Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Giosotpk είπε:

Λοιπόν κορίτσια όπως είπε και η @Anna17 και η @happysmile του έδωσα και κατάλαβε και το ευχαριστήθηκα ...βέβαια δεν τα βρήκα όλα γιατί μερικά θα τα παραγγείλω μέσω διαδικτύου ... 

Για μένα πήρα 

Σουτιέν θηλασμού μια νυχτικια που την είχε 5€ με τιράντες αν με βολεψει αν όχι θα την έχω γενικά  και παντόφλες.

Σερβιετες ξέχασα να κοιτάξω ... 

Για την μπέμπα 

Πήρα 4 φορμακια ολόσωμα 0 μηνών 

3 φορμακια 0-3 μηνών ...έχω να σας πω ότι έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος δηλαδή τα 0-3 είναι διπλάσια του 0 . 

Και πήρα 4 ζιπουνακια κοντομανικα . Ήθελα και ζακετουλα αλλά δεν είχαν και έτσι θα παραγγείλω ... 

Πήρα μια κουβέρτα Fleece γιατί μου άρεσε τόσο πολύ το σχέδιο του ... 

Πήρα μια λεπτή πικέ την είχε φτηνή και είναι και μεγάλη . 

Δύο πιπίλες δύο μπιμπερα 

4 σαλιαρες 

3 πάνες αγκαλιας 

8 μικρές πετσέτες της πολύ μικρές δεν ξέρω πως της λένε 

2 σελτεδακια 

2 Πάνια ώμου 

4 ζευγάρια καλτσουλες

Ένα σκουφάκι ένα ζευγάρι γάντια 

Μπανιέρα και το ειδικό κάθισμα ύφασμα δεν ξέρω πως να το πω που βάζεις για ασφάλεια 

2 πετσέτες που μπαίνει το κεφαλάκι 

Σκίαση για το αμάξι 

Θήκη για την πιπίλα 

Χτένα νυχοκοπτη 

Αλλά εκεί που ζοριστικα πολύ ήταν στα νούμερα από τα ρουχαλακια ...κοιτούσα το 0 νούμερο μου φαινόταν μια χαρά κοιτούσα το 0-3 μου φαινόταν τεράστιο 

Καλά στο 3 μηνών σκέτο δεν πήγα καν ..

Τώρα ο θεός βοηθός ...αν χρειαστώ κάτι στην ανάγκη θα πάω να το πάρω μαζί με την μπέμπα ...

Ο άντρας μου εφόσον πληρώνουμε μας λέει υπάλληλος ότι να κρατήσουμε την απόδειξη αν τυχόν θέλουμε να τα αλλάξουμε και του λέει ε όταν γεννηθεί και δεν της αρεσουνε θα τα φέρουμε πίσω ... 

Αλλά την σκίαση για το αμάξι δεν μου είχε πάει καν στο μυαλό ο άντρας μου την πήρε .. 

Αυτά ...για πείτε ξέχασα κάτι ? 

Απο που πηγες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πήγαμε κ είδαμε επιπλάκια κ καρότσι κ μας είπε ο υπάλληλος οτι απο την στιγμη π θα πάρουμε λίκνο και θα κοιμάται το μωράκι εκεί αρχικά δν χρειάζεται το καρότσι να έχει πορτ μπεμπέ. Τι λέτε;

Just now, happysmile είπε:

Απο που πηγες?

Επιθεμα θηλασμου δικα σου.τα φορμακια ειναι λιγα αλλα σκεψου θα σας κανουν κ δωρα!

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια πήγαμε κ είδαμε επιπλάκια κ καρότσι κ μας είπε ο υπάλληλος οτι απο την στιγμη π θα πάρουμε λίκνο και θα κοιμάται το μωράκι εκεί αρχικά δν χρειάζεται το καρότσι να έχει πορτ μπεμπέ. Τι λέτε;

Ελενη το πορτ μπεμπε ειναι.αν τον βγαζεις βολτα με τοκαροτσι γτ οταν ειναι μωρο μωρο μονο στην καλαθουνα επιτρεπεται να μπαινει!

Απο που πηγες?

Τι εννοείς που τα πήρα ? Στα τζάμπο πήγα ... 

