Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Giosotpk είπε:

Θα τον ρωτήσω και εγώ να δω τι θα μου πει ...ασβέστιο ποτέ περνούμε ? 

Ασβέστιο εγώ περνώ εδώ και 2 μήνες. Οπότε περίπου στον 5 ξεκίνησα. Και εδώ και μια εβδομάδα έκανα το tardyferon πρωί βράδυ γιατί ο αιματοκρίτης είναι στο 32 και δεν ανέβαινε με το ένα. Μου εβραψε επίσης μαγνήσιο γιατί όταν είμαι όρθια πάνω από μια ώρα έχω πονακια χαμηλά. Μου είπε όμως ότι προτιμά ξεκούραση και το μαγνήσιο να το περνώ όταν έχω ενοχλήσεις. Όχι μόνιμα. 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna17 είπε:

Ασβέστιο εγώ περνώ εδώ και 2 μήνες. Οπότε περίπου στον 5 ξεκίνησα. Και εδώ και μια εβδομάδα έκανα το tardyferon πρωί βράδυ γιατί ο αιματοκρίτης είναι στο 32 και δεν ανέβαινε με το ένα. Μου εβραψε επίσης μαγνήσιο γιατί όταν είμαι όρθια πάνω από μια ώρα έχω πονακια χαμηλά. Μου είπε όμως ότι προτιμά ξεκούραση και το μαγνήσιο να το περνώ όταν έχω ενοχλήσεις. Όχι μόνιμα. 

Οπότε από γιατρό σε γιατρό διαφέρει ...εγώ περνώ από την αρχή μαγνήσιο πρωί βράδυ και φυλλικό και ξεκίνησα από τον 5 το viofer σίδηρο πρωί βράδυ και αυτό ... 

Και εγώ έχω πονακια χαμηλά αλλά συνήθως το βράδυ αν είχα κουραστική μέρα ... 

Αρχίζει και με πονάει και η μέση σιγά σιγά ...εσένα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

9 hours ago, Giosotpk said:

Οπότε από γιατρό σε γιατρό διαφέρει ...εγώ περνώ από την αρχή μαγνήσιο πρωί βράδυ και φυλλικό και ξεκίνησα από τον 5 το viofer σίδηρο πρωί βράδυ και αυτό ... 

Καλημέρα...κ γω έχω κάτι σαν τραβηγματάκια στην κοιλιά πχ όταν σηκώνομαι ή τεντώνομαι. Εγώ μαγνήσιο δεν παίρνω, ούτε ασβέστιο.

10 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Εγώ έχω θέματα με την μέση μου και αν δεν σταθώ καλά με πονάει έτσι και αλλιώς. Κυρίως η πλάτη νιώθω να με πονάει αλλά και αυτό πάλι με την ορθοστασία. 

zrz3p3.png

πρίν από 20 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημέρα...κ γω έχω κάτι σαν τραβηγματάκια στην κοιλιά πχ όταν σηκώνομαι ή τεντώνομαι. Εγώ μαγνήσιο δεν παίρνω, ούτε ασβέστιο.

Πόσο εβδομάδων είσαι @elenpap? Και τι μωρακια περιμένετε; 

Σκληραίνει καθόλου η κοιλίτσα μόλις πάτε πχ τουαλέτα για λίγο; 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 said:

Είμαι στην 25 κ περιμένω αγοράκι. Εσύ; :) δν έχω προσέξει να σκληραίνει η κοιλιά μου αλλά μπορεί κ να έχει συμβεί. 

κοριτσιαααα καλησπερααα. λοιπον χτες εκανα τη β επιπεδου. ολα μια χαρα με τη μπεμπουλα μας και μας την εβγαλε φωτο ανφας και φαινονται η μυτουλα και τα χειλακια της. ξετρελαθηκα! 

εγω παιρνω μαγνησιο απο την αρχη πρωι μεσημερι βραδυ, φυλλικο και απο τη 13η εβδομαδα πρωι βραδυ tardiferon. 

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια σας εχουν επηρεασει εσας καθολου οι ορμονες? εγω ας πουμε με το παραμικρο κλαιω. οταν νευριαζω, οταν χαιρομαι κτλ ο αντρας μου ο κακομοιρος τα χει δει ολα. 

