Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, happysmile είπε:

Δεν φτανουν τοσο μακρια οι σκεψεις μου...ασε να τον παρω πρωτα εγω αγκαλια κ δεν θα τον δινω σε κανεναν!!εμενα μου την δινουν τα σογια ερχεται η καθε μια κ στο παιζει ξερόλας !εχει αλλους που αρρωστοι πανε κ βλεπουν τα μωρα κ δεν καταλαβαινουν κ παρεξηγουνται οταν τους λες βαλε αντισηπτικό στα χερια σου!γτ καθαρή ειμαι σου απαντα!!κ ολα τα υπολοιπα!κυριολεκτικα με κρατανε ξαγρυπνη..

Πω πω μην μου λες τέτοια γιατί μου έρχεται να τους πνίξω μερικές φορές όταν μου το παίζουν εξυπνότερη ....

Και μόνο που το σκέφτομαι της επίσκεψης τρελενομαι ...

Προτιμώ να έρθουν εφόσον 40 και να εχει μεγαλώσει η μικρή λίγο παρά να μου έρχονται στο νοσοκομείο και στο σπίτι της πρώτες μέρες ... 

Μα δεν το σκέφτονται ότι καλύτερα να μην πάω της πρώτες μέρες ...εεγω με τον άντρα μου πάντα εφόσον είχαν 40 πηγαίναμε να τους δούμε πιο νωρίς όχι ...δεν ξέρω έτσι το βλέπω εγώ ... 

Just now, Elenpap είπε:

Μν σκέφτεσαι πράγματα π θα αργήσουν να συμβούν...τσάμπα αγχώνεσαι, αλήθεια. Όλες οι μανούλες ζηλεύουν στον αποχωρισμό, δν θα συμβεί μόνο σε σένα. Παντως εσύ θα είσαι η ζωή της, όχι η κουνιάδα σου. 

Οπότε δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι γιατί μου πέρασε και από το μυαλό μήπως θα θέλει την κουνιάδα μου πιο πολύ γιατί θα την προσεχή .. 

Άσε παντρεύεται και η αδερφή μου τον Οκτώβριο και στο μυαλό μου το έχω σίγουρα πως δεν θα πάω ...παντρεύεται και μακριά και μόνο ο άντρας μου θα πάει ... 

Θα είναι μικρούλα ακόμα και από ότι διάβασα τα μωράκια το βιώνουν πολύ έντονα τον αποχωρισμό της μαμάς ... 

Just now, Anna17 είπε:

Σήμερα μπήκα στην 26 εβδομάδα. Δεν θυμάμαι να είχα πίεση πάνω από 11 μέχρι σήμερα. 10,3 με 10,6 είναι μόνιμα η μεγάλη. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το πιεσόμετρο και έβαλα και όλους τους άλλους να την μετρήσουν. Εμεις θα τον πούμε Μάριο τον μικρό μας. Απλά έτσι μας αρεσε. Όσο για ψώνια επειδή εμένα μου έχουν δώσει μεγάλες πιθανότητες προωροτητας ήθελα να τα έχω όλα έτοιμα όταν μπω στον έβδομο. Δεν ήθελα και όλας να τρέχω όταν βαρύνω. Θέλω τους τελευταίους μήνες να τους απολαύσω χωρίς άγχος και τρέξιμο. Οπότε οποία έχει απορίες έχω ρίξει άπειρο ψάξιμο, ας στείλει να ρωτήσει ότι θέλει. 

Αυτή την εβδομάδα θέλω να βρω τα χρώματα για το δωμάτιο.

Εδώ και λίγες μέρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται όταν κλωτσάει ο μικρός. Πόσο χαζεύω όταν το κάνει. Φοράω επίτηδες εφαρμοστα μπλουζάκια να τον βλέπω :-D

Θα κάνει καμία μαθήματα ανωνυδου τοκετού; έχετε ψάξει; 

Υπάρχουν αααααποιρα όμορφα ονόματα το καθένα έχει την χάρη του ...απλά πιστεύω είναι να σου βγει όταν το δεις το μωράκι να το κοιτάξεις και να σου βγει να το πεις Μάριο όπως θα το πεις εσύ ... 

