Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε? εμείς χθες πήγε 11 για να κοιμηθούμε!δεν κοιμόταν με τίποτα!και ξύπνησε 8!και στα ενδιάμεσα 2 φορές νομίζω!

Εμείς σήμερα μπιφτέκια με πουρέ!και η μικρή κοτόπουλακι με λαχανικά!όταν κοιμηθεί θα μαγειρέψω!

Και σήμερα χάλια ο καιρός εδώ!με έχει φάει η κλεισούρα!και αύριο έχουμε ένα γάμο αλλά εγώ με την μικρή δεν θα πάμε!θα πάει ο άντρας μου με την μεγάλη!

Καλημερα κοριτσι ιδιο φαγητο θα φτιαξω μαλλον. Χαλια ο καιρος αστα να πανε. 

πρίν από 3 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

Καλημέρα κ από εμένα ..!!!! Βλέπω τα ποιο πολλά μωράκια περπατάνε ..!!! Εμενα αυτές τις μέρες κατάφερε κ έκατσε μόνος του έτσι όπως ήθελε εκείνος όχι όπως προσπαθούσα εγώ ..:D...!! Σιγά σιγά θα ξεκινήσει κ να σηκώνεται κ μετά ποιος τον πιάνει ..!!!! 

Στο μωρό έχω από εχθές κοτόπουλο με κουνουπίδι κ κινόα .. σε εμάς σκέφτομαι να κάνω καμιά μακαρονάδα ..!! Χάλια ο καιρός αυτές τις μέρες πολύ χώμα ..!! Μωλις έβγαλε ήλιο εδώ να δούμε πόσο θα κρατήσει ..!!!!

Καλημέρα κορίτσι τωρα που εχουν σηκωθει πιως τα πιανει ολο απο πισω πρεπει να εισαι μην χτυπησουν. Πως το εχεις κανει το κοτοπουλο για πες μας να πάρουμε ιδέες; και εδω χαλια ο καιρός βρεχει σχεδον συνέχεια απο εχθες. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alex. Arap είπε:

Καλημερα κοριτσι ιδιο φαγητο θα 

Καλημέρα κορίτσι τωρα που εχουν σηκωθει πιως τα πιανει ολο απο πισω πρεπει να εισαι μην χτυπησουν. Πως το εχεις κανει το κοτοπουλο για πες μας να πάρουμε ιδέες; και εδω χαλια ο καιρός βρεχει σχεδον συνέχεια απο εχθες. 

Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο το έβρασα έβαλα λίγο κρεμμύδι κ σκόρδο λίγη ντομάτα έβαλα μέσα το κουνουπίδι κ το κινόα κ τα έβρασα μέχρι να μαλακώσουν . Κ όταν του το προσφέρω βάζω λάδι . !!!!

Ωστόσο έφτιαξα μια μέρα μπιφτεκακια κοτόπουλο κ τα έχω στη κατάψυξη για να τα βγάζω να του τα ψήνω .. κ έβαλα από πάνω κ φρυγανιά τριμμένη κ έγιναν σαν μπιφτεκο κοτομπουκιες ήταν ωραία ..!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Just now, xaroumenh mama είπε:

Δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο το έβρασα έβαλα λίγο κρεμμύδι κ σκόρδο λίγη ντομάτα έβαλα μέσα το κουνουπίδι κ το κινόα κ τα έβρασα μέχρι να μαλακώσουν . Κ όταν του το προσφέρω βάζω λάδι . !!!!

Ωστόσο έφτιαξα μια μέρα μπιφτεκακια κοτόπουλο κ τα έχω στη κατάψυξη για να τα βγάζω να του τα ψήνω .. κ έβαλα από πάνω κ φρυγανιά τριμμένη κ έγιναν σαν μπιφτεκο κοτομπουκιες ήταν ωραία ..!!

Γινεται περιπου σαν το κεχρι το κινοα η ειναι λιγο πιο παχυ; θελω να παρω αλλα ολο το ξεχναω. Εχω παρατηρησει οτι της αρεσουν πιο πολυ τα λαχανικα απο τα ζυμαρικα. 

5mtvp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Γινεται περιπου σαν το κεχρι το κινοα η ειναι λιγο πιο παχυ; θελω να παρω αλλα ολο το ξεχναω. Εχω παρατηρησει οτι της αρεσουν πιο πολυ τα λαχανικα απο τα ζυμαρικα. 

Το κινόα είναι πολύ πολύ λεπτό δε φουσκώνει .κ έχει μια ιδιαίτερη γεύση λίγο πικρίζει αλλά είναι νόστιμο ..!!! Κ στον μπέμπη βλέπω πως δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση ακόμα στα ζυμαρικά ..πέρα από το ρύζι που του αρέσει .!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια. Εμεις ξυπνησαμε στις 8:30.Σημερα θα φαει ψαρακι.Μολις σιδερωσα κι αυτος παιζει. Να δουμε θα κοιμηθει για πρωι; Σε καμια ωρα λογικα.Θα δειξει..

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ..εμένα ξυπνησε στις 8 ευτυχώς το βράδυ δεν ξύπνησε μόνο εκεί κατά της 5 στριφογύριζε..τώρα κοιμηθηκε και εγώ σιδέρωνω..έχει ήλιο σε εμάς πολύ ωραία μέρα θα την πάω βόλτα μετά ..εγώ θα κάνω αρακά σήμερα και για την μικρή σπανακόρυζο από χθες ..

