Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Δεν σας έχει ενημερώσει ο γιατρός σας ότι στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα μεγάλα ψάρια γτ έχουν ψευδάργυρο;

Σαρδέλα, γαύρος κ μαρίδα επιτρέπονται.

Όχι ο δικός μου δεν μου έχει πει κάτι ... 

Σε άλλα σάιτ γράφει ότι ο μπακαλιάρος έχει και σε άλλα όχι ... 

Πιστεύω αν φας με μέτρο δεν υπάρχει θέμα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Μαρίτσα10 said:

Δεν σας έχει ενημερώσει ο γιατρός σας ότι στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα μεγάλα ψάρια γτ έχουν ψευδάργυρο;

Σαρδέλα, γαύρος κ μαρίδα επιτρέπονται.

Αν τρώω καθημερινά 1 κιλό σολωμό, ναι θα χω θέμα. Περιστασιακά τώρα, δν νομίζω οτι βλαπτει. Φυσικά η καθεμία ξέρει για τον εαυτό της.

Just now, Elenpap είπε:

Αν τρώω καθημερινά 1 κιλό σολωμό, ναι θα χω θέμα. Περιστασιακά τώρα, δν νομίζω οτι βλαπτει. Φυσικά η καθεμία ξέρει για τον εαυτό της.

Αυτό πιστεύω και εγώ ... 

Αν φαγωθεί με μέτρο τότε δεν υπάρχει θέμα ... 

Εγώ πάντως θα φάω το περιμένω πως και πως ...κόβω και το αλάτι τώρα τα τρώω λίγο ανάλατα και περιμένω το μπακαλιάρο να γευτώ το αλάτι χαχαχαχ ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Αυτό πιστεύω και εγώ ... 

Αν φαγωθεί με μέτρο τότε δεν υπάρχει θέμα ... 

Εγώ πάντως θα φάω το περιμένω πως και πως ...κόβω και το αλάτι τώρα τα τρώω λίγο ανάλατα και περιμένω το μπακαλιάρο να γευτώ το αλάτι χαχαχαχ ... 

:razz:

:razz::razz::razz:

Διαφημίσεις

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Εγώ περιμένω να φάω κάνα παιδάκι, κάνα κοντοσούβλι, καμία μπριζόλα σταβλισια, καλαμαράκια, γαριδες κ χταπόδι.

Τα ψάρια κ οι φράουλες δεν με συγκινούν. 

Κοίτα μέχρι της μπριζόλες συμφωνώ ...στα υπόλοιπα όχι χαχαχαχα .... 

Γιατί χωριάτικο τυρί ? Πόσο μου έχει λείψει ... 

Πω πω βραδυατικα συζήτηση που ανοίξαμε ...:-D

• Μου αρέσει 1

B8mAp3.pngjo4pp3.png

7 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Κοίτα μέχρι της μπριζόλες συμφωνώ ...στα υπόλοιπα όχι χαχαχαχα .... 

Γιατί χωριάτικο τυρί ? Πόσο μου έχει λείψει ... 

Πω πω βραδυατικα συζήτηση που ανοίξαμε ...:-D

Χαχα το χωριάτικο τυρί εντάξει άστο καλύτερα αλλά τη μπριζόλα γιατί να μη τη φας καλέ??

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; για μένα είναι λίγο μυστήριο σαββατοκύριακο γτ λείπει ο άντρας μου για το 2ήμερο αλλά αύριο βράδυ επιστρέφει. Θα πάω να φάω σε κρητικό εστιατόριο με μία φίλη. Ελπίζω να μν μ αγχώσουν τα μισά πιάτα. :razz:

1 hour ago, theodora gel είπε:

Χαχα το χωριάτικο τυρί εντάξει άστο καλύτερα αλλά τη μπριζόλα γιατί να μη τη φας καλέ??

Καλημέρα ... 

Ναι το χωριάτικο τυρί δεν το αγγίζω και φέτος ρε παιδί μου ο πατέρας μου το έχει πετύχει ... 

