Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Μαρίτσα10 είπε:

Έχετε καθόλου ιδέα τι διαδικασία πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την άδεια εγκυμοσύνης κ λοχείας;

Οχι Μαριτσα κ το αφηνω για τελευταια στιγμη κ γω λογικα τελος Μαιου θα σταματησω εγω

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι για την αναρρωτική που πήρα τον Φεβρουάριο θα περάσω επιτροπή ΙΚΑ τέλη Μαϊου

Πλακα κανεις?αυτα εχω την εντυπωση καταβαλονται αμεσα..

Κορίτσια κ σε μένα συμβαίνει όταν βάζει ο άντρας μου το χέρι του στην κοιλιά μου να μην κάνει τίποτα. Κ σήμερα κ μένα κατάλαβε κλωτσίτσα του, πρώτη φορά. Από άγχος πώς τα πάτε; εγώ έχω κάποιες μέρες, κ κάτι σαν υπερένταση.

Just now, happysmile είπε:

Πλακα κανεις?αυτα εχω την εντυπωση καταβαλονται αμεσα..

Ελπίζω να μην έχει την ταλαιπωρία της αναρρωτικης. Τα λεφτά από το ΙΚΑ για την αναρρωτικη λογικά θα τα πάρω Ιούνιο. 

Just now, Elenpap είπε:

Κορίτσια κ σε μένα συμβαίνει όταν βάζει ο άντρας μου το χέρι του στην κοιλιά μου να μην κάνει τίποτα. Κ σήμερα κ μένα κατάλαβε κλωτσίτσα του, πρώτη φορά. Από άγχος πώς τα πάτε; εγώ έχω κάποιες μέρες, κ κάτι σαν υπερένταση.

Εγώ με το ζόρι καταλαβαίνω κάτι... οπότε ο άντρας μου δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει τίποτα. 

• Χαχα 1

POzcp3.pngal9Sp3.png

Just now, Elenpap είπε:

Κ γω αγαπη μου αρκετες φορες!!

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού σε γιατρό γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μας δώσει μια βεβαίωση για το πότε είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού. Δεν ξέρω όμως τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί μας για να το πιστοποιήσει. 

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού σε γιατρό γυναικολόγο του ΙΚΑ για να μας δώσει μια βεβαίωση για το πότε είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού. Δεν ξέρω όμως τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί μας για να το πιστοποιήσει. 

Σε περιπτωση που δεν εχεις νοσοκομειακο γιατρο.

Just now, Elenpap είπε:

Πιστεύω όταν νιώθει ο μπαμπάς την πρώτη κλωτσιά τότε συνειδητοποιεί ότι θα γίνει μπαμπάς ... Πιο νωρίς απλά είναι σαν μια σκέψη ...τώρα είναι η πρώτη επαφή ... 

Και εγώ κάποιες μέρες έχω πολύ άγχος ...από το πουθενά, άλλες φορές για ασήμαντα πράγματα και αλλες πάλι όχι...και δεν μπορώ να το διαχειρίζομαι σωστά ...προσπαθώ πολύ αλλά πολλές φορές δεν τα καταφέρνω και με περνούν και τα κλάματα.... εσύ πως το διαχειρίζεσαι ?

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Πιστεύω όταν νιώθει ο μπαμπάς την πρώτη κλωτσιά τότε συνειδητοποιεί ότι θα γίνει μπαμπάς ... Πιο νωρίς απλά είναι σαν μια σκέψη ...τώρα είναι η πρώτη επαφή ... 

Και εγώ κάποιες μέρες έχω πολύ άγχος ...από το πουθενά, άλλες φορές για ασήμαντα πράγματα και αλλες πάλι όχι...και δεν μπορώ να το διαχειρίζομαι σωστά ...προσπαθώ πολύ αλλά πολλές φορές δεν τα καταφέρνω και με περνούν και τα κλάματα.... εσύ πως το διαχειρίζεσαι ?

Βασικά προσπαθώ να μν αναλύω τους φόβους π έχω σχετικά με το μωρό. Εντάξει, το άγχος είναι κομμάτι της εγκυμοσύνης, το αποδέχεσαι κ ζεις μαυτό. 

Just now, Elenpap είπε:

Βασικά προσπαθώ να μν αναλύω τους φόβους π έχω σχετικά με το μωρό. Εντάξει, το άγχος είναι κομμάτι της εγκυμοσύνης, το αποδέχεσαι κ ζεις μαυτό. 

Και πως καθησυχαζεσαι ? 

Μεγαλο βήμα να αποδεχτείς και να ζεις με το άγχος ... 

Απλά πρέπει να βρει ο κάθενας το τρόπο να καθησυχαζεται ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

On 16/3/2019 at 6:57 ΜΜ, Giosotpk είπε:

Ναι το παθαίνω και εγώ όταν σηκώνομαι από μια καρέκλα που κάθομαι πολύ ώρα αλλά συνήθως γιατί κατουριεμαι το νιώθω και μετά φεύγει ... Δεν πιστεύω να είναι κάτι μικρό πονακια είναι λογικό να έχουμε ...όλο μας το σώμα αλλάζει κάνει και ένα μωράκι βόλτες μέσα λογικό :lol:

Όντως έτσι είναι και σήμερα που ρώτησα την γυναικολόγο μου είπε ότι είναι επειδή μεγαλωνει το μωράκι και πιέζει τα όργανα. Ίσως και η στάση του μωρού εμποδίζει μερικές φορές τις κινήσεις μας :)

2 ώρες πρίν, Giosotpk είπε:

Ναι σιγά σιγά χρειάζεται να γίνουν η αγορές ...πιστεύω πως αργότερα με το ζόρι θα κουνιομαστε και δύσκολα θα πηγαίνουμε για αγορές ... 

Εγώ μέχρι τον  8 πιστεύω θα τα έχω τελειώσει ...

Εγώ τα έχω πάρει σχεδόν όλα γιατί δεν ξέρουμε και σιγουρα μήπως γεννησουμε και νωρίτερα, ή αν βαρύνουμε μετά που να τρέχεις στα μαγαζιά. Σιγά σιγά από τώρα ότι μαζέψουμε. Τώρα σε λίγες εβδομάδες θα κάνουμε και την καμπύλη σάκχαρου. Εσείς την έχετε κάνει; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...