Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Giosotpk είπε:

Χαχαχαχα ο καημένος ο μπαμπάς και που να βγει ίδιος η μαμά εκεί θα απογοητευτεί ... 

Δηλαδή την ευχαριστήθηκες για τα καλά την σοκολάτα ... 

Χαχα ναι έφαγα από 2 μια της ΙΟΝ 5-6κομματια τίποτα μετά πήγα στη lacta αλλά 5 εκεί κουνήθηκε!!!τώρα πόσο πήγε το σάκχαρο ούτε θέλω να ξέρω σημερα!!χαχα ναι φαντάζεσαι ?,αν και θα θελα πολύ να του μοιάσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, theodora gel είπε:

Κορίτσια εσάς πόσο ήταν το βάρος των μικρών σας στη β επιπέδου?γτ έγω αγχώθηκα ξαφνικά που μου είπανε ότι είναι μικρούλης.410γραμμ στις 22και 1.

Οπότε είναι πιο πολύ της lactas πάρα της ΙΟΝ ο μπέμπης ... 

Από την στιγμή που δεν σου είπαν κάτι μην αγχώνεσαι ... 

Εμένα η μπέμπα αν θυμάμαι καλά ήταν 450 γρ 22 εβδομάδων αλλά δεν στο λέω με σιγουριά γιατί δεν θυμάμαι ... 

Αν ήταν κάτι ανησυχητικό πάντως θα στο έλεγαν ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

1 ώρα πρίν, theodora gel είπε:

Κορίτσια εσάς πόσο ήταν το βάρος των μικρών σας στη β επιπέδου?γτ έγω αγχώθηκα ξαφνικά που μου είπανε ότι είναι μικρούλης.410γραμμ στις 22και 1.

Κοπελα μ χαλαρωσε!!!! Μια χαρα ειναι το βαρος του εμενα θυμαμαι 20κ5 στην β' η μπεμπιτσα μ ηταν 380γρ κ μ ειχαν πει οτι ειναι μικρουλα τελικα γεννηθηκε 3.200 η τουλουμπιτσα μ!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα....Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας γιατί τέτοιες ώρες ανεβαίνει ένας κόμπος στο λαιμό και με πνίγει...Λοιπόν,έχω χωρίσει σχεδόν 2,5 χρόνια και έχω ένα κοριτσάκι 5 χρονών.1 χρόνο πριν και κάτι παραπάνω γνώρισα κάποιον ο οποίος με στήριξε και αγάπησε το παιδί μου και εμένα.Επιτελους είχα βρει κάποιον που με λάτρευε!Το φθινόπωρο που μας πέρασε αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι τον Νοέμβριο έμεινα έγκυος.Καναμε σχέδια...Τον Ιανουάριο μου είπε ότι πιέζεται και έτσι απλά με εγκατέλειψε!Μιλούσαμε στο τηλ μου έλεγε ότι μαγαπαει αλλά δεν ήθελε να γυρίσει κοντά μου.Μου έλεγε να φύγω εγώ από το μέρος μου κ να πάω στο δικό του σε ένα γειτονικό νησί.Εγω δε δέχτηκα γιατί εδώ είναι η δουλειά μου και το παιδί μου έχει τη ρουτίνα του..Λοιπον,ολοι έπεσαν πάνω μου και μου είπαν να κάνω έκτρωση...εγω δεν το δέχτηκα.Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο!Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου,φοβισμένη και αγχωμένη.Κανω μεγάλη προσπάθεια να μην συμβεί κάτι κακό στο μωράκι που έρχεται.Ευτυχως που έχω την κόρη μου που περιμένει την αδερφούλα της.... Συγνώμη που σας κούρασα... 

