Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Anna17 είπε:

Πηρα και κούνια. Θα την έχω στο δωμάτιο και σκέφτομαι μετά τους 3 μήνες αν είναι συνεργασιμος ο μικρός να τον πάω στο δωμάτιο του. Αλλά για τον πρώτο καιρό τον θέλω δίπλα μου. Από ρουχαλάκια πηρα:

6 κοντομάνικο εσώρουχακια newborn 

2 παντελονακια new born 

5 ζευγάρια καλτσακια 

Και ένα ζακετακι. Έτσι ανάλογα τις ανάγκες θα αφαιρώ η θα βάζω. Γιατί κατακαλοκαιρο θα είναι. Θα χρειαστεί να ανάψουμε και ένα air condition. 

Μετα τα υπόλοιπα τα πήρα 0-3

6 κορμακια κοντομανικα

2 μακρυμανικα χωρίς ποδια

3 παντελόνακια

6 αμάνικα κορμακια 

1 ζακετακι 

Νομίζω καλά είναι. Μετά θα δω ανάλογα με το τι θα μου φέρουν και φυσικά το βάρος του. 

Πήρα και 2 κουβέρτες αγκαλιάς πικε όμως. Για το βράδυ και για καμιά βόλτα. 

Πήρα κ 5 πάνες αγκαλιάς για να το πιάνουν οι υπόλοιποι.

Και 4 σελτεδακια. (τον πρώτο καιρό ήμουν με το Google διπλα:τι είναι σελτεδακι) ευτυχώς μαθαίνονται εύκολα :grin:

Εσείς; έχετε σκεφτεί κάτι ακόμη; 

Ψέλλισε κάτι του στυλ ε εντάξει μωρέ. Έχουν και τα καλά τους, απλά είναι κούραση αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα κτλ. Ε χαιρω πολυ. Φυσικά έχουν κούραση. Αλλά τώρα είναι το πρώτο μου μωρό και είμαι τρισευτυχισμενη και νομίζω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε τέλεια οπότε μην με πρήζεις για το πόσα κακά έχει η μητρότητα. Την επέλεξα και εγώ και εσύ. Ε μα ρε κορίτσια, εγώ είμαι και γλωσοκοπανα και δεν τις αφήνω να μου λένε πολλά πολλά. Γιατί στην αρχή ξεκίνησαν αυτά του τύπου, μην περπατάς έτσι, μην κάνεις αυτό και δεν μπορώ. Έχω γιατρό και μου λέει και άτομα που εμπιστεύομαι και ρωτάω όταν κάτι με απασχολεί. 

Χαχαχχαχαχχα....τι ωραία που τα λες να μου έρχονται και εμένα έτσι εκείνη την στιγμή τι καλά που θα ήμουν ...εγώ σαν χαζή κάθομαι μουγκή μην παρεξηγηθω η τσακωθω με κανέναν ... 

Αλλά έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες ... όλα έχουν της δυσκολίες τους αλλά πάντα το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σε κάνει ευτυχισμένη πόσο μάλλον το να γίνεις μαμά ...γίνεσαι θυσία και πάντα βρίσκεις δύναμη ... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Ωραία ...αυτά έχω σκεφτεί και εγώ τα βασικά ...απλά δεν ξέρω αν θα βολεύει το παντελόνι ...σκέφτηκα να πάρω ολόσωμα ...αλλά αν έχει ζέστη ? Ίσως οντως είναι καλύτερα με.παντελονι μετά ... 

Μετά τι χρειάζεται για το μπάνιο μπανιέρα πετσέτες πετσέτες με κουκούλα σαμπουάν αφρολουτρα ... 

Σκουφάκι περνούμε ? Μάλλον όχι δεν χρειάζεται ... 

Η μαία μου μου το είπε για τα παντελόνακια. Αν το δεις να δυσφορει μου λέει δεν θα χρειάζεται να το αλλάξεις όλο. Βέβαια είναι τόσο μικρά που στην αρχή όλα θα μου φαίνονται δύσκολα και να τα βάλω και να τα βγάλω. 

