Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Αναψυκτικά επειδή πίνω και εγώ είναι φουλ στην ζάχαρη όσο άνευ και αν γράφουν. το νερό μέγα λάθος, συγνώμη αλλά θέλουμε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Από αυτό και μόνο ο οργανισμός υπολειτουργεί. Το φαγητό αυτό που είπα. 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί που θέλουμε ενέργεια , δεν του δίνεις τροφή. Αν ξεκινήσεις και γυμναστήριο το ταλαιπωρείς πολύ. Ο καφές δεν επηρεάζει κάπου, τσάμπα τον έκοψες. Κάνει και καλό 1 κούπα την ημέρα, ειδικά εσύ που το πίνεις και σκέτο. Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσεις και ένα 8ωρο ύπνο. Βοήθησε τον οργανισμό σου, δώσε αυτά που χρειάζεται για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε. Αγάπησε το σώμα σου. Τάισε το, πότισε το, ξεκούρασε το. 

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μωρακια.Πρωινες πρωινες σημερα..Εμεις ξυπνησαμε 8:15 ,ηπιαμε γαλα,φαγαμε μπανανα και τωρα παιζει στη γιαγια.Ωραια μερα και σημερα .Θα παμε παλι στο παρκο

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!τι καλά που σας κάνει ωραίες μέρες!εμείς έχουμε συννεφια και κατά καιρούς βροχή.μαλλον σήμερα θα είναι μέρα για relax.Εχω να κάτσω σπίτι και να μην κάνω σχεδόν τίποτα παρά πολύ καιρό.δε θυμάμαι από πότε.

Σήμερα μαγειρεύω ψαρόσουπα και θα κάνω και κάτι δουλίτσες στο σπιτι.εσεις πως είστε κορίτσια και μωρακια;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Angela123 είπε:

Καλημέρα!τι καλά που σας κάνει ωραίες μέρες!εμείς έχουμε συννεφια και κατά καιρούς βροχή.μαλλον σήμερα θα είναι μέρα για relax.Εχω να κάτσω σπίτι και να μην κάνω σχεδόν τίποτα παρά πολύ καιρό.δε θυμάμαι από πότε.

Σήμερα μαγειρεύω ψαρόσουπα και θα κάνω και κάτι δουλίτσες στο σπιτι.εσεις πως είστε κορίτσια και μωρακια;

Καλημερα. Μια που κανεις ψαροσουπα να σε ρωτησω κατι.Τις μερες που δινεις στο μικρο ψαρι του δινεις και αυγο;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα. Μια που κανεις ψαροσουπα να σε ρωτησω κατι.Τις μερες που δινεις στο μικρο ψαρι του δινεις και αυγο;

Ναι του δίνω και αυγό κανονικά. Γιατί να μη φάει αυγό;υπάρχουν και συνταγές που περιλαμβάνουν αυγό και ψάρι σε ένα πιάτο οπότε τίποτα δε μου κάνει εντύπωση και όλα επιτρεπονται

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!καλό Σαββατοκύριακο!

Και εμείς ήλιο έχουμε σήμερα!η μικρή μου έχει μύξες 2-3 μέρες και πολύ αγχώνομαι πάλι!δεν μπορώ να καταλάβω πάλι πως κόλλησε!δεν είναι κανείς άρρωστος!και δεν την πάω πουθενά με κόσμο!και η μεγάλη μόλις γυρίσει από το σχολείο βγάζει παπούτσια ρούχα πλένεται και μετά κάθεται στο τραπέζι να φάει!ουφ όσο προσέχω τόσο μου αρρωσταίνουν!

πρίν από 39 λεπτά , Angela123 είπε:

Καλημέρα!εγώ την ψαρόσουπα όταν την κάνω αλεθω μέσα λίγα από τα λαχανικά..προσθέτω ρύζι και στο τέλος την αυγοκοβω κιόλας με λεμόνι και γίνεται πολύ νόστιμη!

2 ώρες πρίν, Mamasanty είπε:

Ναι δεν έχει μια στάνταρ ώρα να ξυπνάει μια 7 μια 8 ανάλογα ..ναι σήμερα γινόμαστε 10 ..πώς πέρασε ο καιρός ..θυμάμαι πέρυσι της απόκριες δεν μπορούσα να κουνηθώ από την κοιλιά ..και φέτος θα την κάνω καρναβαλακι..Άντε κ εσύ σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι ειναι ωραία όταν ετοιμάζουμε κάτι για τα μικρά μας ..

