Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

κοριτσια μου νωρις νωρις αποφασισα να γραψω και εγω. 

@theodora gel μου ξερω σου ειπαν ενα σωρο πραγματα τα κοριτσια αλλα με τη σειρα μου θελω να σου πω και εγω να μην αγχωνεσαι για τιποτα εσυ.θα δεις που ολα θα κυλησουν ομορφα και στο τελος θα κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου και θα εισαι τοσο ευτυχισμενη. 

Εμενα με εχει πιασει τρομερο αγχος με τα δερματικα μου. εχω χρόνια ποικιλοχρους πιτυριαση ( με το που ζεσταινει ο καιρος γεμιζει το σωμα μου καφε κηλίδες)  και τωρα κυριολεκτικα εχω γεμισει. συνηθως βαζω ειδικες κρεμες, σαμπουαν και κανω αγωγη με χαπια και εξασθενει αλλα τωρα? να ρωτησω πρωτα τον δερματολογο ή τον γυναικολογο? και πιο πολυ τρεμω μη το παθει και η μπεμπα μου :sad: 

επισης εσας κουνιουνται συνεχεια? εμενα δε καθεται σε ησυχια και μερικες φορες βλεπω σαν τεραστικο καρουμπαλο να εξέχει απο τη κοιλια μου το οποιο ποναει τρομερα και της λεω "αγαπη μου αλλαξε θεσουλα ποναει η μανουλα" και τσουπ αλλαζει :-P 

cPKSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eleni2512 είπε:

κοριτσια μου νωρις νωρις αποφασισα να γραψω και εγω. 

@theodora gel μου ξερω σου ειπαν ενα σωρο πραγματα τα κοριτσια αλλα με τη σειρα μου θελω να σου πω και εγω να μην αγχωνεσαι για τιποτα εσυ.θα δεις που ολα θα κυλησουν ομορφα και στο τελος θα κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου και θα εισαι τοσο ευτυχισμενη. 

Εμενα με εχει πιασει τρομερο αγχος με τα δερματικα μου. εχω χρόνια ποικιλοχρους πιτυριαση ( με το που ζεσταινει ο καιρος γεμιζει το σωμα μου καφε κηλίδες)  και τωρα κυριολεκτικα εχω γεμισει. συνηθως βαζω ειδικες κρεμες, σαμπουαν και κανω αγωγη με χαπια και εξασθενει αλλα τωρα? να ρωτησω πρωτα τον δερματολογο ή τον γυναικολογο? και πιο πολυ τρεμω μη το παθει και η μπεμπα μου :sad: 

επισης εσας κουνιουνται συνεχεια? εμενα δε καθεται σε ησυχια και μερικες φορες βλεπω σαν τεραστικο καρουμπαλο να εξέχει απο τη κοιλια μου το οποιο ποναει τρομερα και της λεω "αγαπη μου αλλαξε θεσουλα ποναει η μανουλα" και τσουπ αλλαζει :-P 

Πρώτα στο δερματολόγο και μόλις σου δώσει αγωγή πριν την ξεκινήσεις δειξτην στο γυναικολόγο. Εγώ έχω σμηγματορροικη δερματιτιδα και φούντωσε στον 2ο μήνα. Γιατί η χαζή ενώ ξέρω ότι τον χειμώνα χειροτερευω νόμιζα ότι επειδή είμαι εγγύος δεν κάνει τίποτα να βάλω και το άφηνα μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Πήρα τον τότε δερματολόγο και μου έδωσε μια αγωγή που όχι απλά αντενδυκνειτε στο α τρίμηνο αλλά σε όλη την εγκυμοσύνη. Ευτυχώς το είπα στο γυναικολόγο και με έστειλε σε άλλον. Οπότε μην διαλέξεις. Ενημέρωσε τους και τους 2. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι κολλητικό ούτε κληρονομικό. Γιατί ανησυχείς για την μικρή σου; Στο είπε ο γιατρός ότι είναι κληρονομικό; 

Κουνιετε ε;  Δεν είναι τέλειο που την νιώθεις όλη μέρα; Καλό κορίτσι έχεις που σε ακούει. Και εμένα σπρώχνει και κουνιέται αλλά θέση σπάνια αλλάζει, βαριέται. Άντρες μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.... 