Σκουφάκι εγώ πήρα ένα μήπως χρειαστεί όταν τον φέρουμε σπίτι. Αλλά γενικά δεν νομίζω ότι θέλουμε. Μπανακι πήρα. Κρέμες κτλ δεν έχω πάρει ακόμη γιατί περιμένω να βάψω το δωμάτιο και να τα βάλω στη θέση τους. Τόσα μικρά μπουκαλάκια που θα μπούνε;;;; 

Και πετσέτες πήρα. Ψυχαναγκαστικη εδώ. Hellooo :-D 2 με κούκουλα, 10 μικρούλες ,για το πωπουδακι και για άλλες χρήσεις και μια καλή μου φίλη μου είπε όταν θυλαζει να πάρω υφασμα πετσετε και να το βάζω στο λαιμουδακι του γιατί λέει η σαλιαρες μπορεί να το ερεθίζουν. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί αλλά πήρα μισό μέτρο και έκανα 3.

zrz3p3.png

8 hours ago, Anna17 said:

Πηρα και κούνια. Θα την έχω στο δωμάτιο και σκέφτομαι μετά τους 3 μήνες αν είναι συνεργασιμος ο μικρός να τον πάω στο δωμάτιο του. Αλλά για τον πρώτο καιρό τον θέλω δίπλα μου. Από ρουχαλάκια πηρα:

6 κοντομάνικο εσώρουχακια newborn 

2 παντελονακια new born 

5 ζευγάρια καλτσακια 

Και ένα ζακετακι. Έτσι ανάλογα τις ανάγκες θα αφαιρώ η θα βάζω. Γιατί κατακαλοκαιρο θα είναι. Θα χρειαστεί να ανάψουμε και ένα air condition. 

Μετα τα υπόλοιπα τα πήρα 0-3

6 κορμακια κοντομανικα

2 μακρυμανικα χωρίς ποδια

3 παντελόνακια

6 αμάνικα κορμακια 

1 ζακετακι 

Νομίζω καλά είναι. Μετά θα δω ανάλογα με το τι θα μου φέρουν και φυσικά το βάρος του. 

Πήρα και 2 κουβέρτες αγκαλιάς πικε όμως. Για το βράδυ και για καμιά βόλτα. 

Πήρα κ 5 πάνες αγκαλιάς για να το πιάνουν οι υπόλοιποι.

Και 4 σελτεδακια. (τον πρώτο καιρό ήμουν με το Google διπλα:τι είναι σελτεδακι) ευτυχώς μαθαίνονται εύκολα :grin:

Εσείς; έχετε σκεφτεί κάτι ακόμη; 

Ψέλλισε κάτι του στυλ ε εντάξει μωρέ. Έχουν και τα καλά τους, απλά είναι κούραση αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα κτλ. Ε χαιρω πολυ. Φυσικά έχουν κούραση. Αλλά τώρα είναι το πρώτο μου μωρό και είμαι τρισευτυχισμενη και νομίζω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε τέλεια οπότε μην με πρήζεις για το πόσα κακά έχει η μητρότητα. Την επέλεξα και εγώ και εσύ. Ε μα ρε κορίτσια, εγώ είμαι και γλωσοκοπανα και δεν τις αφήνω να μου λένε πολλά πολλά. Γιατί στην αρχή ξεκίνησαν αυτά του τύπου, μην περπατάς έτσι, μην κάνεις αυτό και δεν μπορώ. Έχω γιατρό και μου λέει και άτομα που εμπιστεύομαι και ρωτάω όταν κάτι με απασχολεί. 

Καλημέρα, χθες πήγα σε μια φίλη μου π έχει ένα μωράκι 4 μηνών κ είδα λίγο τα πράγματα π έχει πάρει. Πήρε λίκνο για να το χει δίπλα της( θηλάζει κιόλας), καρότσι ακριβούτσικο, κούνια κ αλλαξιέρα φυσικά. Μ έδειξε κ ρουχάκια, μ προτεινε πολυ τα mothercare. M είπε οτι τα περισσότερα δώρα ήταν μάπα, έτσι κ αλλιώς κ γω δν θα στηριχτώ στα δώρα...της πήρε κ ένα κουκλάκι με λευκούς ήχους για να ηρεμεί το μωρό κ ένα παρκοκρέβατο. Το θέμα θηλασμός είναι ζόρικο, αυτη βγάζει γάλα αποκλειστικά με το θήλαστρο κ το δίνει με μπουκάλι...

