Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Just now, Agki* είπε:

Περαστικουλια σας!!Νομιζα πως ο στρεπτοκκοκος ειναι ιος και κολλαει σαν ολες τις ιωσεις.Πολυ ενημερωμενη ειμαι!

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια.ελπιζω να ειστε καπου δροσερα.Εχω μια απορια παλι...Φορατε ακομα στα μωρακια σας εσωτερικα φανελακια?Ποτε τα σταματαμε?Εγω σημερα πρωτη φορα του εβαλα μπλουζακι και σορτσακι χωρις κατι απο μεσα.Πειραζει?

με τοση ζεστη κ του φοραγες κ φανελακι? κ εμεις εδω κ ενα μηνα ενα αμανικο φανελακι. ή αμανικο ολοσομο σκετο κ ξεκουμπωτο απο κατω . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Agki* είπε:

Οχι του φοραγα το ολοσωμο και σορτς και το βραδυ μονο ολοσωμο.Απο σημερα μονο φανελακι.Νομιζα για καποιο λογο πως πρεπει να φοραμε ολοσωμο συνεχεια.

ε το χειμωνα να πιανει την μεσουλα τους τωρα με τοση ζεστη κ το παμπερ ιδρωνουν με το ολοσωμο

Μερικες φορρς κολλαει το μυαλο..τι να πω.Χθες εν το μεταξυ περπατησαμε παρα πολυ αλλα δεν αφηνει το χερι μου.Σε λιγο γινεται 16 μηνων και εχω αρχισει καο τρωγομαι που δεν περπαταει.Μα ολα τα εκαν γρηγορα,σε αυτο εχει κολλησει?Μονος του κοιναται,μονος τρωει αλλα μονο αν πιανεται περπαταει.

12 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλές διακοπές!άγχος αποχωρισμού Αφροδίτη μου...ελπίζω σύντομα να ηρεμήσει λίγο...Γτ για να περάσει αργεί ακόμα.......Καλή αρχή με το δίπλωμα!το θεωρώ απαραίτητο...Εγώ θέλω να βγάλω για μηχανάκι Γτ εδώ στο νησί θα με βολέψει...να δω πότε όμως...

Αυτές οι σκάλες είναι η αγάπη κάθε μωρού...πάρε πορτάκι να σωθείς! έχουμε στο εξοχικό μας εμείς που είναι μεζονέτα...

@Angela123 τι άχρηστη μαμά καλέ...πιστευω δεν υπάρχει μαμά που να έχει πεσει/χτυπησει/βάλει κάτι στο στόμα του κτλ το μωρό της δίπλα της...εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί πολλές φορές κ με τα δύο μου παιδιά...

Κορίτσια καλησπέρα!εμείς εδώ στο τρέξιμο...Αλλά ξεκίνησα τη δουλειά κ είμαι πολύ ευδιαθετη!Ο μικρός το δέχτηκε αρκετά καλά μπορώ να πω...με περιμένει βέβαια το μεσημέρι που επιστρέφω πως κ πως,με βάζει κάτω κ σηκώνει την μπλούζα :-P

Κατά τ αλλά δυστυχώς ο μικρός κόλλησε στρεπτοκοκο από την θάλασσα (Από την άμμο πιθανότερα) κ εκτός από εξανθήματα στα πόδια, έβαλε άμμο στο στόμα του κ έβγαλε κ μέσα στο στόμα σπυράκια με αποτέλεσμα να μην μπορεί καλά καλά να φάει ούτε να θηλάσει για 2 μέρες σχεδόν...Τώρα είναι καλύτερα ευτυχώς αλλά τσιμπησαμε την δεκαήμερο αντιβίωση μας πάλι...

Ευχαριστούμε πολύ!Μα δεν μπορώ να κάνω τίποτα! τελικά δεν θα αρχίσω τα μαθήματα που έλεγα γιατί θα πρέπει να λείψω έστω και 2 ώρες την ημέρα και δεν με αφήνει ούτε λεπτό!η μεγάλη μου δεν το πέρασε αυτό και να το πέρασε ήταν πιο ήπια τα πράγματα!

