Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Καλημέρα. Συννεφιά σήμερα. Έκανα το πρωί την καμπύλη ζαχάρου. 25w 3d. Νυστικη για 12 ώρες. Τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να φάω υδατάνθρακες για να ενεργοποιηθεί το πάγκρεας. Όχι βλακιες. Αλλά ρύζι, ψωμάκι, πατάτα κτλ ξέρετε. Μου πήραν αίμα νυστικη και μου έδωσε να πιο 75ml γλυκόζη. Είχε γεύση πορτοκαλι οπότε πινοταν πολυ άνετα. Μετά κάθεσε στο εργαστήριο. Εγώ επειδή μένω πολύ κοντά και ήμουν με το αμάξι πηγαινοερχομουν ανά μια ώρα. Αλλά στο σπίτι ήμουν ξαπλωμένη. Έδωσα άλλες 3 φορές αίμα μετά ανά 1 ώρα. Πήγα 7 το πρωί και τελείωσα 10 δλδ. Αλλά την τελευταία φορά ήμουν πολύ χάλια. Πεινούσα πολύ και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Ελπίζω να μην ήταν υπογλυκαιμία αλλά από την πείνα. Οπότε αν γίνεται μην πάτε μόνες σας για την εξέταση και αν μπορεί κάποιος ας σας φέρει ένα χυμό και κάτι αλμυρό μόλις τελειώσετε. Αυτά τα νέα από εμένα :-D

Σήμερα ο μπεμπακος είναι ήσυχος εκτός από το πρώτο μισάωρο που ήπια την γλυκόζη οπότε νομίζω ότι χτύπαγε παλαμάκια με χέρια και πόδια από την χαρά του :-P

22 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια ... 

Τι κάνετε ? 

Διάβασα όσα γράψατε και να σας πω την αλήθεια όσο αφορά τα έπιπλα δεν ξέρω και πολλά γιατί εγώ δεν θα πάρω τίποτα θα μου τα δώσει η κουνιάδα μου ... Οπότε όταν θα τα έχω θα σας πω ... 

Λίκνο δεν θα πάρω μιας και θα την βάλω κατευθείαν στην κούνια της ... 

Είδα ένα μαξιλάρι ύπνου που κάθεται το μωρό στο πλάι αυτό σκέφτομαι να το πάρω αν και θα ρωτήσω πρώτα τον παιδίατρο ... 

Εμείς τι θα χρειαστούμε στο μαιευτήριο ? 

Όντως. Εσώρουχα λέτε τα δικά μας ή μιας χρησης; είχα κάνει μια επέμβαση πριν 2 χρόνια και μου δώσαν από το νοσοκομείο μιας χρησης αλλά δεν έχουν νούμερα και μου κολυμπούσε και δεν θέλω να έχω αυτό το άγχος. Έχει καμία σας εμπειρία;

Και αυτές τις κομψές και διακριτικές σερβιετες που θα τις πάρουμε; 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna17 είπε:

Καλημέρα. Συννεφιά σήμερα. Έκανα το πρωί την καμπύλη ζαχάρου. 25w 3d. Νυστικη για 12 ώρες. Τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να φάω υδατάνθρακες για να ενεργοποιηθεί το πάγκρεας. Όχι βλακιες. Αλλά ρύζι, ψωμάκι, πατάτα κτλ ξέρετε. Μου πήραν αίμα νυστικη και μου έδωσε να πιο 75ml γλυκόζη. Είχε γεύση πορτοκαλι οπότε πινοταν πολυ άνετα. Μετά κάθεσε στο εργαστήριο. Εγώ επειδή μένω πολύ κοντά και ήμουν με το αμάξι πηγαινοερχομουν ανά μια ώρα. Αλλά στο σπίτι ήμουν ξαπλωμένη. Έδωσα άλλες 3 φορές αίμα μετά ανά 1 ώρα. Πήγα 7 το πρωί και τελείωσα 10 δλδ. Αλλά την τελευταία φορά ήμουν πολύ χάλια. Πεινούσα πολύ και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Ελπίζω να μην ήταν υπογλυκαιμία αλλά από την πείνα. Οπότε αν γίνεται μην πάτε μόνες σας για την εξέταση και αν μπορεί κάποιος ας σας φέρει ένα χυμό και κάτι αλμυρό μόλις τελειώσετε. Αυτά τα νέα από εμένα :-D

