Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

Ένα απλό θέλει 3 μέρες. Καλύτερα όμως να πάτε πρώτα να σας πει τι θέλει να κάνετε και μπορεί να γράψει και ορμονικές στον άντρα σου και ίσως κάποιον υπέρηχο. 

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Just now, Comet είπε:

Μαλλον ηταν τυχαιο.Αν ειχε θεμα θα το χες καταλαβει.Καλυτερα οταν τρωνε η πινουν κατι οχι πολλες δοκιμες γιατι μετα μπορει να μην το πινει καθολου.Κι εγω φρεσκο δινω τωρα. Πινει αλλα με δοσεις,δεν τρελαινεται,δεν το πειραζω μην το κοψει τελειως

Πιο πινετε εσείς; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Πιο πινετε εσείς; 

Καλησπερα. Τωρα το ειδα.Το κουκακι πινει.

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μωρακια.Βγηκα απο νυχτα,κοιμηθηκα 1 ωρα και πηγαμε θαλασσα,με τη μαμα ,τον ανηψιο μου και το μωρο.Ωραια ηταν.Εκανε κι ο μικρος.Πριν λιγο γυρισαμε.Φαγαμε και νανι γιατι ο μικρος κουτουλουσε κι εγω δουλευω παλι νυχτα.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Τι κανετε;Ελπιζω να περασατε ενα ομορφο Σαββατο.Εμεις σε λιγο παμε βολτα στην εξοχη οπου και θα κατσουμε για φαγητο.Εκανα λιγο σιδερο και μετα θα κανω το μπανιο και σφουγγαρισμα.Αυριο εχω διπλη βαρδια οποτε δεν θα χω χρονο.

Οπου και να πατε να περασετε υπεροχα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Το έφτιαξα επιτέλους το ρυζόγαλο και μας άρεσε πολύ! Κατά τα άλλα περιμένουμε με ανυπομονησία τις διακοπές καθώς πέρυσι δεν κάναμε, που αργούν ομως κανένα 20ημερο ακόμη. Όσες κάνετε τα μπανακια σας να περνάτε όμορφα! 

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

14 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Το έφτιαξα επιτέλους το ρυζόγαλο και μας άρεσε πολύ! Κατά τα άλλα περιμένουμε με ανυπομονησία τις διακοπές καθώς πέρυσι δεν κάναμε, που αργούν ομως κανένα 20ημερο ακόμη. Όσες κάνετε τα μπανακια σας να περνάτε όμορφα! 

Καλησπερα κοριτσι,σας αρεσε το ρυζογαλο;Μπραβο.Εγω δουλευω φουλ αλλα εχω ρεπο Πεμπτη Παρασκευη και θα παμε στο εξοχικο της πεθερας μου.Αυριο εχω να φτιαχνω βαλιτσες παλι για 2 μερες.Πηρα και παρκοκρεβατο για το μικρο γιατι δεν εχω που να τον κοιμησω.Θα ναι και η μαμα με τον ανηψιο μου

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!τι κάνετε?

Εμείς μια χαρά αν και με δυσκολευεί με το φαγητό αρκετά δεν τρώει μεγάλες ποσότητες και γενικά τις φτιάχνω διαφορα τρώει  2-3 μπουκιες και μετά δεν θέλει...τις έχω φτιάξει παν κέικ με μέλι,αυγοφετες, παν κέικ με μπανάνα μέσα αλλά τρώει λίγο και τέλος... προτιμάει το τοστ με τυρί... ούτε γιαούρτι θέλει...έχω δοκιμάσει διάφορα...θα φτιάξω και ρυζόγαλο να δω...και σκέφτηκα και κεκακια αν βρω καμία συνταγή με λιγότερη ζάχαρη...το μεσημεριανό βραδυνό το τρωμε καλύτερα με τα υπόλοιπα έχω θέμα...

Κάναμε δύο εμβόλια και θα ξανακάνουμε τώρα 18 μηνών...αλλά είμαστε 9.300 δεν πήραμε γραμμάριο πήραμε όμως 1,5 πόντο!η παιδίατρος μου είπε να μειώσω ημερήσιους θηλασμους να την αφήνω να τρώει μονη της και να της δίνω το φαγητό μας με λιγότερο αλάτι...όλα τα κάνω αυτά θα προσπαθήσω περισσότερο...

