Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Α δεν το ήξερα ότι κάνουν έτσι στο ιδιωτικό ... Μπράβο στο γιατρό σου που σου είπε ποιες είναι απαραίτητες να γίνουν δεν είναι υπέρ των περιττών εξετάσεων ... 

Νομίζω 200 γραμμάρια την εβδομάδα περνούν τα μωράκια μας τώρα και εμείς 500 την εβδομάδα είναι να πάρουμε ...εγώ τα περνώ σίγουρα τα 500 μην είναι και παραπάνω ...εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει με την δικιά μου ζυγαριά 7 κιλά ...αυτή του γιατρού δεν την συμπαθώ πάντα με δείχνει δύο κιλά περισσότερα ...λέω να πάω με την δικιά μου από εδώ και πέρα χαχαχαχ ... 

Νιώθετε λίγο το στήθος σας μερικές φορές ζεστό ? 

Και εγώ δεν ζυγιστηκα ποτέ με του γιατρού. Γιατί πάω μεσημέρι μετά το φαγητό. Ακολουθώ την δική μου. Είχα μεγάλη συγκράτηση μέχρι τον 5ο. Τώρα στον 6ο έχασα τη μπάλα. Αφού λέω στους δικούς μου αστεία με το φαγητό δεν κάνουμε. Πάρτε ότι θέλετε αλλά μην πειράξει κάνεις το φαΐ μου :grin:

11 ώρες πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου..ναι κι εγω 5 κιλα εχω παρει με τη δικη μου ζυγαρια παντα!! Κι εμενα ειναι ζεστο..εν τω μεταξυ εχει αλλαξει παρα πολυ το στηθος μου..εκτος του οτι εχει μεγαλωσει οι θηλες εχουν γινει μαυρες και πιο μεγαλες..αφου δεν τ αναγνωριζω πλεον :razz:

Κοριτσια μου θελω την αποψη σας για κατι...πηγαν οι γονεις μου και μου πηραν ενα ρηλαξ το οποιο αργοτερα γινεται καρεκλακι φαγητου..2 σε 1..τελοσπαντων εγω θεωρω οτι δε θα το χρειαστω ακομα και λεω να παω να τ αλλαξω να βαλω και καποια λεφτα και να παρω ενα καροτσι που θελω 3 σε 1..γιατι το μπεμπη απ το πορτ πεμπε θα τον ξεκινησω και αυτα ειναι που θελω να τα χω απ την αρχη οπωσδηποτε..την κουνια αργοτερα θα μου την παρει η γιαγια μου..κι αυτο το ριλαξ κανει 190 ευρω και τα θεωρω τζαπα λεφτα για ενα ριλαξ..τι λετε;

Καλή ιδέα ακούγετε αυτό που λες. Είναι πολλά τα λεφτά για καρότσι. Φίλες μου μου έχουν πει ότι είναι καλο το ριλαξ. Τα βολεύει και εμάς μαζί πολύ. Αλλά μετά τους 3 μήνες νομίζω. Γιατί πριν δεν θα στεκετε σωστά. Εγώ το άφησα για μετά. Αλλά όπως είπες δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό. Και αφού είναι δώρο από τους γονείς και όχι από πεθερικά να έχεις και παρατράγουδα κάνε ότι θεωρείς πιο καλό. 

Κορίτσακια εμενα μου έχει βγει και απο μια σταγόνα γαλα. Την μια ήταν που γύρισα από ένα σεμινάριο θηλασμού που δοκίμαζα κάτι κινήσεις που μας δείξανε. Δεν το περίμενα και τελικά έβγαλε λίγο. Και την δεύτερη φορά δεν το κατάλαβα πως έγινε. Χτύπησα κάπως με το χέρι μου το στήθος και είδα μια σταγόνα στην μπλούζα. Κάπως μου ήρθε να πω την αλήθεια. 