Παράθεση

• Χαχα 1

zrz3p3.png

Καλημέρα κ γω σε νησι ειμαι ακομα χειροτερη ζεστη!απλα μ παν πως με το που γεννηθει θελει μακρομανικα μεχρι να παρει θερμοκρασια εκτος κοιλιας!πλατη πολυ πονος κοριτσια η μεση που εχω κηλη.παραδοξως δν χτυπησε ακομα αλλα φοβαμαι μην με πονα στην γεννα!

@Anna17 ναι αυτο θα κανω. πρωτα δερματολογο και μετα γυναικολογο. Για τα σημαδια δεν ειναι κολλητικα ουτε κολλητικα αλλα μου εχει κατσει ετσι στο μυαλο για καποιο λογο. 

@happysmile μεση ετσι και ετσι. πιο πολυ ποναει οταν τρωω λιγο παραπανω και νιωθω τη κοιλια να τεντωνεται και οταν γυριζω πλευρο στο κρεβατι.  

επισης εχουν ξεκινησει καθε πρωι κραμπες στα ποδια. 

cPKSp3.png

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλημέρα κ γω σε νησι ειμαι ακομα χειροτερη ζεστη!απλα μ παν πως με το που γεννηθει θελει μακρομανικα μεχρι να παρει θερμοκρασια εκτος κοιλιας!πλατη πολυ πονος κοριτσια η μεση που εχω κηλη.παραδοξως δν χτυπησε ακομα αλλα φοβαμαι μην με πονα στην γεννα!

Έχεις και εσύ κηλη ε; πως θα γεννήσεις; έχετε συζητήσει με το γιατρό καθόλου; 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου. :) πήγαμε σήμερα σε κατάστημα με ρουχάκια κ πήραμε 3 μακρυμάνικα ολοσωμα φορμάκια και ένα κοντομάνικο και καλτσάκια. Έχω αγοράσει ήδη άλλα 3 κοντομάνικα φορμάκια. Μας είπε η πωλήτρια οτι τις πρώτες 20 μέρες φοράνε μακρυμάνικα. Για πείτε μου πάλι εσείς, πόσα μακρυμάνικα κ πόσα κοντομάνικα αγοράσατε; κ τί άλλο από ρουχάκια;

Just now, Elenpap είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. :) πήγαμε σήμερα σε κατάστημα με ρουχάκια κ πήραμε 3 μακρυμάνικα ολοσωμα φορμάκια και ένα κοντομάνικο και καλτσάκια. Έχω αγοράσει ήδη άλλα 3 κοντομάνικα φορμάκια. Μας είπε η πωλήτρια οτι τις πρώτες 20 μέρες φοράνε μακρυμάνικα. Για πείτε μου πάλι εσείς, πόσα μακρυμάνικα κ πόσα κοντομάνικα αγοράσατε; κ τί άλλο από ρουχάκια;

Προσπάθησε λίγο να κάνεις εικόνα τις θερμοκρασίες που επικρατούν στο σπίτι σου εκείνη την εποχή. Και τις πωλητριες μην τις ακούς. Ότι να ναι λένε πολλές. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ρούχα για νεογέννητο Ιουλίου. Θα σου βγάλει συζητήσεις που έχουν κάνει αλλά κορίτσια και θα δεις ότι όλες λένε ότι τα μωρά ζεσταίνονται και γκρινιάζουν. Επίσης σκέψου εάν το μωρό θα το κρατάς τυλιγμένο με ένα σεντονάκι η με τι θα το κοιμηζεις. Πχ φορμακια σκέτο η κουβέρτακι; Και αποφάσισε γιατί κάθε σπίτι έχει άλλες θερμοκρασίες και κάθε περιοχή. 

