Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Πολύ μου αρέσουνε αυτά! τέλεια θα είναι!από που τα παρήγγειλες?

Να σας ζήσει!!! καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

Το 2020..και εμείς είχαμε κάνει γάμο βάπτιση με την μεγάλη μου κόρη...350 άτομα περίπου...και αυτός θεωρείται κλειστός γάμος για τα δεδομένα εδώ...τώρα υπολογίζουμε 150 περίπου...

Ααα καταλαβα.. Με το καλο.. Που μενεις?? Εμεις θελαμε κλειστο γαμο..

πρίν από 47 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Πολύ μου αρέσουνε αυτά! τέλεια θα είναι!από που τα παρήγγειλες?

Να σας ζήσει!!! καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

Το 2020..και εμείς είχαμε κάνει γάμο βάπτιση με την μεγάλη μου κόρη...350 άτομα περίπου...και αυτός θεωρείται κλειστός γάμος για τα δεδομένα εδώ...τώρα υπολογίζουμε 150 περίπου...

Απο ενα site που τα φερνει απο εξωτερικο. Κανα μηνα θα κανει και να ερθει..πω πω πολλα ατομα ειχατε..

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Ααα καταλαβα.. Με το καλο.. Που μενεις?? Εμεις θελαμε κλειστο γαμο..

Απο ενα site που τα φερνει απο εξωτερικο. Κανα μηνα θα κανει και να ερθει..πω πω πολλα ατομα ειχατε..

Και εμείς αυτός ήτανε κλειστός γάμος! Ηράκλειο Κρήτης!για να καταλάβεις τα αδέρφια του άντρα μου 1000 άτομα!:shock:

τα έχω δει στο fb θα κοιτάξω γιατί μου αρέσουνε και έμενα....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Alex. Arap είπε:

@ΚατεριναΣκ @Comet τι ομορφες φατσουλες ειναι αυτες γλυκουλια μου!!!! 

Ευχαριστω πολυ.Ο μπεμπακος μου ειναι.Εχω πολυ ωραιες φωτο αλλα ολες τις βγαζει μεγαλες και δεν ταιριαζουν.

Εμεις τον βαπτισαμε το Σεπτεμβρη 6,5 μηνων.150 ατομα ειχαμε και στο τραπεζι καμια 30 οι πιο κοντινοι.Ειχε ωραιο καιρο,ομορφα ηταν

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου ..τι κάνετε;; Χτες που λέτε είπα να δοκιμάσω τον υπνοσακο εε δεν μπόρεσε να κοιμηθεί μέχρι της 3ολο ιδρώνε γκρινιάζε γιατί δεν ήταν και πολύ άνετη ..νευρίασα και εγώ κ της τον έβγαλα και μετά κοιμήθηκε σαν πουλάκι μέχρι της 9 ...τι να κάνω;;; :???:

• Μου αρέσει 1

sLuap3.png

πρίν από 3 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Καλημέρα!!!τι κάνετε???

Εμείς φάγαμε φρούτο κρέμα και καθόμαστε στο χαλί!αλλά έχουμε λίγο γκρινιτσα!

Και εμεις φαγαμε αυγουλακι με ψωμακι. Και εμενα γκρινιαζει και δεν ειναι δοντια. Το βλεπω..  Τι να πω μαλλον δεν εχει πολυ διαθεση.!!

πρίν από 4 λεπτά , Mamasanty είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ..τι κάνετε;; Χτες που λέτε είπα να δοκιμάσω τον υπνοσακο εε δεν μπόρεσε να κοιμηθεί μέχρι της 3ολο ιδρώνε γκρινιάζε γιατί δεν ήταν και πολύ άνετη ..νευρίασα και εγώ κ της τον έβγαλα και μετά κοιμήθηκε σαν πουλάκι μέχρι της 9 ...τι να κάνω;;; :???:

Μπορει να μην το εχει συνηθησει.. Αμα δεν το θελει μην το βαζεις.. Απλα να της βαζεις ζεστες πυτζαμες και ζακετα εβαζα εγω πριν παρω τον υπνοσακο για να μην κρυωνει σιγουρα..

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Mamasanty είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου εμεις παιζουμε στο χαλί. Το βράδυ ολο πεταγοταν και εκλεγε. Αστο μην την βαζεις καθολου στο υπνοσακο ειναι νευρο σαν την δικια μου τωρα φαντασου τησ βαζω κάλτσες της βγαζει δεν της αφηνει λεπτο το μυαλο εκει δεν μπορουν με πολλα ρουχα πανω τους. 

5mtvp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Και εμεις φαγαμε αυγουλακι με ψωμακι. Και εμενα γκρινιαζει και δεν ειναι δοντια. Το βλεπω..  Τι να πω μαλλον δεν εχει πολυ διαθεση.!!

Εμείς θα ξεκινήσουμε μόλις μπει ο μήνας αυγουλάκια! εμένα βγάζει το δεύτερο δοντακι από κάτω! πάντως όλα στο στόμα θέλει να τα βάζει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Mamasanty είπε:

Μάλλον ζεσταίνεται και εγώ δεν της βάζω γιατί κοιμόμαστε μαζί και λέω θα την σκάσω και πάλι ξεσκεπάζεται! ανέβαινε πάνω πάνω και βγαίνει από τα σκεπάσματα!

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Afroditi85 είπε:

Μάλλον ζεσταίνεται και εγώ δεν της βάζω γιατί κοιμόμαστε μαζί και λέω θα την σκάσω και πάλι ξεσκεπάζεται! ανέβαινε πάνω πάνω και βγαίνει από τα σκεπάσματα!

Καλημέρα κατι μου θυμιζει αυτο!!!!! 

• Χαχα 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...