Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Τελεια!!ποτε εχεις πητ?

Κοριτσια κοντευουμε ε ???ποτε λεγαμε για χτυπους καρδιας αυχενικες β επιπεδου σε λιγο θαμπουμε στον μηνα μςςας κ δν θα παρουμε ειδηση πω πω!

ΠΗΤ έχω 11/07 αλλά πιστεύω τέλη Ιουνίου θα γεννήσω έτσι έχω ένα προαίσθημα...εσύ ? 

Ναι μια έχεις δίκιο το σκεφτόμουν εχθές πως πέρασε ο καιρός και μου φάνηκε σαν εχθές που έμαθα ότι είμαι έγκυος ...δεν σου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα ? 

Εγώ τώρα είμαι 30 και 4 ... 

Μερικές φορές σκέφτομαι πως έχω συνηθίσει να την νιώθω στην κοιλιά που όταν γεννήσω θα το ψάχνω και θα μου λείπει αυτό ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια σας πονάνε καμιά φορά τα πλευρά; εμένα καμιά φορά όταν φάω ειδικά μ πονάνε δεξιά τα πλευρά.

Αχ ναι όλο κ πλησιάζουμε. :wub:

Ναι και εμένα με πονανε ...ειδικά όταν αλλάζω πλευρό η όταν περνώ βαθιά ανάσα ... 

Προσπαθεί να κάνει χώρο το σώμα μας για τα μπεμπακια μας ... 

Πως είναι ο μπέμπης ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Ρε κοριτσια εγω που χω δουλεψει πωλήτρια κ ημουν κ 10 ωρες ορθια ποτε δν ειχα θεμα τωρα δουλειες να κανω η να σταθω να σιδερωσω κατευθειαν με πονανε τα ποδια μου!!μεση πλατη πλευρα χαχαχα που να βαρυνουμε και αλλο!εγω εχω πητ 24/7 πιστευω σιγουρα καμμια βδομαδα πιο νωρις!ουτε καν θελω να σκεφτομαι την γεννα!

Just now, Giosotpk said:

Ναι και εμένα με πονανε ...ειδικά όταν αλλάζω πλευρό η όταν περνώ βαθιά ανάσα ... 

Προσπαθεί να κάνει χώρο το σώμα μας για τα μπεμπακια μας ... 

Πως είναι ο μπέμπης ? 

Είναι καλά κ μ φαίνεται οτι κάθε μέρα μεγαλώνει η κοιλιά μου κορίτσια, σα ντολμαδάκι πέφτω στο κρεβάτι. :D

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Ρε κοριτσια εγω που χω δουλεψει πωλήτρια κ ημουν κ 10 ωρες ορθια ποτε δν ειχα θεμα τωρα δουλειες να κανω η να σταθω να σιδερωσω κατευθειαν με πονανε τα ποδια μου!!μεση πλατη πλευρα χαχαχα που να βαρυνουμε και αλλο!εγω εχω πητ 24/7 πιστευω σιγουρα καμμια βδομαδα πιο νωρις!ουτε καν θελω να σκεφτομαι την γεννα!

Πω πω ναι ...γιατί τα πόδια που πρήζονται αυτό που το πας ... 

Την φοβάσαι την γέννα και δεν θέλεις να την σκέφτεσαι ? 

Just now, Elenpap είπε:

Είναι καλά κ μ φαίνεται οτι κάθε μέρα μεγαλώνει η κοιλιά μου κορίτσια, σα ντολμαδάκι πέφτω στο κρεβάτι. :D

Όντως τώρα μεγαλώνει πολύ η κοιλιά ...αλλά η δικιά μου είναι μικρή στρουμπουλη κοιλίτσα ... 

