Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μωρακια 9-12 μηνων

Comet

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ;..εμένα η μικρή είναι καλύτερα ..εγώ είμαι χάλια ..δεν μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ ..θα ξανά έρθει η μαμα μου σήμερα γιατί δεν μπορώ ούτε με την μικρή να ασχοληθώ ..είμαι τελείως κομμένη πονάει όλο μου το σώμα και έχω τρελό συνάχι..:???:

sLuap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mamasanty είπε:

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε ;..εμένα η μικρή είναι καλύτερα ..εγώ είμαι χάλια ..δεν μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ ..θα ξανά έρθει η μαμα μου σήμερα γιατί δεν μπορώ ούτε με την μικρή να ασχοληθώ ..είμαι τελείως κομμένη πονάει όλο μου το σώμα και έχω τρελό συνάχι..:???:

Εύχομαι να περάσει γρήγορα!ευτυχώς που η μικρή είναι καλύτερα! λογικά και εσύ αύριο θα είσαι καλύτερα... ευτυχώς που έχεις την μανούλα σου κοντά για βοήθεια...

Κοριτσακια μου πηγαμε στο παρκο και εκει ηταν μια φιλη μου με 2 παιδακια(4 +5,5 ετων).Με πλησιαζει να μου μιλησει κι εκεινα πιανανε το μωρο και το καροτσι κι ο μικρος γελουσε.Και μου λεει οτι εχουν και τα 2 ιωση,μεχρι χτες 3 μερες με πυρετο ,βηχα και συναχι και παθαινω σοκ.:shock:Τραβηξα πισω το καροτσι και τους ειπα να μην τον πιανουν και μου λεει αυτη:Δεν θα τον φιλησουν.

Κοριτσια μου ειμαι υπερβολικη;Δεν επρεπε να μην μας πλησιασει η  να μην αφησει τα παιδια να τον πιανουν;Κι αν κολλησε;Στα 20 εκατοστα ειχαν τα προσωπα τους απο το δικο του.Εντωμεταξυ Το ΣΚ πηρε ο αντρας μου ρεπο να παμε στους δικους μου και θα πηγαινα με το μωρο σε φιλη που μπηκε χτες στο μηνα της να της παω δωρα για το μωρο. Τωρα;Δεν του ειπα κατι γιατι θα τσατιζοταν.Λογικα μεχρι αυριο βραδυ αν κολλησε δεν θα φαινεται;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Κοριτσακια μου πηγαμε στο παρκο και εκει ηταν μια φιλη μου με 2 παιδακια(4 +5,5 ετων).Με πλησιαζει να μου μιλησει κι εκεινα πιανανε το μωρο και το καροτσι κι ο μικρος γελουσε.Και μου λεει οτι εχουν και τα 2 ιωση,μεχρι χτες 3 μερες με πυρετο ,βηχα και συναχι και παθαινω σοκ.:shock:Τραβηξα πισω το καροτσι και τους ειπα να μην τον πιανουν και μου λεει αυτη:Δεν θα τον φιλησουν.

Κοριτσια μου ειμαι υπερβολικη;Δεν επρεπε να μην μας πλησιασει η  να μην αφησει τα παιδια να τον πιανουν;Κι αν κολλησε;Στα 20 εκατοστα ειχαν τα προσωπα τους απο το δικο του.Εντωμεταξυ Το ΣΚ πηρε ο αντρας μου ρεπο να παμε στους δικους μου και θα πηγαινα με το μωρο σε φιλη που μπηκε χτες στο μηνα της να της παω δωρα για το μωρο. Τωρα;Δεν του ειπα κατι γιατι θα τσατιζοταν.Λογικα μεχρι αυριο βραδυ αν κολλησε δεν θα φαινεται;

