Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Αγγελικη85 said:

Μην είμαι αχάριστη, είμαι ευγνώμων και μόνο που μου συμβαίνει όλο αυτό!!! Απλά δεν έχω χαρεί τπτ ακόμα... Ούτε έχω ψωνίσει τπτ ακόμα, ούτε έχω σκεφτεί πράγματα γι αργότερα και γενικά δεν αφήνω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί και δεν μ αρέσει!!! Παρ όλα αυτά σας διαβάζω και με ανεβάζετε!!! 

Κ γω μόνο κατι κουβερτακια αγκαλιάς έχω πάρει, τπτ δηλαδή...ας περάσει ακόμα 1 μήνας με το καλό. :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αγγελικη85 είπε:

Μην είμαι αχάριστη, είμαι ευγνώμων και μόνο που μου συμβαίνει όλο αυτό!!! Απλά δεν έχω χαρεί τπτ ακόμα... Ούτε έχω ψωνίσει τπτ ακόμα, ούτε έχω σκεφτεί πράγματα γι αργότερα και γενικά δεν αφήνω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί και δεν μ αρέσει!!! Παρ όλα αυτά σας διαβάζω και με ανεβάζετε!!! 

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι τίποτα σοβαρό ...που δεν πιστεύω πως θα είναι ... 

Κοίτα έχεις και το δίκιο σου που δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί προστατεύεσαι αλλά δεν πιστεύω ότι θα μας φύγει αυτός ο φόβος ποτέ τι τώρα τι αργότερα και πόσο μάλλον όταν γεννηθεί το μωράκι μας ... 

Γι'αυτό προσπάθησε να το χαρείς και να σκέφτεσαι τα πράγματα με την θετική τους πλευρά ...το να μείνεις έγκυος είναι ένα θαύμα και για την κάθε μια μας δεν την εύκολο όλες αντιμετωπίζουμε της δυσκολίες που για μας μας φαίνονται βουνό ... 

Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω από το μόνο να το χαρείς κάθε στιγμή ... Είναι στο χέρι σου ... Και πάντα να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς ... 

Just now, Elenpap είπε:

Μόλις έβαλα κρεμούλα κ μου το θύμισες εσυ. :) γενικά το αμελώ κ κακώς. 

Όσο για τα κιλά μην τρελένεσαι, απλά όσο μπορούμε να μην βάλουμε πολλά γτ μετά θα μας ρίξει...

Όπως το είπες κακώς...εγώ κάθε βράδυ βάζω στην κοιλιά και στο στήθος ... 

Ναι δεν πρέπει να με τρελενουν τα κιλά έχεις δίκιο ...αλλά είναι μέρες που με πιάνει χαχαχαχ ... 

Από θέμα ύπνου πως πας ? Εγώ αρχίζω και δεν βολευομαι σιγά σιγά ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Elenpap είπε:

Αρχικά σ εύχομαι το θέμα με το αγγείο να μν είναι τπτ σοβαρό στο τέλος, κάτι π είναι κ το πιο πιθανό. 

Κατά τα άλλα μν νομίζεις, κ γω κάνω μετρήσεις σχεδόν καθημερινά με μηχανάκι για το ζάχαρό μου γτ έχω μια προδιάθεση, δλδ όλες έχουμε τα θέματά μας. Δυστυχώς μέχρι να γεννήσουμε, τπτ δν είναι δεδομένο...

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια... Μου φτιάχνεται την διάθεση!!! Θέλω απλά να περάσουν οι μέρες να κάνω την εξέταση και όλα να πάνε τέλεια... Το ξέρω ότι όλες περνάμε τα θεματακια μας και ευχομαι σε όλες τα καλύτερα και την πιο εύκολη εγκυμοσυνη να έχετε... 

Just now, Giosotpk said:

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι τίποτα σοβαρό ...που δεν πιστεύω πως θα είναι ... 

