Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

1 hour ago, katiak92 είπε:

Καλημέρα σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ! Περιμενω το πρώτο μου μωράκι τέλη Ιουλίου και είναι κοριτσάκι αν δεν αλλάξει κάτι στην β επιπέδου που θα την κάνω μεθαύριο :)  Είμαι 26 χρόνων και έχω ΠΗΤ με βάσει περιόδου  24/7 αλλά επειδή η σύλληψη έγινε καθυστερημένα μάλλον αντί για 22 εβδομάδων είμαι 21 εβδομάδες κ 3 ημερών! Διαβάζω πολύ καιρό το τοπικ και σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ ! Έχω πάρει 5 κιλά μέχρι τώρα. Έχω ξεκινήσει να πεινάω αρκετά ενώ πριν έτρωγα κανονικά τώρα πεινάω όλη μέρα ! Την προηγούμενη εβδομάδα ενώ όλα ήταν καλά μου βρήκε ο γιατρος ότι μίκρυνε ο τραχηλος και μου έδωσε προγεστερονη και έχω αγχωθεί αρκετά αλλά ο γιατρος μου με καθησύχασε και απλά μου είπε ξεκούραση όχι περπάτημα όχι βάρη και θα το παρακολουθούμε! Εύχομαι σε όλες τις εγκυμονούσες με το καλό τα μωράκια σας !!!

Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη... 

Στην πείνα σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ αν με άφηνες όλοι μέρα θα έτρωγα χαχαχαχ ... 

Εφόσον το καταλάβατε νωρίς δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ...κάνε ότι σου είπε ξεκουράσου και όλα καλά ...

Γενικά πρέπει να προσέχουμε ..  

1 hour ago, Elenpap είπε:

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! :grin: χρειάζεται προσοχή, όλες πρέπει  να προσέχουμε.

Κορίτσια αγόρασα φανταστικές φράουλες κ έφαγα, πεντανόστιμες.

Βάζεις κατά λάθος εμότζι με νεύρα ή μ φαίνεται; :razz:

Πωωω τι μου είπες τώρα για φράουλες ... Να σου πω θα στείλω τον άντρα μου να πάρει της ζηλεψα τώρα χαχαχαχ ...

Αλήθεια λες ? Εμένα γιατί μου φαίνονται καρδούλες αυτές πάνω από την φατσούλα ? :confused::x

Πάντως δεν πήγαινε για εμοτζι με νεύρα χαχαχχαχα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

49 minutes ago, Giosotpk said:

Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη... 

Στην πείνα σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ αν με άφηνες όλοι μέρα θα έτρωγα χαχαχαχ ... 

Εφόσον το καταλάβατε νωρίς δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ...κάνε ότι σου είπε ξεκουράσου και όλα καλά ...

Γενικά πρέπει να προσέχουμε ..  

Πωωω τι μου είπες τώρα για φράουλες ... Να σου πω θα στείλω τον άντρα μου να πάρει της ζηλεψα τώρα χαχαχαχ ...

Αλήθεια λες ? Εμένα γιατί μου φαίνονται καρδούλες αυτές πάνω από την φατσούλα ? :confused::x

Πάντως δεν πήγαινε για εμοτζι με νεύρα χαχαχχαχα 

Δες το λίγο πιο προσεκτικά...:razz:

Κορίτσια πώς είστε??κάνατε τη β επιπέδου?εγώ πήγα χτες στον γιατρό όλα καλά τα είδε και Σάββατο πρωί έχω τη β επιπέδου!άντε να δούμε.εντωμεταξυ έχω αγχωθει απίστευτα γτ πριν 2εβδομαδες έφαγα έξω 3ολο κ όλο παιδάκια αλλά μου φάνηκαν κάπως μισοψημενς και δεν έφαγα άλλο και από τότε σκέφτομαι το τοξόπλασμα.εκανα εξετάσεις 3μερες μετά το περιστατικό αλλά μετά έμαθα ότι θέλει 15μερες να φανεί στο αίμα.ειμσι τρομοκρατημένη μιας και έκανα αμνιοπαρακέντηση με δική μου επιλογή για να δω ότι όλα είναι καλά την 17η εβδομάδα και τώρα σκέφτομαι μη μου τύχει κάνα τέτοιο....

