-
Από την διαχείριση / Admin news
-
18 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:
Πετάγομαι να πω ότι είναι ένα Ψέμα με Ψ κεφάλαιο. ΟΛΟΙ το ίδιο πράγμα λένε. Με την πρώτη . Στατιστικά και μόνο , επιστημονικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όλες στον κύκλο μου και στον δικό σου να μένουν με την πρώτη θα ήταν αλλά τα στατιστικά του κάθε κύκλου.
Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, ακόμα και άτομα που ξέρουν πως κανείς εξωσωματική το ίδιο θα πουν. Επιβεβαιωμένο από τον δικό μου κύκλο κοπέλες που μου είχαν πει ότι προσπαθούν , όταν έμειναν μετά από 1-2 χρόνια μου ήταν έμειναν σε 1-2 μήνες. Τα ίδια ακούς και όταν μένεις έγκυος. Όλες λένε την ατάκα του δεν νιώθω τίποτα, σαν να μην είμαι έγκυος. Και αφού πεις εσύ τι πέρασες, ξεκινάνε και λένε τα δικά τους.
Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, τώρα τα Χριστούγεννα ενώ ξέρω από τρίτο άτομο ότι μια κοπέλα δυσκολευόταν, η αδερφή της που ξέρει για εμένα και την εξωσωματική, μου είπε έμεινε με την πρώτη.
Οταν φτάσω στο συμπέρασμα γιατί τέτοιο κόμπλεξ, γιατί το κάνει ο κόσμος αυτό, θα ξανά μπω να σας το ανακοινώσω 😂Καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι το 2025 ως μόνος αριθμός να φέρει γούρι και να γεμίσει όλες σας τις κοιλίτσες!
Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους... Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..
Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...
- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..
- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...
-
Μωρακια 9-12 μηνων
-
Θέματα
-
- 7.202 απαντήσεις
- 906.501 εμφανίσεις
-
- 938 απαντήσεις
- 470.987 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 124.941 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.152.667 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.450 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.202 απαντήσεις
- 906.501 εμφανίσεις
-
- 705 απαντήσεις
- 29.198 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 9 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 140 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 64
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 959 απαντήσεις
- 48.557 εμφανίσεις
-
- 938 απαντήσεις
- 470.987 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 38.560 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 511 εμφανίσεις
-
- 1.752 απαντήσεις
- 221.584 εμφανίσεις
-
Αποτυχία
Από Dust, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 3 απαντήσεις
- 366 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα