Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα,ωραια η αδεια,περναμε τελεια τα δυο μας με το μωρο(μια κι αντρας μου εχει 3 εφημεριες σε 4 μερες).Το πρωι κυνηγιομαστε στο σπιτι και το απογευμα στο παρκο,ευτυχως εχει καλο καιεο.Το βραδυ κοιμαται σερι και οι ημερησιοι υπνοι εγιναν ενας το μεσημερι για δυο ωρες.Το μωρο εννοειται κολλησε για τα καλα μαζι μου.

Εντωμεταξυ ειναι μια γλυκα,περνει τα αρκουδακια του αγκαλιτσα και τα κουναει:rolleyes: και το καινουργιο μας παιχνιδι αυτος μες το παρκο να πεταει εξω τα μπαλακια κι εγω να τα πιανω και να τα ξαναριχνω μεσα...

• Μου αρέσει 3

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Comet είπε:

Κοριτσακια μου καλησπερα,ωραια η αδεια,περναμε τελεια τα δυο μας με το μωρο(μια κι αντρας μου εχει 3 εφημεριες σε 4 μερες).Το πρωι κυνηγιομαστε στο σπιτι και το απογευμα στο παρκο,ευτυχως εχει καλο καιεο.Το βραδυ κοιμαται σερι και οι ημερησιοι υπνοι εγιναν ενας το μεσημερι για δυο ωρες.Το μωρο εννοειται κολλησε για τα καλα μαζι μου.

Εντωμεταξυ ειναι μια γλυκα,περνει τα αρκουδακια του αγκαλιτσα και τα κουναει:rolleyes: και το καινουργιο μας παιχνιδι αυτος μες το παρκο να πεταει εξω τα μπαλακια κι εγω να τα πιανω και να τα ξαναριχνω μεσα...

Καλημέρα κορίτσι μπραβο να περνατε ωραια ειναι πολυ ομορφα με τα μωρακια μας. Και εμενα ολο ζαβολιιες κανει και θα την δαγκωσω. Εχθες εκανε κυκλους συνεχεια μετα σταματαγε και χορευε. Πανεξυπνα είναι ότι θελουν μας κανουν!!!! 

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Καλημέρα κορίτσια ....τι κάνετε; Χρόνια πολλά σε όσες γιορταζετε!!! Εχθές την πήρα βόλτα με το ποδηλατακι που είναι για  τα μωράκιας άρεσε πάρα πολύ και όπως πηγαμε βόλτα χασαμε και το ένα παπούτσι μας το ψάξαμε παντού και τπτ .....

• Μου αρέσει 2

Just now, Marakiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια ....τι κάνετε; Χρόνια πολλά σε όσες γιορταζετε!!! Εχθές την πήρα βόλτα με το ποδηλατακι που είναι για  τα μωράκιας άρεσε πάρα πολύ και όπως πηγαμε βόλτα χασαμε και το ένα παπούτσι μας το ψάξαμε παντού και τπτ .....

Χαχαχα εχουμε χασει παπουτσακια εμεις...ουουου...Ολα μονα ειναι στο συρταρι..Τωρα κοιμηθηκε για μεσημερι,απο τις 8 ξυπνιος,κι επιτελους θα πιω καφε και θα χαλαρωσω λιγο.Το απογευμα εννοειται παρκο.

Καλησπερα σε ολες και χρονια πολλα σε οσους/οσες γιορταζουν

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Τι κανετε;Σημερα ο μικρος ξυπνησε 8:30 και κοιμηθηκε πριν λιγο .Καλυτερα ετσι,να κανω καμια δουλεια γιατι οταν κοιμαται μονο μεσημερι δεν προλαβαινω πολλα.Οποτε πινω καφεδακι και μετα θα σιδερωσω.Εσεις τι κανετε;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημέρα!κάναμε κ εμείς τις εξωτερικές δουλειές μας από το πρωί κ τώρα πάω να τακτοποιήσω τα πράγματα από το σούπερ κ να μαγειρέψω...ο μικρός είναι στη φάση "μην με παίρνεις αγκαλιά,θέλω μόνο να περπατάω",όμως ευτυχώς είναι πολύ δεκτικός στο καρότσι!η κόρη μου ούτε να το φτύσει μέχρι 17 μηνών...κλάμα κ κακό όταν τη βάζαμε...Τώρα είναι πολύ ευκολότερα τα πάντα αφού ο μικρός κάθεται... 