18 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλησπερα κοριτσι,σας αρεσε το ρυζογαλο;Μπραβο.Εγω δουλευω φουλ αλλα εχω ρεπο Πεμπτη Παρασκευη και θα παμε στο εξοχικο της πεθερας μου.Αυριο εχω να φτιαχνω βαλιτσες παλι για 2 μερες.Πηρα και παρκοκρεβατο για το μικρο γιατι δεν εχω που να τον κοιμησω.Θα ναι και η μαμα με τον ανηψιο μου

Τι ωραία! καλά να περάσετε!

On 22/7/2019 at 11:26 ΜΜ, Georgia1972 είπε:

Υπομονή λίγο έμεινε! σημασία έχει που θα πάτε!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Afroditi85 είπε:

Τι ωραία! καλά να περάσετε!

Υπομονή λίγο έμεινε! σημασία έχει που θα πάτε!!!

Καλησπερα κοριτσι.Ευχαριστουμε.Προς το παρον πλενω και φτιαχνω βαλιτσες.Κι ο δικος μου αυτες τις μερες δεν τρωει ποσοτητα,λιγο η ζεστη,λιγο τα δοντια.Δεν τον πιεζω.Βεβαια εμεις σας περναμε 2 κιλα αλλα ειναι κι αγορι.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε;

Comet είναι τέλειο που μπορείτε και κάνετε τέτοιες αποδράσεις! Να περάσετε σούπερ!

Afroditi85 δεν θυμάμαι πόσο είναι η μικρή σου. Εάν είναι πάνω από 12 μηνών και συμφωνεί η παιδιατρος σας να της δίνεις μέλι, ψάξε συνταγές με μέλι αντί για ζάχαρη και μπορεις επισης να της βάζεις ένα κουταλάκι του γλυκού στο γιαουρτι της. Μπορεί να το φάει έτσι που θα γλυκάνει. Εάν δεν της έχεις δώσει ακόμη πρέπει να το δώσεις λίγο κάθε φορά, όπως κάναμε και με την εισαγωγή στις στερεές τροφές. Αν θέλεις δοκίμασέ το.

Εμείς αυτές τις ημέρες τη βγάζουμε στο μπαλκόνι... Είμαι τόσο κουρασμένη που δεν έχω δύναμη να τα βγάλω βόλτα... Αλλά είναι ήσυχα τα πουλάκια μου. Δεν γκρινιάζουν. Προσαρμοζονται. Μετα την εξοχή βέβαια θα έχουμε θέμα, αλλά ας περάσουν εκείνα καλά με τον παππού και τη γιαγιά και θα προσαρμόσουμε πάλι.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε. Εμείς είμαστε πολύ καλά έχουν έρθει τα ανήψια μου κ όλη μέρα παίζουν με την μικρή κ το απόγευμα πάμε κούνιες ..εχω τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο αν θυμάστε εγώ την κοιμιζσ στην αγκαλιά με κούνημα έχει περίπου ένα μήνα που την ξαπλώνω στο κρεβάτι μας κ ετσι μετά από πολύ προσπάθεια κοιμάται ..την τελευταία εβδομάδα όμως τα έχω βρει σκούρα γιατί δεν κάθεται να ξαπλώσει όλο θέλει να σηκώνεται και περνάει μια ώρα μπορεί κ περισσότερο μέχρι να τα καταφέρω ..κάποια στιγμή είπα να τα παρατήσω να ξανά γυρίσουμε στην αγκαλιά γιατί δεν το αντέχω αυτό εγώ νευριάζω και η μικρή καταλήγει με υπερένταση αλλά κ στην αγκαλιά πλέον δεν βολεύεται ..έχω σπελπιστει μέχρι και τραγούδια της έβαλα στο κινητό αλλά τίποτα είδε λίγο και πάλι όρθια ..ελπίζω να μην σας κούρασα ..φιλάκια 

