Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Anna17 είπε:

Όχι για να δούμε τι θα πουν γιατί εγώ που είπα στον άντρα μου θέλω και βαλίτσα και σακουβαγιαζ μου είπε διακοπες θα πάω; Μα τα παπούτσια μου και τις κρέμες Σερβιέτες θα τα έχω στην ίδια βαλίτσα με τα καθαρά σιδερωμένα ρούχα και πάνες αγκαλιάς; 

2 θα πάρω και ας με κοροϊδεύει όσο θέλει. 

Κ γω το ιδιο σκεφτομαι καλα τα ρουχα του μωρου μεσα σε μαξιλαροθηκη δν το συζητω.με τους ξεμπαρκους που θα ρχονται να βλεπουν το μωρο κ με τους συγγενης ακομα αν καποιος παει να πιασει το μωρο χωρις να βαλει αντισιπτικο θα του φαω τα δαχτυλα μα τον θεο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κορίτσια παντα τα ρουχα μου τα βαζω σε σακουλες και μετα στην βαλιτσα ή στον σακο.. Υπαρχουν σακουλες για ρουχα που εχουν το μεγεθος τησ σακουλας απορριματων για καδο μπανιου οποτε για να μην χαλαω και χρηματα παιρνω τισ σακουλες του μπανιου και βαζω τα ρουχα.

Και μετα τισ διακοπες εχω αλλες σακουλες με φορεμενα αλλες με καινουργια κλπ. Γενικα δεν ακουμπαει τιποτα στην βαλιτσα, ολα ειπα.. σε σακουλα..

Just now, happysmile said:

Κ γω το ιδιο σκεφτομαι καλα τα ρουχα του μωρου μεσα σε μαξιλαροθηκη δν το συζητω.με τους ξεμπαρκους που θα ρχονται να βλεπουν το μωρο κ με τους συγγενης ακομα αν καποιος παει να πιασει το μωρο χωρις να βαλει αντισιπτικο θα του φαω τα δαχτυλα μα τον θεο!

Εκτος το αντισιπτικο θα εχεις και 2 πανες αγκαλιας.. Αν θελουν αγκαλια οι γιαγιεσ κυριως γιατι οι φιλοι φοβουνται να το παρουν αγκαλια θα τους στρωνεις μια πανα αγκαλιας και μετα το μωρακι!! ΑΑΑ επισης αν και θα ειναι καλοκαιρι ΔΕΝ φιλιωμαστε με συγγενεις στο μαιευτηριο!!!

• Μου αρέσει 1

Cyo8p3.png

Just now, happysmile είπε:

Να μην το πιάσουν λίγων ωρών μωρό. Εγώ πρώτα θα λέω αυτό και μετά θα χαιρεταω. Ένα σεντονι εστρωσα κάτω στη βαλίτσα και με όσο περισσεύει θα το διπλωσω από πάνω όταν την κλεισω. Καλες ιδέες έχετε όλες! Thanks 

zrz3p3.png

εγω εχω βαλιτσα που η.μια πλευρα κλεινει.με φερμουαρ και εκει θα βαλω τα ρουχα της μπεμπας μεσα σε μαξιλαροθηκη. τα δικα μου απο την αλλη πλευρα της  βαλιτσας και χωριστα μια μικρη τσαντουλα με καλλυντικα και τα παππουτσακια μας. 

το καλο ειναι οτι θα ειναι καλοκαιρι και δε πιανει τιποτα χωρο.

cPKSp3.png

Γεια σας κορίτσια ... 

Όσο αφορά την βαλίτσα και εγώ όπως η @Anna17 θα το κάνω με σεντόνι ... 

Και για τους επισκέπτες έχω πει σε όλους να μην έρθουν στο νοσοκομείο και να έρθουν δεν θα τους δεχτώ απλά ... Όσοι θέλουν στο σπίτι όταν βγούμε με το καλό ... 

Δεν θα κάθομαι να παίζω με τον καθένα... Μόνο ο άντρας μου εγώ και το μωρό για της πρώτες μέρες φτάνει...και ας είμαι υπερβολική δεν με νοιάζει ... 

Κάποια έγραψε για το φαρμακείο τι θα χρειαστούμε από το φαρμακείο εκτός από το οινόπνευμα και της αποστείρωμενες γαζουλες ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια ... 

Όσο αφορά την βαλίτσα και εγώ όπως η @Anna17 θα το κάνω με σεντόνι ... 

Και για τους επισκέπτες έχω πει σε όλους να μην έρθουν στο νοσοκομείο και να έρθουν δεν θα τους δεχτώ απλά ... Όσοι θέλουν στο σπίτι όταν βγούμε με το καλό ... 

Δεν θα κάθομαι να παίζω με τον καθένα... Μόνο ο άντρας μου εγώ και το μωρό για της πρώτες μέρες φτάνει...και ας είμαι υπερβολική δεν με νοιάζει ... 

Κάποια έγραψε για το φαρμακείο τι θα χρειαστούμε από το φαρμακείο εκτός από το οινόπνευμα και της αποστείρωμενες γαζουλες ? 

Απαπα. Καλύτερα στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούν να κάτσουν πολύ. Στο σπίτι θα έρθουν και θα θρονιαστουν με τις ώρες. Θα θέλουν και καφε και φυσικά να πιάσουν το μωρό. Τα έζησα πρόσφατα με την ξαδέρφη μου. Εγώ παιδιά μέχρι σήμερα μόνο τηλέφωνο επερνα και έλεγα θέλω πολύ να σας δω αλλά μόλις σαράντησεις θα σε πάρω να μου πεις πότε μπορώ να έρθω. Και στους πιο κοντινους στις 20 μέρες πήγαινα. Να προλάβει η γυναίκα να καταλάβει τι της συμβαίνει. Εμένα με ρωτάνε που γενναω και μου λένε πω πω μακρυά είναι. Δεν σου ζήτησα να έρθεις μου έρχετε να τους πω. Να βγει η υποχρέωση απλά δηλαδή. Μόνο αυτό τους νοιάζει.. 

Φαρμακείο θέλουμε:

Ενυδατική για το μωρο

Κρέμα για κάθε αλλαγή της πανας

Κρέμα για το συγκαμα

Λανολινη η κάποια άλλη κρέμα για τις θήλες 

Οινοπνευμα

Γαζες

Σαμπουάν η Σαπούνι για το μπανακι του

Μπενταντιν για τα ράμματακια που ίσως έχουμε εμείς 

Νυχοκοπτη, ψαλίδακι και λιμες για τα νυχάκια 

Θερμόμετρο 

Φυσιολογικό όρο (οποίο μας πει ο παιδίατρος μας) 

Αυτά έχω σημειώσει εγώ. Αν ξέχασα κάτι προσθέστε στη λίστα 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Απαπα. Καλύτερα στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούν να κάτσουν πολύ. Στο σπίτι θα έρθουν και θα θρονιαστουν με τις ώρες. Θα θέλουν και καφε και φυσικά να πιάσουν το μωρό. Τα έζησα πρόσφατα με την ξαδέρφη μου. Εγώ παιδιά μέχρι σήμερα μόνο τηλέφωνο επερνα και έλεγα θέλω πολύ να σας δω αλλά μόλις σαράντησεις θα σε πάρω να μου πεις πότε μπορώ να έρθω. Και στους πιο κοντινους στις 20 μέρες πήγαινα. Να προλάβει η γυναίκα να καταλάβει τι της συμβαίνει. Εμένα με ρωτάνε που γενναω και μου λένε πω πω μακρυά είναι. Δεν σου ζήτησα να έρθεις μου έρχετε να τους πω. Να βγει η υποχρέωση απλά δηλαδή. Μόνο αυτό τους νοιάζει.. 

Φαρμακείο θέλουμε:

Ενυδατική για το μωρο

Κρέμα για κάθε αλλαγή της πανας

Κρέμα για το συγκαμα

Λανολινη η κάποια άλλη κρέμα για τις θήλες 

Οινοπνευμα

Γαζες

Σαμπουάν η Σαπούνι για το μπανακι του

Μπενταντιν για τα ράμματακια που ίσως έχουμε εμείς 

Νυχοκοπτη, ψαλίδακι και λιμες για τα νυχάκια 

Θερμόμετρο 

Φυσιολογικό όρο (οποίο μας πει ο παιδίατρος μας) 

Αυτά έχω σημειώσει εγώ. Αν ξέχασα κάτι προσθέστε στη λίστα 

Επιθεματα για το στηθος.σαπουνι δικο μας με ουδετερο ph!αρωματα οχι.πηρα της purelan κρεμα που δεν θελει ξεβγαλμα.πηρα κ βαμβακια τετραγωνα για πλυσιμο στο πωπουδακι με χλυαρο νερο οχι ολη την ωρα μωρομαντηλα που πηρα της προδερμ τα δοκιμασα σε μενα κ χω να πω ειναι πολυ καλα δεν αφηνουν υγρασια!

@Anna17 ναι σιγά μην τους κάνω και καφέ ... Ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έτσι κάνει περνει τηλ ρωτάει αν μπορεί να έρθει και μετά έρχεται ...αλλά πού τέτοια τύχη σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και αυτή που θα κάνουν το άκρος αντίθετο ... 

Να ρωτήσω κάτι ίσως είναι χαζή ερώτηση ...άντε την κρέμα για το συγκαμα την βάζουμε εκεί που είναι το συγκαμα ...την κρέμα για κάθε αλλαγή Πάνας που την βάζουμε ? Εννοώ σε ποιο σημείο ... Ώρες ώρες είμαι εντελώς άσχετη η λόγου άγχους δεν σκέφτομαι ... 

@happysmile σωστά σαπούνι για μας ...θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο πιο μου προτείνει ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

@Anna17 ναι σιγά μην τους κάνω και καφέ ... Ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έτσι κάνει περνει τηλ ρωτάει αν μπορεί να έρθει και μετά έρχεται ...αλλά πού τέτοια τύχη σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και αυτή που θα κάνουν το άκρος αντίθετο ... 

Να ρωτήσω κάτι ίσως είναι χαζή ερώτηση ...άντε την κρέμα για το συγκαμα την βάζουμε εκεί που είναι το συγκαμα ...την κρέμα για κάθε αλλαγή Πάνας που την βάζουμε ? Εννοώ σε ποιο σημείο ... Ώρες ώρες είμαι εντελώς άσχετη η λόγου άγχους δεν σκέφτομαι ... 

@happysmile σωστά σαπούνι για μας ...θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο πιο μου προτείνει ... 

Αγαπη μ απο οσο ξερω η κρεμα για συγκαμα ειναι μονο αν ερεθιστει διαφορετικα βαζεις μονο την κρεμα αλλαγης πανας.θα τα αλλαζουμε κοντα 10 φορες σιγα μην βαζουμε κ δυο κρεμες.

@happysmile επιθέματα στήθους πήρες μιας χρήσεως ? εγώ πήρα ένα κουτί για αρχή και μετά σκέφτομαι να πάρω αυτά που πλένονται ...

Και κρέμα για αλλαγή της Πάνας πήρα της septona ... 

Κρέμα.για της θηλές μου είπαν να πάρω όταν χρειαστώ ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βλέπω εσείς φτάσατε κ στη βαλίτσα...εγώ δν έχω ασχοληθεί καθόλου ακόμα...πρέπει να πάρω νυχτικό για μενα, σουτιέν θηλασμού, παραγγελία απο φαρμακείο με αφρόλουτρο, κρέμες κτλ, μπιμπερό, μπανάκι. Αρκετά πράγματα.

@Elenpap λες να είναι νωρίς για την βαλίτσα ? Σκέφτηκα αύριο να πλύνω όλα τα ρουχαλακια ...από την μία σκέφτομαι ότι μέχρι τέλη του μηνός πρέπει να τα έχω κάνει από την άλλη μήπως είναι νωρίς ? 

Ποια η γνώμη σας ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

@Elenpap λες να είναι νωρίς για την βαλίτσα ? Σκέφτηκα αύριο να πλύνω όλα τα ρουχαλακια ...από την μία σκέφτομαι ότι μέχρι τέλη του μηνός πρέπει να τα έχω κάνει από την άλλη μήπως είναι νωρίς ? 

Ποια η γνώμη σας ... 

Η καθεμία όπως αισθάνεται, στον 8ο π είμαστε δεν είναι νωρίς. :)

Just now, happysmile είπε:

Επιθεματα για το στηθος.σαπουνι δικο μας με ουδετερο ph!αρωματα οχι.πηρα της purelan κρεμα που δεν θελει ξεβγαλμα.πηρα κ βαμβακια τετραγωνα για πλυσιμο στο πωπουδακι με χλυαρο νερο οχι ολη την ωρα μωρομαντηλα που πηρα της προδερμ τα δοκιμασα σε μενα κ χω να πω ειναι πολυ καλα δεν αφηνουν υγρασια!

Εγώ πήρα ένα αφρόλουτρο το πρώτο 3μηνο να κάνω ντους εγώ γιατί δεν άντεχα την μυρωδιά και το κράτησα. Μου έκατσε πολύ καλά και αυτό θα συνεχίσω μετά. 

Τι μαντηλάκια είναι αυτά; μιας χρησης; εγώ πήρα κάτι ύφασμα που είναι βαμβακερο σαν πετσέτα και το έκοψα. 

zrz3p3.png

πρίν από 3 λεπτά , Giosotpk είπε:

@happysmile επιθέματα στήθους πήρες μιας χρήσεως ? εγώ πήρα ένα κουτί για αρχή και μετά σκέφτομαι να πάρω αυτά που πλένονται ...

Και κρέμα για αλλαγή της Πάνας πήρα της septona ... 

Κρέμα.για της θηλές μου είπαν να πάρω όταν χρειαστώ ... 

Μια ς χρησης πηρα αγαπη ενα πακετο κ το βλεπουμε!!

Just now, Giosotpk είπε:

Ποια η γνώμη σας ... 

Γτ μεχρι.τελος του μηνα?

Just now, Anna17 είπε:

Εγώ πήρα ένα αφρόλουτρο το πρώτο 3μηνο να κάνω ντους εγώ γιατί δεν άντεχα την μυρωδιά και το κράτησα. Μου έκατσε πολύ καλά και αυτό θα συνεχίσω μετά. 

Τι μαντηλάκια είναι αυτά; μιας χρησης; εγώ πήρα κάτι ύφασμα που είναι βαμβακερο σαν πετσέτα και το έκοψα. 

Μωρομαντηλα πηρα για το μωρο κ τα δοκιμασα πρωτα σε μενα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...