Οπότε εσύ τα τελείωσες όλα τα ψώνια ? Είχες κάνει λίστα ? 

Για πες μας τα βασικά ...εγώ είχα γράψει μια λίστα εδώ στα κορίτσια να δούμε τι λείπει σε μένα για να το συμπληρώσω ... 

Ναι εγώ θα κάνω και ανώδυνου τοκετού και θηλασμού ...εκεί που θα γεννήσω το κάνουν η μαίες της κλινικής και θα με ενημερώσουν όταν είναι να παρακολουθήσω ... Πιστεύω πως βοηθάει αρκετά ... 

Εμείς θα πάμε με το σκεπτικό να συμμετέχει και ο άντρας μου στον τοκετό αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός τον βλέπω να αλλάζει χρώμα όταν του λέω οπότε δεν θα τον έχω μέσα δεν θα του το κάνω αυτό ξέρω ότι δεν μπορεί και για χάρη μου θα το έκανε μόνο...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, katiak92 είπε:

Εγώ είμαι 23εβδομαδα και βλέπω ελάχιστα να κουνιέται η κοιλιά μου όταν κλωτσάει η μικρή! :) έχω ψάξει για μαθήματα ανώδυνου και θα κάνω σε ΙΚΑ έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου είπαν ότι με βάλανε  σε λίστα για τον Μάιο και θα με ενημερώσουν εκεί κοντά ! 

Καλά και εγώ στο τέλος της 25ης την είδα πρώτη φορά. Απίστευτο ήταν. Μου φάνηκε πολύ νωρίς. Και πλέον όταν αλλάζει θέση σκληραίνει εκεί που πάει και κάθεται την ώρα που γυρίζει. Και νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά που άκουγα άλλες μαμάδες να λένε το καταλαβαίνουν το μωρό. 

Για τον ανώδυνο εγώ βρήκα μια ΜΚΟ στον Νέο Κόσμο. Φαιναρετη λέγεται και περνεις τηλ για να κλείσεις ραντεβού αλλά ακόμη δεν το έκανα. Κακός βέβαια γιατί ξέρω ότι έχουν αρκετό κόσμο τα μαθήματα και πρέπει να πιάσεις σειρά. Αν δεν τα κατάφερω θα σου στείλω να μου πεις που πήρες στο ΙΚΑ. 

Just now, Giosotpk είπε:

Πω πω μην μου λες τέτοια γιατί μου έρχεται να τους πνίξω μερικές φορές όταν μου το παίζουν εξυπνότερη ....

Προτιμώ να έρθουν εφόσον 40 και να εχει μεγαλώσει η μικρή λίγο παρά να μου έρχονται στο νοσοκομείο και στο σπίτι της πρώτες μέρες ... 

Μα δεν το σκέφτονται ότι καλύτερα να μην πάω της πρώτες μέρες ...εεγω με τον άντρα μου πάντα εφόσον είχαν 40 πηγαίναμε να τους δούμε πιο νωρίς όχι ...δεν ξέρω έτσι το βλέπω εγώ ... 

Οπότε δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι γιατί μου πέρασε και από το μυαλό μήπως θα θέλει την κουνιάδα μου πιο πολύ γιατί θα την προσεχή .. 

Άσε παντρεύεται και η αδερφή μου τον Οκτώβριο και στο μυαλό μου το έχω σίγουρα πως δεν θα πάω ...παντρεύεται και μακριά και μόνο ο άντρας μου θα πάει ... 

Θα είναι μικρούλα ακόμα και από ότι διάβασα τα μωράκια το βιώνουν πολύ έντονα τον αποχωρισμό της μαμάς ... 

Υπάρχουν αααααποιρα όμορφα ονόματα το καθένα έχει την χάρη του ...απλά πιστεύω είναι να σου βγει όταν το δεις το μωράκι να το κοιτάξεις και να σου βγει να το πεις Μάριο όπως θα το πεις εσύ ... 

Για πες μας τα βασικά ...εγώ είχα γράψει μια λίστα εδώ στα κορίτσια να δούμε τι λείπει σε μένα για να το συμπληρώσω ... 