10 μηνών και εμείς σήμερα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Angela123 είπε:

Ναι του δίνω και αυγό κανονικά. Γιατί να μη φάει αυγό;υπάρχουν και συνταγές που περιλαμβάνουν αυγό και ψάρι σε ένα πιάτο οπότε τίποτα δε μου κάνει εντύπωση και όλα επιτρεπονται

Ο αντρας μου δεν θελει να του δινω την ιδια μερα ψαρι και αυγο,μαλλον λογω της σοβαρης αλλεργιας της μανας του με το ψαρι.Εγω παντως συμφωνω μαζι σου

πρίν από 34 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!καλό Σαββατοκύριακο!

Και εμείς ήλιο έχουμε σήμερα!η μικρή μου έχει μύξες 2-3 μέρες και πολύ αγχώνομαι πάλι!δεν μπορώ να καταλάβω πάλι πως κόλλησε!δεν είναι κανείς άρρωστος!και δεν την πάω πουθενά με κόσμο!και η μεγάλη μόλις γυρίσει από το σχολείο βγάζει παπούτσια ρούχα πλένεται και μετά κάθεται στο τραπέζι να φάει!ουφ όσο προσέχω τόσο μου αρρωσταίνουν!

Καλημέρα!εγώ την ψαρόσουπα όταν την κάνω αλεθω μέσα λίγα από τα λαχανικά..προσθέτω ρύζι και στο τέλος την αυγοκοβω κιόλας με λεμόνι και γίνεται πολύ νόστιμη!

10 μηνων το κοριτσι!!!Μεγαλωνει το ζουζουνι!!!:x

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Εμείς σήμερα κλείνουμε 17 μηνών!(είναι λίγο πιο μεγάλος για να βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα αλλά μας αρέσει και κατσικωθηκαμε εδώ χαχα)

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και από μωράκια γίνονται παιδάκια!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Afroditi85 είπε:

Μαζί έχουμε γενέθλια εμείς τι ωραία ...:grin:

πρίν από 8 λεπτά , Angela123 είπε:

Εμείς σήμερα κλείνουμε 17 μηνών!(είναι λίγο πιο μεγάλος για να βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα αλλά μας αρέσει και κατσικωθηκαμε εδώ χαχα)

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και από μωράκια γίνονται παιδάκια!

Καλέ και τι πειράζει και εμείς όταν μπήκαμε είμασταν πιο μικρές .. εδώ θα κατσικοθουμε ολες μέχρι να πάνε δημοτικό χαχα:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

sLuap3.png

1 ώρα πρίν, Angela123 είπε:

Αφου ανοιξα το θεμα το σκεφτηκα οτι επρεπε να γραψω μωρακια 9 μηνων και ανω αλλα δεν ηξερα πως να το αλλαξω μετα.Καλα εκανες κι εμεινες.Ασε κι εγω τωρα που χρονισε τον βλεπω και μου φαινεται παιδακι αν και ειναι μωρο ακομη.

Ο δικος σου που ειναι μεγαλυτερος μιλαει;

1 ώρα πρίν, Mamasanty είπε:

Μαζί έχουμε γενέθλια εμείς τι ωραία ...:grin:

Καλέ και τι πειράζει και εμείς όταν μπήκαμε είμασταν πιο μικρές .. εδώ θα κατσικοθουμε ολες μέχρι να πάνε δημοτικό χαχα:P

Εχεις δικιο.Τοτε το ειχα ανοιξει ετσι γιατι ολα τα θεματα αφορουσαν μωρακια κατω των 6 μηνων .Εδω θα μεινουμε ολες..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Γειά σας κορίτσια τι κανετε; ετρεχα απο το πρωι κσι δεν προλαβα να μπω καθολου. πολυ ωραιο καιρο αλλα δεν προλαβαμε να παμε βολτα γιατι ελειπα και την είχα αφησει με την μαμα μου. Αμα εχει καλο καιρο θα βγουμε αύριο. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Ναι και σε εμας μια βδομαδα ηταν χαλια απο χθες εφτιαξε ο καιρος!!! Που θα παει θα φτιαξει και εκει!! 

