Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, katiak92 είπε:

Τελείως όμως! Τώρα εννοείται αλλάζω γιατρό!!! 

Τι ανθρωποι ρε γαμωτο υπαρχουν δλδ τωρα αμα πας απο κει κ τον βρισεις θα φταις τελοςπαντων καμαρι μου τελος καλο ολα καλα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!

Just now, happysmile είπε:

Τι ανθρωποι ρε γαμωτο υπαρχουν δλδ τωρα αμα πας απο κει κ τον βρισεις θα φταις τελοςπαντων καμαρι μου τελος καλο ολα καλα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!

Πραγματικά για βρισιμο είναι! Αλλά δεν θα ασχοληθώ καθόλου τόσο καιρό πέρασα μέσα στο άγχος κ τώρα είμαι ήρεμη και χαρούμενη μετά από καιρό!! :) :) :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, katiak92 είπε:

Πραγματικά για βρισιμο είναι! Αλλά δεν θα ασχοληθώ καθόλου τόσο καιρό πέρασα μέσα στο άγχος κ τώρα είμαι ήρεμη και χαρούμενη μετά από καιρό!! :) :) :) 

Εννοειται κοριτσακι μου αστο να παει!!!!απολαυσε το!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα  κορίτσια. Εγώ χθες είχα ραντεβού με το γιατρό κ μ είπε είναι λογικό να έχω μικροενοχλήσεις κ τραβήγματα γτ μεγαλώνει το μωρό. Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Τα δικά σας νέα;

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα  κορίτσια. Εγώ χθες είχα ραντεβού με το γιατρό κ μ είπε είναι λογικό να έχω μικροενοχλήσεις κ τραβήγματα γτ μεγαλώνει το μωρό. Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Τα δικά σας νέα;

Όλα καλά στο γιατρό ? Πόσο ζυγίζει ο μπέμπης τώρα ? Καμπύλη ζαχάρου δεν σου είπε να κάνεις ? 

Εγώ Τετάρτη είμαι να πάω στο γιατρό να δούμε την μπέμπα ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Όλα καλά στο γιατρό ? Πόσο ζυγίζει ο μπέμπης τώρα ? Καμπύλη ζαχάρου δεν σου είπε να κάνεις ? 

Εγώ Τετάρτη είμαι να πάω στο γιατρό να δούμε την μπέμπα ...

Εγώ επειδή μετράω το ζάχαρο με μηχανάκι, δν θα κανω την καμπύλη, γτ φαίνεται να το ελέγχω. Ο μπέμπης 700 γρ κ μ λεει ο γιατρός έχουμε ακόμα. Αχ, ανυπομονησία...:) με το καλο να δείτε το κοριτσάκι σου.

πρίν από 11 λεπτά , Elenpap είπε:

Εγώ επειδή μετράω το ζάχαρο με μηχανάκι, δν θα κανω την καμπύλη, γτ φαίνεται να το ελέγχω. Ο μπέμπης 700 γρ κ μ λεει ο γιατρός έχουμε ακόμα. Αχ, ανυπομονησία...:) με το καλο να δείτε το κοριτσάκι σου.

Α κατάλαβα ...οπότε το ελέγχεις το ζάχαρο σου... 

Μικρούλης είναι ακόμα θέλει για να γίνει αντράκι ... 

Για να δούμε εμείς πόσο θα είμαστε γενικά εμείς σε όλες της μετρήσεις στα γραμμάρια βγαίνουμε λίγο πιο πάνω ...δεν πειράζει λέει ο γιατρός έχει μπουτακια για τσίμπημα χαχαχαχ... 

Τώρα πλέον θέλω να περάσει ο καιρός ...πιστεύω μέχρι στιγμής δεν ήταν τίποτα η εγκυμοσύνη από τον 7ο και μετά θα ταλαιπωρηθουμε ..βλέπω των εαυτό μου δεν μπορώ να στέκομαι πολύ ώρα όρθια με το ζόρι ανεβαίνω τα σκαλιά ...μου πιάνεται και η ανάσα ... Καλά για το ύπνο δεν λέω τίποτα δεν βολευομαι με τίποτα τώρα ... 

Εχθές να φανταστείς είχα βάλει τα δύο πόδια ψιλά στον άντρα μου και κοιμηθηκα οριζόντια στο κρεβάτι .. 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

52 minutes ago, Giosotpk said:

Α κατάλαβα ...οπότε το ελέγχεις το ζάχαρο σου... 

Μικρούλης είναι ακόμα θέλει για να γίνει αντράκι ... 

Για να δούμε εμείς πόσο θα είμαστε γενικά εμείς σε όλες της μετρήσεις στα γραμμάρια βγαίνουμε λίγο πιο πάνω ...δεν πειράζει λέει ο γιατρός έχει μπουτακια για τσίμπημα χαχαχαχ... 

Τώρα πλέον θέλω να περάσει ο καιρός ...πιστεύω μέχρι στιγμής δεν ήταν τίποτα η εγκυμοσύνη από τον 7ο και μετά θα ταλαιπωρηθουμε ..βλέπω των εαυτό μου δεν μπορώ να στέκομαι πολύ ώρα όρθια με το ζόρι ανεβαίνω τα σκαλιά ...μου πιάνεται και η ανάσα ... Καλά για το ύπνο δεν λέω τίποτα δεν βολευομαι με τίποτα τώρα ... 

Εχθές να φανταστείς είχα βάλει τα δύο πόδια ψιλά στον άντρα μου και κοιμηθηκα οριζόντια στο κρεβάτι .. 