Γεια σου κορίτσι .. εννοείται ότι δεν είσαι υπερβολική ..μα τι ανευθυνότητα δεν το μπορώ καθόλου ...νομίζουν ότι μόνο με το φιλί κολας.. έλπιζα κορίτσι μου να την γλιτώσει ο μικρός είναι κρίμα από τέτοιους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται τα μωρά..και να μπορέσετε να πάτε κ στους δικούς σου  βολτουλα ..έτσι πιστεύω και εγώ μέχρι αύριο το βράδυ το πολύ Σάββατο πρωί θα δείξει 

sLuap3.png

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική και δεν θα επιτρέπεις να σου πιάνει κανένας το παιδί πέρα από πολύ δικα σου ατομα ....μια φορά είμασταν εξω βολτα  ήταν μια κυρία την οποία δεν ήξερα και ήρθε και κοίταζε το μωρό και πήγε να μου το πιάσει και της είπα ότι κυρία μου δεν επιτρέπεται να πιάνετε  τα μωρά με άγριο κοίταξε και έφυγε .....αλλά αυτή η κυρία που ήξερε ότι τα παιδιά της έχουν ίωση δεν επιτρέπεται να τα βγάζει έξω και να έχουν επαφη με άλλα παιδιακια τα οποία είναι μια χαρά.....

Διαφημίσεις

Με την κοπελα κανουμε πολυ παρεα και τα παιδια της παιζουν με το μωρο, δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα.Εντωμεταξυ αν αρωστησει ο μικρος θα μεινουμε σπιτι και ο αντρας μου θα χει χαλασει τζαμπα το ρεπο του και θα αργησει να ξαναπαρει και σε 2 βδομαδες γυριζω στη δουλεια και αποκλειεται να παμε στους δικους μου για τους επομενους 2 μηνες.

Εννοειται πανω απο ολα δεν θελω να ταλαιπωρηθει το μωρο. Και αποφασισα ηδη να μην παω στη φιλη μου αν παμε Σερρες,θα αφησω τα πραγματα στην αδερφη μου να της τα δωσει.

Θα ειμαι αισιοδοξη,πιθανον να μην κολλησε,δεν βηξανε καθολου οσο βρεθηκαμε.Ελπιζω να την γλιτωσουμε

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Εμένα έχει η κουνιάδα μου δύο παιδια πάνε σχολείο μια ημέρα εβηχαν και εβηξαν πάνω στο μωρό χωρις να βάλουν χεράκι μπροστά χωρίς τπτ και εννοείται πως της έκανα παρατήρηση και τι μου απάντησε αν δεν έχουν τπτ .....και την άλλη ημέρα εβηχε το παιδί μου.... ανευθυνότητα.....μην αγχώνεσαι μπορεί να μην έχει κολλήσει....το βράδυ  θα το δεις η αυριο..... Σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις γιατί θέλεις να πας και εσύ στους δικούς σου και εγώ είμαι μακριά από τους δικούς μου και σε καταλαβαίνω....

Comet, δε θα σου πω ότι ήταν λάθος ή σωστό, αλλά ότι είναι θέμα παιδείας κ όχι κακιάς. Ούτε εγώ θα το έκανα αυτό. Αν ήταν άρρωστα τα παιδιά μου θα τα πρόσεχα να μην κολλήσουν αλλα. Αλλά δεν το έκανε από κακία η κοπέλα. Αν την έκοβε, δε θα στο έλεγε καν. Ας ελπίσουμε ότι δε θα κολλήσει ο μπόμπιρας! 

Είναι ξεκάθαρα δικη σου υποθεση με το ποσό ελαστική η οχι θα είσαι απέναντι σε τετοια θεματα υγιεινής.

Αν θεωρείς ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται πες το και ας γίνεις αγενής.

Προσωπικά είμαι πιο ελαστικη(δεν θεωρώ ότι η στάση μου είναι καλύτερη η χειρότερη-απλά το αντιμετωπίζω διαφορετικα).Είχαν έρθει για επίσκεψη 2 πιτσιρίκες με τους γονείς τους λίγες μέρες αφού γεννήθηκε ο γιος μου και δεν είχα πρόβλημα να τον κρατήσουν και να τον αγκαλιάσουν.Τα πανακια αγκαλιάς κτλ τα κατηργησα πολύ νωρις και γενικά δεν έχω τέτοια κολλήματα.πιστευω πως το παιδί χτίζει αντισώματα.

