας μου χθες ελεγε οτι φταιει η ζεστη και να τον βαζω κοντομανικο.Κοιμοταν στο λικνο αλλα μεχρι να παρω στρωμα για την κουνια τον εχω μαζι μου.Μου το κανει εδω και 1.5 μηνα εχω εξαντληθει.Δεν κοιμαται απο τοτε που θελει να γυρναει στο κρεβατι τον εχω ανασκελα γυρναει μπρουμητα κ δεν βολευεται πιπιλαει την κουβερτα κ κλαιει.Τωρα τι φταιει δεν ξερω.Ολη μερα κοιμαται 2 φορες 20 λεπτα και το βραδυ κοιμαται 10 ξυπναει 1 και μετα τρωει θα κοιμηθει εως τις 3 και μετα δεν κοιμαται ξυπναει καθε 1 ωρα μετα που ειναι στηθος

Εκεί που κοιμάται βάλε μια μπλούζα σου να μυρίζει απο σένα καταλαβες τι εννοώ μετα ρωτά και τον γιατρο εγώ κορίτσια και για του ψηλού πήδημα ενοχλω τον γιατρό δεν με νοιάζει ας με περάσει για υστερικια

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Εκεί που κοιμάται βάλε μια μπλούζα σου να μυρίζει απο σένα καταλαβες τι εννοώ μετα ρωτά και τον γιατρο εγώ κορίτσια και για του ψηλού πήδημα ενοχλω τον γιατρό δεν με νοιάζει ας με περάσει για υστερικια

Μα ειμαι διπλα του βρε αγαπη δεν τον αφηνω.Θα ρωτησω σιγουρα 28 του μηνα που θα παμε

Just now, Dwro είπε:

Μα ειμαι διπλα του βρε αγαπη δεν τον αφηνω.Θα ρωτησω σιγουρα 28 του μηνα που θα παμε

Σιγουρα κάτι δεν τπυ αρέσει Αντε να κατσεις να το βρεις Ποπο υπομονή πολύ υπομονή ΑΣΕ 

xfHlp3.png

Just now, Penny... είπε:

Σιγουρα κάτι δεν τπυ αρέσει Αντε να κατσεις να το βρεις Ποπο υπομονή πολύ υπομονή ΑΣΕ 

Ευχαριστω ειμαι πτωμα ουτε εγω ξερω απο ποτε εχω να κοιμηθω ενα εστω πενταωρο συνεχομενο

Just now, Dwro είπε:

Ευχαριστω ειμαι πτωμα ουτε εγω ξερω απο ποτε εχω να κοιμηθω ενα εστω πενταωρο συνεχομενο

Το ξερω κορίτσι μου που να βρεις και υπομονή να ανταπεξελθεις με τόση κούραση εχεις κανένα να σε βοηθάει;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Penny... είπε:

Ναι κατάλαβα 

Φαντασου οταν γεννησα μετα τις 15 ημερες ημουν χαλια  η πεθερα μου λυσσαξε να ερθει και μην το πιανεις ετσι δεν ειναι σωστο ξεπασε το ετσι γυμνο το εχεις δεν ειναι σωστο ααα το κεφαλακι του δεν το πιανεις καλα.Ξερω οτι τα ελεγε για καλο ομως εμενα με κουραζε.Ακομα και 2 μηνων που ειχαμε παει καπου επισκεψη ελεγε για τον μαρσιπο οτι δεν το εβαζα σωστα.Οποτε προτιμω ηρεμια κι ας ακουγεται καπως.

Just now, Dwro είπε:

Φαντασου οταν γεννησα μετα τις 15 ημερες ημουν χαλια  η πεθερα μου λυσσαξε να ερθει και μην το πιανεις ετσι δεν ειναι σωστο ξεπασε το ετσι γυμνο το εχεις δεν ειναι σωστο ααα το κεφαλακι του δεν το πιανεις καλα.Ξερω οτι τα ελεγε για καλο ομως εμενα με κουραζε.Ακομα και 2 μηνων που ειχαμε παει καπου επισκεψη ελεγε για τον μαρσιπο οτι δεν το εβαζα σωστα.Οποτε προτιμω ηρεμια κι ας ακουγεται καπως.

Δεν ακούγεται καθόλου καπως...Σε καταλαβαινω κ εχεις απόλυτο δικιο...Ρωτα τον παιδίατρο,συμφωνω με την Penny....

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...