Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Elenpap είπε:

Καλη επιτυχία για την καμπύλη!!! Καλά αποτελέσματα!

Εμένα 12/7. Αλλά θα γεννήσω με το καλό νωρίτερα γτ θα κάνω καισαρική.

Ευχαριστώ .... 

Γιατί θα γεννήσεις με καισαρική ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ...

Μόλις έκανα την καμπύλη με είδε και ο γιατρός και όλα μια χαρά ...δεν κάναμε υπέρηχο αυτή την φορά ακούσαμε μόνο καρδούλα ... 

Η καμπύλη το μεσημέρι θα βγει ... 

Πολύ γλυκό όμως αυτό το πράγμα είναι γλυκατζου δεν λέω αλλά αυτό παρά ήταν χαχχα ...

Τώρα να πω την αλήθεια περπάτησα λίγο και με έπιασε μάλλον υπογλυκαιμία έφαγα κάτι γλυκό και είμαι καλύτερα ...

Οπότε όπως είπατε καλά είναι να έχετε κάποιον μαζί σας ... 

Λέμε μετά να πάμε τζάμπο να πάρουμε τα βασικά για την μπέμπα ... Γιατί δεν.με βλέπω για πολλά πολλά τον άλλο μήνα ...

Το απόγευμα θα σας γράψω τι πήρα τι βρήκα Κάιντα σχετικά ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Μπραβο αγαπη ξεμπερδεψες κ συ τελεια!!εννοειται να μας πεις!!

Just now, Anna17 είπε:

Καλημέρα. Η ρόμπα θα σε βολέψει για διάφορους λόγους. Πρώτον για τον κλιματισμό ίσως κρυώσεις. Δεύτερον για τα αδιάκριτα βλέμματα που ίσως θες να αποφύγεις στις επισκέψεις. Δεύτερον ίσως λερωθει λιγάκι το νυχτικο σου και δεν προλάβεις να αλλάξεις όταν έρθει καποιος. Και τέλος αν θες να βγεις μια βόλτα μέχρι την καφετέρια πχ. Τώρα αν νιώθεις άνετα μην πάρεις. Δεν είναι υποχρεωτικό οτι θα την φοράς. Τα ντχτικακια που βρήκα εγώ έχουν κλιπ στο μπούστο και ανοίγουν όπως ακριβώς τα σουτιεν θηλασμού. Γενικά ότι πάρεις να ανοίγει άνετα μπροστά για να απελευθερωνει το στήθος εύκολα για τους θηλασμός, να μην χρειάζεται να το βγάλεις η να το κατεβάσεις τελείως. 

Με γεια σας λοιπόν!!!! Πότε έχεις ΠΗΤ; 

Αννα απο που πηρες νυχτικα?

Just now, Elenpap είπε:

Λόγω ζάχαρου

Κατάλαβα ...μην αγχώνεσαι όμως δεν χρειάζεται ...όπως και να γεννήσεις αρκη να βγει το μωράκι καλά ... 

Just now, happysmile είπε:

Μπραβο αγαπη ξεμπερδεψες κ συ τελεια!!εννοειται να μας πεις!!

Ναι ναι θέλω να ξεμπερδευω ο άντρας μου λέει να περιμένουμε λίγο ακόμα ...εγώ δεν μπορώ θέλω να τελειώνω αλλά έχω σκάσει και να αγοράσω πράγματα χαχαχχα ... 

Μήπως είναι όντως νωρίς ? Ποια η γνώμη σου ? 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Anna17 είπε:

Καλημέρα. Η ρόμπα θα σε βολέψει για διάφορους λόγους. Πρώτον για τον κλιματισμό ίσως κρυώσεις. Δεύτερον για τα αδιάκριτα βλέμματα που ίσως θες να αποφύγεις στις επισκέψεις. Δεύτερον ίσως λερωθει λιγάκι το νυχτικο σου και δεν προλάβεις να αλλάξεις όταν έρθει καποιος. Και τέλος αν θες να βγεις μια βόλτα μέχρι την καφετέρια πχ. Τώρα αν νιώθεις άνετα μην πάρεις. Δεν είναι υποχρεωτικό οτι θα την φοράς. Τα ντχτικακια που βρήκα εγώ έχουν κλιπ στο μπούστο και ανοίγουν όπως ακριβώς τα σουτιεν θηλασμού. Γενικά ότι πάρεις να ανοίγει άνετα μπροστά για να απελευθερωνει το στήθος εύκολα για τους θηλασμός, να μην χρειάζεται να το βγάλεις η να το κατεβάσεις τελείως. 

Με γεια σας λοιπόν!!!! Πότε έχεις ΠΗΤ; 

20/07..