Κοίτα έχεις και το δίκιο σου που δεν αφήνεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί προστατεύεσαι αλλά δεν πιστεύω ότι θα μας φύγει αυτός ο φόβος ποτέ τι τώρα τι αργότερα και πόσο μάλλον όταν γεννηθεί το μωράκι μας ... 

Γι'αυτό προσπάθησε να το χαρείς και να σκέφτεσαι τα πράγματα με την θετική τους πλευρά ...το να μείνεις έγκυος είναι ένα θαύμα και για την κάθε μια μας δεν την εύκολο όλες αντιμετωπίζουμε της δυσκολίες που για μας μας φαίνονται βουνό ... 

Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω από το μόνο να το χαρείς κάθε στιγμή ... Είναι στο χέρι σου ... Και πάντα να σκέφτεσαι θετικά όσο μπορείς ... 

Όπως το είπες κακώς...εγώ κάθε βράδυ βάζω στην κοιλιά και στο στήθος ... 

Ναι δεν πρέπει να με τρελενουν τα κιλά έχεις δίκιο ...αλλά είναι μέρες που με πιάνει χαχαχαχ ... 

Από θέμα ύπνου πως πας ? Εγώ αρχίζω και δεν βολευομαι σιγά σιγά ... 

Μπρούμυτα κ γω δεν μπορω πια...στο πλάι το παλεύω...κ που σαι ακομα...:-D

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Αγγελικη85 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια... Μου φτιάχνεται την διάθεση!!! Θέλω απλά να περάσουν οι μέρες να κάνω την εξέταση και όλα να πάνε τέλεια... Το ξέρω ότι όλες περνάμε τα θεματακια μας και ευχομαι σε όλες τα καλύτερα και την πιο εύκολη εγκυμοσυνη να έχετε... 

Σε μένα ο υπέρηχος καρδιάς έδειξε ηχογενη εστία στην αριστερή κοιλία της καρδιάς του ενός εμβρύου κ γράφει ότι πρέπει να συνεκτιμηθεί κ με τις άλλες εξετάσεις. Οπότε εγώ έχω αγωνία για την β επιπέδου. Νομίζω ότι στο τέλος κ η δική σου αλλά κ η δική μου περίπτωση δεν θα είναι τίποτα. 

Κ γω δεν έχω ψωνίσει τίποτα. Είμαι συγκρατημένη. Από τον 7ο μήνα κ μετά έλεγαν οι παλιές γυναίκες ότι είναι σωστότερο να αρχίζεις τα ψώνια. 

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Μαρίτσα10 said:

Σε μένα ο υπέρηχος καρδιάς έδειξε ηχογενη εστία στην αριστερή κοιλία της καρδιάς του ενός εμβρύου κ γράφει ότι πρέπει να συνεκτιμηθεί κ με τις άλλες εξετάσεις. Οπότε εγώ έχω αγωνία για την β επιπέδου. Νομίζω ότι στο τέλος κ η δική σου αλλά κ η δική μου περίπτωση δεν θα είναι τίποτα. 

Κ γω δεν έχω ψωνίσει τίποτα. Είμαι συγκρατημένη. Από τον 7ο μήνα κ μετά έλεγαν οι παλιές γυναίκες ότι είναι σωστότερο να αρχίζεις τα ψώνια. 

Καλημέρα. Εύχομαι να λήξει σύντομα η αγωνία σου, συνήθως δν είναι τίποτα.

Οι παλιές γυναίκες τα λέγανε σωστα...

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα 

Για να σας καθησυχάσω θα σας πω για μένα ...εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ τοξόπλασμα ...και από μικρή είμαι με γάτες ...όταν λέμε με γάτες το εννοώ κυριολεκτικά εκτός του ότι έχω της δικές μου πάντα τάιζα επεζα χαιδευα φιλούσα και της περαστικός η γενικά οποίο καθόταν ...γενικότερα τρέλα με της γάτες και γενικά με τα ζώα ... Επίσης πολλές φορές έτρωγα και φρεσκοκομμένο από το κήπο ντομάτα η φράουλα  χωρίς να την πλύνω ...και πάλι αντισώματα δεν έχω και άπορο πραγματικά ...γιατί από ένα σημείο και μετά πήγαινα σκόπιμα για να κολλήσω για την στιγμή που θα μείνω έγκυος ...