Καλή αρχή στην δουλειά! περαστικά στον μικρούλι σού...και εγώ το έχω άγχος αυτό...μην κολλήσουν σταφυλόκοκκο από την άμμο λόγω τον αδέσποτων σκυλιών... η μεγάλη παίζει μόνο εκεί που σκάει το κύμα γιατί λέει η στεγνή άμμος είναι επικίνδυνη...η μικρή την έχω δίπλα μου και πάλι θα πιάσει κάποιο βοτσαλακι και θα το βάλει στο στόμα!

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα.Αχ το μικρουλι μου τι επαθε.Περαστικα σας.Εμεις μονο την αμμο δεν εχουμε φαει γιατι ολα τα αλλα ναι.Τελευταιο νυχτερι χτες.Κοιμηθηκα 2 ωρες και τωρα ετοιμαζομαι για οδοντιατρο.Αυριο ξεκιναει η αδεια και θα φυγει η μαμα μου το πρωι οποτε οτι καθαρισω σημερα.Δυσκολη μερα βλεπω..

Τι ωραία που ξεκινάει η άδεια σου!θα πάτε διακοπές?

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Alex arap πάλι καλά που την πρόλαβες!δεν καταλαβαίνουν από κινδύνους!Εμένα δυστυχώς έπεσε από την τσουλήθρα προχθές.εκανε να πάει να κατέβει και ξαφνικά αποφασίζει να γυρίσει πίσω και έφυγε όλος στον αέρα από τη μεριά της σκάλας!στεναχωρήθηκα πολύ αλλά το ξεπέρασε πολύ γρήγορα!Ένιωσα τελείως άχρηστη μαμά!

Σήμερα πήγαμε σε ένα θεματικό πάρκο που εκτός από λούνα παρκ έχει και φάρμα με ζώα,θαλάσσιο πάρκο κτλ και δε σταματούσε να γελάει ο καλός μου!πέρασε πολύ καλά και το ευχαριστηθηκαμε όλοι!

Συμβενουν αυτα ειναι στο προγραμμα οι τουμπες αλλα μην ειναι γερες. Μην το λες αυτο εμείς κανουμε τα παντα για τα μωρακια μας. Φανταζομαι χαρα που θα εκανε ειναι ωραια αυτα τα παρκα εχουμε και εμεις εδω ενα κοντα μας πρέπει να την παω της αρεσουν παρα πολυ τα ζωακια. Διακοπές θα πατε κορίτσια; 

5mtvp3.png

Just now, Agki* είπε:

Μερικες φορρς κολλαει το μυαλο..τι να πω.Χθες εν το μεταξυ περπατησαμε παρα πολυ αλλα δεν αφηνει το χερι μου.Σε λιγο γινεται 16 μηνων και εχω αρχισει καο τρωγομαι που δεν περπαταει.Μα ολα τα εκαν γρηγορα,σε αυτο εχει κολλησει?Μονος του κοιναται,μονος τρωει αλλα μονο αν πιανεται περπαταει.

Και εμείς δεν φοράμε φανελάκι μέσα από τα ρούχα...μέσα στο σπίτι της φοράω φανελάκι τιραντακι ολόσωμο και της το αφήνω και ξεκουμπωτο κάποιες φορές...αφού σηκώνεται και περπατάει θα φύγει από μέρα σε μέρα θα δεις!

12 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλές διακοπές!άγχος αποχωρισμού Αφροδίτη μου...ελπίζω σύντομα να ηρεμήσει λίγο...Γτ για να περάσει αργεί ακόμα.......Καλή αρχή με το δίπλωμα!το θεωρώ απαραίτητο...Εγώ θέλω να βγάλω για μηχανάκι Γτ εδώ στο νησί θα με βολέψει...να δω πότε όμως...

Αυτές οι σκάλες είναι η αγάπη κάθε μωρού...πάρε πορτάκι να σωθείς! έχουμε στο εξοχικό μας εμείς που είναι μεζονέτα...

