Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. :) πολύ γλυκός ο μπαμπάς σου, μια χαρά θα τα φορέσει τα ρουχάκια το μωρό. Μπανάκι έχετε δει; εγώ νομίζω βολεύει ενα πλαστικό με ύφασμα, να μν ξαπλώνει το μωρό στο πλαστικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Καλά και εγώ ... 

Δεν εργάζομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα χαρτιά ... 

Μήπως ξέρεις επίδομα τοκετού δικαιούμαστε και ας μην εργαζόμαστε ? 

Δεν εχω ιδεα!!να ρωτησεις ομως..

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα κορίτσια. :) πολύ γλυκός ο μπαμπάς σου, μια χαρά θα τα φορέσει τα ρουχάκια το μωρό. Μπανάκι έχετε δει; εγώ νομίζω βολεύει ενα πλαστικό με ύφασμα, να μν ξαπλώνει το μωρό στο πλαστικό.

Εγω εχω καταληξει σε ενα τετοιο!με υφασματακι!

• Μου αρέσει 1

On 3/31/2019 at 3:45 PM, katiak92 said:

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό!!! Και εγώ αναμένω για 2η+3η γνώμη από βδομάδα για να το σιγουρέψω 100% ότι δεν έχω πρόβλημα! Αλλά ήδη έχω ηρεμήσει κ βλέπω διαφορά ψυχικά πριν από το άγχος είχα πονάκια και τώρα δεν νιώθω καθόλου πόνο πάλι καλά! 

Αυτό ακριβώς!Με το που την αλλαξα σταματησαν τα πονακια.Με αγχωνε απιστευτα.

Η πρωγ γιατρος μου είναι μονο στον Πειραιά κοντα στο Τζάνειο. Απιστευτη ψυχικη ταλαιπωρια.

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Καλα εσυ???κοιταω λιγο τι χαρτια θα χρειαστουμε για τις αδειες κ.χω χασει τον μπουσουλα!!

Ωχ. Καλό κουράγιο και εγώ πρέπει. Πότε βγαίνεις σε άδεια; 

@Giosotpk26w1d. 

Στον Οαεδ και στο ΙΚΑ να πας να ρωτήσεις. Δεν έχει τύχει να ακούσω και εγώ κάτι δύστηχως. 

zrz3p3.png

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Ναι και εγώ για μπανάκι κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πάρω με ύφασμα να μην είναι πλαστικό εκεί που θα ακουμπάει ... 

Just now, Anna17 είπε:

Ωχ. Καλό κουράγιο και εγώ πρέπει. Πότε βγαίνεις σε άδεια; 

@Giosotpk26w1d. 

Στον Οαεδ και στο ΙΚΑ να πας να ρωτήσεις. Δεν έχει τύχει να ακούσω και εγώ κάτι δύστηχως. 

Ναι θα πάω να ρωτήσω αύριο στο ΙΚΑ και ΟΑΕΔ να δω γιατί διάβασα ότι το διακουτε και άνεργη μητέρα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Σουτιέν εγκυμοσύνης απο που έχετε πάρει; επίσης κάτω εσώρουχο έχετε πάρει;

Εγώ Σουτιέν είχα πάρει από το lidl πριν λίγο καιρό που εβγαλε. Αλλά έχει και το h&m ωραία. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Καλησπερα κοριτσια!! Κι εγω τζαμπο θα παω για σουτιεν..!! Λοιπον πηγα αλλαξα το ριλαξ και πηρα ενα καροτσακι chicco 3 sprint λεγεται...ειναι 3 σε 1..ωραιο φαινεται τωρα θα δειξει..400 εκανε απο 480..ειχε εκπτωση...! Και τον αλλο μηνα τζαμπο για ρουχαλακια!! 

• Μου αρέσει 2

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα! Νυχτικιά για το μαιευτήριο πως πρέπει να ναι; με κουμπάκια για να ανοίγει; κ η ρόμπα γτ; μήπως βολεύει να φοράμε μόνο τη ρόμπα;

Καλημέρα. Η ρόμπα θα σε βολέψει για διάφορους λόγους. Πρώτον για τον κλιματισμό ίσως κρυώσεις. Δεύτερον για τα αδιάκριτα βλέμματα που ίσως θες να αποφύγεις στις επισκέψεις. Δεύτερον ίσως λερωθει λιγάκι το νυχτικο σου και δεν προλάβεις να αλλάξεις όταν έρθει καποιος. Και τέλος αν θες να βγεις μια βόλτα μέχρι την καφετέρια πχ. Τώρα αν νιώθεις άνετα μην πάρεις. Δεν είναι υποχρεωτικό οτι θα την φοράς. Τα ντχτικακια που βρήκα εγώ έχουν κλιπ στο μπούστο και ανοίγουν όπως ακριβώς τα σουτιεν θηλασμού. Γενικά ότι πάρεις να ανοίγει άνετα μπροστά για να απελευθερωνει το στήθος εύκολα για τους θηλασμός, να μην χρειάζεται να το βγάλεις η να το κατεβάσεις τελείως. 