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Κατάλαβα ...μην αγχώνεσαι όμως δεν χρειάζεται ...όπως και να γεννήσεις αρκη να βγει το μωράκι καλά ... 

Ναι ναι θέλω να ξεμπερδευω ο άντρας μου λέει να περιμένουμε λίγο ακόμα ...εγώ δεν μπορώ θέλω να τελειώνω αλλά έχω σκάσει και να αγοράσω πράγματα χαχαχχα ... 

Μήπως είναι όντως νωρίς ? Ποια η γνώμη σου ? 

Οχι δεν ειναι νωρις κ γω εχω παρει ηδη!επειδη ιουνιο κ ιουλιο για να μην πω κ μαιο δε θα χουμε ορεξη να πολυ κουνιομαστε λογω ζεστης  θεωρω οτι ειναι μια χαρα!ε κ ας χαρουμε μωρε πια κ μεις αυχενικες καμπυλες β επιπεδου ολο στο αγχος ειμαστε!

Όντως η @eleniko. Γιατί και εγώ έχω 9/7. Δεν ξέρω βέβαια πως θα γεννήσω ακόμη. Γιατι έχω κηλες στην μέση μου μου. Θα ήθελα να είναι Ιούλιο πάντως. Μου αρέσει ο μήνας. :grin:

Οι άντρες τα κάνουν όλα τελευταια στιγμή. Εμείς με τις ορμόνες τώρα αγχώνομαστε συνέχεια. Να τα κάνεις όταν νιώθεις άνετα εσύ και με το σώμα σου και ψυχολογικά. Αν και εγώ συμφωνώ ότι πλέον δεν είναι νωρίς. Και στο κάτω κάτω καλά λέει η @happysmile δως του να καταλάβει. Να το ευχαριστήσουμε!!

Εγώ έχω γιατρό το απόγευμα. Χτες το μικρούλι μου είχε πάει και πηδαγε πάνω στην κύστη μου. Του φάνηκε φαίνετε ωραίο παιχνίδι. Όταν πάμε στο γιατρό όμως ενώ μόλις βάλει τον υπέρηχο συνήθως είναι με τα πόδια πάνω μόλις το καταλάβει τα κατεβάζει και κάθετε ακίνητος. Πολύ γέλιο. 

Νυχτικο πήρα από τα oysho. Στον Πειραιά είμαι εγώ αλλά έχει και online να τα δεις. Είναι και όμορφες θα τις φοράς και μετά. 2 πήρα εγώ και ένα γιαγιαδιστικο νυχτικο με κουμπιά της μάνας μου θα παρω να έχω ρεζέρβα. 

Η τελευταία μου μέτρηση στην καμπύλη ήταν υπογλυκαιμικη. Ανυπομονώ να δω τι θα μου πει ο γιατρός. Οι μετρήσεις μου ηταν:

Νηστικός 73

60' 124 <170

120' 77 <140

180' 56 <110 το κατώτατο όριο είναι το 60. Αλλά επειδή περπάτησα όπως είπες και εσύ νομίζω εκεί οφείλετε 

zrz3p3.png

Απο τα oysho σκοπευω να παρω και εγω λιγο αργοτερα ...απο εκει παιρνω  ολα μου τα πυζαμακια  τα εχω βολευτει πολυ .

Καμπυλη σακχαρου θα κανω την εβδομαδα που μας ερχεται...ποσο βαριεμαι την αναμονη αναμεσα στις ληψεις....:roll:

Διαφημίσεις

On 2/4/2019 at 1:05 ΜΜ, happysmile είπε:

Δεν εχω ιδεα!!να ρωτησεις ομως..

Εγω εχω καταληξει σε ενα τετοιο!με υφασματακι!

Πήρα σήμερα στο ΙΚΑ κ μου είπαν να περάσει κάποιος από εκεί για να πάρει την βεβαίωση που θα συμπληρώσει γιατρός του ΕΟΠΥΥ για να βεβαιώσει την Πητ, μία υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσει ο εργοδότης κ μία υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσω εγώ! Όλα αυτά όταν συμπληρωθούν τα καταθέτεις στις παροχές. 

Δεν ξέρω όμως αν δικαιούμαστε κάτι κ από ΟΑΕΔ γτ είχα διαβάσει ότι την διαφορά του μισθού την πληρώνει ο ΟΑΕΔ.

Μήπως έμαθες κάτι;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Πήρα σήμερα στο ΙΚΑ κ μου είπαν να περάσει κάποιος από εκεί για να πάρει την βεβαίωση που θα συμπληρώσει γιατρός του ΕΟΠΥΥ για να βεβαιώσει την Πητ, μία υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσει ο εργοδότης κ μία υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσω εγώ! Όλα αυτά όταν συμπληρωθούν τα καταθέτεις στις παροχές. 