Εγώ πχ μέσα στην Αθήνα δεν θα του βάλω μακρύ μανίκι καθόλου. Αντε ένα ζακετακι και ένα παντελόνακι αν θέλω να το βγάλω απόγευμα έξω που έχει ψυχρά. Αλλά πόσες βόλτες θα πάμε με το νεογέννητο; Όταν θα το κοιμιζω έχω πάρει καλοκαιρινές απαλές κουβέρτες να το τυλίγω και από μέσα Καλτσακια και η παντελόνακι και ζιπουνακια η σκέτο το ζιπουνακι. Αν βάζω air condition. Αν δεν βάζω αντίστοιχα κάτι ανάλογα με τον καιρό. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 said:

Προσπάθησε λίγο να κάνεις εικόνα τις θερμοκρασίες που επικρατούν στο σπίτι σου εκείνη την εποχή. Και τις πωλητριες μην τις ακούς. Ότι να ναι λένε πολλές. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ρούχα για νεογέννητο Ιουλίου. Θα σου βγάλει συζητήσεις που έχουν κάνει αλλά κορίτσια και θα δεις ότι όλες λένε ότι τα μωρά ζεσταίνονται και γκρινιάζουν. Επίσης σκέψου εάν το μωρό θα το κρατάς τυλιγμένο με ένα σεντονάκι η με τι θα το κοιμηζεις. Πχ φορμακια σκέτο η κουβέρτακι; Και αποφάσισε γιατί κάθε σπίτι έχει άλλες θερμοκρασίες και κάθε περιοχή. 

Εγώ πχ μέσα στην Αθήνα δεν θα του βάλω μακρύ μανίκι καθόλου. Αντε ένα ζακετακι και ένα παντελόνακι αν θέλω να το βγάλω απόγευμα έξω που έχει ψυχρά. Αλλά πόσες βόλτες θα πάμε με το νεογέννητο; Όταν θα το κοιμιζω έχω πάρει καλοκαιρινές απαλές κουβέρτες να το τυλίγω και από μέσα Καλτσακια και η παντελόνακι και ζιπουνακια η σκέτο το ζιπουνακι. Αν βάζω air condition. Αν δεν βάζω αντίστοιχα κάτι ανάλογα με τον καιρό. 

Έχεις δίκιο...κ γω σκέφτομαι να μν πάρω άλλα μακρυμάνικα γτ κ γω θα το χω με πικέ κουβερτούλες κ σεντονάκια. Κοντομάνικα φορμάκια πόσα; ζακετούλα κ παντελονάκια θα πάρω, ναι. 

Just now, Elenpap είπε:

Έχεις δίκιο...κ γω σκέφτομαι να μν πάρω άλλα μακρυμάνικα γτ κ γω θα το χω με πικέ κουβερτούλες κ σεντονάκια. Κοντομάνικα φορμάκια πόσα; ζακετούλα κ παντελονάκια θα πάρω, ναι. 

Εγώ πηρα 6 κοντομάνικα new born 50εκ.  Και 6  0-3. Θα δω τώρα ποσο θα γεννηθεί και τι θα μου φέρουν και μετά θα πάρω. Πήρα και από το e bay κάτι προεκτάσεις που βρήκα και κουμπώνουν πάνω στα κουμπάκια που ήδη έχει από κάτω το ζιπουνακι για να τα μεγαλώσει. Έτσι αν δεν πάχυνει πολύ να μπορώ να του τα φορέσω λίγο παραπάνω. Ήταν φθηνα βέβαια οπότε και άχρηστα να πάνε δεν με πειράζει. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Κοριτσια μου οπου εχω μπει λενε οτι τους φορανε μονο κοντομανικα..και κανα βραδυ τα σκεπαζουν με σεντονι.. αφου λενε οτι κι αυτα ζεσταινονται οπως εμεις..οτι θα φοραμε εμεις τα ιδια φορανε κι αυτα...εγω κανα 2 μακρυμανικα θα παρω...οχι παραπανω..