Just now, Elenpap είπε:

Χχμμμ ...και συμφέρει να αγοράσεις το καρότσι χωρίς Πορτ μπεμπέ ? 

Επιθεμα θηλασμου δικα σου.τα φορμακια ειναι λιγα αλλα σκεψου θα σας κανουν κ δωρα!

Ναι επίθεμα θα αγοράσω επαναχρησιμοποίουμρνα 

Εμένα θα μου φέρουν αρκετά μην σου πω πολλά ρουχαλακια ...για αυτό πήρα λίγα για αρχή να δω τι θα μου φέρουν και αν δω ότι στην αρχή δεν βολευομαι θα πάει  ο μπαμπάς το πολύ πολύ  να μας παρει ... 

Αλλά δεν ξέρω ίσως νομίζω εγώ ότι θα βγει πολύ μικρούλα η μπέμπα και μου φάνηκαν όλα μεγάλα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, happysmile said:

Ελενη το πορτ μπεμπε ειναι.αν τον βγαζεις βολτα με τοκαροτσι γτ οταν ειναι μωρο μωρο μονο στην καλαθουνα επιτρεπεται να μπαινει!

Κ γω έτσι ήξερα αλλα μας το έδειξε κ στις οδηγίες, μπορεις απο νεογεννητο να το βάζεις ξαπλωτο στην 2η θέση κ οχι στην καλαθούνα.

Just now, Giosotpk said:

Εμένα θα μου φέρουν αρκετά μην σου πω πολλά ρουχαλακια ...για αυτό πήρα λίγα για αρχή να δω τι θα μου φέρουν και αν δω ότι στην αρχή δεν βολευομαι θα πάει  ο μπαμπάς το πολύ πολύ  να μας παρει ... 

Αλλά δεν ξέρω ίσως νομίζω εγώ ότι θα βγει πολύ μικρούλα η μπέμπα και μου φάνηκαν όλα μεγάλα 

Κοίτα, μαζί με το αυγουλάκι βγαίνει 700, ένα της inglessina

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Εννοειται γιαυτο το πα οτι εκανες καλα που δεν πηρες πολλα!θα φερουν δωρα πολλα ρε συ!πως σου φανηκε η ποιοτητα?

Just now, Elenpap είπε:

Κ γω έτσι ήξερα αλλα μας το έδειξε κ στις οδηγίες, μπορεις απο νεογεννητο να το βάζεις ξαπλωτο στην 2η θέση κ οχι στην καλαθούνα.

Εγω κοριτσια πρισωπικα τα λυπαμαι τοσα λεφτα για καροτσι εχει κ πιο οικονομικα κ ειναι πολυ καλα εξισου!σε καποια θεωρω πως πληρωνουμε μονο τη μαρκα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Elenpap είπε:

Πρόσεξε να ξαπλώνει τελείως το καρότσι για τους πρώτους 3 μήνες. Τώρα εσύ το είδες από κοντά και έχεις καλύτερη άποψη. Αλλά τα χρήματα είναι αρκετά με αυτά μπορείς να βρεις και 3 σε 1 και το πορτ μπεμπέ να το έχεις για μέσα στο σπίτι ή αν πας στα πεθερικά σου/γονείς σου. Μην το έχεις όλη την ώρα αγκαλιά. 

Όσο για τα ρουχαλάκια εμένα μου είπαν φίλες μου ότι θα πας πει ο γιατρός πόσο θα βγει περίπου οπότε προς το τέλος ξανάπας μια βόλτα και περνεις μερικά νούμερα ακόμη. Όσο να ναι το πρώτο 15νθημερο τα 0 πιστεύω θα χρειαστούμε. Όσο για το αν σου λείπει κάτι θα έχουμε τους μπαμπάδες καλέ για την αρχή. Αφού είδε τι πήρες και από που θα πεταχτεί να σου πάρει ότι χρειαστείς. 

Σελτεδακια πάρε 5 τουλάχιστον. Σκέψου ότι ένα θα το έχεις μόνιμα στο λίκνο. Και ένα στο καρότσι. Άρα θες για να το αλλάζεις και άλλα. 