Λίγες μυξουλες εχει αλλα του βάζω ορό...Δεν λέει να φτιάξει κ αυτός ο καιρός!πάλι συννεφιά σήμερα πφφφφ

Just now, katrin* είπε:

Καλημέρα!κάναμε κ εμείς τις εξωτερικές δουλειές μας από το πρωί κ τώρα πάω να τακτοποιήσω τα πράγματα από το σούπερ κ να μαγειρέψω...ο μικρός είναι στη φάση "μην με παίρνεις αγκαλιά,θέλω μόνο να περπατάω",όμως ευτυχώς είναι πολύ δεκτικός στο καρότσι!η κόρη μου ούτε να το φτύσει μέχρι 17 μηνών...κλάμα κ κακό όταν τη βάζαμε...Τώρα είναι πολύ ευκολότερα τα πάντα αφού ο μικρός κάθεται... 

Λίγες μυξουλες εχει αλλα του βάζω ορό...Δεν λέει να φτιάξει κ αυτός ο καιρός!πάλι συννεφιά σήμερα πφφφφ

Κι εμενα ευτυχως καθεται μια χαρα στο καροτσι κι οταν φευγουμε απο το παρκο δεν κλαιει.Κι εδω συννεφια αλλα ζεστη.Σημερα ρεβυθια για ολους

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια τι κάνετε ;;χαθήκαμε μωρέ .τι κάνετε ;; Μου λείψατε πολύ ..εμείς στο τρέξιμο με υποχρεώσεις και όλη μέρα εξω με την μικρή στις κούνιες και στην αυλή..σήμερα έκανε πρόταση με δύο λεξουλες και το έχει πει τρεις τέσσερις φορές όλη μέρα ..είπε μπαμπά πάει ..δηλαδή ότι έφυγε ο μπαμπάς :razz:

• Μου αρέσει 1

sLuap3.png

Just now, Mamasanty είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ;;χαθήκαμε μωρέ .τι κάνετε ;; Μου λείψατε πολύ ..εμείς στο τρέξιμο με υποχρεώσεις και όλη μέρα εξω με την μικρή στις κούνιες και στην αυλή..σήμερα έκανε πρόταση με δύο λεξουλες και το έχει πει τρεις τέσσερις φορές όλη μέρα ..είπε μπαμπά πάει ..δηλαδή ότι έφυγε ο μπαμπάς :razz:

Καλε η δικια σου ειναι πολυλογου...χαχαχα...ο δικος μου λεει που και που καμια λεξη,τις γνωστες δηλαδη.Μπραβο μπραβο το κοριτσι.Μολις ειδαμε ταινια,ο μικρος κοιμηθηκε στις 10.Καλο βραδυ...

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

On 20/5/2019 at 10:47 ΠΜ, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?, επιτέλους έχει ωραία μέρα σήμερα!τις προηγούμενες έκανε ζέστη αλλά ήταν μουντός συννεφιασμενος ..

Χθές πήγαμε σε παιδότοπο με τρεις άλλες μαμάδες από το σχολείο...καλά ήτανε τα είπαμε λίγο...η μικρή στην αγκαλιά μου την έβγαλε σχεδόν...εγώ δεν την πολυαφησα φοβάμαι ακόμα για αρρώστιες...

Η μεγάλη μου δεν έχει σχολείο μέχρι .την Τρίτη λόγω εκλογών αλλά έχει ενόργανη δύο ώρες σήμερα... ετοιμάζονται για την επίδειξη!!!

Mamasanty μια χαρά η μικρή σου!

Comet τελείωσε η άδεια σου? περάσατε ωραία με το μικρό ε?