10 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Κι εγω τζαμπο θα παω για σουτιεν..!! Λοιπον πηγα αλλαξα το ριλαξ και πηρα ενα καροτσακι chicco 3 sprint λεγεται...ειναι 3 σε 1..ωραιο φαινεται τωρα θα δειξει..400 εκανε απο 480..ειχε εκπτωση...! Και τον αλλο μηνα τζαμπο για ρουχαλακια!! 

Με γεια σας λοιπόν!!!! Πότε έχεις ΠΗΤ; 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα ...

Μόλις έκανα την καμπύλη με είδε και ο γιατρός και όλα μια χαρά ...δεν κάναμε υπέρηχο αυτή την φορά ακούσαμε μόνο καρδούλα ... 

Η καμπύλη το μεσημέρι θα βγει ... 

Πολύ γλυκό όμως αυτό το πράγμα είναι γλυκατζου δεν λέω αλλά αυτό παρά ήταν χαχχα ...

Τώρα να πω την αλήθεια περπάτησα λίγο και με έπιασε μάλλον υπογλυκαιμία έφαγα κάτι γλυκό και είμαι καλύτερα ...

Οπότε όπως είπατε καλά είναι να έχετε κάποιον μαζί σας ... 

Λέμε μετά να πάμε τζάμπο να πάρουμε τα βασικά για την μπέμπα ... Γιατί δεν.με βλέπω για πολλά πολλά τον άλλο μήνα ...

Το απόγευμα θα σας γράψω τι πήρα τι βρήκα Κάιντα σχετικά ... 

Πως είστε σήμερα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Μόλις έκανα την καμπύλη με είδε και ο γιατρός και όλα μια χαρά ...δεν κάναμε υπέρηχο αυτή την φορά ακούσαμε μόνο καρδούλα ... 

Πολύ γλυκό όμως αυτό το πράγμα είναι γλυκατζου δεν λέω αλλά αυτό παρά ήταν χαχχα ...

Τώρα να πω την αλήθεια περπάτησα λίγο και με έπιασε μάλλον υπογλυκαιμία έφαγα κάτι γλυκό και είμαι καλύτερα ...

Λέμε μετά να πάμε τζάμπο να πάρουμε τα βασικά για την μπέμπα ... Γιατί δεν.με βλέπω για πολλά πολλά τον άλλο μήνα ...

Πως είστε σήμερα ? 

Καλημέρα! Τι κάνετε κορίτσια; Την καμπύλη μέχρι ποια εβδομάδα μπορούμε να την κάνουμε ξέρει κανεις; 

Ανυπομονω να στείλεις τι θα παρεις από τζαμπο να πάρω ιδέες γιατί σκέφτομαι κ εγώ να παω την παρασκευή! :) 

Just now, katiak92 είπε:

Καλημέρα! Τι κάνετε κορίτσια; Την καμπύλη μέχρι ποια εβδομάδα μπορούμε να την κάνουμε ξέρει κανεις; 

Ανυπομονω να στείλεις τι θα παρεις από τζαμπο να πάρω ιδέες γιατί σκέφτομαι κ εγώ να παω την παρασκευή! :) 

Μέχρι την 27 μου είπε εμένα ο γιατρός μπορούμε να την κάνουμε ...

Ναι θα σας γράψω όταν τελειώσω με.τα ψώνια και πάω σπίτι ... 

Κορίτσια πια από εμάς γεννάει πρώτη με βάση την ΠΗΤ ? 

Εμένα 11/07 με έχει ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Πως είστε σήμερα ? 

Καλη επιτυχία για την καμπύλη!!! Καλά αποτελέσματα!

Just now, Giosotpk said:

Μέχρι την 27 μου είπε εμένα ο γιατρός μπορούμε να την κάνουμε ...

Ναι θα σας γράψω όταν τελειώσω με.τα ψώνια και πάω σπίτι ... 

Κορίτσια πια από εμάς γεννάει πρώτη με βάση την ΠΗΤ ? 

Εμένα 11/07 με έχει ... 

Εμένα 12/7. Αλλά θα γεννήσω με το καλό νωρίτερα γτ θα κάνω καισαρική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...