Χαχαχαχ σαν ντολμαδάκια 

• Χαχα 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

αχ σημερα το σκεφτομουν οτι πλησιαζει ο καιρος και οσο παω και πανικοβαλομαι... ολο και παω στο δωματιο της και κοιταζω τα συρταρια να δω τι λειπει... χαχαχα 

τα πλευρα θα συμφωνησω αν και εμενα 2 μερες τωρα με τρελαινουν οι κραμπες. στα ποδια μεχρι και στα χερια :shock: 

cPKSp3.png

5 hours ago, Eleni2512 said:

αχ σημερα το σκεφτομουν οτι πλησιαζει ο καιρος και οσο παω και πανικοβαλομαι... ολο και παω στο δωματιο της και κοιταζω τα συρταρια να δω τι λειπει... χαχαχα 

τα πλευρα θα συμφωνησω αν και εμενα 2 μερες τωρα με τρελαινουν οι κραμπες. στα ποδια μεχρι και στα χερια :shock: 

Είχα κ κράμπα χθες, έντονος πόνος π όμως ευτυχώς κρατάει λίγο...

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ? 

Εγώ κράμπες δεν έχω ευτυχώς γιατί δεν της μπορώ καθόλου ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Πότε έχετε να πάτε στο γιατρό ? 

Ολα καλα φουσκωνουμεεε και δυσκολευομαστε να κουνηθουμε...! Εγω θα παω την αλλη εβδομαδα μαλλον προς το τελος..1 φορα το μηνα παω....εσυ;

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Πάλι απορία για τα ρούχα έχω...:razz: όταν το βγάζουμε έξω βολτούλα, το καλοκαιρι με το καλό που θα γεννήσουμε τί του φοράμε; πχ ένα ωραίο ριγέ φορμάκι θεωρείται πυζάμα κ δεν το φοράμε έξω; παρήγγειλα 2 παντελονάκια απλά φόρμας κ 3 κοντομάνικα. Αυτά φαντάζομαι τα φοράμε στη βόλτα;

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Ολα καλα φουσκωνουμεεε και δυσκολευομαστε να κουνηθουμε...! Εγω θα παω την αλλη εβδομαδα μαλλον προς το τελος..1 φορα το μηνα παω....εσυ;

Και εγώ ακριβώς το ίδιο ...ειδικά στο ύπνο δυσκολεύομαι πολύ ... 

Και εγώ μια φορά το μήνα πήγαινα τώρα όμως λογικά θα μου πει κάθε 3 εβδομάδες πιστεύω ...εμείς πήγαμε εχθές και όλα καλά τώρα την άλλη Τετάρτη έχουμε Doppler  

@Elenpap να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξεχωρίσει στα ρούχα της κάτι το οποίο θα το φοράω ως πυτζάμα ...όταν είναι τόσο μικρουλικα πρέπει να τους έχουμε και πυτζάμα ? Εγώ δεν το σκέφτηκα καν ... 

Πιστεύω για την βόλτα καλά είναι παντελονάκι και κοντκμανικο και αν χρειαστεί του βάζεις μια ζακετουλα από πάνω η το αφήνεις χωρίς και το σκεπάζεις με μια κουβέρτουλα η σεντόνι ... Αν χρειαστεί ... 

Εγώ έχω άλλη ερώτηση κάτω από τα ολόσωμα φορμακια τα μακρυμάνικα θα τους βάζουμε και ζιπουνακι ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Γειά σας και από εμάς κορίτσια! Ούτε εγώ έχω κράμπες. Ο γιατρός που πήγα χτες όμως μου είπε ότι από βδομάδα θέλει να αρχίσω καθημερινά το μαγνήσιο. Εσείς που έχετε κράμπες περνετε μαγνήσιο; 

@Elenpap καλέ όπως σου αρέσει θα το ντύσεις. Αν σου αρεσουν θα τα βάλεις. Το θέμα είναι να είναι σωστά ντυμένο από θέμα θερμοκρασίας. Το γούστο είναι υποκειμενικό θέμα. Εγώ πχ δεν έχω ρούχα ειδικα για βόλτα γιατί δεν ξέρω πόσο θα είναι όταν θα βγει. Ένα μακρυμανικο ζιπουνακι έχω αλλιώς τα κοντομάνικα και ζακετακι και θα χρησιμοποιήσω τα παντελόνακια που έχω πάρει για το σπίτι. Έτσι και αλλιώς τις πρώτες φορές θα είναι ξάπλα στο καρότσι ποιος θα το δει; Αργότερα θα αγοράσουμε και επίσημα ενδύματα :-P:-P

