Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Ωραία που βγήκαν όλα τέλεια ...και εμένα η μπέμπα τόσο ήταν 450 γραμμάρια ... Μικρουλια είναι ακόμα ... 

Μεγαλώνει η μπέμπης :x σου ρίχνει καλές κλωτσιές ? 

Σε καταλαβαίνω που φοβάσαι αλλά μην σκέφτεσαι έτσι κάτσε να το χαρείς ...όταν πας εκεί στα μωρουδιστικα θα πάθεις την πλάκα σου ... 

Ναι όντως είμαστε πάνω από το μισό ... 

Ναι ναι κλωτσαει οποτε καταλαβαινω οτι ειναι καλα τουλαχιστον...το χαιρομαι...και περιμενω πως και πως να παω για μωρουδιακα..ηδη εχω ρωτησει σε μαγαζια και ξερω τιμες απλα λεω να κανω υπομονη κανα μηνα ακομα..και μου πε κιολας ο γιατρος οτι τωρα θ αρχισω να παιρνω κιλα και να φυλαχτω...εχω παρει 4 μεχρι τωρα ..εσεις?

Just now, Elenpap είπε:

Και από εδώ κ πέρα θα παίρνουν περίπου 170 γρ την εβδομάδα...:-D

Κι εμεις μου φαινεταο 500γρ την εβδομαδα:-(

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Ναι ναι κλωτσαει οποτε καταλαβαινω οτι ειναι καλα τουλαχιστον...το χαιρομαι...και περιμενω πως και πως να παω για μωρουδιακα..ηδη εχω ρωτησει σε μαγαζια και ξερω τιμες απλα λεω να κανω υπομονη κανα μηνα ακομα..και μου πε κιολας ο γιατρος οτι τωρα θ αρχισω να παιρνω κιλα και να φυλαχτω...εχω παρει 4 μεχρι τωρα ..εσεις?

Κι εμεις μου φαινεταο 500γρ την εβδομαδα:-(

Εγώ έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής ...και κάπως πιστεύω πως θα ξεφύγω από το όριο ... 

Να δούμε πως θα τα χάσουμε ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Elenpap είπε:

Και από εδώ κ πέρα θα παίρνουν περίπου 170 γρ την εβδομάδα...:-D

Αληθεια???τι καλα...

Just now, Giosotpk είπε:

Εγώ έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής ...και κάπως πιστεύω πως θα ξεφύγω από το όριο ... 

9 εχω βαλει  σωωωωωωπα εσυ καλα εισαι μια χαρα μην μιλας καθολου!!

Just now, happysmile είπε:

Αληθεια???τι καλα...

Εκοψα κ τσιγαρο κ επαιρνα κ κορτιζονη για 10 μερες επισης ετρωγα πολυ χαχαχα

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Αληθεια???τι καλα...

Εκοψα κ τσιγαρο κ επαιρνα κ κορτιζονη για 10 μερες επισης ετρωγα πολυ χαχαχα

Ωραία καλά πάμε :tongue::tongue: 

Ας είναι καλά τα μωράκια και ας πάρουμε εμείς όσα κιλά ναναι ...κάπως θα τα χάσουμε .... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Giosotpk είπε:

Ασ ελπισουμε οτι θα φυγουν τα περισσοτερα βγαινοντας απ το μαιευτηριο..

48 minutes ago, Giosotpk said:

Τα μωρά μας η εμείς ? 

Τα μωρά αλλα κ μεις λογικά 1 κιλό το μήνα πρέπει να παίρνουμε. Εγώ λόγω προδιάθεσης για ζάχαρο, δν τρώω γλυκά οπότε να κ κάτι καλό. Κορίτσια τα κιλά θα χαθούν αλλα δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποια πάρα πολλά κιλά. Σκεφτείτε τα ρουχάκια σας μετά. :-D

Just now, Γλυκερια123 said:

Ασ ελπισουμε οτι θα φυγουν τα περισσοτερα βγαινοντας απ το μαιευτηριο..