@Angela123 τι άχρηστη μαμά καλέ...πιστευω δεν υπάρχει μαμά που να έχει πεσει/χτυπησει/βάλει κάτι στο στόμα του κτλ το μωρό της δίπλα της...εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί πολλές φορές κ με τα δύο μου παιδιά...

Κορίτσια καλησπέρα!εμείς εδώ στο τρέξιμο...Αλλά ξεκίνησα τη δουλειά κ είμαι πολύ ευδιαθετη!Ο μικρός το δέχτηκε αρκετά καλά μπορώ να πω...με περιμένει βέβαια το μεσημέρι που επιστρέφω πως κ πως,με βάζει κάτω κ σηκώνει την μπλούζα :-P

Κατά τ αλλά δυστυχώς ο μικρός κόλλησε στρεπτοκοκο από την θάλασσα (Από την άμμο πιθανότερα) κ εκτός από εξανθήματα στα πόδια, έβαλε άμμο στο στόμα του κ έβγαλε κ μέσα στο στόμα σπυράκια με αποτέλεσμα να μην μπορεί καλά καλά να φάει ούτε να θηλάσει για 2 μέρες σχεδόν...Τώρα είναι καλύτερα ευτυχώς αλλά τσιμπησαμε την δεκαήμερο αντιβίωση μας πάλι...

Βαλαμε αμεσως πορτακι την ειχα αλλα δεν την είχαμε βαλει. Αχ μωρε το μικρο μου αφου ολα στο στομα δεν κανουν αλλη δουλεια έτσι και η δικια μου πετρεσ αμμο ολα στη φωλια. 

5mtvp3.png

13 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Alex arap πάλι καλά που την πρόλαβες!δεν καταλαβαίνουν από κινδύνους!Εμένα δυστυχώς έπεσε από την τσουλήθρα προχθές.εκανε να πάει να κατέβει και ξαφνικά αποφασίζει να γυρίσει πίσω και έφυγε όλος στον αέρα από τη μεριά της σκάλας!στεναχωρήθηκα πολύ αλλά το ξεπέρασε πολύ γρήγορα!Ένιωσα τελείως άχρηστη μαμά!

Σήμερα πήγαμε σε ένα θεματικό πάρκο που εκτός από λούνα παρκ έχει και φάρμα με ζώα,θαλάσσιο πάρκο κτλ και δε σταματούσε να γελάει ο καλός μου!πέρασε πολύ καλά και το ευχαριστηθηκαμε όλοι!

Είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου!ποιο παιδάκι δεν έχει πέσει!σοβαρά να μην είναι!

Just now, Alex. Arap είπε:

Βαλαμε αμεσως πορτακι την ειχα αλλα δεν την είχαμε βαλει. Αχ μωρε το μικρο μου αφου ολα στο στομα δεν κανουν αλλη δουλεια έτσι και η δικια μου πετρεσ αμμο ολα στη φωλια. 

Με το πορτακι θα σωθείς και εμένα όπου δει σκαλί πάει να ανέβει και τα καταφέρνει μια χαρά!στο κατέβασμα είναι το θέμα δεν καταλαβαίνουν και φεύγουν στον αέρα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Agki* είπε:

Περαστικουλια σας!!Νομιζα πως ο στρεπτοκκοκος ειναι ιος και κολλαει σαν ολες τις ιωσεις.Πολυ ενημερωμενη ειμαι!

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια.ελπιζω να ειστε καπου δροσερα.Εχω μια απορια παλι...Φορατε ακομα στα μωρακια σας εσωτερικα φανελακια?Ποτε τα σταματαμε?Εγω σημερα πρωτη φορα του εβαλα μπλουζακι και σορτσακι χωρις κατι απο μεσα.Πειραζει?

