Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου πως περασατε ??ρε αγαπες μετρησα πιεση και ηταν 10 λετε να φταιξε η σκορδαλια που φαγα??κ γω αισθανομαι δυσφορια που κ που ειδικα το πρωι αν ειμαι ξαπλωμενη ανασκελα!τον μικρο πρωτα ο Θεος να ειναι καλα θα τον πουμε Φιλιππο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, happysmile είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου πως περασατε ??ρε αγαπες μετρησα πιεση και ηταν 10 λετε να φταιξε η σκορδαλια που φαγα??κ γω αισθανομαι δυσφορια που κ που ειδικα το πρωι αν ειμαι ξαπλωμενη ανασκελα!τον μικρο πρωτα ο Θεος να ειναι καλα θα τον πουμε Φιλιππο!

Εφόσον δεν κάνεις πίεση να μην ανησυχείς ... Υπόταση φρόντισε να μην πέσεις κάτω και να τρως ... 

Ωραίο όνομα ο Φίλιππος γερό να είναι υγιέστατο όλα τα μωράκια ... 

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Πόσο έχεις άλλες φορές??

Δεν ειχα ξαναμετρησει κ ζαχαρο ειχα 1'03 κ ειχα πιει μιλκσεικ

Αν δεν κάνω λάθος για το σάκχαρο νηστική μέχρι 92 το μεσημέρι 1ωρα μετά φαγητού μικρότερο από 140και το βράδυ μικρότερο από 120.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. :) έχει φανταστικά ονόματα γενικά. Αλλά κ όποια επιλέξει να δώσει όνομα μέσα από την οικογένεια πάλι ωραία θα ναι. Απλά δεν θέλει άγχος, η μαμά κ ο μπαμπάς αποφασίζουν. 

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα κορίτσια. :) έχει φανταστικά ονόματα γενικά. Αλλά κ όποια επιλέξει να δώσει όνομα μέσα από την οικογένεια πάλι ωραία θα ναι. Απλά δεν θέλει άγχος, η μαμά κ ο μπαμπάς αποφασίζουν. 

Καλημέρα ....όπως το είπες απλά δεν θέλει άγχος ... 

Πως είμαστε σήμερα ? 

Εμείς έχουμε από το πρωί που κλοτσαμε και με ξύπνησε ...μου φαίνεται πως θα γίνει νοικοκυρά κάνει δουλειές πρωί πρωί χαχχα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρα ....όπως το είπες απλά δεν θέλει άγχος ... 

Πως είμαστε σήμερα ? 

Εμείς έχουμε από το πρωί που κλοτσαμε και με ξύπνησε ...μου φαίνεται πως θα γίνει νοικοκυρά κάνει δουλειές πρωί πρωί χαχχα ... 

Απτις 5 με χει ξυπνησει το αγορι μου το χει δει γηπεδο ποδοσφαιρου μεσα!!!

1 hour ago, happysmile είπε:

Απτις 5 με χει ξυπνησει το αγορι μου το χει δει γηπεδο ποδοσφαιρου μεσα!!!

Χαχαχαχα τώρα που μπορεί ακόμα μετά δύσκολα θα το βλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω ... 

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ίσως του χρόνου χρειαστεί να πάω να δουλέψω και θα χρειαστεί την μπεμπα να την προσέχει η κουνιάδα μου ...και όταν το σκέφτομαι με πιάνει ζήλια να το πω δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ...με την κουνιάδα μου δεν έχω πρόβλημα ίσα ίσα που με βοηθάει πάρα πολύ σε όλα ...αλλά σαν να μην θέλω να την αφήσω μακριά μου ... 

Το έχετε πάθει και εσείς να μην θέλετε να αφήσετε το μωράκι σας με άλλον ? Ούτε να το σκεφτώ θέλω μερικές φορές ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ίσως του χρόνου χρειαστεί να πάω να δουλέψω και θα χρειαστεί την μπεμπα να την προσέχει η κουνιάδα μου ...και όταν το σκέφτομαι με πιάνει ζήλια να το πω δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ...με την κουνιάδα μου δεν έχω πρόβλημα ίσα ίσα που με βοηθάει πάρα πολύ σε όλα ...αλλά σαν να μην θέλω να την αφήσω μακριά μου ... 

Το έχετε πάθει και εσείς να μην θέλετε να αφήσετε το μωράκι σας με άλλον ? Ούτε να το σκεφτώ θέλω μερικές φορές ... 

