Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Και εμεις φαγαμε αυγουλακι με ψωμακι. Και εμενα γκρινιαζει και δεν ειναι δοντια. Το βλεπω..  Τι να πω μαλλον δεν εχει πολυ διαθεση.!!

Μπορει να μην το εχει συνηθησει.. Αμα δεν το θελει μην το βαζεις.. Απλα να της βαζεις ζεστες πυτζαμες και ζακετα εβαζα εγω πριν παρω τον υπνοσακο για να μην κρυωνει σιγουρα..

Να κρυώνει δεν ξέρω γιατί εχουμε καλή θερμοκρασία στο σπίτι αλλά ξεσκεπάζεται και φοβάμαι μην κρυώνει ..

πρίν από 6 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου εμεις παιζουμε στο χαλί. Το βράδυ ολο πεταγοταν και εκλεγε. Αστο μην την βαζεις καθολου στο υπνοσακο ειναι νευρο σαν την δικια μου τωρα φαντασου τησ βαζω κάλτσες της βγαζει δεν της αφηνει λεπτο το μυαλο εκει δεν μπορουν με πολλα ρουχα πανω τους. 

Από νεύρα άλλο τίποτα και εμένα το κάνει αυτό με της κάλτσες ..

πρίν από 2 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Μάλλον ζεσταίνεται και εγώ δεν της βάζω γιατί κοιμόμαστε μαζί και λέω θα την σκάσω και πάλι ξεσκεπάζεται! ανέβαινε πάνω πάνω και βγαίνει από τα σκεπάσματα!

Ιδρώνει το κεφαλάκι της και χωρίς υπνοσακο οπότε μάλλον για αυτό δεν τον θέλει 

πρίν από 6 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ολα τα μωρα ειναι στο χαλι τα φανταζεστε ολα μαζι τι θα γινοταν χαμως!!!!! 

Η δικιά μου έφαγε και κοιμήθηκε χαχα υπναρου..

• Μου αρέσει 1

sLuap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Comet είπε:

Κοριτσια μες τανευρα ειμαι.Ηρθε ο αντρας μου αρρωστος με βηχα και συναχι.Τωρα εβαλε θερμομετρο.Αν μου ελεγε οτι δεν νιωθει καλα θα κρατουσα τη μανα μου 2-3 μερες ακομη.Εννοειται δεν πλησιαζει το μωρο κι εγω δεν μπορω να κανω τιποτα.Μονο μην μας κολλησει

Καλημέρα κορίτσι τωρα το διάβασα για τον αντρα σου πως ειναι σημερα ο μικρουλης τι κάνει; 

5mtvp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Mamasanty είπε:

Να κρυώνει δεν ξέρω γιατί εχουμε καλή θερμοκρασία στο σπίτι αλλά ξεσκεπάζεται και φοβάμαι μην κρυώνει ..

Από νεύρα άλλο τίποτα και εμένα το κάνει αυτό με της κάλτσες ..

Ιδρώνει το κεφαλάκι της και χωρίς υπνοσακο οπότε μάλλον για αυτό δεν τον θέλει 

Η δικιά μου έφαγε και κοιμήθηκε χαχα υπναρου..

Τι καλα.. 

Κοριτσια εμεις τωρα φαγαμε μπανανα. Της εδινα κομματακια και την υπολοιπη την ετρωγα εγω.. Επρεπε να δειτε τι νευρα ειχε και πως εκανε που τις ετρωγα την υπολοιπη μπανανα!!χαχαχχ  πολυ πλακα εχουνε!!!

• Χαχα 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

πρίν από 43 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι τωρα το διάβασα για τον αντρα σου πως ειναι σημερα ο μικρουλης τι κάνει; 

Καλημερα σε ολες.Ευτυχως ο αντρας μου τελικα μονο συναχι εχει οποτε πιστευω εμεις θα την γλιτωσουμε.Εννοειται κραταμε αποστασεις ασφαλειας.Και κοιμηθηκα στο σαλονι.Ο μικρος ξυπνησε 8:15 και μολις κοιμηθηκε

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα ...!!!! Κ εγώ συνέχεια στο χαλί τον έχω αλλά ποτέ δε μένει στο χαλί σφουγγαριζουμε όλο το πάτωμα ...!!!! Έχουν πολύ γέλιο ..!!! 