• Μου αρέσει 1

cPKSp3.png

Just now, Eleni2512 είπε:

κοριτσιαααα καλησπερααα. λοιπον χτες εκανα τη β επιπεδου. ολα μια χαρα με τη μπεμπουλα μας και μας την εβγαλε φωτο ανφας και φαινονται η μυτουλα και τα χειλακια της. ξετρελαθηκα! 

εγω παιρνω μαγνησιο απο την αρχη πρωι μεσημερι βραδυ, φυλλικο και απο τη 13η εβδομαδα πρωι βραδυ tardiferon. 

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια σας εχουν επηρεασει εσας καθολου οι ορμονες? εγω ας πουμε με το παραμικρο κλαιω. οταν νευριαζω, οταν χαιρομαι κτλ ο αντρας μου ο κακομοιρος τα χει δει ολα. 

Ωραία που πήγαν όλα καλά ... Ποιανού την μυτούλα έχει η μπέμπα ? 

Εγώ το είχα στην αρχή αυτό να κλαίω συνέχεια τώρα η ορμόνες με έχουν επηρεάσει αλλιώς αν κατάλαβες τι εννοώ χαχαχχα ... 

Μερικές φορές που λέει ο άντρας μου να σας πω να πείτε στους δικούς σας άντρας να γραφτούν νκαι αυτή εδώ και να κάνουν δικιά τους ομάδα να λένε τι τραβάνε με μας χαχχαα ... 

3 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Ναι όπως το είπες τραβήγματα πονακια αλλά όχι πάντα σε συγκεκριμένες κινήσεις και ανάλογος πως κάθομαι ... 

Μεγαλώνουν τα μωράκια και σιγά σιγά δεν θα βολεύονται και αυτά μέσα στην κοιλιά ... 

1 hour ago, Anna17 είπε:

Δεν έχω καταλάβει τα σκληραίνει έχω καταλάβει όμως ότι με πονάει όταν δεν πάω κατευθείαν τουαλέτα ... 

Και ξεκίνησαν πάλι η συχνουρια ειδικά μερικές φορές όταν με κλοτσαει η μπέμπα μου έρχεται ξαφνικά ... 

Άσε που αν γελάω και μου έρχεται να κατουρισω φεύγω τρέχοντας τουαλέτα ...δεν κρατιεμαι με τίποτα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Ωραία που πήγαν όλα καλά ... Ποιανού την μυτούλα έχει η μπέμπα ? 

Εγώ το είχα στην αρχή αυτό να κλαίω συνέχεια τώρα η ορμόνες με έχουν επηρεάσει αλλιώς αν κατάλαβες τι εννοώ χαχαχχα ... 

Μερικές φορές που λέει ο άντρας μου να σας πω να πείτε στους δικούς σας άντρας να γραφτούν νκαι αυτή εδώ και να κάνουν δικιά τους ομάδα να λένε τι τραβάνε με μας χαχχαα ... 

Ναι όπως το είπες τραβήγματα πονακια αλλά όχι πάντα σε συγκεκριμένες κινήσεις και ανάλογος πως κάθομαι ... 

Μεγαλώνουν τα μωράκια και σιγά σιγά δεν θα βολεύονται και αυτά μέσα στην κοιλιά ... 

Δεν έχω καταλάβει τα σκληραίνει έχω καταλάβει όμως ότι με πονάει όταν δεν πάω κατευθείαν τουαλέτα ... 

Και ξεκίνησαν πάλι η συχνουρια ειδικά μερικές φορές όταν με κλοτσαει η μπέμπα μου έρχεται ξαφνικά ... 

Άσε που αν γελάω και μου έρχεται να κατουρισω φεύγω τρέχοντας τουαλέτα ...δεν κρατιεμαι με τίποτα 

Χαχα και εγώ τα ίδια με την τουαλέτα δεν κρατιέμαι καθόλου αφού πολλές φορές νομίζω ότι με κλωτσάει κατευθείαν στην κύστη!