Δεν φτανουν τοσο μακρια οι σκεψεις μου...ασε να τον παρω πρωτα εγω αγκαλια κ δεν θα τον δινω σε κανεναν!!εμενα μου την δινουν τα σογια ερχεται η καθε μια κ στο παιζει ξερόλας !εχει αλλους που αρρωστοι πανε κ βλεπουν τα μωρα κ δεν καταλαβαινουν κ παρεξηγουνται οταν τους λες βαλε αντισηπτικό στα χερια σου!γτ καθαρή ειμαι σου απαντα!!κ ολα τα υπολοιπα!κυριολεκτικα με κρατανε ξαγρυπνη..

Just now, Giosotpk said:

Μν σκέφτεσαι πράγματα π θα αργήσουν να συμβούν...τσάμπα αγχώνεσαι, αλήθεια. Όλες οι μανούλες ζηλεύουν στον αποχωρισμό, δν θα συμβεί μόνο σε σένα. Παντως εσύ θα είσαι η ζωή της, όχι η κουνιάδα σου. 

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Σήμερα μπήκα στην 26 εβδομάδα. Δεν θυμάμαι να είχα πίεση πάνω από 11 μέχρι σήμερα. 10,3 με 10,6 είναι μόνιμα η μεγάλη. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το πιεσόμετρο και έβαλα και όλους τους άλλους να την μετρήσουν. Εμεις θα τον πούμε Μάριο τον μικρό μας. Απλά έτσι μας αρεσε. Όσο για ψώνια επειδή εμένα μου έχουν δώσει μεγάλες πιθανότητες προωροτητας ήθελα να τα έχω όλα έτοιμα όταν μπω στον έβδομο. Δεν ήθελα και όλας να τρέχω όταν βαρύνω. Θέλω τους τελευταίους μήνες να τους απολαύσω χωρίς άγχος και τρέξιμο. Οπότε οποία έχει απορίες έχω ρίξει άπειρο ψάξιμο, ας στείλει να ρωτήσει ότι θέλει. 

Αυτή την εβδομάδα θέλω να βρω τα χρώματα για το δωμάτιο.

Εδώ και λίγες μέρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται όταν κλωτσάει ο μικρός. Πόσο χαζεύω όταν το κάνει. Φοράω επίτηδες εφαρμοστα μπλουζάκια να τον βλέπω :-D

Θα κάνει καμία μαθήματα ανωνυδου τοκετού; έχετε ψάξει; 

zrz3p3.png

Just now, Anna17 είπε:

Σήμερα μπήκα στην 26 εβδομάδα. Δεν θυμάμαι να είχα πίεση πάνω από 11 μέχρι σήμερα. 10,3 με 10,6 είναι μόνιμα η μεγάλη. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το πιεσόμετρο και έβαλα και όλους τους άλλους να την μετρήσουν. Εμεις θα τον πούμε Μάριο τον μικρό μας. Απλά έτσι μας αρεσε. Όσο για ψώνια επειδή εμένα μου έχουν δώσει μεγάλες πιθανότητες προωροτητας ήθελα να τα έχω όλα έτοιμα όταν μπω στον έβδομο. Δεν ήθελα και όλας να τρέχω όταν βαρύνω. Θέλω τους τελευταίους μήνες να τους απολαύσω χωρίς άγχος και τρέξιμο. Οπότε οποία έχει απορίες έχω ρίξει άπειρο ψάξιμο, ας στείλει να ρωτήσει ότι θέλει. 

Εδώ και λίγες μέρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται όταν κλωτσάει ο μικρός. Πόσο χαζεύω όταν το κάνει. Φοράω επίτηδες εφαρμοστα μπλουζάκια να τον βλέπω :-D

Δεν εχω φτασει σε αυτο να βλεπω την κοιλια να κουνιεται πολυ θα το θελα!!δεν το χω ψαξει καθολου εγω..

Just now, Anna17 είπε:

Εγώ είμαι 23εβδομαδα και βλέπω ελάχιστα να κουνιέται η κοιλιά μου όταν κλωτσάει η μικρή! :) έχω ψάξει για μαθήματα ανώδυνου και θα κάνω σε ΙΚΑ έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου είπαν ότι με βάλανε  σε λίστα για τον Μάιο και θα με ενημερώσουν εκεί κοντά ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...