Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

1 hour ago, Comet είπε:

Κοριτσια τι κανετε;Κοιμηθηκαν τα μπουμπουκια σας;Ο μικρος ξυπνησε στις 3:30.Εφαγε ψαρακι. Ενα ολοκληρο του κανα αυτη τη φορα και το εφαγε ολο.Ειχε πολυ γκρινια, δαγκωνει παλι με μανια και θελει αγκαλια.Τελικα κοιμηθηκε στις 9:45.Επιτελους ησυχια

Ωχ καταλαβα... Ε καλα σου κοιμηθηκε!! Εμενα κοιμηθηκε στις 8:30.. Και εχουν ερθει φιλοι σπιτι και παιζουμε παιχνιδια..:-P

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Ωχ καταλαβα... Ε καλα σου κοιμηθηκε!! Εμενα κοιμηθηκε στις 8:30.. Και εχουν ερθει φιλοι σπιτι και παιζουμε παιχνιδια..:-P

Τι ωραια. Καλα να περασετε και καλο βραδυ

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 10 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Καλημερουδια!!! Καλο ΣουΚουτρελο με τα τρελα μωρα μας!!!!!

Καλημέρα!!!καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!

Σήμερα κοτόσουπα για όλους!!!η μεγάλη μου ήρθε με πονοκέφαλο χθες από το σχολείο!σήμερα είναι καλύτερα λέει! Δεν έχει πυρετό πάντως!τώρα θα της φτιάξω και χυμό πορτοκάλι!και  η μικρή μόλις έφαγε την  φρουτοκρεμα!θέλω να περάσει ο χειμώνας σας το έχω πει ε???:)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Afroditi85 είπε:

Σήμερα κοτόσουπα για όλους!!!η μεγάλη μου ήρθε με πονοκέφαλο χθες από το σχολείο!σήμερα είναι καλύτερα λέει! Δεν έχει πυρετό πάντως!τώρα θα της φτιάξω και χυμό πορτοκάλι!και  η μικρή μόλις έφαγε την  φρουτοκρεμα!θέλω να περάσει ο χειμώνας σας το έχω πει ε???:)

Καλημερα. Ναι ολοι θελουμε να περασει ο χειμωνας.Φτανει το κρυο και οι ιωσεις.Εμεις κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ. Ξυπνησαμε στις 8:30 και 10:30 κοιμηθηκε για πρωι. Μαλλον επανηλθαμε..Καλυτερα,δεν μου αρεσε το ωραριο που ειχε 2 μερες τωρα.

Σημερα πολυ ηλιο.Μολις ξυπνησει,φρουτα και βολτα:-D

1 hour ago, ΚατεριναΣκ είπε:

Καλημερουδια!!! Καλο ΣουΚουτρελο με τα τρελα μωρα μας!!!!!

Καλημερα :)Καλο ΣουΚου...

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Afroditi85 είπε:

πρίν από 20 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα. Ναι ολοι θελουμε να περασει ο χειμωνας.Φτανει το κρυο και οι ιωσεις.Εμεις κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ. Ξυπνησαμε στις 8:30 και 10:30 κοιμηθηκε για πρωι. Μαλλον επανηλθαμε..Καλυτερα,δεν μου αρεσε το ωραριο που ειχε 2 μερες τωρα.

Σημερα πολυ ηλιο.Μολις ξυπνησει,φρουτα και βολτα:-D

Καλημερα :)Καλο ΣουΚου...

Ισχυει.. Εμενα μου αρεσει ο χειμωνας μονο οταν χιονιζει .. Αλλα εδω στην αθηνα σπανια εχουμε χιονι αρα δεν μας αρεσει ουτε εμας!! Εγω σημερα θα καν φακες για την μικρη. Μου ειπε ο αντρας μου να παμε εξω βολτα για μαμ... Τι ωραια!!! Εχει και ωραια μερα και εδω, μια χαρα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Ισχυει.. Εμενα μου αρεσει ο χειμωνας μονο οταν χιονιζει .. Αλλα εδω στην αθηνα σπανια εχουμε χιονι αρα δεν μας αρεσει ουτε εμας!! Εγω σημερα θα καν φακες για την μικρη. Μου ειπε ο αντρας μου να παμε εξω βολτα για μαμ... Τι ωραια!!! Εχει και ωραια μερα και εδω, μια χαρα!!!