Σήμερα ο μπεμπακος είναι ήσυχος εκτός από το πρώτο μισάωρο που ήπια την γλυκόζη οπότε νομίζω ότι χτύπαγε παλαμάκια με χέρια και πόδια από την χαρά του :-P

Όντως. Εσώρουχα λέτε τα δικά μας ή μιας χρησης; είχα κάνει μια επέμβαση πριν 2 χρόνια και μου δώσαν από το νοσοκομείο μιας χρησης αλλά δεν έχουν νούμερα και μου κολυμπούσε και δεν θέλω να έχω αυτό το άγχος. Έχει καμία σας εμπειρία;

Και αυτές τις κομψές και διακριτικές σερβιετες που θα τις πάρουμε; 

Καλημέρααααα ... 

Εγώ την τεταρτη λέω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου ...αν μπορέσω να την κάνω κατευθείαν μετά τον γιατρό γύρω στις 10 θα δω αλλιώς θα πάω άλλη μέρα ... 

Να σε ρωτήσω την έκανες έξω ? Πόσο πλήρωσες ? 

Δεν βγήκαν κατευθείαν τα αποτελέσματα ? 

Σκέφτηκα και εγώ εσώρουχα μιας χρήσεως αλλά θα είναι καλοκαίρι θα ιδρώνουμε θα είναι καλά αυτά ? Εγώ σκέφτηκα τα δικά μας αυτά που φοράμε και τώρα απλά να πάρουμε πολλά μαζί μας ...

Τι εννοείς με της διακριτικες σερβιετες? Δεν περνούμε αυτές που λένε για ειδικές χρήσεις ? 

Επιθέματα θηλασμού εγώ λέω να μην πάρω μιας χρήσεως να πάρω επαναχρησιμοποίουμενα μπορεί να έχουν 10€ αλλά είναι καλύτερα διάβασα .. 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρααααα ... 

Εγώ την τεταρτη λέω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου ...αν μπορέσω να την κάνω κατευθείαν μετά τον γιατρό γύρω στις 10 θα δω αλλιώς θα πάω άλλη μέρα ... 

Να σε ρωτήσω την έκανες έξω ? Πόσο πλήρωσες ? 

Δεν βγήκαν κατευθείαν τα αποτελέσματα ? 

Σκέφτηκα και εγώ εσώρουχα μιας χρήσεως αλλά θα είναι καλοκαίρι θα ιδρώνουμε θα είναι καλά αυτά ? Εγώ σκέφτηκα τα δικά μας αυτά που φοράμε και τώρα απλά να πάρουμε πολλά μαζί μας ...

Τι εννοείς με της διακριτικες σερβιετες? Δεν περνούμε αυτές που λένε για ειδικές χρήσεις ? 

Επιθέματα θηλασμού εγώ λέω να μην πάρω μιας χρήσεως να πάρω επαναχρησιμοποίουμενα μπορεί να έχουν 10€ αλλά είναι καλύτερα διάβασα .. 

την αλλη μερα η καμπυλη ζαχαρου θα εξαντληθεις κ θα σου ερθει λιποθυμια. να πας ξεκουραστη για την καμπυλη κ οι ωρες που θα εισαι νηστικη να ειναι ακριβως αυτες που σου εχουν.πει οχι.παραπανω γιατι εξαντλησε. 