Μία χαρά φαίνονται για αρχή. Τώρα που πήρες τα πολλά θα συμπληρώσεις μικροπραγματακια. Έτσι και αλλιώς από τα φορμακια που θα σου δώσουν θα τα αλλάξεις να πάρεις ότι σου λείπει.Με το καλό μωρέ. Δεν ήρθε ένα βήμα πιο κοντα σου το μωράκι με το να πάρεις όλα αυτά; Έτσι ένιωσα εγώ. 

zrz3p3.png

Just now, Elenpap είπε:

Κοίτα όπως είπε και η @happysmile και εγώ πιστεύω πως είναι κρίμα να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για καρότσι ...απλά πιστεύω πως πληρώνεις μόνο το όνομα και τίποτα παραπάνω ...Αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί είμαι και λίγο ψιλό άσχετη μιας και θα μου τα δώσουν όλα έτοιμα ... 

@happysmile η ποιότητα μου φάνηκε καλή ..υπάρχει και καλύτερη αλλά εκεί το κόστος ανεβαίνει από ότι είδα... 

Εμένα μου αρκεί αυτή η ποιότητα .. 

Και εγώ πιστεύω πως δώρα θα φέρουν αρκετά .. και βλέπουμε και τότε τι άλλο θα χρειαστούμε και πάμε το περνούμε ... 

Just now, Anna17 είπε:

Πρόσεξε να ξαπλώνει τελείως το καρότσι για τους πρώτους 3 μήνες. Τώρα εσύ το είδες από κοντά και έχεις καλύτερη άποψη. Αλλά τα χρήματα είναι αρκετά με αυτά μπορείς να βρεις και 3 σε 1 και το πορτ μπεμπέ να το έχεις για μέσα στο σπίτι ή αν πας στα πεθερικά σου/γονείς σου. Μην το έχεις όλη την ώρα αγκαλιά. 

Όσο για τα ρουχαλάκια εμένα μου είπαν φίλες μου ότι θα πας πει ο γιατρός πόσο θα βγει περίπου οπότε προς το τέλος ξανάπας μια βόλτα και περνεις μερικά νούμερα ακόμη. Όσο να ναι το πρώτο 15νθημερο τα 0 πιστεύω θα χρειαστούμε. Όσο για το αν σου λείπει κάτι θα έχουμε τους μπαμπάδες καλέ για την αρχή. Αφού είδε τι πήρες και από που θα πεταχτεί να σου πάρει ότι χρειαστείς. 

Σελτεδακια πάρε 5 τουλάχιστον. Σκέψου ότι ένα θα το έχεις μόνιμα στο λίκνο. Και ένα στο καρότσι. Άρα θες για να το αλλάζεις και άλλα. 

Μία χαρά φαίνονται για αρχή. Τώρα που πήρες τα πολλά θα συμπληρώσεις μικροπραγματακια. Έτσι και αλλιώς από τα φορμακια που θα σου δώσουν θα τα αλλάξεις να πάρεις ότι σου λείπει.Με το καλό μωρέ. Δεν ήρθε ένα βήμα πιο κοντα σου το μωράκι με το να πάρεις όλα αυτά; Έτσι ένιωσα εγώ. 

Εμένα ο άντρας μου ήθελα να πάρει από 6 μηνών ...όλα τα άλλα του φαινόταν για μωρά κούκλες χαχαχαχ ... φαντάσου να τον στείλω μονο.του να μου πάρει ρουχαλακια ... 

Κάπως θα κάνω με τα ρουχαλακια πιστεύω θα βουλευτώ για της πρώτες 40 μέρες λίγο με αυτά που πήρα λίγο με αυτά που θα φέρουν ... 

Εγώ δεν θα την βάλω σε λίκνο ...θα την βάλλω κατευθείαν σε κούνια οπότε για εκεί έχω πάρει αδιάβροχο υπόστρωμα και για το καρότσι ...αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλό είναι να πάρω και αλλά έχεις δίκιο ...

Κοίτα ότι ένιωσα ότι πλησιάζει η στιγμή το ένιωσα πολύ ...αλλά μπορώ να πω ότι ένιωσα πιο πολύ φόβο πάρα χαρά ...