• Μου αρέσει 2

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Κόριτσια με το καλό σε όλες σας! Εγώ ανήκω στις μανουλες μαϊου κ περιμένω από ώρα σε ώρα την 2η μπουμπού ...η πρώτη μου κόρη όμως γεννήθηκε 22 Ιουνίου κ θέλω να σας πω ότι δεν φόρεσε καθόλου μακριά φορμακια...μόνο με φανελάκι την είχα κι όταν άνοιγα κλιματισμό την σκέπαζαν με σεντονακι...οπότε μην πάρετε μακριά φορμακια η έστω μην πάρετε πολλά...με το καλό σε όλες!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα μέλλουσες μανουλες ... 

Πως είμαστε ? 

Όσο αφορά τα ρουχαλακια εγώ ρώτησα μια γνωστή μου που είχε γεννήσει τέλη Αυγούστου η ίδια μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον ειναι πολύ υπερβολική ...μου λέει το μωρό πρέπει να έχει την θερμοκρασία της κοιλιάς και έτσι θα του τα βάζεις όλα ... ζιπουνακια φορμακια από πάνω σκουφάκι καλτσουλες ...βρε της λέω ιουλι μήνα θα σκάσει το μωρό ... επέμενε ... 

Εν μέρει την άκουσα και πήρα 4 φορμακια ολόσωμα ...αλλά δύο για νεογέννητα και δύο για 3 μηνών ... Λέω αν τυχόν είναι έτσι για αρχή της πρώτες μέρες θα βουλευτώ με αυτά και ααααααν είναι πάω περνώ αλλά τότε ... 

Εγώ κυρίως πήρα κοντομανικα και δυο ζακετουλες για το βράδυ αν της χρειαστεί ... 

• Μου αρέσει 2

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Καλημέρα. :) τέλη αυγούστου θα χρειάζονται σίγουρα περισσότερα μακρυμάνικα από αυτά π θα χρειαστούμε εμείς τον ιούλιο με το καλό. 

Είμαι καλά γνκ, ανυπομονώ να περνάνε οι εβδομάδες. Βαραίνω βέβαια κ πλέον το να γυρισω πλευρό στο κρεβάτι, θέλει λίγο κόπο. Προχωράμε όμως και αυτό έχει σημασία.

Ο γιατρός μου μ λέει να φτάσει το μωράκι τα 2,5 κιλά. Όλες φαντάζομαι φοβόμαστε την προωρότητα. Βεβαια πλέον τα πρόωρα μωράκια τα πάνε εξαιρετικά!

Υπερβολική μωρέ μου φαίνετε. Τις πρώτες 3 μέρες ισχύει ότι πρέπει να έχει την θερμοκρασία της κοιλιάς. Μετά η μαία μου λέει ότι δεν έχουν θερμοστάτη. Δηλαδή αν τα βάλεις σε θερμό χώρο σκάνε αν τα βάλεις πχ σε κλιματισμό παγώνουν. Γι αυτό θέλει σταθερή θερμοκρασία. Όχι να το ντύσεις σαν κρεμμύδι με 35 βαθμούς. Ακόμη και να ισχύει αυτό που λέει στην κοιλιτσα είναι περίπου στους 38 βαθμούς. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να δούμε και το μωρό μας και να μην αγχώνομαστε. Αλλά μωράκι ζεσταίνονται πιο πολύ αλλά λιγότερο, αλλά αντέχουν γαντακια αλλά εκνευριζονται με κλειστά χέρια. Έχουν και μια προσωπικότητα. 50 εκατοστών αλλά την έχουν :-P

• Μου αρέσει 2

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...