:-D ε τον έρμο. Ισχύει ότι από εδώ και πέρα θα αυξηθεί και η κούραση και το ζόρι. Σήμερα πηγαμε κ είδαμε σε ένα μαγαζί για καρότσι...λίγο αγχώθηκα γτ συνειδητοποίησα οτι πλησιάζει ο καιρός π θα γεννηθεί...

Στρωματάκι για την κούνια πρέπει να πάρουμε με οργανικό βαμβάκι;

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

:-D ε τον έρμο. Ισχύει ότι από εδώ και πέρα θα αυξηθεί και η κούραση και το ζόρι. Σήμερα πηγαμε κ είδαμε σε ένα μαγαζί για καρότσι...λίγο αγχώθηκα γτ συνειδητοποίησα οτι πλησιάζει ο καιρός π θα γεννηθεί...

Ναι ο καημένος τι τραβάνε και αυτή ...ο δικός μου έχει από εχθές που δεν θέλει να ακούει για γέννα φοβάμαι μου λέει χαχαχαχ ... 

Και βρήκες καρότσι ? Από τιμές πως σου φανηκαν ? 

Όντως τι στρώμα περνούμε δεν το έχω σκεφτεί καθόλου ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Elenpap είπε:

Ότι θες εσύ. Πολλά λέμε για μάρκετινγκ απλα. Να μην είναι μαλακό όμως αλλά ούτε και πέτρα σκληρό. Μετριο.Αν έχεις αποφασίσει σε ποιον παιδίατρο θα πας πάρε ένα τηλέφωνο και πήγαινε με τις απορίες που έχεις πριν ψωνίσεις. Εμένα επειδή θα γεννήσω σε ιδιωτικό μου έγραψε και σε ένα χαρτί μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να κάνει το μωρό, οι υπόλοιπες λέει απλά μας τις φορτώνουν στα μαιευτήρια. 

zrz3p3.png

9 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Ότι θες εσύ. Πολλά λέμε για μάρκετινγκ απλα. Να μην είναι μαλακό όμως αλλά ούτε και πέτρα σκληρό. Μετριο.Αν έχεις αποφασίσει σε ποιον παιδίατρο θα πας πάρε ένα τηλέφωνο και πήγαινε με τις απορίες που έχεις πριν ψωνίσεις. Εμένα επειδή θα γεννήσω σε ιδιωτικό μου έγραψε και σε ένα χαρτί μια σειρά εξετάσεων που πρέπει να κάνει το μωρό, οι υπόλοιπες λέει απλά μας τις φορτώνουν στα μαιευτήρια. 

Καλημέρα μια όμορφη Κυριακή να έχουμε ...με μια ώρα λιγότερο ύπνο ... 

Πως είστε σήμερα ? 

Δεν κάνουν κατευθείαν εξετάσεις στο μωρό ? Η για πιο λόγο στις έγραψε ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

12 hours ago, Giosotpk said:

Ναι ο καημένος τι τραβάνε και αυτή ...ο δικός μου έχει από εχθές που δεν θέλει να ακούει για γέννα φοβάμαι μου λέει χαχαχαχ ... 

Και βρήκες καρότσι ? Από τιμές πως σου φανηκαν ? 

Όντως τι στρώμα περνούμε δεν το έχω σκεφτεί καθόλου ... 

10 hours ago, Anna17 said:

Καλημέρα. :) από τιμές  σε αυτά π είναι 3 σε 1 είναι απο 500-700  αυτα π είδαμε. Δεν αποφασίσαμε αλλά δεν θα το ψαξω κ πολυ. Θα παω σε ένα ακομα κ θα το κλεισω σε κανενα μηνα γτ κανουν κ 1 μηνα να έρθουν. Ενα κανονικό στρώμα θα παρω λογικά, όχι με οργανικό βαμβάκι. 

On 3/29/2019 at 6:03 PM, katiak92 said:

Εγώ σήμερα ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά άξιζε και με το παραπάνω!!! Τόσες μέρες ήμουν ξάπλα και μέσα στο άγχος και στην στεναχώρια ότι θα παω για πρόωρο τοκετό γιατί ο γιατρός μου μέτραγε τράχηλο 25χιλ και σήμερα πήγα σε διαφορετικό γιατρό ο οποίος με έτρεξε να κάνω στο Ιασώ χωρίς ραντεβού υπέρηχο στο τμήμα έμβρυομητρικής και το αποτέλεσμα; 33χιλ τραχηλος κλειστός χωρίς κανένα πρόβλημα φυσιολογικοτατος και με βηξιμο κτλ δεν άνοιγε! Έκλαιγα από την χαρά μου και επιτέλους μπορώ να ηρεμήσω !!!  

Εμμμ αργησα αλλα σας βρήκα!

Είχα ακριβως το ιδιο θεμα. Η γυναικολογος μου Πειραια συνεργαζοταν με εναν απο Ν.Σμυρνη για Αυχενική κτλ. Μου ελεγαν και οι 2 οτι ο τραχηλος ειναι 29 χιλ και μετα 26 στην α επιπεδου!!Μου μίλησαν για περιδεση κτλ. Παραλιγο να παραιτηθώ απο τη δουλεια μου. Ταυτοχρονα δεν μου ειπε να είμαι ξαπλα!Πηρα 2η και 3η γνωνη μεσα σε 10 μερες μετα τη τελ. μετρηση. Και οι 2 γιατροι βρηκαν τον τραχηλο 44 χιλ.. Σοκ!Τα εχω ολα σε χαρτια και κανονικα θέλουν καταγγελια.. 

Σε καταλαβαινω απολυτα!

Εγω πλεον εχω θεμα μα εμπιστευτώ γιατρο.. Ακομη ψάχνομαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...