Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alex. Arap είπε:

Γενικό αστα να πανε. Οχι σαν το βεγγο την αφηνω στο χαλι της εχω βαλει και ενα παπλωμα να μην χτυπάει και ασχολείται με τα παιχνιδια της μιλαω συνεχεια να μην βαριέται και αν κοιμηθει τρεχο πιο πολυ. Μεχρι στιγμης εχω κανει μπατζουρια ντουλάπια κουζίνας φωτιστικα και καλοριφερ και εχω και εξω γιατι εχω μεγαλη αυλη χορτάρια γκαζον που θελει κουρεμα, και δεν συμμαζεύεται γρηγορα γιατι πρέπει καπιος να στην κραταει για να τελειωνεις γρηγορα αλλα..... Τοσο πολυ δεν σε αφηνει παναγια μου

Πω πω μπράβο! εμένα είναι άκρως επικίνδυνη!δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω... δίπλα της είμαι και πάλι ... γυρίζει όλο το σπίτι σηκώνεται παντού και στέκεται και φοβάμαι...την βάζω στο χαλί της και σε δευτερόλεπτα έχει φύγει... στο πάρκο 5 λεπτά και μετά τσιριζει!όταν κοιμάται ίσα που προλαβαίνω να μαγειρέψω να βάλω κανένα πλυντήριο και τέτοια...το ΣΚ κάνω δουλειές μου την κρατάει ο άντρας μου...

Just now, Angela123 είπε:

Περαστικά σε όλα τα μωρά και ιδιαίτερα της Κατρίν που είναι στο νοσοκομείο.

Αυτή η άνοιξη μας έχει διαλύσει.Τον ξαναπηγα στο γιατρό και τώρα αλλάξε διάγνωση.Ειπε ότι έχει ίωση και του παρουσιάστηκε και συνάχι.Ειμαστε όλο με όρους και βιξ.Στοιχημα αν τον πάω πάλι αύριο θα αλλάξει και πάλι η διάγνωση.

Μακάρι να γίνουν γρήγορα τα μωρά μας καλά γιατί δεν παλευεται

Περαστικά και σε εσάς! εμένα πάντως ότι και να πω στην παιδίατρο ίωση μου λέει!πυρετό βήχα διάρροια μύξες!μου λέει ο άντρας μου πήρες την παιδίατρο?του λέω όχι...ίωση έχει!!! Εννοείται αν χειρότερεψει πάμε και την βλέπει...

Just now, Afroditi85 είπε:

Πω πω μπράβο! εμένα είναι άκρως επικίνδυνη!δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω... δίπλα της είμαι και πάλι ... γυρίζει όλο το σπίτι σηκώνεται παντού και στέκεται και φοβάμαι...την βάζω στο χαλί της και σε δευτερόλεπτα έχει φύγει... στο πάρκο 5 λεπτά και μετά τσιριζει!όταν κοιμάται ίσα που προλαβαίνω να μαγειρέψω να βάλω κανένα πλυντήριο και τέτοια...το ΣΚ κάνω δουλειές μου την κρατάει ο άντρας μου...

Περαστικά και σε εσάς! εμένα πάντως ότι και να πω στην παιδίατρο ίωση μου λέει!πυρετό βήχα διάρροια μύξες!μου λέει ο άντρας μου πήρες την παιδίατρο?του λέω όχι...ίωση έχει!!! Εννοείται αν χειρότερεψει πάμε και την βλέπει...

Και εμενα παίζει λιγο με τα παιχνιδια και κανει ολο βολτες οι τουμπες ειναι στο προγραμμα αλλα ξανα σηκώνεται και αντε παλι. Σημερα της ειπα παμε ατα και αφηνει τα χερια και εκανε 5 βήματα ολα μαζι!!!! Και μου ηρθε στην αγκαλια!!!! 

• Μου αρέσει 2

5mtvp3.png

Αχχχ κορίτσια μην λέτε για καθαρισμό γιατί έχω κάτι παράθυρα που δεν τα βλέπεις από τι Σκόνη ....εγώ εχθές έκανα απόπειρα να καθαρίσω τα χόρτα από την αυλή όσο η μικρή κοιμόταν αλλά ήταν αποτυχία σε 10 λεπτά άρχισε να κλαίει έμειναν στην μέση σήμερα είχα επισκέψεις αύριο τώρα θα τα αποτελείωσω....εμένα στο πάρκο δεν κάθεται πάνω από 10 λεπτά....

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις δουλειές με μικρό παιδί αν δεν έχεις βοήθεια. 