Ναι ναι, αν έχει πάρει μία 20 κιλά, θα φύγουν τα περισσότερα φεύγοντας από μαιευτήριο. Μάλλον απίθανο...Συνήθως παίρνουν πολλά κιλά κοπέλες που πρόσεχαν πολύ πριν την εγκυμοσύνη κ λένε τώρα ήρθε η ώρα να ΦΑΩ. :razz:

Just now, Elenpap είπε:

Τα μωρά αλλα κ μεις λογικά 1 κιλό το μήνα πρέπει να παίρνουμε. Εγώ λόγω προδιάθεσης για ζάχαρο, δν τρώω γλυκά οπότε να κ κάτι καλό. Κορίτσια τα κιλά θα χαθούν αλλα δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποια πάρα πολλά κιλά. Σκεφτείτε τα ρουχάκια σας μετά. :-D

Ναι ναι, αν έχει πάρει μία 20 κιλά, θα φύγουν τα περισσότερα φεύγοντας από μαιευτήριο. Μάλλον απίθανο...Συνήθως παίρνουν πολλά κιλά κοπέλες που πρόσεχαν πολύ πριν την εγκυμοσύνη κ λένε τώρα ήρθε η ώρα να ΦΑΩ. :razz:

Χαχαχ η κουνιαδα μου πηρε 20 κιλα και εφυγε απο το μαιευτηριο -10.. οποτε υπαρχει ελπιδα..:-D

Just now, Γλυκερια123 said:

Χαχαχ η κουνιαδα μου πηρε 20 κιλα και εφυγε απο το μαιευτηριο -10.. οποτε υπαρχει ελπιδα..:-D

Μπράβο της, τυχερή. Ίσως είχε πολλή κατακράτηση. Βασικά πάνω απόλα τα μωράκια, δεν το συζητώ. :)

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Μπράβο της, τυχερή. Ίσως είχε πολλή κατακράτηση. Βασικά πάνω απόλα τα μωράκια, δεν το συζητώ. :)

Συμφωνω..!!ας πανε ολα τ αλλα καλα και τα κιλα χανονται..!!

Καλημέρα σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ! Περιμενω το πρώτο μου μωράκι τέλη Ιουλίου και είναι κοριτσάκι αν δεν αλλάξει κάτι στην β επιπέδου που θα την κάνω μεθαύριο :)  Είμαι 26 χρόνων και έχω ΠΗΤ με βάσει περιόδου  24/7 αλλά επειδή η σύλληψη έγινε καθυστερημένα μάλλον αντί για 22 εβδομάδων είμαι 21 εβδομάδες κ 3 ημερών! Διαβάζω πολύ καιρό το τοπικ και σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ ! Έχω πάρει 5 κιλά μέχρι τώρα. Έχω ξεκινήσει να πεινάω αρκετά ενώ πριν έτρωγα κανονικά τώρα πεινάω όλη μέρα ! Την προηγούμενη εβδομάδα ενώ όλα ήταν καλά μου βρήκε ο γιατρος ότι μίκρυνε ο τραχηλος και μου έδωσε προγεστερονη και έχω αγχωθεί αρκετά αλλά ο γιατρος μου με καθησύχασε και απλά μου είπε ξεκούραση όχι περπάτημα όχι βάρη και θα το παρακολουθούμε! Εύχομαι σε όλες τις εγκυμονούσες με το καλό τα μωράκια σας !!!

• Μου αρέσει 1

Just now, katiak92 said:

Καλημέρα σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ! Περιμενω το πρώτο μου μωράκι τέλη Ιουλίου και είναι κοριτσάκι αν δεν αλλάξει κάτι στην β επιπέδου που θα την κάνω μεθαύριο :)  Είμαι 26 χρόνων και έχω ΠΗΤ με βάσει περιόδου  24/7 αλλά επειδή η σύλληψη έγινε καθυστερημένα μάλλον αντί για 22 εβδομάδων είμαι 21 εβδομάδες κ 3 ημερών! Διαβάζω πολύ καιρό το τοπικ και σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ ! Έχω πάρει 5 κιλά μέχρι τώρα. Έχω ξεκινήσει να πεινάω αρκετά ενώ πριν έτρωγα κανονικά τώρα πεινάω όλη μέρα ! Την προηγούμενη εβδομάδα ενώ όλα ήταν καλά μου βρήκε ο γιατρος ότι μίκρυνε ο τραχηλος και μου έδωσε προγεστερονη και έχω αγχωθεί αρκετά αλλά ο γιατρος μου με καθησύχασε και απλά μου είπε ξεκούραση όχι περπάτημα όχι βάρη και θα το παρακολουθούμε! Εύχομαι σε όλες τις εγκυμονούσες με το καλό τα μωράκια σας !!!

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! :grin: χρειάζεται προσοχή, όλες πρέπει  να προσέχουμε.

Κορίτσια αγόρασα φανταστικές φράουλες κ έφαγα, πεντανόστιμες.

Just now, Giosotpk said:

Μια όμορφη καλημέραααααα :x

Βάζεις κατά λάθος εμότζι με νεύρα ή μ φαίνεται; :razz:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...