Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Just now, Alex. Arap είπε:

Δεν νομιζω να παχυνει θα φαινοταν απο τωρα. Μηπως εχεις θυροειδη και αναιβοκατεβενεις; 

Εχω θυροειδη και αντισταση ινουλινης και πολυκυστικες!

Just now, Agki* είπε:

Εχω θυροειδη και αντισταση ινουλινης και πολυκυστικες!Ο μικρος μου κοιμηθηκε 2.5 ωρες και κοιμηθηκα και εγω!!Ωραια ηταν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Agki* είπε:

Εχω θυροειδη και αντισταση ινουλινης και πολυκυστικες!

Ειναι δυσκολο να χασεις και γιαυτο ανεβωκατευενει. Εγω πηγα κτεο για καρτα  γύρισα μαγειρεψα την ταισα και πηγαμε σουπερμάρκετ και τωρα γυρισαμε να κοιμηθει για μεσημερι. Ολο στο τρεξιμο βρε παιδακι μου τι πράγμα είναι αυτό. 

5mtvp3.png

Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? εμας αύριο έρχεται ο μπαμπάς μας πέρασαν 3 εβδομάδες!!! και την Κυριακή θα επιστρέψουμε με την μικρή σπίτι μας!η μεγάλη μου θα συνεχίσει τις διακοπές με τον παππού και την γιαγιά περνάει ωραία εδώ και θέλει να μείνει!θα έρθουμε να την πάρουμε όταν έρθει ο αδερφός μου με την οικογένειά του να τους δούμε και αυτούς!μια φορά το χρόνο βρισκόμαστε μόνο όλοι μαζί!

Agki ετοιμάζεστε?καλά να περάσετε!!!

Alex Arap έτσι ειναι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!και εγώ τώρα που θα επιστρέψω θα έχω πολλές!μέχρι να τακτοποιηθουμε θα περάσουν μέρες!

• Μου αρέσει 1

Just now, Afroditi85 είπε:

Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? εμας αύριο έρχεται ο μπαμπάς μας πέρασαν 3 εβδομάδες!!! και την Κυριακή θα επιστρέψουμε με την μικρή σπίτι μας!η μεγάλη μου θα συνεχίσει τις διακοπές με τον παππού και την γιαγιά περνάει ωραία εδώ και θέλει να μείνει!θα έρθουμε να την πάρουμε όταν έρθει ο αδερφός μου με την οικογένειά του να τους δούμε και αυτούς!μια φορά το χρόνο βρισκόμαστε μόνο όλοι μαζί!

Alex Arap έτσι ειναι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!και εγώ τώρα που θα επιστρέψω θα έχω πολλές!μέχρι να τακτοποιηθουμε θα περάσουν μέρες!

Ωραιες ειναι και οι δουλειες.εγω που δε δουλευα αυτες τις μερες και χωρις αυτοκινητο επληξα.Ειχε και ζεστη και δε βγαιναμε καθολου με τον μικρο ολη μερα.

@Afroditi85 Ναι γλυκια μου ετοιμαζομαστε και τελειωμο δεν εχουν οι ετοιμασιες.Για 2 βδομαδες εχουμε παρει ποσα πραγματα!!

@Alex. Arap Δελεγαμε τιποτα αλλο..ο μικρος τρωει παρα πολυ σημερα.5 Βερυκοκα και μετα αρακα και φρυγανια με τυρι.Δε ξερω τι τον επιασε.Εσενα εφαγε καλα?

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε;Εγω γυρισα στη δουλεια,ειχα ξεσυνηθισει τις νυχτες.Το πρωι πηγαμε παιδιατρο,καναμε εμβολιο.Ξαναεχουμε οταν κλεισει τα 2.Πηρε 140 γρ. και 1 ποντο σε 5 βδομαδες.Ολα στην ιδια καμπυλη.Λιγο πανω απο το μεσο ορο.Στο 70 %.Καλος ειναι.Σε 2 μηνες ραντεβου να τον δει.Ολες οι εξετασεις καλες.Εχω αλλες 3 νυχτες και μετα ρεπο.Αυριο θαρθουν οι δικοι μου το μεσημερι.Ωραια θα ναι,μονο να κοιμηθω λιγο το πρωι.Τωρα παιζουμε,σε λιγο μπανιο και γαλα και στις 10 νανι .

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Afroditi85 είπε:

Καλα κοριτσι εσυ;καλη επιστροφή να έχετε και καλο κουράγιο γιατι θα έχεις πολλες δουλειες στην επιστροφή. 

Just now, Agki* είπε:

Ωραιες ειναι και οι δουλειες.εγω που δε δουλευα αυτες τις μερες και χωρις αυτοκινητο επληξα.Ειχε και ζεστη και δε βγαιναμε καθολου με τον μικρο ολη μερα.

@Afroditi85 Ναι γλυκια μου ετοιμαζομαστε και τελειωμο δεν εχουν οι ετοιμασιες.Για 2 βδομαδες εχουμε παρει ποσα πραγματα!!

@Alex. Arap Δελεγαμε τιποτα αλλο..ο μικρος τρωει παρα πολυ σημερα.5 Βερυκοκα και μετα αρακα και φρυγανια με τυρι.Δε ξερω τι τον επιασε.Εσενα εφαγε καλα?

