Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Σημερα ξυπνησαμε στις 7:30 οποτε πιστευω κατα τις 10 να κοιμηθει για λιγο για να τελειωσω τις βαλιτσες.Προς το παρον παιζει στο παρκο.Μονος του ζηταει να μπει και καθεται για λιγο

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Σημερα ξυπνησαμε στις 7:30 οποτε πιστευω κατα τις 10 να κοιμηθει για λιγο για να τελειωσω τις βαλιτσες.Προς το παρον παιζει στο παρκο.Μονος του ζηταει να μπει και καθεται για λιγο

Καλημέρα κορίτσι. Και εμεις ξυπνησαμε 7 και τεταρτο και εχω και την ανηψια μου και γινετε χαμως εντομεταξυ περιμενω την κουνιαδα μου να την φτιαξω βαφη κουρεμα και αστα να δω το θα γινει. Και εμεμα για λίγο κάθεται βαριέται μετα. Ωραια!!!!!! καλες ετοιμασιες καλα να περάσετε κανε και καμια βουτια για εμας!!!! 

5mtvp3.png

On 1/7/2019 at 12:59 ΠΜ, Agki* είπε:

Υπομονη!Με το γιατρο μιλησες?εχουν πυρετο?

Καλημερα κορίτσια και καλό μήνα. 

Ευτυχώς πέρασε. Είμαστε καλά εδώ και δύο ημέρες. Σήμερα έχουμε και εμβόλιο.

Καλο ταξίδι Comet. Να περάσετε τέλεια! 

4OQ2p3.png

Just now, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Και εμεις ξυπνησαμε 7 και τεταρτο και εχω και την ανηψια μου και γινετε χαμως εντομεταξυ περιμενω την κουνιαδα μου να την φτιαξω βαφη κουρεμα και αστα να δω το θα γινει. Και εμεμα για λίγο κάθεται βαριέται μετα. Ωραια!!!!!! καλες ετοιμασιες καλα να περάσετε κανε και καμια βουτια για εμας!!!! 

Καλημερα!Ανυπονονω να μας πεις αν τα καταφερατε με τα μαλλια!!Παντωε εγω τρελαινομαι να βλεπω το μωρο μου να παιζει με αλλα παιδακια..νομιζω ενθουσιαζομαι πιο πολυ απο κεινον!

@Cometκαλες διακοπες!!Να περασετε ομορφα!

@Georgia1972 Χαιρομαινπου τα ζουζουνακια σου ειναι καλα!Κανενα μπανακι πηγατε?Φανταζομαι τι κουβαλημα θα εχετε για παραλια..χαμος!!

Εμενα ειχε να κοιμηθει 12 ωρο 2 μερες και χθες κοιμηθηκε το γλυκο μου και ξςκουραστηκαμε!Εμενα το παρκο το πηραμε οταν ηταν 10 μηνων αλλα καθησε πολυ λιγο.

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.Ευτυχως κοιμηθηκε στις 10 οποτε τελειωσα το σιδερο και τωρα κανω τις βαλιτσες.Θα φυγουμε μετα το μεσημερι για Σερρες και βραδυ Καβαλα.Θα σας στειλω μην κι απο κει.Πολλα φιλια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, katrin* είπε:

καλησπέρα κορίτσια!καλέ μην λέτε πως κοιμάστε πάνω από 2 ώρες σερί...ζηλεύω λεμεεεεεε χαχα!

@Comet καλές διακοπές!να περάσετε τέλεια!

Εννοεις μεσα στην ημερα?Και εμεις μπορει να μην κοιμηθουμε πανω απο 2 ωρες την ημερα.Μονο το βραδυ ροχαλιζουμεεε

@Comet καλο δρομο!Περιμενουμε νεας σας!!Να παρουμε και εμεις εναν αερα εδω στην Αθηνα απο την ομορφη Καβαλα!!

Just now, Agki* είπε:

Εννοεις μεσα στην ημερα?Και εμεις μπορει να μην κοιμηθουμε πανω απο 2 ωρες την ημερα.Μονο το βραδυ ροχαλιζουμεεε

@Comet καλο δρομο!Περιμενουμε νεας σας!!Να παρουμε και εμεις εναν αερα εδω στην Αθηνα απο την ομορφη Καβαλα!!

Ποια μέρα καλέ χαχαχα?το βράδυ λέω...Στο δίωρο ξυπνάει...άντε σπάνιες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών) να έχει κοιμηθεί τρίωρο...κάποιες φορές ξυπνάει κ πριν το δίωρο...Εκεί γύρω στη μιάμιση ώρα...Κ καλά να ξυπνήσει να θηλάσει κ να ξανακοιμηθει...αν θέλει κ όρθιος βόλτα κ κούνημα (Που συμβαίνει πολύ συχνά) εκεί άστα,βραστα! 