Just now, linaa είπε:

την αλλη μερα η καμπυλη ζαχαρου θα εξαντληθεις κ θα σου ερθει λιποθυμια. να πας ξεκουραστη για την καμπυλη κ οι ωρες που θα εισαι νηστικη να ειναι ακριβως αυτες που σου εχουν.πει οχι.παραπανω γιατι εξαντλησε. 

Α σου δίνει συγκεκριμένες οδηγίες ο γιατρός ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

1 hour ago, Giosotpk είπε:

Ειρωνικά το είπα γιατί είναι τεράστιες. :grin:

Παράθεση

Έψαξα λίγο και σε άλλα φόρουμ και είδα ότι κοπέλες που έχουν ήδη γεννήσει προτείνουν τα tena lady τα εσώρουχα όμως. Είναι σαν βρακάκια και τα φοράς λέει μια φορά και μετά τα πετάς. Σερβιέτες πάλι έχει της tena το Λητώ. Αλλά κάτι θα έχει και το σούπερ. Απλά πρέπει να είναι λοχειας. Δεν ξέρω όμως που θα καταληξω. Όσο για τα εσωρουχα τις πρώτες μέρες φοβάμαι. Μην λερωθουν και πάνε στραφη. Για επιθέματα και εγώ νομίζω τα πλενομενα είναι καλύτερα. Έτσι μου είπαν και εμένα. 3 σετ 5 ευρώ τα βρήκα στα mothercare. 

Όσο για την καμπύλη συμφωνώ με την lina. Είναι πολλές οι ώρες της νηστείας.  

Βγαίνει σε λίγες ώρες αλλά δεν είχα το κουράγιο να ξαναπάω σήμερα. Μου την έγραψε ο γιατρός και έγραφε συμμετοχή 3€ περίπου. Δεν ξέρω αν θα μου χρεώσει κάτι για την γλυκόζη που μου έδωσε. Την έκανα στο μικροβιολογο της γειτονιάς μου που είναι συμβεβλημενος με τον εοπυυ. 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

οχι απλα σου λεει ποσες ωρες να εισαι νηστικη. αν πας παραπανω ωρες θα σου πεσει πιο βαρια η γλυκοζη κ θα σου ερθει αναγουλα λιποθυμια. οσο πιο νηστικο ειναι το.στομαχι τοσο πιο βαρια η εξεταση. κ κουραζεσε μετα γιατι περιμενεις κ κανενα διωρο εκει νηστικη παλι. 

Ουτε εγώ κατάλαβα τίποτα για την καμπύλη ζαχάρου χαχαχχα:grin:

Λέω τελικά να πάω την Τετάρτη να μου την γράψει και να πάω άλλη μέρα να την κάνω ...μέχρι πότε μπορούμε να την κάνουμε ? 

πρίν από 27 λεπτά , Anna17 είπε:

Ειρωνικά το είπα γιατί είναι τεράστιες. :grin:

Έψαξα λίγο και σε άλλα φόρουμ και είδα ότι κοπέλες που έχουν ήδη γεννήσει προτείνουν τα tena lady τα εσώρουχα όμως. Είναι σαν βρακάκια και τα φοράς λέει μια φορά και μετά τα πετάς. Σερβιέτες πάλι έχει της tena το Λητώ. Αλλά κάτι θα έχει και το σούπερ. Απλά πρέπει να είναι λοχειας. Δεν ξέρω όμως που θα καταληξω. Όσο για τα εσωρουχα τις πρώτες μέρες φοβάμαι. Μην λερωθουν και πάνε στραφη. Για επιθέματα και εγώ νομίζω τα πλενομενα είναι καλύτερα. Έτσι μου είπαν και εμένα. 3 σετ 5 ευρώ τα βρήκα στα mothercare. 

Όσο για την καμπύλη συμφωνώ με την lina. Είναι πολλές οι ώρες της νηστείας. 

Τα βρήκες τόσο φτηνά ? Θα το κοιτάξω ... 