Την μπριζόλα την θέλω λίγο ροζ μέσα να είναι ζουμερη ...αλλιώς καλοψημενες τρώω κανονικά ... 

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; για μένα είναι λίγο μυστήριο σαββατοκύριακο γτ λείπει ο άντρας μου για το 2ήμερο αλλά αύριο βράδυ επιστρέφει. Θα πάω να φάω σε κρητικό εστιατόριο με μία φίλη. Ελπίζω να μν μ αγχώσουν τα μισά πιάτα. :razz:

Καλημέρααααα ... Να περάσει γρήγορα το διήμερο απασχολήσου με κάτι για να σου περάσει η ώρα ... 

Λες να σε αγχωσουν? Ζήτησε τα καλοψημενα και πες του ότι είσαι και έγκυος :-P

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giosotpk said:

Καλημέρα ... 

Ναι το χωριάτικο τυρί δεν το αγγίζω και φέτος ρε παιδί μου ο πατέρας μου το έχει πετύχει ... 

Την μπριζόλα την θέλω λίγο ροζ μέσα να είναι ζουμερη ...αλλιώς καλοψημενες τρώω κανονικά ... 

Καλημέρααααα ... Να περάσει γρήγορα το διήμερο απασχολήσου με κάτι για να σου περάσει η ώρα ... 

Λες να σε αγχωσουν? Ζήτησε τα καλοψημενα και πες του ότι είσαι και έγκυος :-P

Θα τα ζητήσω καλοψημένα κ θα αποφύγω μαλακά τυριά. Να περάσεις όμορφα κ συ! :)

Kοριτσια όλα καλά στη β επιπέδου!!!είμαι πολύ χαρούμενη!βέβαια έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα για να γυρίσει αλλά εντάξει!!!το μόνο που μας είπε είναι ότι είναι λίγο μικρούλης 410γραμμ αλλά όχι κάτι ανησυχητικό!μου μέτρησε και τον τράχηλο 30mm.δε μου είπε κάτι για αυτό μόνο όλα καλά!

Just now, theodora gel είπε:

Kοριτσια όλα καλά στη β επιπέδου!!!είμαι πολύ χαρούμενη!βέβαια έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα για να γυρίσει αλλά εντάξει!!!το μόνο που μας είπε είναι ότι είναι λίγο μικρούλης 410γραμμ αλλά όχι κάτι ανησυχητικό!μου μέτρησε και τον τράχηλο 30mm.δε μου είπε κάτι για αυτό μόνο όλα καλά!

Ωραία χαίρομαι που βγήκαν όλα καλά ... 

Τελικά δεν ήμουν η μόνη που δεν καθόταν καλά και ο δικός σου έκανε τα νάζια του ...του μπαμπά πως του φάνηκε ? 

Εμένα στην β επιπέδου τίποτα δεν μου ειπαν για τον τράχηλο τώρα το μέτρησαν δεν τον μέτρησα δεν ξέρω :razz:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Τρελάθηκε ο μπαμπάς ...του είπε ο εμβρυολογος για πλάκα; Ότι του μοιάζει και το δεσε:-Pεγω επειδή έχω ένα θεματικι με το σάκχαρο πάρτι έκανα με τη σοκολατιτσα πάντως!!!και ο μπέμπης!!

Just now, theodora gel είπε:

Τρελάθηκε ο μπαμπάς ...του είπε ο εμβρυολογος για πλάκα; Ότι του μοιάζει και το δεσε:-Pεγω επειδή έχω ένα θεματικι με το σάκχαρο πάρτι έκανα με τη σοκολατιτσα πάντως!!!και ο μπέμπης!!

Χαχαχαχα ο καημένος ο μπαμπάς και που να βγει ίδιος η μαμά εκεί θα απογοητευτεί ... 

Δηλαδή την ευχαριστήθηκες για τα καλά την σοκολάτα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...