Ναι εγώ θα κάνω και ανώδυνου τοκετού και θηλασμού ...εκεί που θα γεννήσω το κάνουν η μαίες της κλινικής και θα με ενημερώσουν όταν είναι να παρακολουθήσω ... Πιστεύω πως βοηθάει αρκετά ... 

Εμείς θα πάμε με το σκεπτικό να συμμετέχει και ο άντρας μου στον τοκετό αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός τον βλέπω να αλλάζει χρώμα όταν του λέω οπότε δεν θα τον έχω μέσα δεν θα του το κάνω αυτό ξέρω ότι δεν μπορεί και για χάρη μου θα το έκανε μόνο...

Χαχα. Ο άντρας μου ψελλίζει "άμα το θες εσύ αγάπη μου, αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου" Εγώ τον θέλω σίγουρα εκεί. Θα νιώθω ασφάλεια. 

Κατ αρχήν αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν πάρεις ένα καλό καρότσι από 350€ το λιγότερο θες σίγουρα λίκνο. Γιατί στα φθηνά καρότσια η καλαθουνα είναι μαλακή. Θες και ένα καλό στρώμα για την καλαθουνα σκληρό όπως είπε ο παιδίατρος συν τη βάση για το πορτ μπε μπε. Οπότε μιλάμε τελικά για το ίδιο κόστος. Αποφάσισα να πάρω λοιπόν ένα λίκνο στα 70 ευρώ με ροδακια να το πάω όπου θέλω μες στο σπίτι μιας και θα είναι καλοκαίρι οπότε το σπίτι ξεστρωτο. Και να το ευχαριστηθώ και όλας γιατί είναι πολύ όμορφα. Όσο για τα ρούχα θα σας γράψω το βράδυ αναλυτικά ποσότητες και είδος. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Καλά και εγώ στο τέλος της 25ης την είδα πρώτη φορά. Απίστευτο ήταν. Μου φάνηκε πολύ νωρίς. Και πλέον όταν αλλάζει θέση σκληραίνει εκεί που πάει και κάθεται την ώρα που γυρίζει. Και νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά που άκουγα άλλες μαμάδες να λένε το καταλαβαίνουν το μωρό. 

Για τον ανώδυνο εγώ βρήκα μια ΜΚΟ στον Νέο Κόσμο. Φαιναρετη λέγεται και περνεις τηλ για να κλείσεις ραντεβού αλλά ακόμη δεν το έκανα. Κακός βέβαια γιατί ξέρω ότι έχουν αρκετό κόσμο τα μαθήματα και πρέπει να πιάσεις σειρά. Αν δεν τα κατάφερω θα σου στείλω να μου πεις που πήρες στο ΙΚΑ. 

Χαχα. Ο άντρας μου ψελλίζει "άμα το θες εσύ αγάπη μου, αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου" Εγώ τον θέλω σίγουρα εκεί. Θα νιώθω ασφάλεια. 

Κατ αρχήν αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν πάρεις ένα καλό καρότσι από 350€ το λιγότερο θες σίγουρα λίκνο. Γιατί στα φθηνά καρότσια η καλαθουνα είναι μαλακή. Θες και ένα καλό στρώμα για την καλαθουνα σκληρό όπως είπε ο παιδίατρος συν τη βάση για το πορτ μπε μπε. Οπότε μιλάμε τελικά για το ίδιο κόστος. Αποφάσισα να πάρω λοιπόν ένα λίκνο στα 70 ευρώ με ροδακια να το πάω όπου θέλω μες στο σπίτι μιας και θα είναι καλοκαίρι οπότε το σπίτι ξεστρωτο. Και να το ευχαριστηθώ και όλας γιατί είναι πολύ όμορφα. Όσο για τα ρούχα θα σας γράψω το βράδυ αναλυτικά ποσότητες και είδος. 

Οπότε από ότι καταλαβα για αρχή δεν πήρες κούνια ? 

Ωραία θα περιμένουμε για να ρούχα να μας.πεις και ποσότητα εγώ στις 3 του μηνός που θα πάμε στο γιατρό λέω να πάω να τα πάρω όλα να είμαι έτοιμη να τελειώσω και ολοκληρωτικά το δωμάτιο της μικρής ...εμείς θα την βάλουμε στο δωμάτιο της κατευθείαν ...εσύ ? 