πρίν από 26 λεπτά , Agki* είπε:

Καλημερα!Ανυπονονω να μας πεις αν τα καταφερατε με τα μαλλια!!Παντωε εγω τρελαινομαι να βλεπω το μωρο μου να παιζει με αλλα παιδακια..νομιζω ενθουσιαζομαι πιο πολυ απο κεινον!

@Cometκαλες διακοπες!!Να περασετε ομορφα!

@Georgia1972 Χαιρομαινπου τα ζουζουνακια σου ειναι καλα!Κανενα μπανακι πηγατε?Φανταζομαι τι κουβαλημα θα εχετε για παραλια..χαμος!!

Εμενα ειχε να κοιμηθει 12 ωρο 2 μερες και χθες κοιμηθηκε το γλυκο μου και ξςκουραστηκαμε!Εμενα το παρκο το πηραμε οταν ηταν 10 μηνων αλλα καθησε πολυ λιγο.

Καλημέρα κοριτσι κομμώτρια ειμαι μια χαρα εγιναν με δυο μικρα καλύτερα δεν θα γινόταν. Ναι κάνει πολυ χαρα οταν παιζει με αλλα παιδακια. Τώρα πήρα α να την ταισω και εγινε χαμως μου πεταξε το φαι κατω εκλεγε πειρα την μαμα μου ηταν ματιασμενη την ξεματιασε και την εβαλα για υπνο αυτες της μερες μου κανει κολπα με το φαγητο νομιζω ειναι αποτα δοντια γιατί σκανε τα μεγαλα πισω αντε να βγουν γιατι εχει πολυ γκρινια. 

5mtvp3.png

Just now, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κοριτσι κομμώτρια ειμαι μια χαρα εγιναν με δυο μικρα καλύτερα δεν θα γινόταν. Ναι κάνει πολυ χαρα οταν παιζει με αλλα παιδακια. Τώρα πήρα α να την ταισω και εγινε χαμως μου πεταξε το φαι κατω εκλεγε πειρα την μαμα μου ηταν ματιασμενη την ξεματιασε και την εβαλα για υπνο αυτες της μερες μου κανει κολπα με το φαγητο νομιζω ειναι αποτα δοντια γιατί σκανε τα μεγαλα πισω αντε να βγουν γιατι εχει πολυ γκρινια. 

Α κι εμας κανει ετσι ειδικα αν νυσταζει η αν δε του αρεσει το φαγητο.Αχ και ομως ειναι γλυκες οταν ηρεμουν.Μαλλον δοντακια ειναι αλλα καο η ζεστη.Αν ηρεμησε παντως τοτε ενταξει.Τι να κανουν και αυτα.περνανε διαφορα

@katrin* Σε ακουω ομως να εχεις απιστευτη υπομονη..μπραβο σου!Εγω τωρα εχω καλομαθει που κοιματαινολο ο βραδυ κι αν ξυπνησει ταραζομαι.Απορω τωρα πως για 10 μηνες ξυπναγα τοσες φορες.Ολα ομως συνηθιζονται και σιγουρα βελτιωνονται.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Agki* είπε:

Α κι εμας κανει ετσι ειδικα αν νυσταζει η αν δε του αρεσει το φαγητο.Αχ και ομως ειναι γλυκες οταν ηρεμουν.Μαλλον δοντακια ειναι αλλα καο η ζεστη.Αν ηρεμησε παντως τοτε ενταξει.Τι να κανουν και αυτα.περνανε διαφορα

@katrin* Σε ακουω ομως να εχεις απιστευτη υπομονη..μπραβο σου!Εγω τωρα εχω καλομαθει που κοιματαινολο ο βραδυ κι αν ξυπνησει ταραζομαι.Απορω τωρα πως για 10 μηνες ξυπναγα τοσες φορες.Ολα ομως συνηθιζονται και σιγουρα βελτιωνονται.

Αν δεν αποθηλασει δεν θα κοιμηθεί σερί το βράδυ...το έχω ξαναζήσει το έργο με την αδερφή του...Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι ειδικά τώρα που δουλεύω αλλά ξέρω ότι είναι παροδικό όλο αυτό και δεν απελπίζομαι...Μια μέρα απλά θα ξαπλώνω δίπλα του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος χωρίς να χρειάζεται να τον θηλάζω 15 φορές ή να τον κουνάω με τις ώρες...μια μέρα........έτσι ξαφνικά.......όπως έγινε κ με την κορούλα μου...απλά θέλει υπομονή :)

• Μου αρέσει 2

Just now, katrin* είπε:

Αν δεν αποθηλασει δεν θα κοιμηθεί σερί το βράδυ...το έχω ξαναζήσει το έργο με την αδερφή του...Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι ειδικά τώρα που δουλεύω αλλά ξέρω ότι είναι παροδικό όλο αυτό και δεν απελπίζομαι...Μια μέρα απλά θα ξαπλώνω δίπλα του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος χωρίς να χρειάζεται να τον θηλάζω 15 φορές ή να τον κουνάω με τις ώρες...μια μέρα........έτσι ξαφνικά.......όπως έγινε κ με την κορούλα μου...απλά θέλει υπομονή :)

Πολυ σωστα τα λες και μπραβο σου που συνεχιζεις..κανεις οτι πιο καλο μπορεις για το μωρακι σου!!