Τι ωραια βολτουλα.Εμενα κλασικα δουλευει οπως και αυριο που εφημερευει και θα λειπει ολη μερα:-(Την Πεμπτη ερχεται η αδερφη μου με τον ανηψιο μου και θα μεινουν 3 μερες..Ανυπομονω:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημέρα κοριτσια εγω μαγειρεψα μπιφτεκια για εμας και μοσχαροσουπα για την μικρη. Ο καιρός δεν ειναι και τοσο καλως μια βγενει μια μπενει ο ηλιος και εχει και παρα πολυ κρυο πηγα λαικη και παγωσα. Αντε να ερθει το καλοκαίρι βαρεθηκα το κρυο. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 55 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Τι ωραία!!!καλά να περάσετε!!!και εμείς αύριο κάπου θα πάμε έστω και στο χωριό δεν αντέχω άλλο μέσα!!!

πρίν από 27 λεπτά , Comet είπε:

Τι ωραια βολτουλα.Εμενα κλασικα δουλευει οπως και αυριο που εφημερευει και θα λειπει ολη μερα:-(Την Πεμπτη ερχεται η αδερφη μου με τον ανηψιο μου και θα μεινουν 3 μερες..Ανυπομονω:rolleyes:

Ωραία!!!με το καλό να τους δεχτείτε!!!

πρίν από 23 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κοριτσια εγω μαγειρεψα μπιφτεκια για εμας και μοσχαροσουπα για την μικρη. Ο καιρός δεν ειναι και τοσο καλως μια βγενει μια μπενει ο ηλιος και εχει και παρα πολυ κρυο πηγα λαικη και παγωσα. Αντε να ερθει το καλοκαίρι βαρεθηκα το κρυο. 

Τα ίδια και εγώ να περάσει θέλω!!!και εμείς κάθε Σάββατο πάμε στην λαϊκή ο άντρας μου δηλαδή σηκώνεται νωρίτερα και πάει πριν την δουλειά! ωραία τα φαγητά σας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Τι ωραία!!!καλά να περάσετε!!!και εμείς αύριο κάπου θα πάμε έστω και στο χωριό δεν αντέχω άλλο μέσα!!!

Ωραία!!!με το καλό να τους δεχτείτε!!!

Τα ίδια και εγώ να περάσει θέλω!!!και εμείς κάθε Σάββατο πάμε στην λαϊκή ο άντρας μου δηλαδή σηκώνεται νωρίτερα και πάει πριν την δουλειά! ωραία τα φαγητά σας!

Αστα τον βαρεθηκα τον χειμώνα δεν τον μπορω αλλο. Εγω αφησα την κουμπαρα μου και πηγα γιατι αν πας στο μαναβικο ειναι πανακριβα. Εσεις τι καλο εχετε σημερα; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Comet είπε:

Αα τι δουλεια κανει και λειπει  τοσο πολυ??

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Αστα τον βαρεθηκα τον χειμώνα δεν τον μπορω αλλο. Εγω αφησα την κουμπαρα μου και πηγα γιατι αν πας στο μαναβικο ειναι πανακριβα. Εσεις τι καλο εχετε σημερα; 

Κοτόσουπα...της μικρής της έκανα χωριστά της έβαλα λαχανικά και ρύζι και της άρεσε το έφαγε όλο!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Ειναι παθολογος σε μια κλινικη και κανει πολλες εφημεριες

Καταλαβα.. Αυτες οι εφημεριες!! ειναι δυσκολο αλλα θελει υπομονη... Δεν μπορεις να κανεις κατι...

πρίν από 3 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Καταλαβα.. Αυτες οι εφημεριες!! ειναι δυσκολο αλλα θελει υπομονη... Δεν μπορεις να κανεις κατι...

Ψιλοσυνηθισα τωρα που καθομαι.Οταν αρχισω κι εγω βαρδιες δεν θα βλεπομαστε καθολου παλι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...