Καλό μας μήνα!!!! 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna17 said:

Και εγώ δεν ζυγιστηκα ποτέ με του γιατρού. Γιατί πάω μεσημέρι μετά το φαγητό. Ακολουθώ την δική μου. Είχα μεγάλη συγκράτηση μέχρι τον 5ο. Τώρα στον 6ο έχασα τη μπάλα. Αφού λέω στους δικούς μου αστεία με το φαγητό δεν κάνουμε. Πάρτε ότι θέλετε αλλά μην πειράξει κάνεις το φαΐ μου :grin:

Καλή ιδέα ακούγετε αυτό που λες. Είναι πολλά τα λεφτά για καρότσι. Φίλες μου μου έχουν πει ότι είναι καλο το ριλαξ. Τα βολεύει και εμάς μαζί πολύ. Αλλά μετά τους 3 μήνες νομίζω. Γιατί πριν δεν θα στεκετε σωστά. Εγώ το άφησα για μετά. Αλλά όπως είπες δεν χρειάζεται να είναι τόσο ακριβό. Και αφού είναι δώρο από τους γονείς και όχι από πεθερικά να έχεις και παρατράγουδα κάνε ότι θεωρείς πιο καλό. 

Κορίτσακια εμενα μου έχει βγει και απο μια σταγόνα γαλα. Την μια ήταν που γύρισα από ένα σεμινάριο θηλασμού που δοκίμαζα κάτι κινήσεις που μας δείξανε. Δεν το περίμενα και τελικά έβγαλε λίγο. Και την δεύτερη φορά δεν το κατάλαβα πως έγινε. Χτύπησα κάπως με το χέρι μου το στήθος και είδα μια σταγόνα στην μπλούζα. Κάπως μου ήρθε να πω την αλήθεια. 

Καλό μας μήνα!!!! 

Wow για τη σταγόνα γάλα. Κ γω από τότε π πήγαμε να δούμε για καρότσι, το αγχος μ αυξήθηκε. Από τη μια χαρά, από την άλλη άγχος π πλησιάζει.

Just now, Anna17 είπε:

Καλό μας μήνα!!!! 

Ειμαι της αποψης γι αρχη να παρουμε τ απολυτως απαραιτητα..και μετα να κανουνε βλεποντας και κανοντας..Γαλα?δεν το ξερα οτι βγαζουμε απο τοσο νωρις..!!

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Ειμαι της αποψης γι αρχη να παρουμε τ απολυτως απαραιτητα..και μετα να κανουνε βλεποντας και κανοντας..Γαλα?δεν το ξερα οτι βγαζουμε απο τοσο νωρις..!!

Το είχα διαβάσει ότι γίνετε αλλα νόμιζα και εγω ότι συμβαίνει σπάνια. Τι να πω. Δεν με ενοχλεί γιατί δεν συμβαίνει μόνο του χωρίς λόγο. Ας έχω μετά όταν θα το θέλω και όσο θα το θέλω. 

Ναι μωρέ. Πολλές φορές ξεμυαλιζομαστε από όλα αυτά τα γλυκουτσικα πράγματα αλλά πόσα θα χρειαστούμε στην πράξη; και τα ρούχα από 6 έχω πάρει. Και βλέπουμε. Σκέφτομαι να βάψω το δωμάτιο σιγά σιγά. Μπαίνω στον 7ο στις 9/4. Θέλω να βάλω και κάτι αυτοκόλλητα στους οπότε μέχρι να τα παραγγείλω και να έρθουν 1 μήνα τον θέλω. Μπήκα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα ousho. Έχει νύχτικα για θυλασμο. Πολύ όμορφα τα οποία αν δεν σε ενοχλούν μπορείς να τα φοράς και μετά. Γιατί τα περισσότερα που έχω δει σε άλλα μαγαζιά είναι κάτι σαν γιαγιαδιστικα. Ε ας είμαστε και λίγο όμορφες ας πιάσουν τόπο και για μετά τα νυχτικακια μας. Κρίμα είναι. 

πρίν από 47 λεπτά , Elenpap είπε:

Wow για τη σταγόνα γάλα. Κ γω από τότε π πήγαμε να δούμε για καρότσι, το αγχος μ αυξήθηκε. Από τη μια χαρά, από την άλλη άγχος π πλησιάζει.