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mpempoulaki said:

Κορίτσια μου καλησπέρα....Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας γιατί τέτοιες ώρες ανεβαίνει ένας κόμπος στο λαιμό και με πνίγει...Λοιπόν,έχω χωρίσει σχεδόν 2,5 χρόνια και έχω ένα κοριτσάκι 5 χρονών.1 χρόνο πριν και κάτι παραπάνω γνώρισα κάποιον ο οποίος με στήριξε και αγάπησε το παιδί μου και εμένα.Επιτελους είχα βρει κάποιον που με λάτρευε!Το φθινόπωρο που μας πέρασε αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι τον Νοέμβριο έμεινα έγκυος.Καναμε σχέδια...Τον Ιανουάριο μου είπε ότι πιέζεται και έτσι απλά με εγκατέλειψε!Μιλούσαμε στο τηλ μου έλεγε ότι μαγαπαει αλλά δεν ήθελε να γυρίσει κοντά μου.Μου έλεγε να φύγω εγώ από το μέρος μου κ να πάω στο δικό του σε ένα γειτονικό νησί.Εγω δε δέχτηκα γιατί εδώ είναι η δουλειά μου και το παιδί μου έχει τη ρουτίνα του..Λοιπον,ολοι έπεσαν πάνω μου και μου είπαν να κάνω έκτρωση...εγω δεν το δέχτηκα.Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο!Αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου,φοβισμένη και αγχωμένη.Κανω μεγάλη προσπάθεια να μην συμβεί κάτι κακό στο μωράκι που έρχεται.Ευτυχως που έχω την κόρη μου που περιμένει την αδερφούλα της.... Συγνώμη που σας κούρασα... 

Αρχικά με το καλό το δεύτερο μωράκι. Οπλίσου με δύναμη και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να χεις δίπλα σου την οικογένεια σου και φίλους να σε στηρίξουν. Φαντάζομαι ότι αυτό που περνάς είναι δύσκολο και αγχωτικό αλλά ο άνθρωπος είναι δυνατός, μη φοβάσαι. Ζήτησε και ψυχολογική στήριξη από ειδικό αν νιώσεις οτι το έχεις ανάγκη. Καλή τύχη. :)

Just now, Mpempoulaki είπε:

Αγαπημενη μου καταρχην οσα μπραβο κ να σου πω για την αποφαση σου να κρατησεις το μωρακι σου ειναι κυριολεκτικα λιγα εχεις θαρρος που πολλες δεν ξερω αν θα το ειχαν!!!ολα στη ζωη μας γινονται για καποιο λογο καλυτερα μονη παρα να ζεις συμβατικα σε μια σχεση ενα γαμο!ευχομαι να εχεις την οικογενεια σου διπλα σου να σε στηριζει κ ανθρωπους που σε αγαπουν..κ μεις θα μαστε εδω να κανουμε παρεα η μια στην αλλη να περασουν οι μηνεςνα ρθουν τα μπεμπακια μας!!κ παλι θα μιλαμε...

10 ώρες πρίν, Mpempoulaki είπε:

Καλημέρα ... 

Καταρχήν μπράβο σου που κράτησες το μωράκι σου ...θέλει πολύ δύναμη για να το κάνεις αυτό έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ... 

Ο φόβος που νιώθεις να σου δώσει δύναμη και να μην σε βάλει κάτω ... Έχεις την δύναμη να τα καταφέρεις το απέδειξες μια φορά στον εαυτό σου με την απόφαση να κρατήσεις το μωράκι σου ... 

Πρέπει να σκέφτεσαι ότι ίσως είναι καλύτερα που έγιναν έτσι τώρα παρά αργότερα ... 

Ότι χρειαστείς εμείς εδώ θα είμαστε και τώρα και μετα εδώ θα μιλάμε ... 

Καλημέρα σε όλοι την παρέα και χρόνια πολλά να έχετε μια όμορφη μέρα :)

Πως είμαστε σήμερα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Καλημέρα ... 

Καταρχήν μπράβο σου που κράτησες το μωράκι σου ...θέλει πολύ δύναμη για να το κάνεις αυτό έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ... 

Ο φόβος που νιώθεις να σου δώσει δύναμη και να μην σε βάλει κάτω ... Έχεις την δύναμη να τα καταφέρεις το απέδειξες μια φορά στον εαυτό σου με την απόφαση να κρατήσεις το μωράκι σου ... 

Πρέπει να σκέφτεσαι ότι ίσως είναι καλύτερα που έγιναν έτσι τώρα παρά αργότερα ... 

Ότι χρειαστείς εμείς εδώ θα είμαστε και τώρα και μετα εδώ θα μιλάμε ... 

Καλημέρα σε όλοι την παρέα και χρόνια πολλά να έχετε μια όμορφη μέρα :)

Πως είμαστε σήμερα ? 