Τι κανετε?? Πριν λιγο γυρισαμε απο τα ψωνια απο το πρωι... !!!! Πηραμε πραγματα για το παρτυ, πηραμε στολη... Της πηρα ροζ λαγουδακι...!!! Εγω πηρα βατραχο σκουφο και ο αντρας μου σκουφο καρχαρια!!! Πλακα θα εχουμε.. Και οι 3 ζωακια θα ντυθουμε..!!

Το βραδυ θα την κρατηση την μικρη ο αντρας μου και εγω επιτελους θα παω θεατρο με την ξαδερφη μου!!/θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο 11 μηνες που βγαινω χωρις τη μικρη!!!!!

• Μου αρέσει 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

1 hour ago, ΚατεριναΣκ είπε:

Ναι και σε εμας μια βδομαδα ηταν χαλια απο χθες εφτιαξε ο καιρος!!! Που θα παει θα φτιαξει και εκει!! 

Τι κανετε?? Πριν λιγο γυρισαμε απο τα ψωνια απο το πρωι... !!!! Πηραμε πραγματα για το παρτυ, πηραμε στολη... Της πηρα ροζ λαγουδακι...!!! Εγω πηρα βατραχο σκουφο και ο αντρας μου σκουφο καρχαρια!!! Πλακα θα εχουμε.. Και οι 3 ζωακια θα ντυθουμε..!!

Το βραδυ θα την κρατηση την μικρη ο αντρας μου και εγω επιτελους θα παω θεατρο με την ξαδερφη μου!!/θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο 11 μηνες που βγαινω χωρις τη μικρη!!!!!

Ροζ λαγουδακι.Τι γλυκουλι!Καλα να περασεις το βραδυ.Εμεις εχουμε βγει καμια 10 αρια φορες απο τοτε που γεννηθηκε και τον κραταει η μαμα μου.

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Γειά σας κορίτσια τι κανετε; ετρεχα απο το πρωι κσι δεν προλαβα να μπω καθολου. πολυ ωραιο καιρο αλλα δεν προλαβαμε να παμε βολτα γιατι ελειπα και την είχα αφησει με την μαμα μου. Αμα εχει καλο καιρο θα βγουμε αύριο. 

Ελπιζω να εχει καλο καιρο κι αυριο.Εμεις πηγαμε στο παρκο και περπατουσε ενω τον κρατουσα απο το χερακι και οπου δουμε παιδακια με τραβαει προς τα εκει.Ευτυχως δεν κλαιει οταν τον βαζω στο καροτσι να φυγουμε

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

ΚατεριναΣκ τι καλά που θα ντυθείτε ζωακια!πλάκα θα έχει!Καλά να περάσετε!

Comet λέει λεξούλες αλλά καταλαβαίνει πολλές παραπάνω.Καταλαβαινει και εντολές όπως πχ φέρε τα παπούτσια και τα φερνει

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angela123 είπε:

ΚατεριναΣκ τι καλά που θα ντυθείτε ζωακια!πλάκα θα έχει!Καλά να περάσετε!

Comet λέει λεξούλες αλλά καταλαβαίνει πολλές παραπάνω.Καταλαβαινει και εντολές όπως πχ φέρε τα παπούτσια και τα φερνει

Μπραβο .Εμενα προς το παρον λεει μαμ και μαμα(οταν κλαιει για να τον σηκωσω).Τιποτα αλλο.Καταλαβαινει κι αυτος αρκετα.Αν του πω να μου δωσει αυτο που κραταει το δινει.Η να πιασει πχ την μπαλα του.Οταν θελει κατι που δεν φτανει το δειχνει με το δαχτυλο.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Γεια σας κορίτσια!μέρες έχω να γράψω...ετοιμάζω την βάπτιση για το άλλο Σάββατο (αααχ μακάρι να μας κάνει καλό καιρό) και μαζί με τα τρεξίματα των παιδιών δεν προλάβαινα...ελπίζω να είστε όλοι κ όλες καλά!!πάω προς τα πίσω τις σελίδες να σας διαβάσω...ελπίζω να με αφήσει ο μικρός που ξυπνάει συνεχώς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...