Πανικοβλήθηκα όταν δεν μπορούσα να αποφασίσω τι νούμερο να πάρω σε ρούχα 

Ένιωθα σαν να μην ξέρω τίποτα και λέω δεν ξέρω αυτά πως θα ξέρω τι θα θέλει η μπεμπα ... 

Εσύ τι έχεις πάρει και πως ένιωσες όταν τα πήρες ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Κοίτα όπως είπε και η @happysmile και εγώ πιστεύω πως είναι κρίμα να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για καρότσι ...απλά πιστεύω πως πληρώνεις μόνο το όνομα και τίποτα παραπάνω ...Αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί είμαι και λίγο ψιλό άσχετη μιας και θα μου τα δώσουν όλα έτοιμα ... 

@happysmile η ποιότητα μου φάνηκε καλή ..υπάρχει και καλύτερη αλλά εκεί το κόστος ανεβαίνει από ότι είδα... 

Και εγώ πιστεύω πως δώρα θα φέρουν αρκετά .. και βλέπουμε και τότε τι άλλο θα χρειαστούμε και πάμε το περνούμε ... 

Εμένα ο άντρας μου ήθελα να πάρει από 6 μηνών ...όλα τα άλλα του φαινόταν για μωρά κούκλες χαχαχαχ ... φαντάσου να τον στείλω μονο.του να μου πάρει ρουχαλακια ... 

Κάπως θα κάνω με τα ρουχαλακια πιστεύω θα βουλευτώ για της πρώτες 40 μέρες λίγο με αυτά που πήρα λίγο με αυτά που θα φέρουν ... 

Εγώ δεν θα την βάλω σε λίκνο ...θα την βάλλω κατευθείαν σε κούνια οπότε για εκεί έχω πάρει αδιάβροχο υπόστρωμα και για το καρότσι ...αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλό είναι να πάρω και αλλά έχεις δίκιο ...

Κοίτα ότι ένιωσα ότι πλησιάζει η στιγμή το ένιωσα πολύ ...αλλά μπορώ να πω ότι ένιωσα πιο πολύ φόβο πάρα χαρά ...

Ένιωθα σαν να μην ξέρω τίποτα και λέω δεν ξέρω αυτά πως θα ξέρω τι θα θέλει η μπεμπα ... 

Κοιτα ειλικρινα αισθανομαι αχρηστη ακομα κ οταν στον υπερηχο που παμε στην αρχη δεν ξεχωριζω ποιο ειναι το κεφαλι κ το σωμα!λογικο ειναι μας συμβαινει πρωτη φορα δεν χρειαζεται πανικος κ να φορτωθουμε συναισθηματικα ρωτωντας πας στην πολη!κ αχρηστα πραματα θα παρουμε κ πολλα θα κανουμε!παρτε ιδεες απο κοπελες που εχουν γεννησει προσφατα κ τις αισθανεστε κοντα σας!

• Χαχα 1

Just now, Giosotpk είπε:

Καλα δεν δίνουν και πολύ σημασία. Αλλά αν χρειαστεί θα του το γράψεις σε χαρτί τι να ζητήσει ακριβώς. Ρούχα πήρα κουβέρτες, σεντόνια μου έφτιαξε η μαμά μου. Σελτεδακια, 2 μπιμπερό. Εμείς παράγγειλαμε και κούνια, λίκνο και καρότσι αλλά θα τα πάρουμε προς το τέλος του μήνα. Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε κάθε Σάββατο κάπου για να μην μας πέσουν μαζεμένα και τα έξοδα και οι δουλειές. Και εγώ δεν ήξερα αλλά έκατσα και σκέφτηκα λιγάκι, πλύνε βάλε πόσα θα χρειαστώ περίπου και κατέληξα σε μια 6αδα από το καθένα. Στα δώρα δεν βασίζομαι εγώ γιατί συνήθως είναι ρούχα για βόλτα και όχι απλά καθημερινά φορμακια οπότε τα μισά θα τα αλλάξω λογικά γιατί πόσα να προλάβει να βάλει έτσι όπως θα μεγαλώνει. 