Καλησπέρα κοριτσι εγω αν της βαλω φανελακι δεν φοραω μπλουζακι αλλιως βαζω μπλούζακι με σορτσάκι αλλα τρεχει και της φευγει η πανα γιατι μαλακό το υφασμα στο σορτακι. Περσυ ειχα κατι φορμακια που ηταν σορτσάκια πολυ ωραια θελω να παω να αγοράσω με βολευαν πολυ. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσι εγω αν της βαλω φανελακι δεν φοραω μπλουζακι αλλιως βαζω μπλούζακι με σορτσάκι αλλα τρεχει και της φευγει η πανα γιατι μαλακό το υφασμα στο σορτακι. Περσυ ειχα κατι φορμακια που ηταν σορτσάκια πολυ ωραια θελω να παω να αγοράσω με βολευαν πολυ. 

Ναι αυτα τα φορμακια σορτσακια εινα πολυ βολικα!

@Afroditi85 Αντε να δω ποτε θα φυγει γιατι μηνες εινα που περπαταει αν πιανεται απο καπου.Ο γιατρος μεχρι τους 18 μηνες ειπε πως ειναι οκ.Κοντευουν ομως οι 18 και αγχωνομαι.

Εμεις διακοπουλες στην Καλαματα σε 2 βδομαδες.Εσεις?

• Μου αρέσει 1

Just now, Agki* είπε:

@Afroditi85 Αντε να δω ποτε θα φυγει γιατι μηνες εινα που περπαταει αν πιανεται απο καπου.Ο γιατρος μεχρι τους 18 μηνες ειπε πως ειναι οκ.Κοντευουν ομως οι 18 και αγχωνομαι.

Ωραια στη Καλαμάτα εμεις δεμ ξερω ακομα γιατι δεν εχουν κανονισει τις άδειες ο συζυγος καπου πρέπει να παμε γιατι δεν θα βγει ο χειμώνας. 

5mtvp3.png

Κοριτσακια μου εμεις φευγουμε για Λημνο την Τριτη και γυριζουμε την Κυριακη( χωρις το μωρο).Αλλα κι αυτο το ΣΚ θα παμε Χαλκιδικη στην κουνιαδα μου,εχει γενεθλια ο γιος της.Ωραια θα ναι..Η μαμα μου εφυγε πριν λιγο,το μωρο κοιμαται αλλα εγω δεν μπορεσα.Τωρα πινω καφε για να αντεξω ως το βραδυ.Μονο μην βρεξει για να παμε παρκο.

Ναι ειναι πολυ ωραια αυτα αλλα σε κανα  δυο μαγαζια ειδα για 18 μηνων και του ηταν ισα ισα.Μεγαλυτερα δεν βρηκα.Περυσι του φορουσα κι εγω και ηταν τελεια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Agki* είπε:

Τι ωραία!Καλά να περάσετε!Από την μια μέρα στην άλλη θα περπατήσει... έχει δύο μήνες...το οποίο είναι μεγάλο διάστημα σε αυτή την ηλικία...εμένα ο άντρας μου περπάτησε μικρός, έπεσε και  φοβήθηκε και ξαναπερπατήσε 17 μηνών...

Just now, Comet είπε:

Κοριτσακια μου εμεις φευγουμε για Λημνο την Τριτη και γυριζουμε την Κυριακη( χωρις το μωρο).Αλλα κι αυτο το ΣΚ θα παμε Χαλκιδικη στην κουνιαδα μου,εχει γενεθλια ο γιος της.Ωραια θα ναι..Η μαμα μου εφυγε πριν λιγο,το μωρο κοιμαται αλλα εγω δεν μπορεσα.Τωρα πινω καφε για να αντεξω ως το βραδυ.Μονο μην βρεξει για να παμε παρκο.

Ναι ειναι πολυ ωραια αυτα αλλα σε κανα  δυο μαγαζια ειδα για 18 μηνων και του ηταν ισα ισα.Μεγαλυτερα δεν βρηκα.Περυσι του φορουσα κι εγω και ηταν τελεια

Αχ ωραια καλα να περάσετε χρειάζεται και λιγο ξεκούραση χωρις το μωρο. Εγω τα ειχα παρει στο beneton και στα hm με ειχαν βολεψει πολυ και εμεις το 12 18 φοραμε αλλα ειναι λιγο φαρδουλω στα μπούτια. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...