Just now, katiak92 είπε:

Χαχα και εγώ τα ίδια με την τουαλέτα δεν κρατιέμαι καθόλου αφού πολλές φορές νομίζω ότι με κλωτσάει κατευθείαν στην κύστη!

Ναι και εγώ μερικές φορές έτσι το αισθάνομαι ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά άξιζε και με το παραπάνω!!! Τόσες μέρες ήμουν ξάπλα και μέσα στο άγχος και στην στεναχώρια ότι θα παω για πρόωρο τοκετό γιατί ο γιατρός μου μέτραγε τράχηλο 25χιλ και σήμερα πήγα σε διαφορετικό γιατρό ο οποίος με έτρεξε να κάνω στο Ιασώ χωρίς ραντεβού υπέρηχο στο τμήμα έμβρυομητρικής και το αποτέλεσμα; 33χιλ τραχηλος κλειστός χωρίς κανένα πρόβλημα φυσιολογικοτατος και με βηξιμο κτλ δεν άνοιγε! Έκλαιγα από την χαρά μου και επιτέλους μπορώ να ηρεμήσω !!!  

• Μου αρέσει 4

Just now, katiak92 είπε:

Εγώ σήμερα ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά άξιζε και με το παραπάνω!!! Τόσες μέρες ήμουν ξάπλα και μέσα στο άγχος και στην στεναχώρια ότι θα παω για πρόωρο τοκετό γιατί ο γιατρός μου μέτραγε τράχηλο 25χιλ και σήμερα πήγα σε διαφορετικό γιατρό ο οποίος με έτρεξε να κάνω στο Ιασώ χωρίς ραντεβού υπέρηχο στο τμήμα έμβρυομητρικής και το αποτέλεσμα; 33χιλ τραχηλος κλειστός χωρίς κανένα πρόβλημα φυσιολογικοτατος και με βηξιμο κτλ δεν άνοιγε! Έκλαιγα από την χαρά μου και επιτέλους μπορώ να ηρεμήσω !!!  

Ωραιαααααα .... 

Οπότε τώρα κάτσε και απόλαυσε κάθε στιγμή ... Και όσο μπορείς μην αγχώνεσαι ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

2 ώρες πρίν, Elenpap είπε:

Είμαι στην 25 κ περιμένω αγοράκι. Εσύ; :) δν έχω προσέξει να σκληραίνει η κοιλιά μου αλλά μπορεί κ να έχει συμβεί. 

Νιώθω ότι εκεί που σκληραίνει είναι το μωρό. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά που και που. Και εγώ αγοράκι!!! 25W και εγώ. Έχω ΠΗΤ 9/7

πρίν από 7 λεπτά , Eleni2512 είπε:

Δεν είναι κουκλάκια; έγραψα τον Β επιπέδου σε βίντεο και τον έχω που χασμουριέται. Εννοείται ότι βλέπω το βίντεο κάθε μέρα. 

Ότι νευριαζω εύκολα νιώθω. Να κλαίω το είχα στο α τρίμηνο. Υπερβολικά όμως. 

Just now, katiak92 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να είσαι ήρεμη να το απολαύσεις ως τοτε.

zrz3p3.png

1 hour ago, Anna17 είπε:

Νιώθω ότι εκεί που σκληραίνει είναι το μωρό. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά που και που. Και εγώ αγοράκι!!! 25W και εγώ. Έχω ΠΗΤ 9/7

Δεν είναι κουκλάκια; έγραψα τον Β επιπέδου σε βίντεο και τον έχω που χασμουριέται. Εννοείται ότι βλέπω το βίντεο κάθε μέρα. 

Ότι νευριαζω εύκολα νιώθω. Να κλαίω το είχα στο α τρίμηνο. Υπερβολικά όμως. 

Μπράβο κορίτσι μου. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να είσαι ήρεμη να το απολαύσεις ως τοτε.

Να σαι καλά! Κ σε σένα με το καλό!!! :) 

6 ώρες πρίν, Eleni2512 είπε:

Ο ναιιιι με το παραμικρο ομως!!το ειχα κ στην.περιοδο ομως συτο!

4 ώρες πρίν, katiak92 είπε:

Δλδ λαθος γιατρου ξεκαθαρα ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...