Εγώ θυμάμαι σαν παιδί που η μητέρα μου μας έβαζε υπνοσακους κ ένιωθα εκλοβισμενη εκεί μέσα κ γι'αυτό δε θέλω να βάλω στα παιδιά μου .. βέβαια δεν έχει χρειαστεί κ για την ώρα ο μπέμπης δε ξεσκεπάζεται μόνο αν ξυπνήσει ...

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Τι καλα.. 

Κοριτσια εμεις τωρα φαγαμε μπανανα. Της εδινα κομματακια και την υπολοιπη την ετρωγα εγω.. Επρεπε να δειτε τι νευρα ειχε και πως εκανε που τις ετρωγα την υπολοιπη μπανανα!!χαχαχχ  πολυ πλακα εχουνε!!!

Τι να πω κι εγω που πινει το γαλα του και εγω παιρνω μια μπανανα και μολις τη δει αρχιζει μαμ μαμ και τελικα μου τρωει τη μιση;Δεν μπορω να φαω μπροστα του...Σημερα θα φαει κοτοπουλακι με λαχανικα κι εμεις μακαρονια με σαλτσα.Αλλα τωρα θα πιω επιτελους καφε:)

πρίν από 1 λεπτό , xaroumenh mama είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα ...!!!! Κ εγώ συνέχεια στο χαλί τον έχω αλλά ποτέ δε μένει στο χαλί σφουγγαριζουμε όλο το πάτωμα ...!!!! Έχουν πολύ γέλιο ..!!! 

Εγώ θυμάμαι σαν παιδί που η μητέρα μου μας έβαζε υπνοσακους κ ένιωθα εκλοβισμενη εκεί μέσα κ γι'αυτό δε θέλω να βάλω στα παιδιά μου .. βέβαια δεν έχει χρειαστεί κ για την ώρα ο μπέμπης δε ξεσκεπάζεται μόνο αν ξυπνήσει ...

Πιο χαλι;Δεν νομιζω να χει κατσει πανω απο 5 λεπτα.Ευτυχως το σπιτι της μαμας μου εχει ξυλο και εκει"σφουγγαριζει" ελευθερα...

• Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Comet είπε:

Τι να πω κι εγω που πινει το γαλα του και εγω παιρνω μια μπανανα και μολις τη δει αρχιζει μαμ μαμ και τελικα μου τρωει τη μιση;Δεν μπορω να φαω μπροστα του...Σημερα θα φαει κοτοπουλακι με λαχανικα κι εμεις μακαρονια με σαλτσα.Αλλα τωρα θα πιω επιτελους καφε:)

Πιο χαλι;Δεν νομιζω να χει κατσει πανω απο 5 λεπτα.Ευτυχως το σπιτι της μαμας μου εχει ξυλο και εκει"σφουγγαριζει" ελευθερα...

Αυτο το πραγμα που μπορει το σπιτι να ειναι περιπου ολο στρωμενο και να εχει ενα μικρο σημειο που δεν ειναι να πηγαινουν να καθονται εκει δεν το εχω καταλαβει!!!

Αχ τι ωραια εμενα ακομα δεν εχει κοιμηθει. Ξυπνησε απο τις 8:00 και μαλλον θα κοιμηθει μια και καλη το μεσιμερι. Εγω εχω το μοσχαρακι απο χθες για την μικρη Και για μας εχω βγαλει κοτοπουλο και λεω να το κανω λεμονατο με ρυζακι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Τι καλα.. 

Κατερινακι τι κανει η μπουμπου σου;Ψαχνει τα καλαθια;Εγω εβαλα στο προφιλ τη φωτο που θελα να βαλω να φαινεται αλλα δεν φαινοταν καλα.Ειναι προσφατη κι ειναι η αγαπημενη μου.Δεν ηθελε τα αυτακια και η μαμα μου του κρατουσε τα χερια να μην τα βγαλει κι αυτος γελουσε...

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Κατερινακι τι κανει η μπουμπου σου;Ψαχνει τα καλαθια;Εγω εβαλα στο προφιλ τη φωτο που θελα να βαλω να φαινεται αλλα δεν φαινοταν καλα.Ειναι προσφατη κι ειναι η αγαπημενη μου.Δεν ηθελε τα αυτακια και η μαμα μου του κρατουσε τα χερια να μην τα βγαλει κι αυτος γελουσε...

