Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Θα πήγαινα με τους γονείς μου κ τσακώθηκαν μεταξύ τους! Απογοήτευση

Προσπάθησε μια άλλη μέρα ...δυστυχώς συμβαίνουν αυτά ..είναι μέρες που απλά μας φταίνε όλα ... 

Αλλά είναι μόνο μια άσχημη μέρα αύριο θα είναι καλύτερα :)

B8mAp3.pngjo4pp3.png

@Giosotpk πήγα χτες από κοντά. Τις είδα. Δυστυχώς είναι σκούρα από κοντά. Βρέχει και όλας και δεν με αφήνει ο καιρός να πάω να ψάξω με την ησυχία μου.

Εμένα να πω την αμαρτία μου κορίτσια με πρήζουν λίγο παραπάνω όλοι. Χαίρομαι που με προσέχουν αλλά με το που πω θα βγω έξω όλο και κάποιος θα έρθει μαζί. Και καλά για παρέα. Λες και ξέχασα ξαφνικά να περπατάω. Ευτυχώς ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι να μην οδηγώ γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

@Giosotpk πήγα χτες από κοντά. Τις είδα. Δυστυχώς είναι σκούρα από κοντά. Βρέχει και όλας και δεν με αφήνει ο καιρός να πάω να ψάξω με την ησυχία μου.

Εμένα να πω την αμαρτία μου κορίτσια με πρήζουν λίγο παραπάνω όλοι. Χαίρομαι που με προσέχουν αλλά με το που πω θα βγω έξω όλο και κάποιος θα έρθει μαζί. Και καλά για παρέα. Λες και ξέχασα ξαφνικά να περπατάω. Ευτυχώς ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι να μην οδηγώ γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα. 

Κρίμα γιατί στο σάιτ φαίνεται να έχουν ωραίο χρώμα ...αλλά είδες που μερικές φορές διαφέρουν από κοντά ...

Πόσο σε καταλαβαίνω τι εννοείς ότι σε πρήζουν λίγο παραπάνω ...μπορεί νς είναι όλοι καλή χρήση αλλά μερικές φορές το παρα κάνουν ... 

Και σε εμένα δεν πάνε πίσω ...όπως είπα μπορεί να.ειναι καλή χρήση αλλά είναι και σταστικο ...

Εγώ είμαι και άνθρωπος που δεν δέχεται ευκολα βοήθεια και όλο το θέμα με ζοριζει ακόμα πιο πολύ ... 

Έχετε νιώσει ποτέ πως όταν είστε στεναχωρημένη εκείνη την ώρα κουνιέται το μωράκι σας πιο πολύ λες και σας παρήγορη ? 

Η δικιά μου έτσι κάνει ...όταν γενικά δεν είχα μια καλή μέρα και τι βράδυ το σκέφτομαι κουνιέται τόσο πολύ που απλά τα ξεχνάω και μου φτιάχνει την διάθεση ... 

• Μου αρέσει 2

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Να είναι καλά βέβαια και πραγματικά τους χαίρομαι. Απλά έχω μάθει να είμαι ανεξάρτητη και ξαφνικά να έχω και συνοδεία σαν να είμαι ξανά κοριτσάκι μου φαίνεται κάπως. Όχι, δεν το έχω παρατηρήσει αυτό να σου πω. Αλλά όταν ξυπνάω χαλιέμαι αν δεν τον νιώσω να κουνιέται. Μαζόχα... 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου είχα πάρα πολύ καιρό να γράψω αλλά περίμενα όλα να πάνε καλά!!! έχω πητ 31/07 είναι καμία άλλη κοντά???είμαι 34 χρονών δλδ γίνομαι τον Ιούνιο!! με την δουλειά πως τα πάτε??εγώ κουράζομαι πολύ, έχω πάρει ήδη και 10 κιλά και σέρνομαι κάθε μέρα!!

Just now, Αγγελικη85 said:

κορίτσια μου είχα πάρα πολύ καιρό να γράψω αλλά περίμενα όλα να πάνε καλά!!! έχω πητ 31/07 είναι καμία άλλη κοντά???είμαι 34 χρονών δλδ γίνομαι τον Ιούνιο!! με την δουλειά πως τα πάτε??εγώ κουράζομαι πολύ, έχω πάρει ήδη και 10 κιλά και σέρνομαι κάθε μέρα!!

Χαίρομαι π είναι όλα καλά! Εγώ έχω σταματήσει τη δουλειά από τον 4ο. 33 είσαι ακόμα...:D

• Χαχα 1

11 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Να είναι καλά βέβαια και πραγματικά τους χαίρομαι. Απλά έχω μάθει να είμαι ανεξάρτητη και ξαφνικά να έχω και συνοδεία σαν να είμαι ξανά κοριτσάκι μου φαίνεται κάπως. Όχι, δεν το έχω παρατηρήσει αυτό να σου πω. Αλλά όταν ξυπνάω χαλιέμαι αν δεν τον νιώσω να κουνιέται. Μαζόχα... 

Καλημεραααα...

Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς ... 

Εγώ το μόνο που κάνω είναι υπομονή ...αλλά φοβάμαι πως όταν γεννήσω θα είναι ακόμα.πιο προστατευτική και αυτό με αγχωνει εκνευρίζει δεν ξέρω πως να το πω ... 