Θα ομολογήσω ότι ήταν πιο μικρός είχε 1 μήνα διάρροια και ο γιατρός είπε τελικά πως είναι ίωση.Παρολο αυτά τον πήγα να τον ζυγισω σε ένα κέντρο για μωρά (είναι λίγο διαφορετικα εδω)και μόλις ανέφερα τη διάρροια μόνο που δε με πέταξαν έξω.Μα δεν είχε μόνο 3 μέρες διάρροια για να τον κρατήσω σπιτι,είχε 1 μήνα και τα βρέφη πρέπει να ζυγιζονται συχνα.Κοντευε τους 2 μήνες χωρίς ζυγισμα και τότε ήταν 3 μηνών.Δεν είχα βρεφική ζυγαριά στο σπίτι και έπρεπε να τον πάω.Δεν το μετανιώνω που τον πηγα αλλα η συμπεριφορα τους ηταν απαραδεκτη λες και χτυπα ξυλο το παιδι ειχε μηνιγγιτιδα η κατι αλλο σοβαρο

Just now, Angela123 είπε:

Είναι ξεκάθαρα δικη σου υποθεση με το ποσό ελαστική η οχι θα είσαι απέναντι σε τετοια θεματα υγιεινής.

Προσωπικά είμαι πιο ελαστικη(δεν θεωρώ ότι η στάση μου είναι καλύτερη η χειρότερη-απλά το αντιμετωπίζω διαφορετικα).Είχαν έρθει για επίσκεψη 2 πιτσιρίκες με τους γονείς τους λίγες μέρες αφού γεννήθηκε ο γιος μου και δεν είχα πρόβλημα να τον κρατήσουν και να τον αγκαλιάσουν.Τα πανακια αγκαλιάς κτλ τα κατηργησα πολύ νωρις και γενικά δεν έχω τέτοια κολλήματα.πιστευω πως το παιδί χτίζει αντισώματα.

Θα ομολογήσω ότι ήταν πιο μικρός είχε 1 μήνα διάρροια και ο γιατρός είπε τελικά πως είναι ίωση.Παρολο αυτά τον πήγα να τον ζυγισω σε ένα κέντρο για μωρά (είναι λίγο διαφορετικα εδω)και μόλις ανέφερα τη διάρροια μόνο που δε με πέταξαν έξω.Μα δεν είχε μόνο 3 μέρες διάρροια για να τον κρατήσω σπιτι,είχε 1 μήνα και τα βρέφη πρέπει να ζυγιζονται συχνα.Κοντευε τους 2 μήνες χωρίς ζυγισμα και τότε ήταν 3 μηνών.Δεν είχα βρεφική ζυγαριά στο σπίτι και έπρεπε να τον πάω.Δεν το μετανιώνω που τον πηγα αλλα η συμπεριφορα τους ηταν απαραδεκτη λες και χτυπα ξυλο το παιδι ειχε μηνιγγιτιδα η κατι αλλο σοβαρο

φοβηθηκαν για γαστρεντεριτιδα κ.στα μωρακια ειναι πολυ επικυνδινη γιαυτο. 

καλα.ειχε ενα μηνα διαροια νεογεννητο.κ ο.γιατρος δεν σου ειχε φερει ζυγαρια να το ζυγισεις κ περιμενε δυο μηνες?

Just now, Comet είπε:

Με την κοπελα κανουμε πολυ παρεα και τα παιδια της παιζουν με το μωρο, δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα.Εντωμεταξυ αν αρωστησει ο μικρος θα μεινουμε σπιτι και ο αντρας μου θα χει χαλασει τζαμπα το ρεπο του και θα αργησει να ξαναπαρει και σε 2 βδομαδες γυριζω στη δουλεια και αποκλειεται να παμε στους δικους μου για τους επομενους 2 μηνες.

Εννοειται πανω απο ολα δεν θελω να ταλαιπωρηθει το μωρο. Και αποφασισα ηδη να μην παω στη φιλη μου αν παμε Σερρες,θα αφησω τα πραγματα στην αδερφη μου να της τα δωσει.

Θα ειμαι αισιοδοξη,πιθανον να μην κολλησε,δεν βηξανε καθολου οσο βρεθηκαμε.Ελπιζω να την γλιτωσουμε

δεν εισαι υπερβολικη ειναι θεμα παιδειας καταρχας οταν βλεπεις μωρο να μην πλησιαζεις ειτε ειναι αρρωστο το.παιδακι ειτε οχι. κ.σε εποχη ιωσεων ουτε κ μεγαλοι θα επρεπε να πλησιαζουν . 

