Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Comet είπε:

Μικρουλα ειναι.Εχεις καιρο να κοψετε τα αλεσμενα.Εγω ξεκινησα με την μπανανα να την παταω λιγο με τα δαχτυλα μου και τις βραστες πατατες που ειναι μαλακες με το πιρουνι ,ηταν 9,5 μηνων τοτε,εχει δηλ κανα μηνα.Σιγα σιγα ολα θα μαθουν

Στο σιμιγδαλι βαζεις και ζαχαρη;Του δωσα λιγο χαλβα σιμιγδαλενιο οχι πολυ γλυκο,εφαγε λιγο δεν ενθουσιαστηκε,γενικως του δινω λιγο σχεδον απο οτι τρωμε κι εμεις να μαθαινει.Μπραβο του που τα καταφερνει τοσο καλα,νομιζω αυτα ξερουν εμεις φοβομαστε καμια φορα.

Όχι δε του βάζω ζαχαρι .. θα βάλω λίγο από το γαλα του ... Κ θα λιώσω λίγη μπανάνα η θα τριψω λίγο μήλο κ λίγη κανελα ..!!! Γενικά με τον μεγάλο μου γιο έψαξα αρκετά για την διατροφή όσο να ναι στο δεύτερο παιδί είσαι κ λίγο ποιο χαλαρή είναι κ στο χαρακτήρα μου βέβαια να μην αγχώνομαι σε αυτά η τουλάχιστον να μη το δείχνω βοήθησε κ το μωρό που δεν έτρωγε τα αλεσμένα κ έτσι σιγά σιγά με αργά κ σταθερά βήματα τα πηγενουμε κάθε μέρα κ καλύτερα ..απλά θέλουν υπομονή τα κομμάτια κ γενικά όταν σε ένα μωρό αφήνεις να έχει πρωτοβουλιες γιατί κουράζεται πιο εύκολα κ γιατί μετά πρέπει να καθαρίζεις .. αλλά αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο τους εκείνη την ώρα είναι φοβερό ..!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δικιο εχεις.Κι εγω οταν του κοβω μπουκιτσες ψωμακι και κασερακι στο καρεκλακι του και τις πιανει με τα χερακια του και τις βαζει στο στοματακι του χαιρεται τοσο πολυ ,γελαει και λεει συνεχεια μαμ μμμμμ...Ψυχουλα μου κι εγω χαιρομαι να τον βλεπω ετσι κι ας καθαριζω μετα...

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Όταν τρωνε μόνα τους,τρωνε περισσοτερο(τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στον δικό μου).Θεωρώ απαραίτητο να μαθαίνουν να πιάνουν την τροφή με τα χέρια και να την επεξεργάζονται και ας λερώνουν τα πάντα.

Μια κοπέλα με ρώτησε για τον υπνοσακο. Δεν έχει πόδια ο δικός μου υπνοσακος.είναι στην ουσια ένας σάκος αμανικος που κουμπωνει πάνω από τους ώμους και τα χεράκια είναι έξω.τετοιο υπνοσακο χρησιμοποιουμε από λίγων εβδομάδων.Ειχα δοκιμάσει παλιότερα να τον σκέπαζε μόνο με κουβέρτα αλλά κάνει σβουρες και είναι μονίμως ξεσκεπαστος.Ετσι χαλούσε τον ύπνο μου από το άγχος να τον τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο και επιστρέψαμε στον υπνοσακο 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κι απο μένα! Το δευτερο μωρό μου είναι 9 μηνών. Είναι άρρωστος αυτες τις μέρες και είναι πολυ δύσκολα..! Ο μεγαλύτερος ειναι 3. Παρακολουθώ ανα διαστήματα το φορουμ απο το 2013 και ειπα να γίνω μελος επιτέλους.. Συγκινήθηκα η αλήθεια είναι που γράφω, ποσες φορες εψαχνα λιγη βοήθεια ή πληροφορίες απελπισμενη και τις εβρισκα εδω απο τις συζητήσεις που ειχαν γίνει. Ταξίδεψα χρόνια πίσω οταν ακόμα δεν ειχα παιδιά. Φιλια πολλά απο μένα! ❤

8 ώρες πρίν, Angela123 είπε:

Όταν τρωνε μόνα τους,τρωνε περισσοτερο(τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στον δικό μου).Θεωρώ απαραίτητο να μαθαίνουν να πιάνουν την τροφή με τα χέρια και να την επεξεργάζονται και ας λερώνουν τα πάντα.

