Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Dora367 είπε:

Όντως έτσι είναι και σήμερα που ρώτησα την γυναικολόγο μου είπε ότι είναι επειδή μεγαλωνει το μωράκι και πιέζει τα όργανα. Ίσως και η στάση του μωρού εμποδίζει μερικές φορές τις κινήσεις μας :)

Εγώ τα έχω πάρει σχεδόν όλα γιατί δεν ξέρουμε και σιγουρα μήπως γεννησουμε και νωρίτερα, ή αν βαρύνουμε μετά που να τρέχεις στα μαγαζιά. Σιγά σιγά από τώρα ότι μαζέψουμε. Τώρα σε λίγες εβδομάδες θα κάνουμε και την καμπύλη σάκχαρου. Εσείς την έχετε κάνει; 

Καλά έκανες και τα πήρες από τώρα ... 

Γιατί όσο ναναι δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι μετά ...εγώ με το ζόρι ανεβαίνω και τα σκαλιά πλέον ... 

Όχι εγώ 3 Απριλίου θα την κάνω που θα πάω πάλι στο γιατρό ... 

Νομίζω καλό είναι να κάνουμε με μια διατροφή 10 μέρες πριν ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, happysmile είπε:

Καλημερααα..εγω τελος του μηνα λεω να την κανω αφου δεν φαω γλυκο για 4 μερες τουλαχιστον.

Καλημέρα ... 

Α δεν το ήξερα ότι δεν πρέπει να φάμε γλυκό κάτι μέρες πιο νωρίς...να το έχω υπόψιν ...αν τα καταφέρω :P

Τι κάνετε σήμερα κορίτσια ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρα ... 

Α δεν το ήξερα ότι δεν πρέπει να φάμε γλυκό κάτι μέρες πιο νωρίς...να το έχω υπόψιν ...αν τα καταφέρω :P

Τι κάνετε σήμερα κορίτσια ? 

Αγαπη δεν ειναι απαραιτητο..εγω ετσι το σκεφτηκα απλα...

12 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Καλά έκανες και τα πήρες από τώρα ... 

Γιατί όσο ναναι δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι μετά ...εγώ με το ζόρι ανεβαίνω και τα σκαλιά πλέον ... 

Όχι εγώ 3 Απριλίου θα την κάνω που θα πάω πάλι στο γιατρό ... 

Νομίζω καλό είναι να κάνουμε με μια διατροφή 10 μέρες πριν ... 

Μου το είπαν και εμένα για την διατροφή. Ειδικά λέει το πρωί της εξέτασης να προσέξουμε το πρωινό. 

Εσύ έχεις αγοράσει κάτι; σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Διαφημίσεις

Just now, Dora367 said:

Μου το είπαν και εμένα για την διατροφή. Ειδικά λέει το πρωί της εξέτασης να προσέξουμε το πρωινό. 

Γεια σας! Το πρωί της εξέτασης νομίζω πρέπει να πας νηστική.

Κορίτσια είμαστε άλλες στην 24 κ άλλες στην 25 εβδομάδα; εγώ είμαι στην 24. Άντε με το καλό να φτάσουμε τουλάχιστον στην 32, που είναι το πρώτο ασφαλές σχετικά μαξιλαράκι.

1 hour ago, happysmile είπε:

Αγαπη δεν ειναι απαραιτητο..εγω ετσι το σκεφτηκα απλα...

Κοίτα εγώ διάβασα στο ίντερνετ ότι θέλει 10 μέρες μια ισορροπημένη διατροφή ...

Just now, Dora367 είπε:

Το πρωί πρέπει να είσαι νηστικη Από ότι ξέρω σου περνούν αίμα μετά πίνεις κάτι που το περνεις από το φαρμακείο κάθεσαι δύο ώρες σου περνούν αίμα και μετά κάθεσαι άλλη μια ώρα και σου ξανά περνούν αίμα κάπως έτσι ... 

Εγώ κάτι ρουχαλακια έχω αγοράσει ...τώρα θα δω πότε θα πάω να τα αγοράσω όλα ...δεν κρατιεμαι κιόλας θέλω να πάω να τα αγοράσω τώρα ... Έχω και τον άντρα μου που δεν μου λέει όχι ... Αλλά λέω ας το αφήσω ακόμα για σήμερα ...αύριο θα δω χαχαχαχ ... 

Είμαι στην 23 εβδομάδα και 5 τώρα ...εσύ σε πια εβδομάδα είσαι και τι έχεις αγοράσει μέχρι στιγμής ? 

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια είμαστε άλλες στην 24 κ άλλες στην 25 εβδομάδα; εγώ είμαι στην 24. Άντε με το καλό να φτάσουμε τουλάχιστον στην 32, που είναι το πρώτο ασφαλές σχετικά μαξιλαράκι.