Ναι ολη μερα ζητάει μηπως εχουν κανενα αλμα δεν ξερω ποτε περνανε. Το μεσημέρι 400 γρ ψαροσουπα τι μετρησα να δω και μετα γιαουρτι με 1 μπανάνα συν τα πρωινά. 

Just now, Comet είπε:

Καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανετε;Εγω γυρισα στη δουλεια,ειχα ξεσυνηθισει τις νυχτες.Το πρωι πηγαμε παιδιατρο,καναμε εμβολιο.Ξαναεχουμε οταν κλεισει τα 2.Πηρε 140 γρ. και 1 ποντο σε 5 βδομαδες.Ολα στην ιδια καμπυλη.Λιγο πανω απο το μεσο ορο.Στο 70 %.Καλος ειναι.Σε 2 μηνες ραντεβου να τον δει.Ολες οι εξετασεις καλες.Εχω αλλες 3 νυχτες και μετα ρεπο.Αυριο θαρθουν οι δικοι μου το μεσημερι.Ωραια θα ναι,μονο να κοιμηθω λιγο το πρωι.Τωρα παιζουμε,σε λιγο μπανιο και γαλα και στις 10 νανι .

Καλησπέρα κοριτσι  γιαυτό σε χασαμε ταλαιπωρία αυτη η νύχτα. Τωρα δεν θα περνουν πολυ ετσι μου εχει πει η παιδίατρος. Εμεις τρωμε και νανι. 

• Ευχαριστώ 1

5mtvp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Agki* είπε:

Έτσι είναι εγώ να δεις με δύο παιδιά!!!ο άντρας μου, μου λέει μετακομίζουμε???χαχαχα!αφού καρότσι μου δάνεισε η κουμπάρα μου δεν χωρούσε να το πάρουμε!

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Afroditi85 είπε:

Έτσι είναι εγώ να δεις με δύο παιδιά!!!ο άντρας μου, μου λέει μετακομίζουμε???χαχαχα!αφού καρότσι μου δάνεισε η κουμπάρα μου δεν χωρούσε να το πάρουμε!

Πω αφροδιτη μου φανταζομαι ειναι δυσκολο!Αφου λεμε και εμεις για δευτερο και σκεφτομαι τι θα επαιρνα τωρα αν ηταν 2 και γελαω μονη μου!Βασικα θα κανουμε δευτερο πρωτα ο θεος οταν παει παιδικο γιατι η γιαγια μς δε μπορει 2 μαζι.

Ακομα δεν εχουμε ξεκινησει.Καθαρισαμε και το σπιτι,μη γυρισουμε και το βρουμε χαλια!

@Comet Ετσι ευχομαι παντα γερο και δυνατο να τον βρισκι ο γιατρος!!Το εμβολιο ανεμοβλογιας κανατε?Εμεις αυτο θα κανουμε τον Αυγουστο.

• Χαχα 1

Just now, Agki* είπε:

Πω αφροδιτη μου φανταζομαι ειναι δυσκολο!Αφου λεμε και εμεις για δευτερο και σκεφτομαι τι θα επαιρνα τωρα αν ηταν 2 και γελαω μονη μου!Βασικα θα κανουμε δευτερο πρωτα ο θεος οταν παει παιδικο γιατι η γιαγια μς δε μπορει 2 μαζι.

Ακομα δεν εχουμε ξεκινησει.Καθαρισαμε και το σπιτι,μη γυρισουμε και το βρουμε χαλια!

@Comet Ετσι ευχομαι παντα γερο και δυνατο να τον βρισκι ο γιατρος!!Το εμβολιο ανεμοβλογιας κανατε?Εμεις αυτο θα κανουμε τον Αυγουστο.

Καλημερα.Σε ευχαριστω πολυ.Ναι το καναμε πριν 2 μηνες νομιζω.Την τελευταια (3η) δοση του πνευμονιοκοκκου καναμε τωρα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλησπέρα μανούλες!σήμερα μετά από 3 βδομάδες θα πάμε ξανά θάλασσα!άτομα αυ τα τα σπυράκια του σταφυλοκοκου ,έκαναν τόσο καιρό να φύγουν...το ένα έχει μείνει λίγο ακόμα αλλά δεν είναι ανοιχτή πληγή όποτε δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα ο μικρός...Από Τετάρτη πάμε κ εμείς τις διακοπές μας όποτε συμφωνώ, θα κάνω κ εγώ μια μίνι μετακόμιση χαχα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και μωρακια!Καλη εβδομαδα να χουμε!Εμεις περναμε πολυ ωραια στην Καλαματα.Ο μικρος ξετρελαθηκε με τα μπανια αλλα δε μπαινει στην κουλουρα.Θελει να τον κραταμε εμεις.Σημερα βρεχει οποτε πηγαμε βολτιτσα.Αυτα απο μας..Ελπιζω και σεις να περνατε ομορφα!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Agki* είπε:

Καλημερα κοριτσια και μωρακια!Καλη εβδομαδα να χουμε!Εμεις περναμε πολυ ωραια στην Καλαματα.Ο μικρος ξετρελαθηκε με τα μπανια αλλα δε μπαινει στην κουλουρα.Θελει να τον κραταμε εμεις.Σημερα βρεχει οποτε πηγαμε βολτιτσα.Αυτα απο μας..Ελπιζω και σεις να περνατε ομορφα!

Καλές διακοπές!ούτε του δικού μου του αρέσει το σωσίβιο...χέρια Κ για λίγο...πιο πολύ του αρέσει να παίζει με την άμμο...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...