Δεν ξέρω όμως αν δικαιούμαστε κάτι κ από ΟΑΕΔ γτ είχα διαβάσει ότι την διαφορά του μισθού την πληρώνει ο ΟΑΕΔ.

Μήπως έμαθες κάτι;

Μαριτσα μ δουλευεις εσυ?αφου τελειωσει το επιδομα λοχειας κ συμπληρωθουν κ οι 56κ63 μερες παιρνεις την αδεια σ της δουλειας κ μετα καθεσαι 6 μηνες κ παιρνεις επιδομα απτον οαεδ!κ ισχυει κ αυτο που λες δικαιουμαστε κατι συμπληρωματικο!

Ναι δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Η απορία μου είναι αν πρέπει να πάω στον ΟΑΕΔ παράλληλα με το ΙΚΑ ή είναι μια διαδικασία που γίνεται αργότερα για να πάρω το συμπλήρωμα μισθού.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Ναι δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα. Η απορία μου είναι αν πρέπει να πάω στον ΟΑΕΔ παράλληλα με το ΙΚΑ ή είναι μια διαδικασία που γίνεται αργότερα για να πάρω το συμπλήρωμα μισθού.

Το επίδομα από τον Οαεδ αφορά την περίοδο λοχειας. Αφού γεννήσεις με το καλό και πας και καταθέσεις τα χαρτιά στο ΙΚΑ θα σου δώσουν ένα χαρτί για το συμπληρωματικο επίδομα που θα πρεπει να το πας στον ΟΑΕΔ. Θα πρέπει όμως να έχεις πληρωθεί από το ΙΚΑ για να το πάρεις αυτό το επίδομα. Έχεις 3 μήνες περιθώριο από την ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος λοχειας από το ΙΚΑ. 

zrz3p3.png

Λοιπόν κορίτσια όπως είπε και η @Anna17 και η @happysmile του έδωσα και κατάλαβε και το ευχαριστήθηκα ...βέβαια δεν τα βρήκα όλα γιατί μερικά θα τα παραγγείλω μέσω διαδικτύου ... 

Για μένα πήρα 

Σουτιέν θηλασμού μια νυχτικια που την είχε 5€ με τιράντες αν με βολεψει αν όχι θα την έχω γενικά  και παντόφλες.

Σερβιετες ξέχασα να κοιτάξω ... 

Για την μπέμπα 

Πήρα 4 φορμακια ολόσωμα 0 μηνών 

3 φορμακια 0-3 μηνών ...έχω να σας πω ότι έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος δηλαδή τα 0-3 είναι διπλάσια του 0 . 

Και πήρα 4 ζιπουνακια κοντομανικα . Ήθελα και ζακετουλα αλλά δεν είχαν και έτσι θα παραγγείλω ... 

Πήρα μια κουβέρτα Fleece γιατί μου άρεσε τόσο πολύ το σχέδιο του ... 

Πήρα μια λεπτή πικέ την είχε φτηνή και είναι και μεγάλη . 

Δύο πιπίλες δύο μπιμπερα 

4 σαλιαρες 

3 πάνες αγκαλιας 

8 μικρές πετσέτες της πολύ μικρές δεν ξέρω πως της λένε 

2 σελτεδακια 

2 Πάνια ώμου 

4 ζευγάρια καλτσουλες

Ένα σκουφάκι ένα ζευγάρι γάντια 

Μπανιέρα και το ειδικό κάθισμα ύφασμα δεν ξέρω πως να το πω που βάζεις για ασφάλεια 

2 πετσέτες που μπαίνει το κεφαλάκι 

Σκίαση για το αμάξι 

Θήκη για την πιπίλα 

Χτένα νυχοκοπτη 

Αλλά εκεί που ζοριστικα πολύ ήταν στα νούμερα από τα ρουχαλακια ...κοιτούσα το 0 νούμερο μου φαινόταν μια χαρά κοιτούσα το 0-3 μου φαινόταν τεράστιο 

Καλά στο 3 μηνών σκέτο δεν πήγα καν ..

Τώρα ο θεός βοηθός ...αν χρειαστώ κάτι στην ανάγκη θα πάω να το πάρω μαζί με την μπέμπα ...

Ο άντρας μου εφόσον πληρώνουμε μας λέει υπάλληλος ότι να κρατήσουμε την απόδειξη αν τυχόν θέλουμε να τα αλλάξουμε και του λέει ε όταν γεννηθεί και δεν της αρεσουνε θα τα φέρουμε πίσω ... 

Αλλά την σκίαση για το αμάξι δεν μου είχε πάει καν στο μυαλό ο άντρας μου την πήρε .. 

Αυτά ...για πείτε ξέχασα κάτι ? 

• Μου αρέσει 2

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...