Χαχαχαχα ωραίος ο άντρας σου ...εμένα μου λέει ότι θα το κάνει αλλά από ροζ που είναι το πρόσωπο του γίνεται κίτρινο μετά ασπρίζει και αν τον αφήσω λίγο ακόμα πιστεύω θα μελανιασουν και τα χείλη του και θα πέσει από τώρα κάτω ...αλλά το διασκεδάζω λίγο εκείνη την στιγμή όταν τον βλέπω ... 

Τι τραβάνε και αυτή ...περνάνε και οι άντρες μας σαν εγκυμοσύνη ...

Εμένα ο δικός μου τον πρώτο καιρό του ερχόταν και διάφορα φαγητά στο μυαλό να φάει χαχαχχαχα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Κ γω ετσι το χω στο μυαλο μου!!κ σου πεταν κ το κορυφαιο εγω δυο παιδια μεγαλωσα ναι το 1990..χαιρω πολυ κ τον μογλη τον μεγαλωσαν οι λυκοι!

Κ γω ετσι το χω στο μυαλο μου!!κ σου πεταν κ το κορυφαιο εγω δυο παιδια μεγαλωσα ναι το 1990..χαιρω πολυ κ τον μογλη τον μεγαλωσαν οι λυκοι!

Χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα ... Ναι ναι εκείνη την ώρα όταν το λένε αυτό εγώ δύο παιδιά μεγάλωσα θέλω να τους βγάλω τα μάτια ... 

Και πολλές φορές από τα νεύρα μου για να μην γίνει χαμός δεν λέω τίποτα η απλά δεν μου έρχεται εκείνη την στιγμή ...

Αλλά αυτό με το μογλη θα το θυμάμαι χαχαχαχ ...με έκανες και γέλασα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα ... Ναι ναι εκείνη την ώρα όταν το λένε αυτό εγώ δύο παιδιά μεγάλωσα θέλω να τους βγάλω τα μάτια ... 

Και πολλές φορές από τα νεύρα μου για να μην γίνει χαμός δεν λέω τίποτα η απλά δεν μου έρχεται εκείνη την στιγμή ...

Αλλά αυτό με το μογλη θα το θυμάμαι χαχαχαχ ...με έκανες και γέλασα 

Αχαχαχαχα ε μα ξερω και γω!!πιστευω οτι θα χω πολλες εντασεις κ τσακωμους εγω δεν ανεχομαι να ακουω βλακειες!!το κορυφαιο της εβδομαδας!!παχυνες φουσκωσες!!ε συγνωμη στον εκτο εχω μπει τι θα κανα θα αδυνατιζα!ξεσπασμενες ολες!!

• Χαχα 1

Αχαχαχαχα ε μα ξερω και γω!!πιστευω οτι θα χω πολλες εντασεις κ τσακωμους εγω δεν ανεχομαι να ακουω βλακειες!!το κορυφαιο της εβδομαδας!!παχυνες φουσκωσες!!ε συγνωμη στον εκτο εχω μπει τι θα κανα θα αδυνατιζα!ξεσπασμενες ολες!!

Της εντάσεις της έχεις από σόι η απλά από γνωστούς ? 

Πω πω δεν τα μπορώ αυτά καθόλου ...εμένα επειδή δεν μου φαίνεται όσο θέλουν οι υπόλοιποι η κοιλιά μου λένε συνέχεια που εσύ δεν είσαι έγκυος μας κοροϊδεύεις ψευτοεγκυμοσυνη και τέτοια ... 

Παντού υπάρχουν οι έξυπνοι που λένε τα δικά τους 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Της εντάσεις της έχεις από σόι η απλά από γνωστούς ? 

Πω πω δεν τα μπορώ αυτά καθόλου ...εμένα επειδή δεν μου φαίνεται όσο θέλουν οι υπόλοιποι η κοιλιά μου λένε συνέχεια που εσύ δεν είσαι έγκυος μας κοροϊδεύεις ψευτοεγκυμοσυνη και τέτοια ... 

Παντού υπάρχουν οι έξυπνοι που λένε τα δικά τους 

Πραγματικα χαχαχα!!απο παντου ακους μπηχτουλες κ βλακειες!!