Ενθουσιασμό μεγάλο ένιωσα. Του μίλαγα και του λέω κοίτα δικά σου είναι όλα αυτά. Και μετά που τα διπλωσα και τα έβαλα στην ντουλάπα λέω κοίτα, έρχετε έχει ήδη δικά του πράγματα και χώρο στο σπίτι μας. Περιμένω πως και πως να έρθει. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα ? 

@happysmile με κάνεις και γελάω :-D με τον υπέρηχο την έχω πατήσει και εγώ πολλές φορές αλλά εκείνη την ώρα δεν το παραδέχομαι με ρωτάει ο γιατρός το βλέπεις και του λέω εννοείται γιατρέ το βλέπω ... 

Οπότε δεν είμαι η μόνη που αισθάνομαι αρχηστη ... Γιατί πραγματικά είναι στιγμής που απλά τα χάνω και δεν ξέρω τίποτα και λέω αυτό το μικρό πλασματακι θα εξαρτάται από εμένα και εγώ θα κάθομαι σαν χαζή και δεν θα ξέρω τι θα κάνω ... 

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί και σκεφτόμουν αν γεννηθεί μεγαλουτσικο και δεν της κάνουν τα ζιπουνακια που πήρα ? Τι θα της βάλω ? Θα πάω να πάρω αλλά λέω από το πρωί ... 

Μιλάμε ώρες ώρες είμαι για σφαλιάρες ... 

Για πες μου και εσύ στιγμές σου να της μοιραστούμε να μην αισθανόμαστε τόσο μόνες εγώ τουλάχιστον ... 

@Anna17 εκτός από ενθουσιασμό δεν νιώθεις καθόλου άγχος ?  

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα ? 

@happysmile με κάνεις και γελάω :-D με τον υπέρηχο την έχω πατήσει και εγώ πολλές φορές αλλά εκείνη την ώρα δεν το παραδέχομαι με ρωτάει ο γιατρός το βλέπεις και του λέω εννοείται γιατρέ το βλέπω ... 

Οπότε δεν είμαι η μόνη που αισθάνομαι αρχηστη ... Γιατί πραγματικά είναι στιγμής που απλά τα χάνω και δεν ξέρω τίποτα και λέω αυτό το μικρό πλασματακι θα εξαρτάται από εμένα και εγώ θα κάθομαι σαν χαζή και δεν θα ξέρω τι θα κάνω ... 

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί και σκεφτόμουν αν γεννηθεί μεγαλουτσικο και δεν της κάνουν τα ζιπουνακια που πήρα ? Τι θα της βάλω ? Θα πάω να πάρω αλλά λέω από το πρωί ... 

Μιλάμε ώρες ώρες είμαι για σφαλιάρες ... 

Για πες μου και εσύ στιγμές σου να της μοιραστούμε να μην αισθανόμαστε τόσο μόνες εγώ τουλάχιστον ... 

@Anna17 εκτός από ενθουσιασμό δεν νιώθεις καθόλου άγχος ?  

Όχι, έχω άγνοια κινδύνου. Δεν ξέρω τι με περιμένει οπότε είμαι ζεν. Είχα αγχωθεί με το μπάνιο αλλά είδα κάτι βίντεο και μου έφυγε. Δεν ήταν τόσο τραγικο όσο νόμιζα. Τώρα γιατί να αγχωθω εδώ έχουν μεγαλώσει μωράκια 15 χρόνων κορίτσια. Εμείς γιατι όχι; Στις αρχές που αγχωνομουν με το μπάνιο μου είπε ο άντρας μου ότι ανησυχείς και το ψάχνεις δείχνει ότι θα είσαι καλή μάνα και θα κάνεις ότι μπορείς καλύτερο γιατί ψάχνεσαι και νιώθεις υπεύθυνη από τωρα. Και μου έδωσε κουράγιο όλο αυτό. Οπότε έτσι να σκέφτεσαι και εσύ. Θα τα πας τέλεια γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ και γιατί είναι στη φύση μας να μας οδηγούν στην ανατροφή τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 

Όσο για τα ρούχα μην βιάζεσαι. Μόλις μπούμε στο μήνα μας θα μας πει ο γιατρός πιθανό βάρος. Αλλά να σου πω και κάτι. Αν νιώθεις καλύτερα πάρε μερικά 0-3 θα της τα φορέσεις αργότερα έτσι και αλλιώς. 