Εγώ δεν έχω καμία βοήθεια και κάνω μόνο τα βασικά και αυτά με πρόγραμμα.Αυριο για παράδειγμα θα καθαρίσω τον πάνω οροφο(σκούπισμα,τζάμια,ξεσκονισμα)και θα βάλω πλυντήριο. Καθημερινά εννοείται πως έχει μαγείρεμα και καθάρισμα κουζίνας.

Δεν αγχώνομαι όπως παλιά με τις δουλειές του σπιτιού.Αμα έχουμε φαγητό και καθαρά ρουχα(που πάντα έχουμε και από τα δυο)δεν ανυσηχω.Αποφασισα ότι είναι προτεραιότητα μου να βγαίνω έξω βόλτες με τον μικρό και επίσης να έχω χρόνο και για μενα

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω διαβάσει νέα σας Γιατί δυστυχώς.....νοσηλευομαστε...Ο μικρός τελικά είναι με πνευμονία στην αρχή της κ θα μείνουμε 3 μέρες μέσα (ελπίζω όχι παραπάνω) για χορήγηση ενδοφλεβιας αντιβίωσης...ταλαιπωρία για τον μικρούλη μου σε ένα κρεβατάκι με ορό συνέχεια αλλά αυτά είναι περαστικά τι να κάνουμε...απο χθες το μεσημέρι εινα απυρετος κ ευτυχώς πιο ευδιάθετος...

Αχ περαστικα στο μωρακι σου!!! Ετυχως το προλαβατε νωρις!!! Ελπιζω συντομα να πατε σπιτι και να ειναι ολα καλα!!! Πολλα φιλακια στα μαγουλακια του!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Περαστικά κορίτσι μου με το καλο να γυρίσετε σπιτι σας. 

Καλα κοριτσι εσυ αυτος ο πονοδοντος δεν υποφερετε. Ολη μερα δουλειές και δεν τελειωνω αυριο εχει σειρα το δωμάτιο μας και μετά το σαλόνι. Θελω να πλυνω κουρτίνες ριχταρια αστα με επιασε πανικος μονο που το σκέφτομαι. 

Πω πω κουραγιο.. Ειναι πολυ δυσκολο με το παιδι!!! Με περιμενει και εμενα σε κανα μηνα αν και εκανα καποια βασικα πραγματα τωρα που ηταν εδω η μαμα μου οπως πατζουρια και αυλη αλλα μετα το πασχα που θα σηκωσω τα χαλια θα χρειαστει γενικη...μονο που τι σκεφτομαι δεν μπορω με πιανει πανικος!!! Χαχαχαχα... Καποια στιγμη ομως πρεπει να γινουν και αυτα!!! Ειιιι και οχι τσαπατσουλιες..!!!!. Σε βλεπω.... Τους τοιχους τους εκανες??? Τις γωνιες??? Τα τηλεκοντρολ τα απολυμανες???? Χαχαχαχαχα 

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

6 ώρες πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Αχ περαστικα στο μωρακι σου!!! Ετυχως το προλαβατε νωρις!!! Ελπιζω συντομα να πατε σπιτι και να ειναι ολα καλα!!! Πολλα φιλακια στα μαγουλακια του!!!!

Πω πω κουραγιο.. Ειναι πολυ δυσκολο με το παιδι!!! Με περιμενει και εμενα σε κανα μηνα αν και εκανα καποια βασικα πραγματα τωρα που ηταν εδω η μαμα μου οπως πατζουρια και αυλη αλλα μετα το πασχα που θα σηκωσω τα χαλια θα χρειαστει γενικη...μονο που τι σκεφτομαι δεν μπορω με πιανει πανικος!!! Χαχαχαχα... Καποια στιγμη ομως πρεπει να γινουν και αυτα!!! Ειιιι και οχι τσαπατσουλιες..!!!!. Σε βλεπω.... Τους τοιχους τους εκανες??? Τις γωνιες??? Τα τηλεκοντρολ τα απολυμανες???? Χαχαχαχαχα 

Καλημέρα κορίτσι αστα καο τοιχους και γωνίες και σοβατοπι ολα θα μου βγουν τα χερια. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Καλημερααααα....πως κοιμηθηκαν τα μωρακια σας??? Εμενα μολι ξυπνησε και την θηλαζω λιγο... 

Just now, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι αστα καο τοιχους και γωνίες και σοβατοπι ολα θα μου βγουν τα χερια. 