πρίν από 43 λεπτά , happysmile είπε:

Εμένα μου την δίνει το άλλο. Σε λίγο καιρό θα δεις τι θα πάθεις/περάσεις. Και μια φορά είπα σε μια. Συγνώμη αφού είναι τόσο χάλια εσύ γιατί έκανες 3 παιδιά; 

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anna17 είπε:

Εμένα μου την δίνει το άλλο. Σε λίγο καιρό θα δεις τι θα πάθεις/περάσεις. Και μια φορά είπα σε μια. Συγνώμη αφού είναι τόσο χάλια εσύ γιατί έκανες 3 παιδιά; 

Ναι όντως αυτό το ξέχασα ...που όλοι λένε ότι όταν γεννηθεί το μικρό θα δεις τι θα περάσεις και ότι η ζωή σου όπως ήταν τελείωσε με το μικρό δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον ...

Και αν όντως περνάς ένα βασανιστήριο με το μικρό γιατί κάνουν και 2 και 3 ? 

Και πολύ καλά της είπες να φανταστώ δεν είχε απάντηση να σου δώσει ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Anna17 είπε:

Πωωωωωωω τι τελεια της απαντησες!!μα ξερω γω!!

πρίν από 49 λεπτά , Giosotpk είπε:

Οπότε από ότι καταλαβα για αρχή δεν πήρες κούνια ? 

Ωραία θα περιμένουμε για να ρούχα να μας.πεις και ποσότητα εγώ στις 3 του μηνός που θα πάμε στο γιατρό λέω να πάω να τα πάρω όλα να είμαι έτοιμη να τελειώσω και ολοκληρωτικά το δωμάτιο της μικρής ...εμείς θα την βάλουμε στο δωμάτιο της κατευθείαν ...εσύ ? 

Χαχαχαχα ωραίος ο άντρας σου ...εμένα μου λέει ότι θα το κάνει αλλά από ροζ που είναι το πρόσωπο του γίνεται κίτρινο μετά ασπρίζει και αν τον αφήσω λίγο ακόμα πιστεύω θα μελανιασουν και τα χείλη του και θα πέσει από τώρα κάτω ...αλλά το διασκεδάζω λίγο εκείνη την στιγμή όταν τον βλέπω ... 

Τι τραβάνε και αυτή ...περνάνε και οι άντρες μας σαν εγκυμοσύνη ...

Εμένα ο δικός μου τον πρώτο καιρό του ερχόταν και διάφορα φαγητά στο μυαλό να φάει χαχαχχαχα 

Πηρα και κούνια. Θα την έχω στο δωμάτιο και σκέφτομαι μετά τους 3 μήνες αν είναι συνεργασιμος ο μικρός να τον πάω στο δωμάτιο του. Αλλά για τον πρώτο καιρό τον θέλω δίπλα μου. Από ρουχαλάκια πηρα:

6 κοντομάνικο εσώρουχακια newborn 

2 παντελονακια new born 

5 ζευγάρια καλτσακια 

Και ένα ζακετακι. Έτσι ανάλογα τις ανάγκες θα αφαιρώ η θα βάζω. Γιατί κατακαλοκαιρο θα είναι. Θα χρειαστεί να ανάψουμε και ένα air condition. 

Μετα τα υπόλοιπα τα πήρα 0-3

6 κορμακια κοντομανικα

2 μακρυμανικα χωρίς ποδια

3 παντελόνακια

6 αμάνικα κορμακια 

1 ζακετακι 

Νομίζω καλά είναι. Μετά θα δω ανάλογα με το τι θα μου φέρουν και φυσικά το βάρος του. 

Πήρα και 2 κουβέρτες αγκαλιάς πικε όμως. Για το βράδυ και για καμιά βόλτα. 

Πήρα κ 5 πάνες αγκαλιάς για να το πιάνουν οι υπόλοιποι.

Και 4 σελτεδακια. (τον πρώτο καιρό ήμουν με το Google διπλα:τι είναι σελτεδακι) ευτυχώς μαθαίνονται εύκολα :grin:

Εσείς; έχετε σκεφτεί κάτι ακόμη; 

Just now, Giosotpk είπε:

Ναι όντως αυτό το ξέχασα ...που όλοι λένε ότι όταν γεννηθεί το μικρό θα δεις τι θα περάσεις και ότι η ζωή σου όπως ήταν τελείωσε με το μικρό δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον ...

