Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

κοριτσια οσες εχετε περασει την 28η εβδομαδα καθε ποτε σας ειπαν να πηγαινετε στον γιατρο? ας πουμε εμενα ο γιατρος μου που ειχα παει πριν το πασχα (25η εβδομαδα) μου ειπε να ξαναπαω σε ενα μηνα και μου εχει φανει πολυ. νομιζω απο εδω και περα δε παμε καθε δυο εβδομαδες και μετα την 33η καθε βδομαδα? 

cPKSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eleni2512 είπε:

κοριτσια οσες εχετε περασει την 28η εβδομαδα καθε ποτε σας ειπαν να πηγαινετε στον γιατρο? ας πουμε εμενα ο γιατρος μου που ειχα παει πριν το πασχα (25η εβδομαδα) μου ειπε να ξαναπαω σε ενα μηνα και μου εχει φανει πολυ. νομιζω απο εδω και περα δε παμε καθε δυο εβδομαδες και μετα την 33η καθε βδομαδα? 

Κ μενα ελενη μ κ παραπανω πηγα 18 απριλιου κ το επομενο ραντεβου ειναι 24 μαιου!οχι ακομα προς τελος 8μηνα ειναι καθε δυο βδομαδες νομιζω.

20 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Έχεις και εσύ κηλη ε; πως θα γεννήσεις; έχετε συζητήσει με το γιατρό καθόλου; 

Αγαπημενη δν το συζητησα για να μαι ειλικρινης!κηλη εχω εδω κ μια 10ετια απτα 19!

Just now, Eleni2512 said:

Κ γω τώρα θα πάω σε 3 εβδομάδες κ μ φαίνεται αρκετό διαστημα. Υπομονή...

πρίν από 39 λεπτά , happysmile είπε:

Κ μενα ελενη μ κ παραπανω πηγα 18 απριλιου κ το επομενο ραντεβου ειναι 24 μαιου!οχι ακομα προς τελος 8μηνα ειναι καθε δυο βδομαδες νομιζω.

Αγαπημενη δν το συζητησα για να μαι ειλικρινης!κηλη εχω εδω κ μια 10ετια απτα 19!

Εμένα μου ζήτησε να πάρω τη γνώμη του ορθοπεδικου και μετά θέλει να τη δει ο αναισθησιολογος για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε επισκληριδιο. Είμαι σε σκέψη να σου πω την αλήθεια. Θέλω πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά. Αλλά φοβάμαι και όλας. 

Εγώ για τις επισκέψεις δεν μπορώ να πω γιατί με παρακολουθεί κάθε 15 από την αρχή. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα

Και εμενα δεν το πιάνουν, γενικά όποτε θελει κουνιέται.. Νομιζω αν φαω πολλά γλυκα τον πιανει μια υπερδιεργεση τυπου μετα απο 12 ωρες. Δήλαδή όταν εκαν την καμπύλη ζαχαρου ουτε που ακουστηκε, το βραδυ όμως δεν με αφησε να κοιμηθώ. Το κάθε μωράκι έχει τις δικιές του συνήθειες!!

Cyo8p3.png

Χαχαχα. Καλημέρα κορίτσια. Και εμένα είναι ήσυχος πολύ κάποιες στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουνιουνται. Πχ στον υπέρηχο τον έχω δει να τρίβει το πρόσωπο του με τα χέρια του και εγώ να μην αισθάνομαι τίποτα. Άρα αυτά που νιώθουμε είναι τα κλωτσομπουνοδια όχι όλες οι κινήσεις :-P Στα σοβαρά τώρα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα τα μωρά είναι να χρησιμοποιούν τους μυς, να τους τεντωνουν και να εξερευνούν τι κάνουν τα άκρα όσο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος. Δεν υπάρχει λόγος να κοπανιουνται κάθε μέρα λοιπόν. Άσχετα ότι εμάς μας αρέσει. @happysmile ξάπλωσε στο πλάι αριστερά αν θες να τον νιώσεις σίγουρα. Και θα έχεις παρατηρήσει ότι κινούνται κυρίως τις απογευματινες ώρες. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Χαχαχα. Καλημέρα κορίτσια. Και εμένα είναι ήσυχος πολύ κάποιες στιγμές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουνιουνται. Πχ στον υπέρηχο τον έχω δει να τρίβει το πρόσωπο του με τα χέρια του και εγώ να μην αισθάνομαι τίποτα. Άρα αυτά που νιώθουμε είναι τα κλωτσομπουνοδια όχι όλες οι κινήσεις :-P Στα σοβαρά τώρα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα τα μωρά είναι να χρησιμοποιούν τους μυς, να τους τεντωνουν και να εξερευνούν τι κάνουν τα άκρα όσο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος. Δεν υπάρχει λόγος να κοπανιουνται κάθε μέρα λοιπόν. Άσχετα ότι εμάς μας αρέσει. @happysmile ξάπλωσε στο πλάι αριστερά αν θες να τον νιώσεις σίγουρα. Και θα έχεις παρατηρήσει ότι κινούνται κυρίως τις απογευματινες ώρες. 

Περιμενω πως κ πως να παω σπιτι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ...τι κάνετε πως είναι οι κοιλίτσες?

Εμείς πήγαμε γιατρό σήμερα όλα μια χαρά ...15 έχουμε Doppler και τότε θα μου πει πότε θα με ξανά δει ... 

Και εμένα είναι στιγμές μέρες που δεν την νιώθω τόσο πολύ ...και αγχώνομαι και εγώ αλλά εφόσον το έχουμε όλες είναι φυσιολογικό ... 

• Μου αρέσει 2

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ...τι κάνετε πως είναι οι κοιλίτσες?

Εμείς πήγαμε γιατρό σήμερα όλα μια χαρά ...15 έχουμε Doppler και τότε θα μου πει πότε θα με ξανά δει ... 

Και εμένα είναι στιγμές μέρες που δεν την νιώθω τόσο πολύ ...και αγχώνομαι και εγώ αλλά εφόσον το έχουμε όλες είναι φυσιολογικό ... 

Τελεια!!ποτε εχεις πητ?

Κοριτσια κοντευουμε ε ???ποτε λεγαμε για χτυπους καρδιας αυχενικες β επιπεδου σε λιγο θαμπουμε στον μηνα μςςας κ δν θα παρουμε ειδηση πω πω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...