Όχι μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα είναι. Είναι στη φύση μας. Τι σε αγχώνει ακριβώς;

Ενθουσιάστηκε ο άντρας σου με το καρότσι; εμένα έψαχνε αναρτήσεις, αν έχει αέρα στις ρόδες. Μόνος του βρήκε κάποιο να του αρέσει. Εμένα μου είπε να διαλέξω χρώμα. χαχα. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Το είχα διαβάσει ότι γίνετε αλλα νόμιζα και εγω ότι συμβαίνει σπάνια. Τι να πω. Δεν με ενοχλεί γιατί δεν συμβαίνει μόνο του χωρίς λόγο. Ας έχω μετά όταν θα το θέλω και όσο θα το θέλω. 

Ναι μωρέ. Πολλές φορές ξεμυαλιζομαστε από όλα αυτά τα γλυκουτσικα πράγματα αλλά πόσα θα χρειαστούμε στην πράξη; και τα ρούχα από 6 έχω πάρει. Και βλέπουμε. Σκέφτομαι να βάψω το δωμάτιο σιγά σιγά. Μπαίνω στον 7ο στις 9/4. Θέλω να βάλω και κάτι αυτοκόλλητα στους οπότε μέχρι να τα παραγγείλω και να έρθουν 1 μήνα τον θέλω. Μπήκα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα ousho. Έχει νύχτικα για θυλασμο. Πολύ όμορφα τα οποία αν δεν σε ενοχλούν μπορείς να τα φοράς και μετά. Γιατί τα περισσότερα που έχω δει σε άλλα μαγαζιά είναι κάτι σαν γιαγιαδιστικα. Ε ας είμαστε και λίγο όμορφες ας πιάσουν τόπο και για μετά τα νυχτικακια μας. Κρίμα είναι. 

Όχι μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα είναι. Είναι στη φύση μας. Τι σε αγχώνει ακριβώς;

Ενθουσιάστηκε ο άντρας σου με το καρότσι; εμένα έψαχνε αναρτήσεις, αν έχει αέρα στις ρόδες. Μόνος του βρήκε κάποιο να του αρέσει. Εμένα μου είπε να διαλέξω χρώμα. χαχα. 

Ναι καλο ειναι να τα φτιαξεις τωρα αυτα γιατι μετα θα βαλει πολυ ζεστη θα εχουμε βαρυνει και πολυ και δεν θα μαστε για πολλα πολλα...σκεψου κιολας οτι ολο και κατι θα σου φερουν...κι ολα τα υπολοιπα με μετρο..! Τι καροτσι πηρες;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Γλυκερια123 είπε:

Καλησπέρα και καλό μήνα και από εμένα κορίτσια ... 

Και εγώ αυτή της άποψης είμαι να πάρουμε για αρχή τα απαραίτητα και μετά ότι μας λείπει το περνούμε ...

Εμένα όλοι μου λένε πως το πρώτο καιρό δεν θα μπορέσω με το μικρό να πάω πουθενά και να τα πάρω με το παραπάνω τώρα ... 

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα είναι έτσι στο κάτω κάτω καλοκαίρι θα είναι μπορούμε να το βγάζουμε λίγο έξω διάβασα ότι κάνει καλό στα νεογέννητα να βγαίνουν έξω... 

Ώρες ώρες μου το παρουσιάζουν σαν φυλακή ...τι να πω δεν πιστεύω να είναι έτσι ... 

Εγώ Τετάρτη θα πάω μετά τον γιατρό να πάρω τα βασικά ρουχαλακια για το μπάνιο και τα σχετικά να τα έχω για να φτιάξω σιγά σιγά το δωμάτιο να τελειώνω γιατί όπως είπατε μετά με το ζόρι θα κουνιομαστε και που να τρέχουμε ... 

Just now, Anna17 είπε:

Όντως είναι να μην μπεις στον πειρασμό ... Ειδικά όταν βλέπω κάτι φουστιτσες κάτι φορεματακια τρελενομαι μου έρχεται να τα πάρω όλα ...αλλά περνώ μια βαθιά ανάσα και λέω συγκρατήσου θα είναι μικρούλα τώρα και δεν θα βουλευτώ ούτε εγώ ούτε η μικρή ... 

Όταν λες τα ρουχαλακια τα έχεις πάρει από 6 ? 

Ναι σιγά σιγά να τα φτιάχνεις αυτά κατά την άποψη μου να έχεις έτοιμο το δωμάτιο ...

Θα μπω να δω και εγώ νυχτικες ...και δεν της θέλω καθόλου... 