Είπα και εγώ. Λάθος σερβιετες κοιτούσα που είναι αυτές η διακριτικες χαχαχαχα

• Χαχα 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 13 λεπτά , happysmile είπε:

Δεν καταλαβα αυριο λεω να κανω κ γω την καμπυλη!απλα παω νυστικη σωστα?

12 ώρες νηστικη. Δηλαδή θα πας 9 το τελευταίο γεύμα σου το βράδυ θα είναι 9 το πολυ. Φάε όμως. Μην τσιμπήσεις τίποτα γιαουρτια κτλ. Γιατί δεν θα αντέξεις. Αλλά μην φας τζανκ φουντ. Ότι τρως κανονικά. Και αν μπορείς πήγαινε πρωί πρωί μόλις ξυπνήσεις. Το πρωί μόνο νερό μπορείς να πιεις. 

Just now, Giosotpk είπε:

Ουτε εγώ κατάλαβα τίποτα για την καμπύλη ζαχάρου χαχαχχα:grin:

Λέω τελικά να πάω την Τετάρτη να μου την γράψει και να πάω άλλη μέρα να την κάνω ...μέχρι πότε μπορούμε να την κάνουμε ? 

Τα βρήκες τόσο φτηνά ? Θα το κοιτάξω ... 

Είπα και εγώ. Λάθος σερβιετες κοιτούσα που είναι αυτές η διακριτικες χαχαχαχα

Μέχρι την 26η εβδομάδα. 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

12 ώρες νηστικη. Δηλαδή θα πας 9 το τελευταίο γεύμα σου το βράδυ θα είναι 9 το πολυ. Φάε όμως. Μην τσιμπήσεις τίποτα γιαουρτια κτλ. Γιατί δεν θα αντέξεις. Αλλά μην φας τζανκ φουντ. Ότι τρως κανονικά. Και αν μπορείς πήγαινε πρωί πρωί μόλις ξυπνήσεις. Το πρωί μόνο νερό μπορείς να πιεις. 

Μέχρι την 26η εβδομάδα. 

Και το σίδηρο και το φυλλικό το περνούμε κανονικά ?εμένα το σίδηρο είναι ένα μπουκαλάκι που είναι και γλυκό έχει ωραία γεύση ... 

Εγώ το βλέπω να φάω το αυτί του άντρα μου τόσες ώρες νηστική ....

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Και το σίδηρο και το φυλλικό το περνούμε κανονικά ?εμένα το σίδηρο είναι ένα μπουκαλάκι που είναι και γλυκό έχει ωραία γεύση ... 

Εγώ το βλέπω να φάω το αυτί του άντρα μου τόσες ώρες νηστική ....

Εμένα μου είπε μόνο του θυροειδη να πάρω και τα υπόλοιπα τα πήρα αφού τελείωσα. Πολυυυυυ πείνα λέμε :grin:

Μόλις μπεις για την τελευταία αιμοληψία στείλτον να φέρει 3 τυρόπιτες. Πάντως προσπάθησε να πας σε κάποιον μικροβιολογο που να έχει λεπτές σύριγγες γιατί όσο να ναι είναι ταλαιπωρημενες οι φλέβες μας. Και 4 τσιμπήματα είναι λίγο ζόρι αν είναι ατσουμπαλος η με χοντρές βελόνες. 

Ερώτηση. Φυλλικό σου είπε να περνεις σε όλη την εγγυμοσυνη; εμένα στην 22 εβδομάδα μου είπε να το σταματήσω. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Εμένα μου είπε μόνο του θυροειδη να πάρω και τα υπόλοιπα τα πήρα αφού τελείωσα. Πολυυυυυ πείνα λέμε :grin:

Μόλις μπεις για την τελευταία αιμοληψία στείλτον να φέρει 3 τυρόπιτες. Πάντως προσπάθησε να πας σε κάποιον μικροβιολογο που να έχει λεπτές σύριγγες γιατί όσο να ναι είναι ταλαιπωρημενες οι φλέβες μας. Και 4 τσιμπήματα είναι λίγο ζόρι αν είναι ατσουμπαλος η με χοντρές βελόνες. 