Μια κοπέλα με ρώτησε για τον υπνοσακο. Δεν έχει πόδια ο δικός μου υπνοσακος.είναι στην ουσια ένας σάκος αμανικος που κουμπωνει πάνω από τους ώμους και τα χεράκια είναι έξω.τετοιο υπνοσακο χρησιμοποιουμε από λίγων εβδομάδων.Ειχα δοκιμάσει παλιότερα να τον σκέπαζε μόνο με κουβέρτα αλλά κάνει σβουρες και είναι μονίμως ξεσκεπαστος.Ετσι χαλούσε τον ύπνο μου από το άγχος να τον τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο και επιστρέψαμε στον υπνοσακο 

Καλημέρα κορίτσι έχω και εγώ τέτοιο υπνοσακο αλλά δεν νευριάζει που δεν μπορεί να πάει πέρα δώθε εμένα κάνει βόλτες όπου θες την βρίσκω όρθια στο κάγκελα της κούνιας άμα της βάλω τον υπνοσακο λες μην τα κάνει θα το δοκιμάσω και βλέπουμε. 

1 hour ago, Nikol.R. είπε:

Καλημέρα κι απο μένα! Το δευτερο μωρό μου είναι 9 μηνών. Είναι άρρωστος αυτες τις μέρες και είναι πολυ δύσκολα..! Ο μεγαλύτερος ειναι 3. Παρακολουθώ ανα διαστήματα το φορουμ απο το 2013 και ειπα να γίνω μελος επιτέλους.. Συγκινήθηκα η αλήθεια είναι που γράφω, ποσες φορες εψαχνα λιγη βοήθεια ή πληροφορίες απελπισμενη και τις εβρισκα εδω απο τις συζητήσεις που ειχαν γίνει. Ταξίδεψα χρόνια πίσω οταν ακόμα δεν ειχα παιδιά. Φιλια πολλά απο μένα! ❤

Καλημέρα κορίτσι καλώς ήρθες!!!!! 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nikol.R. είπε:

Καλημερα.Καλως ηρθες.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Το μικρουλι κρυωμενο ειναι;Θα ταλαιπωρειται το καημενο.Περαστικα του

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα.Καλως ηρθες.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου.Το μικρουλι κρυωμενο ειναι;Θα ταλαιπωρειται το καημενο.Περαστικα του

Καλημέρα! Καλως σας βρήκα! Ναι, ο μικρος μου, δε μπορει να κοιμηθει, να θηλάσει..! Ευχαριστούμε πολυ! Που θα παει θα περάσει!

πρίν από 42 λεπτά , Nikol.R. είπε:

Καλημέρα! Καλως σας βρήκα! Ναι, ο μικρος μου, δε μπορει να κοιμηθει, να θηλάσει..! Ευχαριστούμε πολυ! Που θα παει θα περάσει!

Ειναι δυσκολη εποχη τωρα ολοι λιγο πολυ αρρωστοι ειναι,κι εμεις περασαμε ενα κρυωματακι ευτυχως ελαφρα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

4 ώρες πρίν, Nikol.R. είπε:

Καλημέρα κ καλός ήρθες τα παιδιά μας έχουν τις ίδιες ηλικίες ο μεγάλος μου είναι 3 χρόνων κ ο μπέμπης 8,5 μηνών ..!! Από εχθές έχω κ εγώ τον μεγάλο άρρωστο με πυρετό κ βήχα ..!! 

Πως πήρε το μεγάλο σου παιδάκι τον ερχομό του μωρού ; Ήταν εύκολη η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα ; Εμένα ο μεγάλος μου γιος ενοχλήθηκε πολύ κ έβγαλε κ επίθεση απέναντι στο μωρό ακόμα βέβαια δεν τον έχει δεχτεί τέλειος αλλά έχει εξοικειωθεί με την ιδέα σιγά σιγά...!!!!

Υπνοσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει κ δεν έχω άποψη κ ο μεγάλος γιος έκανε άστατο ύπνο αλλού τον άφηνες άλλου τον έβρισκες αλλά ήταν παιδί που ζεστενοταν κ έτσι δεν ήθελα να τον παραζεστανω με τον υπνοσακο ..!!! 

em82p2.png QGcTp2.png

πρίν από 22 λεπτά , xaroumenh mama είπε:

Καλημέρα κ καλός ήρθες τα παιδιά μας έχουν τις ίδιες ηλικίες ο μεγάλος μου είναι 3 χρόνων κ ο μπέμπης 8,5 μηνών ..!! Από εχθές έχω κ εγώ τον μεγάλο άρρωστο με πυρετό κ βήχα ..!! 

Πως πήρε το μεγάλο σου παιδάκι τον ερχομό του μωρού ; Ήταν εύκολη η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα ; Εμένα ο μεγάλος μου γιος ενοχλήθηκε πολύ κ έβγαλε κ επίθεση απέναντι στο μωρό ακόμα βέβαια δεν τον έχει δεχτεί τέλειος αλλά έχει εξοικειωθεί με την ιδέα σιγά σιγά...!!!!

Υπνοσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει κ δεν έχω άποψη κ ο μεγάλος γιος έκανε άστατο ύπνο αλλού τον άφηνες άλλου τον έβρισκες αλλά ήταν παιδί που ζεστενοταν κ έτσι δεν ήθελα να τον παραζεστανω με τον υπνοσακο ..!!! 

Κι εγω αυτο σκεφτομαι ,ιδρωνει ευκολα οποτε υπνοσακο δεν βαζω.Κρατω μια καλη θερμοκρασια στο σπιτι κι ας ξεσκεπαζεται

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν διαφορά tog  στους υπνοσακους όπως και στα παπλώματα αναλόγως με το ποσό ζεστό τον θες σε σχέση με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Οι πιο συνηθισμένοι είναι αυτοί των 2.5 tog και η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να είναι αν δεν κάνω λάθος 18 με 20 βαθμοί.αν είναι παραπάνω τοτε θα πρέπει η να πάρεις πιο ψιλό υπνοσακο η να κατεβάσεις τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για την αποφυγή υπερθέρμανσης.καθε πρωί πάντως που ξυπνάει δεν είναι ούτε ιδρωμένος ούτε παγωμένος.εχει μια νορμάλ θερμοκρασία που σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα.Καθε μανούλα βέβαια χρησιμοποιεί ότι την βολεύει.

πρίν από 25 λεπτά , Angela123 είπε:

Υπάρχουν διαφορά tog  στους υπνοσακους όπως και στα παπλώματα αναλόγως με το ποσό ζεστό τον θες σε σχέση με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Οι πιο συνηθισμένοι είναι αυτοί των 2.5 tog και η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να είναι αν δεν κάνω λάθος 18 με 20 βαθμοί.αν είναι παραπάνω τοτε θα πρέπει η να πάρεις πιο ψιλό υπνοσακο η να κατεβάσεις τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για την αποφυγή υπερθέρμανσης.καθε πρωί πάντως που ξυπνάει δεν είναι ούτε ιδρωμένος ούτε παγωμένος.εχει μια νορμάλ θερμοκρασία που σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα.Καθε μανούλα βέβαια χρησιμοποιεί ότι την βολεύει.

Σε εμας να φανταστείς κοιμήθηκε ο μεγάλος ένα  μεσημέρι χωρίς θέρμανση το σπίτι είχε 16 βαθμούς κ τον είχα σκεπάσει με μια λεπτή κουβέρτα κ όταν ξύπνησε ήταν ιδρωμενος ...!!!  

em82p2.png QGcTp2.png

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

Περαστικά σας επίσης!!! Η δικη μας σχεση με τον μεγαλυτερο δοκιμαστηκε και δοκιμαζετε περισσοτερο οχι με το μωρο.. Το παλευουμε μέρα με τη μέρα!

2 ώρες πρίν, Mamasanty είπε:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ..σήμερα η μικρή μου άρχισε να κάνει παλαμάκια χαίρεται πολύ και γελάει κάθε φορά που το κάνει ...

Μπραβο το μικρουλι.Τι ωραια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...