Καλη συνεχεια.... Προσπαθησε να τελειωσεις σημερα  για να χαλαρωσεις αυριο... ;)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια .πάλι δεν κοιμηθήκαμε ..στις δύο μου ανέβασε 37.5 κ της έδωσα σιρόπι ..έπεσε στο μισάωρο αλλά ξανά κοιμήθηκε στις τρεις κ μισή ..κ ξύπνησε ξανά στις πέντε την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι αλλά δεν κοιμόταν ..έξι ξανά κοιμήθηκαμε μαζξ μέχρι εφτά κ μισή ..γκρινιάζει συνέχεια η καημένη μάλλον κάτι την πονάει ..

• Λυπημένη/-ος 1

sLuap3.png

Καλημερα. Εμεις απο χτες βραδυ εχουμε και βηχα ξηρο.Ξεκινησε στη 1 πμ.Ελεος δηλ.Κρατησε καμια ωρα οπου ηταν ξυπνιος κι εκλαιγε αλλα ευτυχως περασε μονο του και κοιμηθηκε μεχρι τις 8.Εννοειται ολο το βραδυ στον καναπε.Μολις παει 10πμ θα παρω την παιδιατρο να μου ειπε αν μπορω να δωσω σιροπι για το βηχα.Εντωμεταξυ στις 11 θα ρθει η πεθερα μου να δει το μωρο.Χτες εκανα σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα και κουζινα.Ειχα σκοπο να κανω και σημερα καποιες δουλειες πριν ερθει αλλα ειμαι κομματια.Μονο το μπανιο θα κανω..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!και εμείς ξυπνήσαμε 8 παρά και σήμερα!τώρα ακούμε τραγουδάκια και χορεύει! κρατάει στο τραπεζάκι και κουνιέται πέρα δώθε! ξυπνήσαμε και εμείς 2 3 φορές κλασικά! παραλάβαμε τα πράγματα για το πάρτυ τις μεγάλης και σήμερα θα πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα από το τζάμπο!εγώ χαίρομαι ποιο πολύ!χαχαχα!

Μουντός ο καιρός και σήμερα...ελπίζω να μην βρέξει γιατί η μεγάλη μου είναι εκδρομή!

Just now, Comet είπε:

Καλημερα. Εμεις απο χτες βραδυ εχουμε και βηχα ξηρο.Ξεκινησε στη 1 πμ.Ελεος δηλ.Κρατησε καμια ωρα οπου ηταν ξυπνιος κι εκλαιγε αλλα ευτυχως περασε μονο του και κοιμηθηκε μεχρι τις 8.Εννοειται ολο το βραδυ στον καναπε.Μολις παει 10πμ θα παρω την παιδιατρο να μου ειπε αν μπορω να δωσω σιροπι για το βηχα.Εντωμεταξυ στις 11 θα ρθει η πεθερα μου να δει το μωρο.Χτες εκανα σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα και κουζινα.Ειχα σκοπο να κανω και σημερα καποιες δουλειες πριν ερθει αλλα ειμαι κομματια.Μονο το μπανιο θα κανω..

Προστεθηκε και αυτο??? Λογικα θα σου πει αν σου πει για σιροπι να του δωσεις ενα φυτικο που ειναι με μελλι.. Ναι βρε μην κανεις υπερβολες θα σε καταλαβει εχει ενα μικρο παιδι σπιτι....

Just now, Comet είπε:

Περαστικά!εμένα στο βήχα δεν μου έδωσε ποτέ σιρόπι...μόνο κάτι σταγόνες μου είχε πει αν βήχει ασταμάτητα και δεν μπορεί να ηρεμήσει...τις δινεις μια φορά μόνο...αν έκανε ακροαστηκα μάσκακι..αλλιώς τίποτα θα περάσει μόνο του...

Just now, Mamasanty είπε:

Καλημέρα κορίτσια .πάλι δεν κοιμηθήκαμε ..στις δύο μου ανέβασε 37.5 κ της έδωσα σιρόπι ..έπεσε στο μισάωρο αλλά ξανά κοιμήθηκε στις τρεις κ μισή ..κ ξύπνησε ξανά στις πέντε την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι αλλά δεν κοιμόταν ..έξι ξανά κοιμήθηκαμε μαζξ μέχρι εφτά κ μισή ..γκρινιάζει συνέχεια η καημένη μάλλον κάτι την πονάει ..

Μαλλον τα δοντια φταίνε για τα δέκατα... Πως ταλαιπωρούνται έτσι τα μωρά μας?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...