Καλημέρα κορίτσια!

Agki μου δεν πήγαμε ακόμη γιατί ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και τα ΣΚ. Κοιτάζει να το βελτιώσει. Επιπλέον δεν έχω μπορέσει να βγω για να πάρω μαγιω! Αλλά όταν βγαίνουμε σε μια καφετέρια με μεγάλη πλατεία μπροστά της, χαίρονται πολύ που βλέπουν τα άλλα παιδάκια. Ο ένας έχει ξετρελαθεί που περπατάει! Ο άλλος τώρα ξεκινάει σιγά-σιγά. 

Μπραβο Katrin! Χαρά στην υπομονή σου! 

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

19 ώρες πρίν, Comet είπε:

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.Ευτυχως κοιμηθηκε στις 10 οποτε τελειωσα το σιδερο και τωρα κανω τις βαλιτσες.Θα φυγουμε μετα το μεσημερι για Σερρες και βραδυ Καβαλα.Θα σας στειλω μην κι απο κει.Πολλα φιλια

Καλά να περάσετε!!!!!

16 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Ποια μέρα καλέ χαχαχα?το βράδυ λέω...Στο δίωρο ξυπνάει...άντε σπάνιες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών) να έχει κοιμηθεί τρίωρο...κάποιες φορές ξυπνάει κ πριν το δίωρο...Εκεί γύρω στη μιάμιση ώρα...Κ καλά να ξυπνήσει να θηλάσει κ να ξανακοιμηθει...αν θέλει κ όρθιος βόλτα κ κούνημα (Που συμβαίνει πολύ συχνά) εκεί άστα,βραστα!

Χαχαχαχαχα!και εμείς τα ίδια!ζω για την στιγμή που θα κοιμηθεί όλο το βράδυ!αλλά δεν είναι έτοιμη να κόψει το θηλασμό... όποτε θα αργήσουμε ακόμα... υπάρχουν βραδιά που ξυπνάει μόνο 2-3 φορές και είμαι ευτυχισμένη!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! σήμερα θα πάμε με την νονά και το νόνο της μεγάλης μου για μπάνιο σε μια παραλία λίγο πιο μακριά και ανυπομονούμε!!!

Just now, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Agki μου δεν πήγαμε ακόμη γιατί ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και τα ΣΚ. Κοιτάζει να το βελτιώσει. Επιπλέον δεν έχω μπορέσει να βγω για να πάρω μαγιω! Αλλά όταν βγαίνουμε σε μια καφετέρια με μεγάλη πλατεία μπροστά της, χαίρονται πολύ που βλέπουν τα άλλα παιδάκια. Ο ένας έχει ξετρελαθεί που περπατάει! Ο άλλος τώρα ξεκινάει σιγά-σιγά. 

Μπραβο Katrin! Χαρά στην υπομονή σου! 

Και εγώ θέλω να πάρω μαγιό και είμαι συνέχεια με την μικρή όταν βγω και δεν τα έχω καταφέρει!

Just now, Afroditi85 είπε:

Καλά να περάσετε!!!!!

Χαχαχαχαχα!και εμείς τα ίδια!ζω για την στιγμή που θα κοιμηθεί όλο το βράδυ!αλλά δεν είναι έτοιμη να κόψει το θηλασμό... όποτε θα αργήσουμε ακόμα... υπάρχουν βραδιά που ξυπνάει μόνο 2-3 φορές και είμαι ευτυχισμένη!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! σήμερα θα πάμε με την νονά και το νόνο της μεγάλης μου για μπάνιο σε μια παραλία λίγο πιο μακριά και ανυπομονούμε!!!

Και εγώ θέλω να πάρω μαγιό και είμαι συνέχεια με την μικρή όταν βγω και δεν τα έχω καταφέρει!

Αχ γελαω με μας τις μανουλες που δεν εχουμε ουτε χρονο για να παρουμε τα απαραιτητα.Αλλα δεν πειραζει.θα μεγαλωσουν και οταν πανε σχολειο θα μας λειπουν.Αληθεια θα παει καμια το μωρο βρεφικο?Εμεις ειναι πιθανο αν δε βρουμε αλλη λυσηΘυμαμαι και εσυ @Georgia1972 θα τα πας το σεπτεμβριο?ποσο θα ειναι τοτε?Εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα εσπα να δουμε αν μας δεχτηκαν γιατι αλλιως 400 ευρω το μηνα δεν υπαρχουν για βρεφικο!

Καλημερα σε ολες!!@Comet  καντε βουτιες πολλες και για μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...