Και αν όντως περνάς ένα βασανιστήριο με το μικρό γιατί κάνουν και 2 και 3 ? 

Και πολύ καλά της είπες να φανταστώ δεν είχε απάντηση να σου δώσει ... 

Ψέλλισε κάτι του στυλ ε εντάξει μωρέ. Έχουν και τα καλά τους, απλά είναι κούραση αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα κτλ. Ε χαιρω πολυ. Φυσικά έχουν κούραση. Αλλά τώρα είναι το πρώτο μου μωρό και είμαι τρισευτυχισμενη και νομίζω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε τέλεια οπότε μην με πρήζεις για το πόσα κακά έχει η μητρότητα. Την επέλεξα και εγώ και εσύ. Ε μα ρε κορίτσια, εγώ είμαι και γλωσοκοπανα και δεν τις αφήνω να μου λένε πολλά πολλά. Γιατί στην αρχή ξεκίνησαν αυτά του τύπου, μην περπατάς έτσι, μην κάνεις αυτό και δεν μπορώ. Έχω γιατρό και μου λέει και άτομα που εμπιστεύομαι και ρωτάω όταν κάτι με απασχολεί. 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Πηρα και κούνια. Θα την έχω στο δωμάτιο και σκέφτομαι μετά τους 3 μήνες αν είναι συνεργασιμος ο μικρός να τον πάω στο δωμάτιο του. Αλλά για τον πρώτο καιρό τον θέλω δίπλα μου. Από ρουχαλάκια πηρα:

6 κοντομάνικο εσώρουχακια newborn 

2 παντελονακια new born 

5 ζευγάρια καλτσακια 

Και ένα ζακετακι. Έτσι ανάλογα τις ανάγκες θα αφαιρώ η θα βάζω. Γιατί κατακαλοκαιρο θα είναι. Θα χρειαστεί να ανάψουμε και ένα air condition. 

Μετα τα υπόλοιπα τα πήρα 0-3

6 κορμακια κοντομανικα

2 μακρυμανικα χωρίς ποδια

3 παντελόνακια

6 αμάνικα κορμακια 

1 ζακετακι 

Νομίζω καλά είναι. Μετά θα δω ανάλογα με το τι θα μου φέρουν και φυσικά το βάρος του. 

Πήρα και 2 κουβέρτες αγκαλιάς πικε όμως. Για το βράδυ και για καμιά βόλτα. 

Πήρα κ 5 πάνες αγκαλιάς για να το πιάνουν οι υπόλοιποι.

Και 4 σελτεδακια. (τον πρώτο καιρό ήμουν με το Google διπλα:τι είναι σελτεδακι) ευτυχώς μαθαίνονται εύκολα :grin:

Εσείς; έχετε σκεφτεί κάτι ακόμη; 

Ωραία ...αυτά έχω σκεφτεί και εγώ τα βασικά ...απλά δεν ξέρω αν θα βολεύει το παντελόνι ...σκέφτηκα να πάρω ολόσωμα ...αλλά αν έχει ζέστη ? Ίσως οντως είναι καλύτερα με.παντελονι μετά ... 

Μετά τι χρειάζεται για το μπάνιο μπανιέρα πετσέτες πετσέτες με κουκούλα σαμπουάν αφρολουτρα ... 

Σκουφάκι περνούμε ? Μάλλον όχι δεν χρειάζεται ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 44 λεπτά , happysmile είπε:

Χαχα. Ε μα! Εμενα μου λένε δεν έχεις πάρει κιλά μπράβο μπραβο. Και λέω και κιλά πήρα και η κοιλίτσα μου φούσκωσε και έχω ομορφύνει πολύ. Και αλήθεια βρε κορίτσια δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου πιο όμορφο. Νομίζω ότι αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα είναι η πιο όμορφη καμπύλη μου και τα ωραιότερα κιλά που έχω πάρει ποτέ. Να είναι καλά το μωρό μου και δεν με νοιάζει ποσο θα κουράστω να τα χάσω μετά. 

• Μου αρέσει 1

zrz3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...