Κατερίνα πως είσαι?,πες μας όταν ακούσεις καρδούλα!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε???

• Μου αρέσει 1

Just now, Afroditi85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?, επιτέλους έχει ωραία μέρα σήμερα!τις προηγούμενες έκανε ζέστη αλλά ήταν μουντός συννεφιασμενος ..

Χθές πήγαμε σε παιδότοπο με τρεις άλλες μαμάδες από το σχολείο...καλά ήτανε τα είπαμε λίγο...η μικρή στην αγκαλιά μου την έβγαλε σχεδόν...εγώ δεν την πολυαφησα φοβάμαι ακόμα για αρρώστιες...

Η μεγάλη μου δεν έχει σχολείο μέχρι .την Τρίτη λόγω εκλογών αλλά έχει ενόργανη δύο ώρες σήμερα... ετοιμάζονται για την επίδειξη!!!

Καλημερα.Κι εγω φοβαμαι λιγο τους παιδοτοπους για το μικρο μεχρι να καλοκαιριασει.Εχετε επιδειξη;Τι ωραια!!!

Η αδεια μου τελειωνει την Κυριακη οπου και δουλευω νυχτα.Θα παμε το πρωι Σερρες να ψηφισει ο αντρας μου στο χωριο του,θα φαμε στη μαμα μου και θα την φερουμε μαζι μας.Ωραια περναω με το μωρο,να μην παραπονιεμαι αλλα ξεκουραστα δεν το λες.Αν δεν εχεις καποιον να στο κρατησει 2 ωρες,ξερεις πως ειναι.Τωρα κοιμαται και μαγειρευω ψαρακια και μετα ξεσκονισμα,αν προλαβω θα πιω καφε...

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Afroditi85 είπε:

Καλημερα κοριτσι καλα εσυ; εδω ξεκινησε με ηλιο αλλα συνεφιασε τωρα μαλλον θα βρεξει. Ναι αμα ειναι κλειστος ο παιδοτοπος είναι ακομα επίφοβος για ίωσης ειναι μικρουλια ακομη δεν μπορουν να παιξουν μεσα στα παιχνίδια θα τα πατήσουν. Αχ ωραια το κορίτσι πάει ενοργανη θα φτιαξει απο τωρα κορμι!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Just now, Alex. Arap είπε:

Καλημερα κοριτσι καλα εσυ; εδω ξεκινησε με ηλιο αλλα συνεφιασε τωρα μαλλον θα βρεξει. Ναι αμα ειναι κλειστος ο παιδοτοπος είναι ακομα επίφοβος για ίωσης ειναι μικρουλια ακομη δεν μπορουν να παιξουν μεσα στα παιχνίδια θα τα πατήσουν. Αχ ωραια το κορίτσι πάει ενοργανη θα φτιαξει απο τωρα κορμι!! 

Να σε ρωτησω κατι;Και τα αλλα κοριτσια ας απαντησουν.Τα ντουλαπια τα εκλεισα με ενα καλο συστημα και δεν μπορει να τα ανοιξει αλλα αυτο που πηρα για συρταρια η δεν το βαλα καλα η ειναι μαπα γιατι δεν κλεινει καλα και τα ανοιγει.Εσεις απο που πηρατε;Τα mothercare εχουν τετοια;Που να δω;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Να σε ρωτησω κατι;Και τα αλλα κοριτσια ας απαντησουν.Τα ντουλαπια τα εκλεισα με ενα καλο συστημα και δεν μπορει να τα ανοιξει αλλα αυτο που πηρα για συρταρια η δεν το βαλα καλα η ειναι μαπα γιατι δεν κλεινει καλα και τα ανοιγει.Εσεις απο που πηρατε;Τα mothercare εχουν τετοια;Που να δω;

Κοριτσι στο μυαλο μου εισαι και εγω θελω δεν εχω βαλει τιποτα ακομα και  ανοιγει τα παντα και τρεχω απο πισω. Τι εβαλες εσυ στα ντουλαπια; ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια αν ξερουν  για να πάρουμε και εμεις να βαλουμε

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...