Χαχαχα αχου το μωρε!!! Τι γλυκουλης που ειναι.. Ναι γενικα παει και μου βγαζει ολα τα ρουχα απο μεσα. Αλλα εκεινη την ημερα πηγε εκει και ξαπλωσε στο καλαθι για να κοιμηθει!!:-D

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Χαχαχα αχου το μωρε!!! Τι γλυκουλης που ειναι.. Ναι γενικα παει και μου βγαζει ολα τα ρουχα απο μεσα. Αλλα εκεινη την ημερα πηγε εκει και ξαπλωσε στο καλαθι για να κοιμηθει!!:-D

Χαχαχα..Θα μας τρελανουν αυτα...Κι εμενα προσπαθει να μπει στο συρταρι και δεν χωραει και τσατιζεται κι ολας...

• Χαχα 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Comet είπε:

Τι μικρουλα φωτο πως τι βάζεις; 

5mtvp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Comet είπε:

Και εμένα κοτόπουλο με λαχανικά θα φάει η μικρή!!! εμείς φακές!!!εμένα έχουν τα υπνοδωμάτια ξύλο αλλά καθόμαστε στο σαλόνι που είναι μάρμαρο αλλά έχω ένα μεγάλο χαλί μόνο γι αυτήν! Δεν απομακρύνεται όμως θέλει να είναι κοντά μου βασικά πάνω μου!

πρίν από 31 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Τι μικρουλα φωτο πως τι βάζεις; 

Πας στο προφιλ σου,πατας στην εικονιτσα που χει πανω αριστερα μετα πατας upload photo μετα choose single file μετα εγγραφα κι εκει ειναι οι φωτο απο το κινητο σου και διαλεγεις μια απλα αν ειναι μεγαλη θα σου πει οτι δεν την παιρνει.Εγω εκανα περικοπη σε αυτη που ηθελα για να μικρυνει και να την παρει

πρίν από 4 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Και εμένα κοτόπουλο με λαχανικά θα φάει η μικρή!!! εμείς φακές!!!εμένα έχουν τα υπνοδωμάτια ξύλο αλλά καθόμαστε στο σαλόνι που είναι μάρμαρο αλλά έχω ένα μεγάλο χαλί μόνο γι αυτήν! Δεν απομακρύνεται όμως θέλει να είναι κοντά μου βασικά πάνω μου!

Το ζουζουνακι σου θελει τη μανουλα:xΤο γλυκουλι μου...

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια αύριο θα έρθει η πεθερά μου να την προσέχει για να κατέβω αγορά που θέλω να ψωνίσω κάτι πράγματα!!!!γιουπι!!!θα βγω από το σπίτι!!!είναι η δεύτερη φορά που θα πάω κάπου χωρίς την μικρή για να δούμε...την πρώτη πήγε καλά που την κράτησε ο άντρας μου να πάω σε παιδικό πάρτι με την μεγάλη!το μόνο πρόβλημα είναι ότι κοιμάται με θηλασμό αλλά πιστεύω να τα καταφέρει!θα είναι και η μεγάλη μου εδώ και ο πεθερός μου οπότε λίγο ο ένας λίγο ο άλλος!το πολύ πολύ να την κουνησουν και στο καρότσι!

πρίν από 3 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Κορίτσια αύριο θα έρθει η πεθερά μου να την προσέχει για να κατέβω αγορά που θέλω να ψωνίσω κάτι πράγματα!!!!γιουπι!!!θα βγω από το σπίτι!!!είναι η δεύτερη φορά που θα πάω κάπου χωρίς την μικρή για να δούμε...την πρώτη πήγε καλά που την κράτησε ο άντρας μου να πάω σε παιδικό πάρτι με την μεγάλη!το μόνο πρόβλημα είναι ότι κοιμάται με θηλασμό αλλά πιστεύω να τα καταφέρει!θα είναι και η μεγάλη μου εδώ και ο πεθερός μου οπότε λίγο ο ένας λίγο ο άλλος!το πολύ πολύ να την κουνησουν και στο καρότσι!

Μπραβο,ωραια να βγεις λιγο.Ναι μωρε θα την κουνησουν λιγο και θα κοιμηθει.Μια χαρα θα ναι..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...