Just now, theodora gel said:

Κορίτσια πώς είστε??κάνατε τη β επιπέδου?εγώ πήγα χτες στον γιατρό όλα καλά τα είδε και Σάββατο πρωί έχω τη β επιπέδου!άντε να δούμε.εντωμεταξυ έχω αγχωθει απίστευτα γτ πριν 2εβδομαδες έφαγα έξω 3ολο κ όλο παιδάκια αλλά μου φάνηκαν κάπως μισοψημενς και δεν έφαγα άλλο και από τότε σκέφτομαι το τοξόπλασμα.εκανα εξετάσεις 3μερες μετά το περιστατικό αλλά μετά έμαθα ότι θέλει 15μερες να φανεί στο αίμα.ειμσι τρομοκρατημένη μιας και έκανα αμνιοπαρακέντηση με δική μου επιλογή για να δω ότι όλα είναι καλά την 17η εβδομάδα και τώρα σκέφτομαι μη μου τύχει κάνα τέτοιο....

Καλημέρα, απο όλες μας περνάνε τέτοιες σκέψεις. Κ γω έχει τύχει να φάω κοτόπουλο κ να δω λίγο ροζ μέσα...φρικάρω μετά κ αγχώνομαι. :cry: η να φαω τοστ κ να χει μεσα ντομάτα κ να πω αν ήταν μολυσμένη; γενικά δν είναι εύκολο να το κολλήσουμε πάντως, μάλλον καθόλου εύκολο.

Just now, Elenpap είπε:

Καλημέρα, απο όλες μας περνάνε τέτοιες σκέψεις. Κ γω έχει τύχει να φάω κοτόπουλο κ να δω λίγο ροζ μέσα...φρικάρω μετά κ αγχώνομαι. :cry: η να φαω τοστ κ να χει μεσα ντομάτα κ να πω αν ήταν μολυσμένη; γενικά δν είναι εύκολο να το κολλήσουμε πάντως, μάλλον καθόλου εύκολο.

Εγω για να φάω ντομάτα σπίτι τη πλένω πόση ώρα :-Pγια το κοτόπουλο δε νομίζω ότι κόλλας τοξόπλασμα αλλά σαλμονέλα...ενώ για χοιρινό και αρνί έχω ακούσει πιο πολύ για αυτό κ αγχώθηκα.αστο καλό τι τα θέλα κ εγώ....

Διαφημίσεις

Just now, theodora gel said:

Εγω για να φάω ντομάτα σπίτι τη πλένω πόση ώρα :-Pγια το κοτόπουλο δε νομίζω ότι κόλλας τοξόπλασμα αλλά σαλμονέλα...ενώ για χοιρινό και αρνί έχω ακούσει πιο πολύ για αυτό κ αγχώθηκα.αστο καλό τι τα θέλα κ εγώ....

Τίποτα δν θα κολλήσουμε λογικά αλλα συμμερίζομαι τις αγωνίες σου. Όλα καλά. :)

Just now, Elenpap είπε:

Τίποτα δν θα κολλήσουμε λογικά αλλα συμμερίζομαι τις αγωνίες σου. Όλα καλά. :)

Θελω να ελπίζω ότι όταν ψήνονται στα κάρβουνα η θερμοκρασία είναι υψηλή!

Γεια σας κορίτσια και από εμένα 

Για να σας καθησυχάσω θα σας πω για μένα ...εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ τοξόπλασμα ...και από μικρή είμαι με γάτες ...όταν λέμε με γάτες το εννοώ κυριολεκτικά εκτός του ότι έχω της δικές μου πάντα τάιζα επεζα χαιδευα φιλούσα και της περαστικός η γενικά οποίο καθόταν ...γενικότερα τρέλα με της γάτες και γενικά με τα ζώα ... Επίσης πολλές φορές έτρωγα και φρεσκοκομμένο από το κήπο ντομάτα η φράουλα  χωρίς να την πλύνω ...και πάλι αντισώματα δεν έχω και άπορο πραγματικά ...γιατί από ένα σημείο και μετά πήγαινα σκόπιμα για να κολλήσω για την στιγμή που θα μείνω έγκυος ...

Τώρα προσέχω δεν έχω επαφή με γάτες γιατί όσο ναναι δεν ξέρεις πότε θα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι ... 

Αλλά πιστεύω εύκολο δεν είναι να κολλήσεις ... φανταστείτε δεν κόλλησα εγώ ...