• Μου αρέσει 1

sLuap3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamasanty είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε. Εμείς είμαστε πολύ καλά έχουν έρθει τα ανήψια μου κ όλη μέρα παίζουν με την μικρή κ το απόγευμα πάμε κούνιες ..εχω τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο αν θυμάστε εγώ την κοιμιζσ στην αγκαλιά με κούνημα έχει περίπου ένα μήνα που την ξαπλώνω στο κρεβάτι μας κ ετσι μετά από πολύ προσπάθεια κοιμάται ..την τελευταία εβδομάδα όμως τα έχω βρει σκούρα γιατί δεν κάθεται να ξαπλώσει όλο θέλει να σηκώνεται και περνάει μια ώρα μπορεί κ περισσότερο μέχρι να τα καταφέρω ..κάποια στιγμή είπα να τα παρατήσω να ξανά γυρίσουμε στην αγκαλιά γιατί δεν το αντέχω αυτό εγώ νευριάζω και η μικρή καταλήγει με υπερένταση αλλά κ στην αγκαλιά πλέον δεν βολεύεται ..έχω σπελπιστει μέχρι και τραγούδια της έβαλα στο κινητό αλλά τίποτα είδε λίγο και πάλι όρθια ..ελπίζω να μην σας κούρασα ..φιλάκια 

Καλησπερα.Εννοειται δεν μας κουρασες.Το περασαμε κι εμεις αυτο το σταδιο.Απο την αγκαλια να κοιμαται στο κρεβατι μας και μετα να τον μετακινω στο δικο του.Του επαιρνε απο μιση εως μια ωρα.Εγω ξαπλωνα διπλα του αλλα δεν του μιλουσα απλα αν σηκωνοταν τον ξαπλωνα παλι.Δεν εκλαιγε αλλα γυρνουσε ολο το κρεβατι ωσπου κοιμοταν.Δεν ηταν δυσκολο απλα επαιρνε χρονο και καποια στιγμη επειδη κοντευε απο τις σβουρες να πεσει απο το κρεβατι αρχισα να τον βαζω στο δικο του και να ξαπλωνω στο αλλο κρεβατι στο δωματιο του να με βλεπει.Θελει καιρο να συνηθισει.Επισης περιμενω να νυσταζει σιγουρα.Παντως μην γυρνας στην αγκαλια γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να το ξαναλλαξεις.Οσο μικροτερα τοσο το καλυτερο.Ασε που ο δικος μου δεν θελει να κοιμαται πια στην αγκαλια με τιποτα.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Georgia1972 είπε:

Comet είναι τέλειο που μπορείτε και κάνετε τέτοιες αποδράσεις! Να περάσετε σούπερ!

Afroditi85 δεν θυμάμαι πόσο είναι η μικρή σου. Εάν είναι πάνω από 12 μηνών και συμφωνεί η παιδιατρος σας να της δίνεις μέλι, ψάξε συνταγές με μέλι αντί για ζάχαρη και μπορεις επισης να της βάζεις ένα κουταλάκι του γλυκού στο γιαουρτι της. Μπορεί να το φάει έτσι που θα γλυκάνει. Εάν δεν της έχεις δώσει ακόμη πρέπει να το δώσεις λίγο κάθε φορά, όπως κάναμε και με την εισαγωγή στις στερεές τροφές. Αν θέλεις δοκίμασέ το.

Εμείς αυτές τις ημέρες τη βγάζουμε στο μπαλκόνι... Είμαι τόσο κουρασμένη που δεν έχω δύναμη να τα βγάλω βόλτα... Αλλά είναι ήσυχα τα πουλάκια μου. Δεν γκρινιάζουν. Προσαρμοζονται. Μετα την εξοχή βέβαια θα έχουμε θέμα, αλλά ας περάσουν εκείνα καλά με τον παππού και τη γιαγιά και θα προσαρμόσουμε πάλι.