Just now, Giosotpk είπε:

Και εγώ μια φορά το μήνα πήγαινα τώρα όμως λογικά θα μου πει κάθε 3 εβδομάδες πιστεύω ...εμείς πήγαμε εχθές και όλα καλά τώρα την άλλη Τετάρτη έχουμε Doppler  

@Elenpap να σου πω την αλήθεια δεν έχω ξεχωρίσει στα ρούχα της κάτι το οποίο θα το φοράω ως πυτζάμα ...όταν είναι τόσο μικρουλικα πρέπει να τους έχουμε και πυτζάμα ? Εγώ δεν το σκέφτηκα καν ... 

Πιστεύω για την βόλτα καλά είναι παντελονάκι και κοντκμανικο και αν χρειαστεί του βάζεις μια ζακετουλα από πάνω η το αφήνεις χωρίς και το σκεπάζεις με μια κουβέρτουλα η σεντόνι ... Αν χρειαστεί ... 

Εγώ έχω άλλη ερώτηση κάτω από τα ολόσωμα φορμακια τα μακρυμάνικα θα τους βάζουμε και ζιπουνακι ? 

@Giosotpk Ναι ντύσε το σαν κρεμμύδι να γκρίνιαζει μετά και να περνεις το παιδίατρο σαν παλαβη και να λες κάτι έχει το μωρό μου και κλαίει χωρίς λόγο. Χαχαχαχα 

Ποτέ σκοπεύεις να του βάλεις ολόσωμο και ζιπουνακι μαζι εσύ παιδί μου; Τον Ιούλιο η τον Αύγουστο; Μην αγχώνεστε χωρίς λόγο. Θα δούμε τον καιρό στην περιοχή μας και θα τα ντυσουμε ανάλογα. Θα έχουμε δει και τους παιδίατρους να λύσουμε κάθε απορία μας.

Να πάρουμε τον αντρουλη μας να πάμε καμία βολτίτσα, να βγούμε να δούμε τις φίλες μας και γενικά νομίζω τώρα που σχεδόν όλες βγαίνουμε σε άδεια καλό θα είναι να απολαύσουμε λίγο την εγγυμοσυνη μας γιατί μας έμεινε λίγο και θα μας λειψει. Και η εγγυμοσυνη και η ανεμελιά και τέλος είναι άνοιξη. Μια υπέροχη εποχή να έχεις άδεια και να περιμένεις το μωράκι σου. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Και εγώ μια φορά το μήνα πήγαινα τώρα όμως λογικά θα μου πει κάθε 3 εβδομάδες πιστεύω ...εμείς πήγαμε εχθές και όλα καλά τώρα την άλλη Τετάρτη έχουμε  

Να σου πω την αληθεια δε νομιζω να χρειαστουν τα μακρυμανικα..αντε  το σκεπασεις με κανα σεντονακι η κουβερτουλα λεπτη κανα βραδυ..εγω 1 πηρα μακρυμανικο λεπτο ολοσωμο..και δε νομιζω να παρω αλλο...θα κανει τρομερη ζεστη..ουτε εχω παρει κατι ιδιαιτερο για τη βολτα η για τον υπνο πιστευω οτι θα ειναι πολυ μικρα για να τα ντυσουμε μωρε...

Just now, Elenpap είπε:

Πάλι απορία για τα ρούχα έχω...:razz: όταν το βγάζουμε έξω βολτούλα, το καλοκαιρι με το καλό που θα γεννήσουμε τί του φοράμε; πχ ένα ωραίο ριγέ φορμάκι θεωρείται πυζάμα κ δεν το φοράμε έξω; παρήγγειλα 2 παντελονάκια απλά φόρμας κ 3 κοντομάνικα. Αυτά φαντάζομαι τα φοράμε στη βόλτα;

Οτι θελεις του φορας μη σε αγχωνει αυτο..μια χαρα ειναι και το φορμακι που λες..γιατι να μην του το φορεσεις..

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...