Γενικότερα πως είστε σήμερα ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

56 minutes ago, Giosotpk said:

Γεια σας κορίτσια και από εμένα 

Για να σας καθησυχάσω θα σας πω για μένα ...εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ τοξόπλασμα ...και από μικρή είμαι με γάτες ...όταν λέμε με γάτες το εννοώ κυριολεκτικά εκτός του ότι έχω της δικές μου πάντα τάιζα επεζα χαιδευα φιλούσα και της περαστικός η γενικά οποίο καθόταν ...γενικότερα τρέλα με της γάτες και γενικά με τα ζώα ... Επίσης πολλές φορές έτρωγα και φρεσκοκομμένο από το κήπο ντομάτα η φράουλα  χωρίς να την πλύνω ...και πάλι αντισώματα δεν έχω και άπορο πραγματικά ...γιατί από ένα σημείο και μετά πήγαινα σκόπιμα για να κολλήσω για την στιγμή που θα μείνω έγκυος ...

Τώρα προσέχω δεν έχω επαφή με γάτες γιατί όσο ναναι δεν ξέρεις πότε θα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι ... 

Αλλά πιστεύω εύκολο δεν είναι να κολλήσεις ... φανταστείτε δεν κόλλησα εγώ ...

Γενικότερα πως είστε σήμερα ? 

Κ γω νομίζω οτι κάπως ετσι είναι...

Καλά είμαι εγώ, κορίτσια η κοιλιά σας πώς είναι; φαίνεται ε; εμένα ναι. Με το καλό θα μεγαλώσουν πολύ ακόμα.

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Κ γω νομίζω οτι κάπως ετσι είναι...

Καλά είμαι εγώ, κορίτσια η κοιλιά σας πώς είναι; φαίνεται ε; εμένα ναι. Με το καλό θα μεγαλώσουν πολύ ακόμα.

Και η δικιά μου φαίνεται ...επιτέλους γιατί πριν φαινομουν ότι απλά είχα παχύνει τώρα πλέον ξεχωρίζεις ότι είμαι έγκυος ... 

Σήμερα έχω πάθει λίγο μια κρίση με τα κιλά μου ...ανέβηκα στην ζυγαριά που έχω εδώ στο σπίτι και δεν μου άρεσε αυτό που μου έδειξε ... στεναχωρήθηκα αρκετα μπορώ να πω ... 

Βάζεις κάτι για της ραγαδες τώρα ειδικά χρειάζεται που τεντώνεται το δέρμα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, χαίρομαι πραγματικά που τα προβλήματα σας είναι τόσο ασήμαντα ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνονται εμένα. Είμαι αισίως στην 21 εβδομάδα μετά από μια παλινδρομη και μια κύηση τωρινή με πολλά προβλήματα. Βάζω ενέσεις αντιπηκτικες, περνώ utrogestan 3 την ημέρα και τώρα που έκανα την β επιπέδου βλέπει ένα πρόβλημα ο γιατρός σ ένα αγγείο που συνδέεται με την καρδιά και έχω κανονίσει υπέρηχο σε μια εβδομάδα από τώρα. Αλήθεια σκέφτομαι εμείς δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ;;; 

Just now, Αγγελικη85 said:

Κορίτσια καλησπέρα, χαίρομαι πραγματικά που τα προβλήματα σας είναι τόσο ασήμαντα ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνονται εμένα. Είμαι αισίως στην 21 εβδομάδα μετά από μια παλινδρομη και μια κύηση τωρινή με πολλά προβλήματα. Βάζω ενέσεις αντιπηκτικες, περνώ utrogestan 3 την ημέρα και τώρα που έκανα την β επιπέδου βλέπει ένα πρόβλημα ο γιατρός σ ένα αγγείο που συνδέεται με την καρδιά και έχω κανονίσει υπέρηχο σε μια εβδομάδα από τώρα. Αλήθεια σκέφτομαι εμείς δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ;;; 

Αρχικά σ εύχομαι το θέμα με το αγγείο να μν είναι τπτ σοβαρό στο τέλος, κάτι π είναι κ το πιο πιθανό. 

Κατά τα άλλα μν νομίζεις, κ γω κάνω μετρήσεις σχεδόν καθημερινά με μηχανάκι για το ζάχαρό μου γτ έχω μια προδιάθεση, δλδ όλες έχουμε τα θέματά μας. Δυστυχώς μέχρι να γεννήσουμε, τπτ δν είναι δεδομένο...

Μην είμαι αχάριστη, είμαι ευγνώμων και μόνο που μου συμβαίνει όλο αυτό!!! Απλά δεν έχω χαρεί τπτ ακόμα... Ούτε έχω ψωνίσει τπτ ακόμα, ούτε έχω σκεφτεί πράγματα γι αργότερα και γενικά δεν αφήνω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί και δεν μ αρέσει!!! Παρ όλα αυτά σας διαβάζω και με ανεβάζετε!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...