Ερώτηση. Φυλλικό σου είπε να περνεις σε όλη την εγγυμοσυνη; εμένα στην 22 εβδομάδα μου είπε να το σταματήσω. 

Εγώ στο νοσοκομείο θα πάω να την κάνω ...έξω φοβάμαι το ποσό θα πληρώσω γιατί εδώ στην περιοχή μου ποτέ δεν χρεώνουν όσο γράφει ο χαρτί ...εσυ πόσο πλήρωσες ?

Πω πω τόσο πολύ πείνα ? Πως θα την βγάλω και δεν αντεχομαι όταν πεινάω ...τι τρεις τυρόπιτες 5 θα του πω να πάει να πάρει και δύο πίτσες για να στανιαρο χαχχαχ

Δόξα το Θεό από φλέβες είμαι μια χαρά έδινα και μια ζωή αίμα οπότε δεν έχω θέμα ... 

εγώ το φυλλικό το είχα ξεκινήσει πριν μείνω έγκυος γιατί το είχα σχετικά χαμηλό 3.1 με κατώτατο όριο το 3 και έτσι περνώ πρωί βράδυ ...δεν μου είπε για πόσο καιρό θα το περνώ αλλά υπόθετο για όλοι την εγκυμοσύνη ...

Εσένα γιατί στο σταμάτησε ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Εγώ στο νοσοκομείο θα πάω να την κάνω ...έξω φοβάμαι το ποσό θα πληρώσω γιατί εδώ στην περιοχή μου ποτέ δεν χρεώνουν όσο γράφει ο χαρτί ...εσυ πόσο πλήρωσες ?

Πω πω τόσο πολύ πείνα ? Πως θα την βγάλω και δεν αντεχομαι όταν πεινάω ...τι τρεις τυρόπιτες 5 θα του πω να πάει να πάρει και δύο πίτσες για να στανιαρο χαχχαχ

Δόξα το Θεό από φλέβες είμαι μια χαρά έδινα και μια ζωή αίμα οπότε δεν έχω θέμα ... 

εγώ το φυλλικό το είχα ξεκινήσει πριν μείνω έγκυος γιατί το είχα σχετικά χαμηλό 3.1 με κατώτατο όριο το 3 και έτσι περνώ πρωί βράδυ ...δεν μου είπε για πόσο καιρό θα το περνώ αλλά υπόθετο για όλοι την εγκυμοσύνη ...

Εσένα γιατί στο σταμάτησε ? 

Αύριο που θα την πάρω θα πληρώσω και θα σου πω. 

Και εγώ επερνα από πριν. Γιατί πρέπει να έχουμε ήδη επάρκεια όταν μείνουμε εγγύος μου είπε. Γιατί μετά από κάποια εβδομάδα η σπονδυλική στήλη του παιδιού έχει ήδη σχήματισθει οπότε δεν χρειάζεται άλλο. Θα τον ξαναρωτήσω την Τετάρτη που θα πάω πάντως να δω τι θα μου πει. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Αύριο που θα την πάρω θα πληρώσω και θα σου πω. 

Και εγώ επερνα από πριν. Γιατί πρέπει να έχουμε ήδη επάρκεια όταν μείνουμε εγγύος μου είπε. Γιατί μετά από κάποια εβδομάδα η σπονδυλική στήλη του παιδιού έχει ήδη σχήματισθει οπότε δεν χρειάζεται άλλο. Θα τον ξαναρωτήσω την Τετάρτη που θα πάω πάντως να δω τι θα μου πει. 

Θα τον ρωτήσω και εγώ να δω τι θα μου πει ...ασβέστιο ποτέ περνούμε ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...