Καλημέρα! Πάντως εγώ αντί για κούνια για αρχή έχω βρει ένα λικνο στα 120€ που το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου και μετά μετατρέπεται σε πάρκο και το χρησιμοποιεί μέχρι 36 μηνών ή τουλάχιστον έτσι λέει :) 

8 ώρες πρίν, Anna17 είπε:

Η μαία μου μου το είπε για τα παντελόνακια. Αν το δεις να δυσφορει μου λέει δεν θα χρειάζεται να το αλλάξεις όλο. Βέβαια είναι τόσο μικρά που στην αρχή όλα θα μου φαίνονται δύσκολα και να τα βάλω και να τα βγάλω. 

Σκουφάκι εγώ πήρα ένα μήπως χρειαστεί όταν τον φέρουμε σπίτι. Αλλά γενικά δεν νομίζω ότι θέλουμε. Μπανακι πήρα. Κρέμες κτλ δεν έχω πάρει ακόμη γιατί περιμένω να βάψω το δωμάτιο και να τα βάλω στη θέση τους. Τόσα μικρά μπουκαλάκια που θα μπούνε;;;; 

Και πετσέτες πήρα. Ψυχαναγκαστικη εδώ. Hellooo :-D 2 με κούκουλα, 10 μικρούλες ,για το πωπουδακι και για άλλες χρήσεις και μια καλή μου φίλη μου είπε όταν θυλαζει να πάρω υφασμα πετσετε και να το βάζω στο λαιμουδακι του γιατί λέει η σαλιαρες μπορεί να το ερεθίζουν. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί αλλά πήρα μισό μέτρο και έκανα 3.

Εισαι θεαρα!!!πολυ με βοηθησες π τα γραψες αναλυτικα με ξεμπλοκαρες!!απο που ψωνισες ρουχαλακια αν επιτρεπεται?εχω κανει καρτα μελους πριναταλ!εμεις ρε κοριτσια τι θα χρεαστουμε??

Just now, katiak92 είπε:

Καλημέρα! Πάντως εγώ αντί για κούνια για αρχή έχω βρει ένα λικνο στα 120€ που το έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου και μετά μετατρέπεται σε πάρκο και το χρησιμοποιεί μέχρι 36 μηνών ή τουλάχιστον έτσι λέει :) 

Πολυ πρακτικο!εγω καλαθουνα θα χω για δυο μηνες κ μετα στην κουνια του!

Καλημερα επισης κορες παντες θα βαλετε γυρω γυρω απτο κρεββατι?

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Εισαι θεαρα!!!πολυ με βοηθησες π τα γραψες αναλυτικα με ξεμπλοκαρες!!απο που ψωνισες ρουχαλακια αν επιτρεπεται?εχω κανει καρτα μελους πριναταλ!εμεις ρε κοριτσια τι θα χρεαστουμε??

Mothercare ασυζητητί. Αν πάτε και τα πιάσετε θα το δείτε. Επίσης επειδή η ξαδέρφη μου μου έδωσε μερικά ρούχα για μεγαλύτερη ηλικία είδα ότι μόνο τα morhercare ειχαν μείνει σε καλή κατάσταση και κάποια από τα h&m. Πάντως επειδή πήγα πρόσφατα δεν είναι πολύ ακριβά. Έχει με 25€ η με 28€ σετ με 5 κοντομανικα εσωρουχακια. Ενώ τα λευκά τα έχει 20€. Εγώ αυτά που θα φορέσει τον πρώτο καιρό ήθελα να είναι ποιοτικά. Μετά θα πάρω και από άλλα πιο οικονομικά. Δεν το παίζω σνομπ. Απλά σκέφτομαι, καλοκαίρι, ιδρώτας, νεογέννητο... 

Παντες πήρα για το λίκνο γιατί τις ζήλεψα. Αλλά τελικά σκέφτομαι πως θα το βλέπω το βράδυ; θα πρέπει να σηκώνομαι όρθια κάθε φορά; και έτσι δεν ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσω.

πρίν από 2 λεπτά , katiak92 είπε:

Μακάρι να το είχα δει και έχω. Ακούγετε πολύ πρακτικό. Εγώ πήρα ένα με 70 αλλά σκέφτομαι μετά να το πάω στη μάνα μου η αν θέλω να το κοιμησω καμία φορά στο εξοχικό. 