• Μου αρέσει 2

sLuap3.png

Εμεις εχουμε κοτοπουλακι απο χθες και για μας θα κανω μακαροναδα.. Μολις φαγαμε αυγουλακι!! Και εσω εχει πολυ ωραια μερα και τωρα θα ετοιμαστουμε να παμε στις φιλες μας εγω για καφε και η μικρη να παιξει( η φιλη μου που θα παω εχει μωρακι και αυτη 17 μηνων)

• Μου αρέσει 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

πρίν από 52 λεπτά , Mamasanty είπε:

Καλημέρα κορίτσια ..εμένα ξυπνησε στις 8 ευτυχώς το βράδυ δεν ξύπνησε μόνο εκεί κατά της 5 στριφογύριζε..τώρα κοιμηθηκε και εγώ σιδέρωνω..έχει ήλιο σε εμάς πολύ ωραία μέρα θα την πάω βόλτα μετά ..εγώ θα κάνω αρακά σήμερα και για την μικρή σπανακόρυζο από χθες ..

Καλημερα. Τι ωραια που κοιμηθηκε.Εγω εκανα μια προσπαθεια αλλα δεν το βλεπω.Μαλλον θα παμε παλι μια και καλη μεσημερι. Λετε να το καθιερωσει;Δεν μου αρεσει αυτο το ωραριο.Ετσι δυσκολευομαι να κανω δουλειες το πρωι και δεν μπορω να πιω καφε:???:

πρίν από 48 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Εμεις εχουμε κοτοπουλακι απο χθες και για μας θα κανω μακαροναδα.. Μολις φαγαμε αυγουλακι!! Και εσω εχει πολυ ωραια μερα και τωρα θα ετοιμαστουμε να παμε στις φιλες μας εγω για καφε και η μικρη να παιξει( η φιλη μου που θα παω εχει μωρακι και αυτη 17 μηνων)

Τι ωραια που εχεις φιλη με μωρακι και κανετε παρεα.Εμενα η μια ειναι ελευθερη και η αλλη μακρια.Ασε που πριν 14 μηνες ειχε μια παλλινδρομη στις 10 βδομαδες και απο τοτε δεν μπορεσε να ξαναμεινει εγκυος:(Ειναι 34 και μαλλον θα πανε για εξετασεις

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 hour ago, Comet είπε:

Καλημερα. Τι ωραια που κοιμηθηκε.Εγω εκανα μια προσπαθεια αλλα δεν το βλεπω.Μαλλον θα παμε παλι μια και καλη μεσημερι. Λετε να το καθιερωσει;Δεν μου αρεσει αυτο το ωραριο.Ετσι δυσκολευομαι να κανω δουλειες το πρωι και δεν μπορω να πιω καφε:???:

Τι ωραια που εχεις φιλη με μωρακι και κανετε παρεα.Εμενα η μια ειναι ελευθερη και η αλλη μακρια.Ασε που πριν 14 μηνες ειχε μια παλλινδρομη στις 10 βδομαδες και απο τοτε δεν μπορεσε να ξαναμεινει εγκυος:(Ειναι 34 και μαλλον θα πανε για εξετασεις

Ναι καλα ειναι!! Αααα ευχομαι οτι καλυτερο και να τα καταφερει συντομα!!!! 

Λες να σου αλλαξει το προγραμμα?? Αχ  αυτα τα πλασματακια!!!  Εμει; τωρα γυρισαμε την εβαλα λιγο στο στηθος Και τωρα κοιμηθηκε!! Ευκαιρια να κανω δουλειες!!!!

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Και η μικρη μου κοιμηθηκε πριν λιγο φαγαμε τι Φρουτοκρεμα και ειπε να κοιμηθει. Εγω θα κατσω λιγακι στο καναπε να ξεκουραστω εχω μαγερεψει ειμαι ετοιμη. 

Εκανα μια προσπθεια να τον κοιμησω τωρα αλλα τιποτα.Δεν θελει.Σε κανα μισαωρο θα ξαναπροσπαθησω.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Εκανα μια προσπθεια να τον κοιμησω τωρα αλλα τιποτα.Δεν θελει.Σε κανα μισαωρο θα ξαναπροσπαθησω.

Μηπως αλλαξε ωραριο μου τα κανει και εμενα αυτα. Οσο μεγαλωνουν θα κοιμούνται λιγότερο. 

5mtvp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Μηπως αλλαξε ωραριο μου τα κανει και εμενα αυτα. Οσο μεγαλωνουν θα κοιμούνται λιγότερο. 

Μολις κοιμηθηκε. Οπως χτες δηλ.Αν κοιμηθει 2,5-3 ωρες θα ναι καλα.Τουλαχιστον θα φαμε με την ησυχια μας

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Μολις κοιμηθηκε. Οπως χτες δηλ.Αν κοιμηθει 2,5-3 ωρες θα ναι καλα.Τουλαχιστον θα φαμε με την ησυχια μας

Εμεις ξυπνησαμε πολυ κοιμηθηκε.... 

5mtvp3.png

Κοριτσια τι κανετε;Κοιμηθηκαν τα μπουμπουκια σας;Ο μικρος ξυπνησε στις 3:30.Εφαγε ψαρακι. Ενα ολοκληρο του κανα αυτη τη φορα και το εφαγε ολο.Ειχε πολυ γκρινια, δαγκωνει παλι με μανια και θελει αγκαλια.Τελικα κοιμηθηκε στις 9:45.Επιτελους ησυχια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...