Και εγώ έτσι ξέρω νηστική το πρωί και σου περνούν τρεις φορές αίμα ... 

Εμένα με βάση την αυχενική είμαι 23 και 5 με βάση την β επιπέδου είμαι 24 ακριβώς ... 

Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας ...και δεν θέλω να το σκέφτομαι πόσες εβδομάδες έχουμε ακόμα ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Το πρωί πρέπει να είσαι νηστικη Από ότι ξέρω σου περνούν αίμα μετά πίνεις κάτι που το περνεις από το φαρμακείο κάθεσαι δύο ώρες σου περνούν αίμα και μετά κάθεσαι άλλη μια ώρα και σου ξανά περνούν αίμα κάπως έτσι ... 

Εγώ κάτι ρουχαλακια έχω αγοράσει ...τώρα θα δω πότε θα πάω να τα αγοράσω όλα ...δεν κρατιεμαι κιόλας θέλω να πάω να τα αγοράσω τώρα ... Έχω και τον άντρα μου που δεν μου λέει όχι ... Αλλά λέω ας το αφήσω ακόμα για σήμερα ...αύριο θα δω χαχαχαχ ... 

Είμαι στην 23 εβδομάδα και 5 τώρα ...εσύ σε πια εβδομάδα είσαι και τι έχεις αγοράσει μέχρι στιγμής ? 

Εμένα με βάση την αυχενική είμαι 23 και 5 με βάση την β επιπέδου είμαι 24 ακριβώς ... 

Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας ...και δεν θέλω να το σκέφτομαι πόσες εβδομάδες έχουμε ακόμα ...

Ισχύει, είμαστε όμως πάνω απο το μισό. :)

Εγω ειμαι 22 και 5..πηγα σημερα συο γιατρο κι ειναι 500 γρσμμαρια ο μπεμπης...εγω ακομα δεν εχω παρει τιποτα..απ τον αλλο μηνα λεω..φοβαμαι οτι ειναι νωρις ακομα δεν ξερω...:-o

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Εγώ είμαι στην 24. Επειδή μένω Γερμανία έχουμε άλλο σύστημα Για αυτή την εξέταση. Πρέπει να πιω από το σπίτι ένα μπουκαλάκι γλυκόζη που μου έδωσαν και μετά να πάω να μου πάρουν αιμα

Γειά σας κορίτσια...Το πρωί έκανα τη Β επιπέδου.Ολα τέλεια.Η μπέμπα είναι 450 γραμμάρια.Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει την καμπύλη ζαχάρου στη βιοϊατρική.Εκει μου έδωσαν το υγρό σε ένα μικρό ποτηράκι.Δεν ήταν κάτι τρομερό. 

LJqDp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Ναι επειδή Γερμανία πίνω την γλυκόζη από το σπίτι και μετά πάω στη γιατρό. Και εγώ 24 εβδομάδων είμαι. 

Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα γιατί έτσι κι αλλιώς όλοι οι συγγενείς μου είναι Ελλάδα οπότε αν χρειαστεί και γεννήσω νωρίτερα μην τρέχω μόνη τελευταία ώρα να πάρω ότι λείπει 

Just now, Mpempoulaki είπε:

Γειά σας κορίτσια...Το πρωί έκανα τη Β επιπέδου.Ολα τέλεια.Η μπέμπα είναι 450 γραμμάρια.Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει την καμπύλη ζαχάρου στη βιοϊατρική.Εκει μου έδωσαν το υγρό σε ένα μικρό ποτηράκι.Δεν ήταν κάτι τρομερό. 

Ωραία που βγήκαν όλα τέλεια ...και εμένα η μπέμπα τόσο ήταν 450 γραμμάρια ... Μικρουλια είναι ακόμα ... 

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Εγω ειμαι 22 και 5..πηγα σημερα συο γιατρο κι ειναι 500 γρσμμαρια ο μπεμπης...εγω ακομα δεν εχω παρει τιποτα..απ τον αλλο μηνα λεω..φοβαμαι οτι ειναι νωρις ακομα δεν ξερω...:-o

Μεγαλώνει η μπέμπης :x σου ρίχνει καλές κλωτσιές ? 

Σε καταλαβαίνω που φοβάσαι αλλά μην σκέφτεσαι έτσι κάτσε να το χαρείς ...όταν πας εκεί στα μωρουδιστικα θα πάθεις την πλάκα σου ... 

πρίν από 38 λεπτά , Elenpap είπε:

Ισχύει, είμαστε όμως πάνω απο το μισό. :)

Ναι όντως είμαστε πάνω από το μισό ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...