Είναι 14,5 μηνών τώρα..της έχω δώσει μέλι αλλά δεν τρελαίνεται..και με γιαούρτι έχω δοκιμάσει άντε να φάει 2-3 και γυρίζει το κεφάλι...και μετά αν επιμείνω νευριάζει και αν της δώσω να το επεξεργαστεί το πετάει κάτω...και τα παιδικά επιδόρπια δοκίμασα αλλά δεν τα θέλει ούτε αυτά... θέλεις να μου πεις την συνταγή του ρυζόγαλου?

Just now, Georgia1972 είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσι μου.Αυτο το τριημερο δεν το περιμενα αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι η προισταμενη μου με προσεχει ιδιαιτερα στο προγραμμα τωρα με το μωρο.Να ναι καλα.Οποτε θα ξεφυγουμε λιγο,τωρα ποσο θα ξεκουραστω δεν ξερω γιατι κι εκει ο μικρος μου θα τρεχει πανω κατω και το σπιτι ειναι μικρο,αμα χωσω και το παρκοκρεβατο μενει λιγος χωρος.Τουλαχιστον εχει μεγαλη βεραντα κι αυλη

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε. Εμείς είμαστε πολύ καλά έχουν έρθει τα ανήψια μου κ όλη μέρα παίζουν με την μικρή κ το απόγευμα πάμε κούνιες ..εχω τεράστιο πρόβλημα με τον ύπνο αν θυμάστε εγώ την κοιμιζσ στην αγκαλιά με κούνημα έχει περίπου ένα μήνα που την ξαπλώνω στο κρεβάτι μας κ ετσι μετά από πολύ προσπάθεια κοιμάται ..την τελευταία εβδομάδα όμως τα έχω βρει σκούρα γιατί δεν κάθεται να ξαπλώσει όλο θέλει να σηκώνεται και περνάει μια ώρα μπορεί κ περισσότερο μέχρι να τα καταφέρω ..κάποια στιγμή είπα να τα παρατήσω να ξανά γυρίσουμε στην αγκαλιά γιατί δεν το αντέχω αυτό εγώ νευριάζω και η μικρή καταλήγει με υπερένταση αλλά κστην αγκαλιά πλέον δεν βολεύεται ..έχω σπελπιστει μέχρι και τραγούδια της έβαλα στο κινητό αλλά τίποτα είδε λίγο και πάλι όρθια ..ελπίζω να μην σας κούρασα ..φιλάκια 

Καλώς την! ωραία που έχετε παρέα!πιστεύω να συνηθίσει και να σου κοιμάται ποιο εύκολα...για να σου δώσω κουράγιο εμείς αγκαλιά και στο ίδιο κρεβάτι κοιμόμαστε... 

• Μου αρέσει 1

Mamasanty ακριβώς τα ίδια στάδια περάσαμε κι εμείς, ειδικά με το ένα μωρό και τώρα συμπεριφερεται ακριβώς όπως της Comet. Φάση είναι και θα περάσει. Κι εγώ περιμένω να νυσταξει αρκετά και ξαπλωνουμε με κλειστό το φως στο διπλό κρεββάτι και σίγουρα μας παίρνει μια ώρα και παραπάνω πολλές φορές. Του σιγοτραγουδαω όταν βλέπω πως είναι πολύ ζωηρος και κάποιο νανούρισμα και αφού αλωνισει όλο το κρεββάτι, κάποια στιγμή κοιμαται

Just now, Afroditi85 είπε:

Είναι 14,5 μηνών τώρα..της έχω δώσει μέλι αλλά δεν τρελαίνεται..και με γιαούρτι έχω δοκιμάσει άντε να φάει 2-3 και γυρίζει το κεφάλι...και μετά αν επιμείνω νευριάζει και αν της δώσω να το επεξεργαστεί το πετάει κάτω...και τα παιδικά επιδόρπια δοκίμασα αλλά δεν τα θέλει ούτε αυτά... θέλεις να μου πεις την συνταγή του ρυζόγαλου?

Φυσικα. Θα σου την αντιγράψω και θα σου πω τι άλλαξα για να έρθει στα μετρα μας. Εάν την φτιάξεις όπως τη γράφει είναι ωραίο γλυκάκι για δίαιτα! 

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...