Χαχαχαχχαχαχ ... Πιστεύω όλες μας χαλιομαστε αν δεν τα νιώθουμε.πρωι πρωί ...εγώ της κάνω ένα μικρό σεισμό για να ξυπνήσει...συνήθως απαντάει μερικές φορές όμως είναι τόσο ξεροκεφαλι σαν την μάνα της χαχαχχα ... 

@Elenpap μια όμορφη καλημέρα λίγο καθυστερημένα από εμένα ... 

Μην ξεπερνούν και το κιλό τώρα πλέον ... 

@eleniko79 καλημέρααααα ..σε μας δεν βρέχει ακόμα ... 

Just now, Αγγελικη85 είπε:

Ωραία που πήγαν όλα καλά ... Εγώ έχω ΠΗΤ 11/07 ... Δεν θυμάμαι τώρα να είναι κάποια άλλη κοντά με εσένα ... 

Εγώ δεν δουλεύω αλλά στην καθημερινότητα μου γενικά δυσκολεύομαι τώρα ...κουράζομαι και εγώ εύκολα μου πιάνεται η ανάσα ... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αγγελικη85 είπε:

Τέλος Ιουλίου είναι η @Μαρίτσα10. Στις 25 νομίζω. Είναι κουραστικό. Όπως και να το κάνεις γιατί τα κιλακια μας δεν είναι μοιρασμένα. Είναι τα πιο πολλά στην κοιλιά. Αν δεν αντέχεις και μπορείς να προσπαθήσεις να βγεις σε άδεια. Πρώτα το μωρό σου και εσύ και μετά όλα τα άλλα. Και εγώ στον 4ο σταμάτησα γιατί ήμουν στο χώρο υγείας και ο γυναικολόγος μου φώναζε με τη γρίπη. 

Νομίζω κάπου διάβασα ότι από τον 7ο περνούν 200γρ την εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Δυστυχώς για άδεια ούτε να το συζητάς!!! Είμαι λογιστρια η δουλειά μας ξεκινάει τώρα και απ ότι καταλαβαίνεται με βλέπω να γενναω στο γραφείο!!!! Απλά όσο αντέχω πρέπει να πηγαίνω... Είναι πολλά τα 10 κιλά πιστεύετε;;; δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε ο γιατρός γιατί ξεκίνησα 49 κιλά (1,65 ύψος) την εγκυμοσύνη αλλά μου είπε όχι πάνω από 15 γιατί δεν θ αντέχω!!! Εσάς τι σας έχουν πει;;; 

Just now, Αγγελικη85 είπε:

Δυστυχώς για άδεια ούτε να το συζητάς!!! Είμαι λογιστρια η δουλειά μας ξεκινάει τώρα και απ ότι καταλαβαίνεται με βλέπω να γενναω στο γραφείο!!!! Απλά όσο αντέχω πρέπει να πηγαίνω... Είναι πολλά τα 10 κιλά πιστεύετε;;; δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε ο γιατρός γιατί ξεκίνησα 49 κιλά (1,65 ύψος) την εγκυμοσύνη αλλά μου είπε όχι πάνω από 15 γιατί δεν θ αντέχω!!! Εσάς τι σας έχουν πει;;; 

Ωωωχ. Μην αγχώνεσαι τουλάχιστον όσο μπορείς. Εξαρτάται το βάρος. Αν πχ είσαι παχύσαρκη μέχρι 9 κιλά. Εάν είσαι φυσιολογικου βάρους 12-14 κιλά. Εμένα ο γιατρός μου επειδή είχα λίγα παραπάνω μου είχε πει να πάω μέχρι 10-12. Μου εξήγησε ότι το πρώτο 3μηνο δεν περνούμε βάρος. Στο δεύτερο περνούμε 4 - 5 κιλά και στο τελευταίο 6-8. Αλλά συνήθως δεν πάει έτσι καμία γυναίκα οπότε μπακαλιστικα μου είπε αν περνώ 1 κιλό το μηνα μέχρι τον 6ο και μετά 2 το μήνα είναι καλα. Αλλά ισχύουν για τις δίδυμες κυησειε φυσικά. Περίπου 8 κιλά πάντως είναι το μωρό, τα αμνιακα, το στήθος και το επιπλέον αίμα. Εμενα όλες οι γνωστές μου πήραν 14-16 κιλα. Εσυ πως νιώθεις; 

zrz3p3.png

Just now, Αγγελικη85 said:

Ήσουνα πολύ λεπτούλα, γιαυτό κ πήρες τόσα. Εγώ ξεκίνησα 64 κ τώρα είμαι 68 κ είμαι 1,68. 

Μια χαρά αισθάνομαι με το σώμα μου δεν είμαι καμία υστερικη με τα κιλά. Τυγχάνει να είμαι τόσο αδύνατη λόγω dna αν με ρωτούσατε  5 κιλακια παραπάνω θα ήθελα να είμαι αλλά παιρνω πολύ δύσκολα κιλά. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν μείνω έγκυος!!!! 

Απλα κουράζομαι εύκολα και σέρνομαι ενώ γενικά ήμουν πολύ δραστήριο άτομο!!! Σαν νευροσπαστο ήμουν όλη μέρα και τώρα έχω μεταλλαχτεί.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...