Τώρα προσέχω δεν έχω επαφή με γάτες γιατί όσο ναναι δεν ξέρεις πότε θα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι ... 

Αλλά πιστεύω εύκολο δεν είναι να κολλήσεις ... φανταστείτε δεν κόλλησα εγώ ...

Γενικότερα πως είστε σήμερα ? 

Γενικά πιστεύω ότι πιο εύκολο είναι να κολλήσεις από άπλυτα λαχανικά και κρέατα που δεν έχουν ψηθεί πολύ πάρα από τις γατούλες!για αυτό εγώ και αγχώθηκα λέω στον εαυτό μου πέρασα διάφορα άγχος αμνιοπαρακέντηση μετά ηρέμησα πρόσεχα από την αρχή δεν είχα φάει ουτε μια φορά απέξω(εκτός πίτσα μόνο με τυρί) και να μου τύχει με μια φορά που έφαγα σε ταβέρνα?θα δείξει...αχ αύριο β επιπέδου!!πρωί πρωί 10:30.

Κ εγω από τον 7ο λέω να ξεκινήσω ψώνια !!ευτυχώς δε θα πάρουμε κούνια έχω από την κουνιάδα μου αλλά πρέπει να πάρουμε σετ καρότσι καρεκλακι αυτοκινήτου κ Πορτ μπεμπέ!κ εγώ βάζω κρέμα για τις ραγαδες ..

Just now, theodora gel said:

Γενικά πιστεύω ότι πιο εύκολο είναι να κολλήσεις από άπλυτα λαχανικά και κρέατα που δεν έχουν ψηθεί πολύ πάρα από τις γατούλες!για αυτό εγώ και αγχώθηκα λέω στον εαυτό μου πέρασα διάφορα άγχος αμνιοπαρακέντηση μετά ηρέμησα πρόσεχα από την αρχή δεν είχα φάει ουτε μια φορά απέξω(εκτός πίτσα μόνο με τυρί) και να μου τύχει με μια φορά που έφαγα σε ταβέρνα?θα δείξει...αχ αύριο β επιπέδου!!πρωί πρωί 10:30.

Κ εγω από τον 7ο λέω να ξεκινήσω ψώνια !!ευτυχώς δε θα πάρουμε κούνια έχω από την κουνιάδα μου αλλά πρέπει να πάρουμε σετ καρότσι καρεκλακι αυτοκινήτου κ Πορτ μπεμπέ!κ εγώ βάζω κρέμα για τις ραγαδες ..

Είναι πολύ ελάχιστες οι πιθανότητες να έχεις κολλήσει...καλή επιτυχία για τη β επιπέδου.

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Eleni2512 είπε:

καλημερα κοριτσια! ερωτηση: Μπακαλιαρο 25η Μαρτιου λογικα δεν αγγιζουμε εμεις ετσι? 

Γιατί δεν κάνει να φάμε ? :shock:

3 ώρες πρίν, theodora gel είπε:

Μην φοβάσαι δεν πιστεύω να έχεις κολλήσει ... 

Ειναι μια βοήθεια αν έχεις κάποιο γνωστό που τα έχει κρατήσει ..γιατί όσο ναναι είναι έξοδα ...

Καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου όλα καλά θα πάνε 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Elenpap είπε:

Για ποιο λόγο να απαγορευεται ο μπακαλιάρος;

Δεν σας έχει ενημερώσει ο γιατρός σας ότι στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα μεγάλα ψάρια γτ έχουν ψευδάργυρο;

Σαρδέλα, γαύρος κ μαρίδα επιτρέπονται.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...