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

φοβηθηκαν για γαστρεντεριτιδα κ.στα μωρακια ειναι πολυ επικυνδινη γιαυτο. 

καλα.ειχε ενα μηνα διαροια νεογεννητο.κ ο.γιατρος δεν σου ειχε φερει ζυγαρια να το ζυγισεις κ περιμενε δυο μηνες?

Δεν έχουν οι γιατροί ζυγαριες για μωρά (είναι αλλιώς εδω-μονο στο κέντρο τα ζυγιζεις που ανεφερα-)Δεν του έκανε και ο γιατρός καμία εξέταση τόσο καιρό.υπεθεσε ότι είναι ίωση αλλά θα μπορούσε να είναι και το γάλα φόρμουλες που έπινε και ίσως να τον πείραζε.Μπορει δηλ να μην ήταν και τίποτα προκλητικό στην τελική αλλά κάνεις δεν ήταν σίγουρος και ένιωθα ότι μετά από τόσο καιρό έπρεπε να τον ζυγισω για να ξέρω που βρισκόμαστε 

Δεν έχουν οι γιατροί ζυγαριες για μωρά (είναι αλλιώς εδω-μονο στο κέντρο τα ζυγιζεις που ανεφερα-)Δεν του έκανε και ο γιατρός καμία εξέταση τόσο καιρό.υπεθεσε ότι είναι ίωση αλλά θα μπορούσε να είναι και το γάλα φόρμουλες που έπινε και ίσως να τον πείραζε.Μπορει δηλ να μην ήταν και τίποτα προκλητικό στην τελική αλλά κάνεις δεν ήταν σίγουρος και ένιωθα ότι μετά από τόσο καιρό έπρεπε να τον ζυγισω για να ξέρω που βρισκόμαστε 

Εννοούσα τίποτα κολλητικο

Just now, EleniKel είπε:

Comet, δε θα σου πω ότι ήταν λάθος ή σωστό, αλλά ότι είναι θέμα παιδείας κ όχι κακιάς. Ούτε εγώ θα το έκανα αυτό. Αν ήταν άρρωστα τα παιδιά μου θα τα πρόσεχα να μην κολλήσουν αλλα. Αλλά δεν το έκανε από κακία η κοπέλα. Αν την έκοβε, δε θα στο έλεγε καν. Ας ελπίσουμε ότι δε θα κολλήσει ο μπόμπιρας! 

Εχεις δικιο.Δεν θα το σκεφτηκε.Ειναι καλη κοπελα.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

εσυ καλα εκανες αλλα ο.γιατρος απορω πως δεν ενδιαφερθηκε. εμενα για παρομοιο περιστατικο μου καναν ολες τις εξετασεις εδω. 

Κι εγω γενικως ειμαι ελαστικη.Και νεογεννητο εδινα να τον κρατησουν.Απλα εγινε τωρα που ηθελα πολυ να δω τη φιλη μου και αυτο το ταξιδι το περιμενω καιρο  γι αυτο αγχωθηκα παραπανω.Πιστευω θα ειναι ενταξει..

Εννοούσα τίποτα κολλητικο

Πιστευω οτι εχεις δικιο που ηθελες να τον ζυγισεις.Επρεπε κιολας.Ηταν και μικρουλη.Δηλ. οταν τα παμε αρρωστα στην παιδιατρο να τα δει μετα δεν βλεπει κι αλλα που πανε μονο για εμβολιο;Εμεις οταν ηταν 6 μηνων τον πηγαμε για εμβολιο κι απο πισω ηρθε ενα αλλο παιδακι κρυωμενο και η παιδιατρος μας εβαλε να περιμενουμε σε διαφορετικα δωματια.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Κι εγω γενικως ειμαι ελαστικη.Και νεογεννητο εδινα να τον κρατησουν.Απλα εγινε τωρα που ηθελα πολυ να δω τη φιλη μου και αυτο το ταξιδι το περιμενω καιρο  γι αυτο αγχωθηκα παραπανω.Πιστευω θα ειναι ενταξει..

Ναι σε καταλαβαίνω.οταν θες κάτι πάρα πολύ φοβάσαι μη γίνει κάτι και σου χαλάσει τα σχέδια.μην αγχώνεσαι.ολα καλά θα ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...