Αααα...πήγα και σήμερα στα Lidl είχε προσφορά της πάνες νουμερο 1 ...πήρα δύο... Χαχαχαχ...τα άνοιξα να δω πως είναι το ένα πολύ μικρουλια πόσο συγκινήθηκα ... 

Τώρα δεν ξέρω πόσα θα χρειαστούμε το νούμερο 1 δεν θα πάρω πολλά απλά τα βρήκα σε προσφορά πιστεύω από το νούμερο 2 θα χρειαστούμε αρκετά ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κορίτσια καρότσι είδα το bexa 3 σε 1. Αλλά θα δω κ το inglessina trilogy τις επομενες μέρες. Όσο για το άγχος, ξέρετε πως είναι. Ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια χαρά κ προσμονή κ από την άλλη άγχος, πως θα ναι άραγε, θα τα πάω καλά κτλ.

Εγώ για επιπλάκια έχω δει λίγο στο ίντερνετ κάποια σετάκια, κούνια κ συρταριερα μαζί. Θα πάω να τα δω κ από κοντά τις επόμενες μέρες. Γενικά δν έχω αγοράσει ακόμα τπτ.

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια καρότσι είδα το bexa 3 σε 1. Αλλά θα δω κ το inglessina trilogy τις επομενες μέρες. Όσο για το άγχος, ξέρετε πως είναι. Ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια χαρά κ προσμονή κ από την άλλη άγχος, πως θα ναι άραγε, θα τα πάω καλά κτλ.

Εγώ για επιπλάκια έχω δει λίγο στο ίντερνετ κάποια σετάκια, κούνια κ συρταριερα μαζί. Θα πάω να τα δω κ από κοντά τις επόμενες μέρες. Γενικά δν έχω αγοράσει ακόμα τπτ.

Για τα συναισθήματα πιστεύω όλες μας νιώθουμε έτσι ώρες ώρες ... 

Αλλά τουλάχιστον θα έχει η μία την άλλη εδώ και κάτι είναι και αυτό ... 

Αυτό το σκέφτομαι και εγώ συνέχεια θα τα πάω καλά θα τα καταφέρω ... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κορίτσια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι έκανε ο πατέρας μου σήμερα ... 

Πήγε ο καημένος και αγόρασε ρούχα για την μπέμπα μου έφερε μια ολόκληρη τσάντα από φουστανακια φούστες μπλουζάκια ότι θέλεις ...αλλά ο καημένος τα πήρε από ένα χρονών και πάνω ...του λέω αυτά όλα θα τα φορέσουμε του χρόνου 

Και μου λέει τα άλλα μου φαινόταν πολύ μικρά δεν θα χορεσει η μπέμπα σε αυτά ... 

Ελεφαντάκι νομίζει μάλλον ότι θα κάνω χαχχαα ...συγκινήθηκα δεν το περίμενα να πάει να πάρει ρούχα ...και μοντέρνα έφερε και κάτι κοντα  σορτσάκια  χαχαχχα πειράζω τον μπαμπά τώρα του λέω κοίτα με τι θα τριγυρνάει η κόρη σου .. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Κορίτσια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι έκανε ο πατέρας μου σήμερα ... 

Πήγε ο καημένος και αγόρασε ρούχα για την μπέμπα μου έφερε μια ολόκληρη τσάντα από φουστανακια φούστες μπλουζάκια ότι θέλεις ...αλλά ο καημένος τα πήρε από ένα χρονών και πάνω ...του λέω αυτά όλα θα τα φορέσουμε του χρόνου 

Και μου λέει τα άλλα μου φαινόταν πολύ μικρά δεν θα χορεσει η μπέμπα σε αυτά ... 

Ελεφαντάκι νομίζει μάλλον ότι θα κάνω χαχχαα ...συγκινήθηκα δεν το περίμενα να πάει να πάρει ρούχα ...και μοντέρνα έφερε και κάτι κοντα  σορτσάκια  χαχαχχα πειράζω τον μπαμπά τώρα του λέω κοίτα με τι θα τριγυρνάει η κόρη σου .. 