Καλημέρα όλη μέρα! :-D εγώ είμαι καλά σχετικά. Χρόνια πολλά, του χρόνου τέτοια μέρα με τα μπεμπακια αγκαλιά, ίσως κάποιες κ να τα βαφτίζουμε.

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα όλη μέρα! :-D εγώ είμαι καλά σχετικά. Χρόνια πολλά, του χρόνου τέτοια μέρα με τα μπεμπακια αγκαλιά, ίσως κάποιες κ να τα βαφτίζουμε.

Ναιιιι του χρόνου με τα μπεμπακια ...

Σωστά ίσως του χρόνου τέτοια εποχή να τα βαφτίζουμε ... 

Μιας και ήρθε το θέμα έχετε σκεφτεί ονόματα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Giosotpk said:

Ναιιιι του χρόνου με τα μπεμπακια ...

Σωστά ίσως του χρόνου τέτοια εποχή να τα βαφτίζουμε ... 

Μιας και ήρθε το θέμα έχετε σκεφτεί ονόματα ? 

Εγώ έχω σκεφτεί κάποια, θα βάλουμε κάποιο π μας αρέσει. :)

Just now, Elenpap είπε:

Εγώ έχω σκεφτεί κάποια, θα βάλουμε κάποιο π μας αρέσει. :)

Και εμείς θέλουμε να βάλουμε ένα που μας αρέσει αλλά όλοι έχουν την απαίτηση να δώσω το όνομα της μάνας μου ... 

Που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ... Ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα μου έχει πει πως μόνο αν θέλω εγώ ... 

Ρώτησα και τον πατέρα μου να δω πως θα αντίδραση μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα αλλά κατά βάθος θέλει ...να πω πως η μάνα μου μου είχε πει πως να μην δώσω το όνομα της στα παιδιά μου γιατί ούτε στην ίδια αρέσει ... 

Νιώθω μερικές φορές αρκετά πιεσμένη είναι απόλυτη πως την μπέμπα θα την πω Παρασκευή ...κυρίως η μεριά του άντρα μου και από την άλλη δεν θέλω να δημιουργήσω ούτε παρεξηγήσεις ούτε στεναχώριες στον άντρα μου ... 

Για πείτε μου και εσείς κορίτσια την γνώμη σας ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

16 ώρες πρίν, Mpempoulaki είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και χρονια πολλα! Μπραβο σου για τη δυναμη σου και το κουραγιο σου να μεγαλωσεις μονη σου δυο παιδια. Να ξερεις υπαρχει οργανισμος προστασιας αγεννητου παιδιου με ειδικους που.μπορουν να σε βοηθησουν. και φυσικα για ο,τι χρειαστεις μη διστάσεις να μου στειλεις μηνυμα. 

Just now, Giosotpk είπε:

Και εμείς θέλουμε να βάλουμε ένα που μας αρέσει αλλά όλοι έχουν την απαίτηση να δώσω το όνομα της μάνας μου ... 

Που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ... Ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα μου έχει πει πως μόνο αν θέλω εγώ ... 

Ρώτησα και τον πατέρα μου να δω πως θα αντίδραση μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα αλλά κατά βάθος θέλει ...να πω πως η μάνα μου μου είχε πει πως να μην δώσω το όνομα της στα παιδιά μου γιατί ούτε στην ίδια αρέσει ... 

Νιώθω μερικές φορές αρκετά πιεσμένη είναι απόλυτη πως την μπέμπα θα την πω Παρασκευή ...κυρίως η μεριά του άντρα μου και από την άλλη δεν θέλω να δημιουργήσω ούτε παρεξηγήσεις ούτε στεναχώριες στον άντρα μου ... 

και εγω θα δωσω στη μπεμπα μου το ονομα της μαμας μου που την εχω χασει προσφατα και πραγματικα ολον αυτο το καιρο τη χρειαζομαι οσο τιποτα. Η γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο. Μπορεις επισης αν θες να δωσεις δυο ονοματα της μικρης σου. ενα που να σου αρεσει και της μαμας σου. 