Just now, theodora gel είπε:

Κορίτσια που θα κοιμούνται τον πρώτο καιρό τα μωράκια σας???ισχύει ότι στο Πορτ μπεμπέ θα ζεσταίνεται πολύ λόγω καλοκαιριού??

Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά γιατί να ζεσταίνεται παραπάνω μέσα στο σπίτι; Βέβαια θα βάζεις και λίγο αιρκοντισιον στο άλλο δωμάτιο. Δεν νομίζω να πειράζει. Άλλωστε με κλιματισμό είναι και στο μαιευτήριο. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Όχι, έχω άγνοια κινδύνου. Δεν ξέρω τι με περιμένει οπότε είμαι ζεν. Είχα αγχωθεί με το μπάνιο αλλά είδα κάτι βίντεο και μου έφυγε. Δεν ήταν τόσο τραγικο όσο νόμιζα. Τώρα γιατί να αγχωθω εδώ έχουν μεγαλώσει μωράκια 15 χρόνων κορίτσια. Εμείς γιατι όχι; Στις αρχές που αγχωνομουν με το μπάνιο μου είπε ο άντρας μου ότι ανησυχείς και το ψάχνεις δείχνει ότι θα είσαι καλή μάνα και θα κάνεις ότι μπορείς καλύτερο γιατί ψάχνεσαι και νιώθεις υπεύθυνη από τωρα. Και μου έδωσε κουράγιο όλο αυτό. Οπότε έτσι να σκέφτεσαι και εσύ. Θα τα πας τέλεια γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ και γιατί είναι στη φύση μας να μας οδηγούν στην ανατροφή τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 

Όσο για τα ρούχα μην βιάζεσαι. Μόλις μπούμε στο μήνα μας θα μας πει ο γιατρός πιθανό βάρος. Αλλά να σου πω και κάτι. Αν νιώθεις καλύτερα πάρε μερικά 0-3 θα της τα φορέσεις αργότερα έτσι και αλλιώς. 

Δεν το ξέρω αυτό. Αλλά γιατί να ζεσταίνεται παραπάνω μέσα στο σπίτι; Βέβαια θα βάζεις και λίγο αιρκοντισιον στο άλλο δωμάτιο. Δεν νομίζω να πειράζει. Άλλωστε με κλιματισμό είναι και στο μαιευτήριο. 

Βρε ούτε συνενοημενη να ήταν οι άντρες μας αυτό μου λέει και ο δικός μου ότι με βλέπει που αγχώνομαι και ψάχνω συνέχεια της απορίες μου και τους φόβους μου που αυτό χαρακτηρίζει την σωστή μαμά ... 

Καλά το μπάνιο το φοβόμουν και εγώ γιατί όλοι μου έλεγαν θέλει προσοχή όχι θα χρειαστεί μια άλλη έμπειρη γυναίκα και τα σχετικά ...λέω εγώ τι μου λένε τώρα τόσο δύσκολο είναι ...και βλέπω κάτι βιντεάκια που τα κάνουν μόνες τους μπάνιο αν πάρεις και αυτό το καθισματακι για ασφάλεια δεν υπάρχει φόβος ... 

Εγώ θα πάρω αφρολουτρα σαμπουάν που το ρίχνεις στο νερό και δεν χρειάζεται ξεβγαλμα ...αρκεί να το βρω χαχχα .. 

Να σας ρωτήσω γιατί εχθές που πήρα την μπανιέρα γνωστές μου με.εφαγαν πως το νεογέννητο το πλένουμε στον νιπτήρα του μπάνιου ...πιστεύω ότι θα έχει πααααρα πολλά μικρόβια για να την πλένω εκεί και δεν θα είναι καθόλου βολικό ... 

Just now, Elenpap είπε:

Αχ όλες αγχωνόμαστε...έρχεται ένα νέο πλασματάκι αλλα κ μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας.

Ναι αλλάζει όλοι μας η ζωή και δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως ήταν...αλλά εμάς δεν μας λείπει το πριν την εγκυμοσύνη οπότε αυτό είναι καλό σημάδι ... 

Αν το ζευγάρι είναι δεμένο τότε θα τα καταφέρει όλα ... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...