Ελα μωρε τι καλος!! Μπραβο πολυ γλυκο εκ μερους του..ειναι πολυ καλο να εχεις διπλα σου ανθρωπους που σε στηριζουν και σε αγαπανε..και να ξερεις κιολας οτι θ αγαπανε το μωρακι σου..!!

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Εγώ για επιπλάκια έχω δει λίγο στο ίντερνετ κάποια σετάκια, κούνια κ συρταριερα μαζί. Θα πάω να τα δω κ από κοντά τις επόμενες μέρες. Γενικά δν έχω αγοράσει ακόμα τπτ.@Giosotpk

Εγώ είδα της lorelli. Και αυτο που είπες νομίζω το είδα. Όντως 3 σε 1 είναι βολικά. Μην αγχώνεσαι. Ελπιζω να υπάρχει μανούλα κοντά να βοηθήσει και όπως είπε και η @Giosotpk όλες εδώ θα είμαστε.

@Giosotpkδεν είναι υπέροχοι οι μπαμπάδες. Να τον χαίρεστε μωρέ τόσο γλυκούλης που είναι. Εμένα είδε κάτι κάλτσες και μου λέει λάθος νούμερο πήρες είναι μικρό δεν θα του κάνει. Ναι λέω θα γεννηθεί απ ευθείας με νούμερο 44. :grin:

Πάνες και εγώ δεν κρατήθηκα είχε η pampers μια προσφορά και πήρα 2 πακέτα. Αλλά φοβάμαι μήπως του κάνει κανέναν ερεθισμό. Διάβασα από άλλες μανούλες εδώ στο φόρουμ ότι εξαρτάται το δέρμα του παιδιού οπότε θα περιμένω να δω τι θα ανεχτεί. 

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχω δουλειές σε δημόσιες υπηρεσίες και μπαίνω πρώτη λόγω κοιλίτσας. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Εγώ είδα της lorelli. Και αυτο που είπες νομίζω το είδα. Όντως 3 σε 1 είναι βολικά. Μην αγχώνεσαι. Ελπιζω να υπάρχει μανούλα κοντά να βοηθήσει και όπως είπε και η @Giosotpk όλες εδώ θα είμαστε.

@Giosotpkδεν είναι υπέροχοι οι μπαμπάδες. Να τον χαίρεστε μωρέ τόσο γλυκούλης που είναι. Εμένα είδε κάτι κάλτσες και μου λέει λάθος νούμερο πήρες είναι μικρό δεν θα του κάνει. Ναι λέω θα γεννηθεί απ ευθείας με νούμερο 44. :grin:

Πάνες και εγώ δεν κρατήθηκα είχε η pampers μια προσφορά και πήρα 2 πακέτα. Αλλά φοβάμαι μήπως του κάνει κανέναν ερεθισμό. Διάβασα από άλλες μανούλες εδώ στο φόρουμ ότι εξαρτάται το δέρμα του παιδιού οπότε θα περιμένω να δω τι θα ανεχτεί. 

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχω δουλειές σε δημόσιες υπηρεσίες και μπαίνω πρώτη λόγω κοιλίτσας. 

Ναι εδώ θα είμαστε η μια να βοηθάει την άλλη ... 

Χαχαχαχ με έκανες και γέλασα πρωί πρωί ...

Καλημέρααααα ... .

Ναι αυτό με το ερεθισμό το έχω ακούσει και εγώ είναι ανάλογος το μωράκι με της πάνες θα δούμε τελευταία στιγμή πια θα μας βολευει...

Αυτό είναι όντως καλό που έχουμε προτεραιότητα λόγο κοιλιτσας αλλά πάντα και παντού θα υπάρχουν οι σπαστικόι που θα αντιδράσουν σε αυτό ... 

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλημέρααααα κορίτσι ... Πως είσαι σήμερα ?? 

Ποια από εμάς είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία κύησης εγώ είμαι 26 και 5 ημερών ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, happysmile είπε:

Καλα εσυ???κοιταω λιγο τι χαρτια θα χρειαστουμε για τις αδειες κ.χω χασει τον μπουσουλα!!

Καλά και εγώ ... 

Δεν εργάζομαι εγώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα χαρτιά ... 

Μήπως ξέρεις επίδομα τοκετού δικαιούμαστε και ας μην εργαζόμαστε ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...