πρίν από 3 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημέρα, χθες πήγα σε μια φίλη μου π έχει ένα μωράκι 4 μηνών κ είδα λίγο τα πράγματα π έχει πάρει. Πήρε λίκνο για να το χει δίπλα της( θηλάζει κιόλας), καρότσι ακριβούτσικο, κούνια κ αλλαξιέρα φυσικά. Μ έδειξε κ ρουχάκια, μ προτεινε πολυ τα mothercare. M είπε οτι τα περισσότερα δώρα ήταν μάπα, έτσι κ αλλιώς κ γω δν θα στηριχτώ στα δώρα...της πήρε κ ένα κουκλάκι με λευκούς ήχους για να ηρεμεί το μωρό κ ένα παρκοκρέβατο. Το θέμα θηλασμός είναι ζόρικο, αυτη βγάζει γάλα αποκλειστικά με το θήλαστρο κ το δίνει με μπουκάλι...

Είναι όντως τόσο δύσκολο; Για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Και εγώ λέω να πάρω 2 μπιμπερό καλού κακού πάντως. Αλλά θήλαστρο δεν σκοπεύω να πάρω από πριν. 

zrz3p3.png

1 hour ago, happysmile είπε:

Θα βάλω γύρω από την κούνια όταν θα την πάρω γιατί όταν θα το βάλω κούνια εγώ θα κουνιέται κ δεν θέλω να μπλεχτούν πουθενά ποδαράκια χεράκια :) 

Γεια σας κορίτσια ... 

Τι κάνετε ? 

Διάβασα όσα γράψατε και να σας πω την αλήθεια όσο αφορά τα έπιπλα δεν ξέρω και πολλά γιατί εγώ δεν θα πάρω τίποτα θα μου τα δώσει η κουνιάδα μου ... Οπότε όταν θα τα έχω θα σας πω ... 

Λίκνο δεν θα πάρω μιας και θα την βάλω κατευθείαν στην κούνια της ... 

Είδα ένα μαξιλάρι ύπνου που κάθεται το μωρό στο πλάι αυτό σκέφτομαι να το πάρω αν και θα ρωτήσω πρώτα τον παιδίατρο ... 

Εμείς τι θα χρειαστούμε στο μαιευτήριο ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα όλη μέρα με συννεφιά στη Θεσσαλονίκη. Καλα είμαι, εσυ τι κανεις;

Καλά και εγώ ...κουνιομασταν πολύ σήμερα το βράδυ λες και χόρευε ήταν η μπέμπα μέσα στην κοιλιά ... Ξύπνησα και τον μπαμπά μόνες μας δεν καθόμασταν χαχαχαχ 

Εσείς ήσυχο μωράκι σήμερα ? 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Καλά και εγώ ...κουνιομασταν πολύ σήμερα το βράδυ λες και χόρευε ήταν η μπέμπα μέσα στην κοιλιά ... Ξύπνησα και τον μπαμπά μόνες μας δεν καθόμασταν χαχαχαχ 

Εσείς ήσυχο μωράκι σήμερα ? 

Κ μένα κουνιέται αρκετά. Μάλιστα πλέον κουνιέται κ η κοιλιά. :-D

• Μου αρέσει 1

Just now, Elenpap είπε:

Κ μένα κουνιέται αρκετά. Μάλιστα πλέον κουνιέται κ η κοιλιά. :-D

Ννναααιι όντως κουνιέται και η κοιλιά ...

Έχεις δοκιμάσει εκεί που κλοτσαει να το κλοτσισεις να πω και εσύ απαλά με τα δάχτυλα και να σου ξανά δώσει μια? 

Εγώ έχω από εχθές που το κάνω και πολλές φορές μου απαντάει ...ο άντρας μου μου λέει κρίμα μην πειράζεις την μπέμπα :-D

• Χαχα 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Ννναααιι όντως κουνιέται και η κοιλιά ...

Έχεις δοκιμάσει εκεί που κλοτσαει να το κλοτσισεις να πω και εσύ απαλά με τα δάχτυλα και να σου ξανά δώσει μια? 

Εγώ έχω από εχθές που το κάνω και πολλές φορές μου απαντάει ...ο άντρας μου μου λέει κρίμα μην πειράζεις την μπέμπα :-D

Ναι, ή να τ μιλάμε κ να ανταποκρίνεται. :-D

Μωράκια μωρέ που όλο αναπτύσσονται. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...