εγω απο την αλλη εχω αλλο προβλημα τις τελευταιες μερες. οταν τρωω φουσκωνει αρκετα η κοιλια μου με αποτελεσμα να με ποναει το δερμα επειδη τεντωνεται. ειχαμε βγει εξω για φαγητο χτες και τη νυχτα δε μπορουσα να βολευτω στο κρεβατι επειδη ειχα πρηστει και η καημενη δε τρωω πολυ :sad:

cPKSp3.png

Just now, Giosotpk said:

Μην αγχώνεσαι τόσο, πάντα οι άλλοι θα έχουν απαιτήσεις. Αν το αποφασίσεις, μπορείς να τη λες Βιβή ή Εύη ή Βίβιαν. Ότι και να αποφασίσεις, μν νιώθεις ενοχές. Βασικά όταν σ ρωτάνε για το όνομα, να λες δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Κ όταν με το καλό γεννηθεί αποφασίζεις έτσι κ αλλιώς τότε, να δεις κ τι ταιριάζει στο παιδί. Γενικά μην σκας.:)

Just now, Eleni2512 said:

Καλησπερα κοριτσι μου και χρονια πολλα! Μπραβο σου για τη δυναμη σου και το κουραγιο σου να μεγαλωσεις μονη σου δυο παιδια. Να ξερεις υπαρχει οργανισμος προστασιας αγεννητου παιδιου με ειδικους που.μπορουν να σε βοηθησουν. και φυσικα για ο,τι χρειαστεις μη διστάσεις να μου στειλεις μηνυμα. 

και εγω θα δωσω στη μπεμπα μου το ονομα της μαμας μου που την εχω χασει προσφατα και πραγματικα ολον αυτο το καιρο τη χρειαζομαι οσο τιποτα. Η γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που θεωρεις εσυ σωστο. Μπορεις επισης αν θες να δωσεις δυο ονοματα της μικρης σου. ενα που να σου αρεσει και της μαμας σου. 

εγω απο την αλλη εχω αλλο προβλημα τις τελευταιες μερες. οταν τρωω φουσκωνει αρκετα η κοιλια μου με αποτελεσμα να με ποναει το δερμα επειδη τεντωνεται. ειχαμε βγει εξω για φαγητο χτες και τη νυχτα δε μπορουσα να βολευτω στο κρεβατι επειδη ειχα πρηστει και η καημενη δε τρωω πολυ :sad:

Αυτό με την κοιλιά δν μ έχει συμβεί ακόμα, δυσφορία ναι, τέντωμα όμως κ πόνο όχι. Εύχομαι να περάσει σύντομα. 

Just now, Eleni2512 είπε:

Και εμένα μου λείπει η μαμά μου που πιστεύω είναι η πιο δύσκολη στιγμή τώρα γιατί τώρα την θέλουμε κοντά μας που γινόμαστε και εμείς μανουλες ...θα ήθελα τόσα πολλά να την ρωτήσω και θα ένιωθα πολύ πιο σίγουρη αν την είχα ... 

Αυτό με το φούσκωμα δεν μου έχει τύχει ...απλά πιστεύω πως κάτι σε ενόχλησε και πρήστηκες ...κοίτα το δέρμα σου να είναι ενυδατωμενο στην περιοχή της κοιλιάς για να μην νιώθεις αυτό το πόνο και το τέντωμα ... 

Just now, Elenpap είπε:

Μην αγχώνεσαι τόσο, πάντα οι άλλοι θα έχουν απαιτήσεις. Αν το αποφασίσεις, μπορείς να τη λες Βιβή ή Εύη ή Βίβιαν. Ότι και να αποφασίσεις, μν νιώθεις ενοχές. Βασικά όταν σ ρωτάνε για το όνομα, να λες δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Κ όταν με το καλό γεννηθεί αποφασίζεις έτσι κ αλλιώς τότε, να δεις κ τι ταιριάζει στο παιδί. Γενικά μην σκας.:)

Αυτό με την κοιλιά δν μ έχει συμβεί ακόμα, δυσφορία ναι, τέντωμα όμως κ πόνο όχι. Εύχομαι να περάσει σύντομα. 

Όπως το είπες νιώθω ενοχές ... Και δεν ξέρω αν είναι σωστό να νιώθω ενοχές που απλά δεν θέλω ... 

Μερικές φορές σκέφτομαι πως αν ακούω συνέχεια το όνομα της μαμάς μου να μην νιώθω άνετα ...από την άλλη δεν ξέρω πιστεύω πώς δημιουργώ μόνη μου ένα πρόβλημα που στην ουσία είναι προβλήματακι ... 

Πως ήταν η μέρα σου μέχρι στιγμής ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...