Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giosotpk είπε:

Αυτά είναι τα σελτεδακια και τα διάβασα στο ίντερνετ και έλεγα τι είναι αυτά ... 

Λοιπόν κάνω καφέ και σας την γράφω 

Να σε ρωτήσω κουβέρτουλα κανονική πήρες ? Όχι αγκαλιας ? Είχε αγκαλιας θυμάσαι γιατί εγώ όταν είχα πάει δεν είχα κοιτάξει 

Λοιπόν εμένα επειδή θα μου φέρουν αρκετά κανόνισα με βάση τι θα χρειαστώ εγώ οπότε στην ποσότητα τα κοιτάτε εσείς ... 

2 σετ σεντόνια 

2κουβερτες αγκαλιας 

3 σελτεδακια 

Σαλιαρες ( έχει στα τζάμπο για 6 € νομίζω 5-6 τεμάχια ) 

3 πιπίλες 

3 πανάξια ώμου 

Σουτιέν θηλασμού 

Επιθέματα θηλασμού 

Κρέμα για της θηλές 

Πάνες 

Μωρό μαντήλα 

Κρέμα συγκαματος 

Baby oil 

Αφρολουτρα σαμπουάν μωρού 

2 μπουρνοζοπετσετες 

4 πανάξια μπάνιου 

2 πετσέτες 

Μπανιέρα 

Καθαρό οινόπνευμα 

Χτένα νυχοκοπτη 

Θερμόμετρο νερού 

4 φορμακια ολόσωμα 

5 ζιπουνακια 

6 ζευγάρια κάλτσες 

3 ζευγάρια γαντακια  

Και υπό σκέψη είναι η κουβέρτα βόλτας γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει κουβέρτα το καλοκαίρι ...ένα μαξιλάρι ύπνου που κάθεται στο πλάι το μωρό το είδα στα τζάμπο θέλω να ρωτήσω παιδίατρο πρώτα και σκουφάκια ... 

Τώρα αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε για να συμπληρώσουμε 

Πολυ σωστη σε βρισκω νυχτικιες για μας θηλασμου.κ εσωρουχα εγκυμοσυνης.κοιτα μια απλη μηρα Ιουλιο π θα γενησσουμε καμμια πικε μωρε για το καροτσι οχι καμμια χοντρη κ αυτα ζεστενονται!

Just now, Elenpap είπε:

Έριξα μια ματιά στο ίντερνετ, κ γω κάτι τέτοιο κοίταξα.

Δυστυχώς όμως δεν τα λες και φτηνά τα καρότσι ... 

Να ρωτήσω θα αγοράσετε ειδικό απορρυπαντικο για τα ρούχα του μωρού ? 

Just now, happysmile είπε:

Πολυ σωστη σε βρισκω νυχτικιες για μας θηλασμου.κ εσωρουχα εγκυμοσυνης.κοιτα μια απλη μηρα Ιουλιο π θα γενησσουμε καμμια πικε μωρε για το καροτσι οχι καμμια χοντρη κ αυτα ζεστενονται!

Α ναι της ξέχασα της νυχτικες 

Δηλαδή όχι της Fleece που έχουν τα τζάμπο ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Δυστυχώς όμως δεν τα λες και φτηνά τα καρότσι ... 

Να ρωτήσω θα αγοράσετε ειδικό απορρυπαντικο για τα ρούχα του μωρού ? 

Α ναι της ξέχασα της νυχτικες 

Δηλαδή όχι της Fleece που έχουν τα τζάμπο ? 

Θα το λεγα κ γω, το καρότσι είναι απο τα μεγαλύτερα έξοδα. Απορρυπαντικό άκουσα οτι είναι πολύ καλο το προδερμ κ το planet baby.

Just now, Elenpap είπε:

Θα το λεγα κ γω, το καρότσι είναι απο τα μεγαλύτερα έξοδα. Απορρυπαντικό άκουσα οτι είναι πολύ καλο το προδερμ κ το planet baby.

Κ αυτες ζεστες τις ειδα!!τωρα δειτε κ σεις!δεν εχει μεγαλη ποικιλια στις κουβερτες οσο σε πετσετες κ τα σχετικα!

Just now, Elenpap είπε:

Θελουμε κ μπιμπερο μην τυχον κ δεν τα φτανει ο θηλασμος κ χρειαζονται κ συμπληρωμα

Διαφημίσεις

Κ αυτες ζεστες τις ειδα!!τωρα δειτε κ σεις!δεν εχει μεγαλη ποικιλια στις κουβερτες οσο σε πετσετες κ τα σχετικα!

Θελουμε κ μπιμπερο μην τυχον κ δεν τα φτανει ο θηλασμος κ χρειαζονται κ συμπληρωμα

Έτσι μου φάνηκε και εμένα ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε κουβέρτες τα τζάμπο ... Θα δω τι θα κάνω ...απλά δεν θέλω να πάρω και να μην χρησιμοποιηθούν ... 

Ναι τα ξέχασα τα Μπίμπερο 2 πιστεύω για αρχή είναι καλά εφόσον θα θηλάζουμε μετά βλέπουμε τι λέτε ? 

Just now, Elenpap είπε:

Ναι δυστυχώς έχεις δίκιο ... Και έχω ψάξει και σε σάιτ του εξωτερικού και εκεί της ίδιες τιμές έχει ... 

Χρειάζεται να πάρουμε ειδικό απορρυπαντικό ? Αν τα πλένουμε με το δικό μας το υγρό δεν κάνει ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Έτσι μου φάνηκε και εμένα ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε κουβέρτες τα τζάμπο ... Θα δω τι θα κάνω ...απλά δεν θέλω να πάρω και να μην χρησιμοποιηθούν ... 

Ναι τα ξέχασα τα Μπίμπερο 2 πιστεύω για αρχή είναι καλά εφόσον θα θηλάζουμε μετά βλέπουμε τι λέτε ? 

Ναι δυστυχώς έχεις δίκιο ... Και έχω ψάξει και σε σάιτ του εξωτερικού και εκεί της ίδιες τιμές έχει ... 

Χρειάζεται να πάρουμε ειδικό απορρυπαντικό ? Αν τα πλένουμε με το δικό μας το υγρό δεν κάνει ? 

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...σκέψου οτι καποια βρεφικά μάλιστα δεν καθαρίζουν κ καλά...

Just now, Elenpap είπε:

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...σκέψου οτι καποια βρεφικά μάλιστα δεν καθαρίζουν κ καλά...

Εγώ σκέφτηκα για αρχή να τα πλένω με το δικό μας ...στο κάτω κάτω επαφή με τα δικά μου ρούχα θα έχει το μωρό ..δεν θέλω να το μάθω σαν να το έχω σε γυάλα κατάλαβες τι εννοώ ? 

Τελικά με κούνια τι θα κάνεις θα πάρεις καλαθουνα για αρχή ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Εγώ σκέφτηκα για αρχή να τα πλένω με το δικό μας ...στο κάτω κάτω επαφή με τα δικά μου ρούχα θα έχει το μωρό ..δεν θέλω να το μάθω σαν να το έχω σε γυάλα κατάλαβες τι εννοώ ? 

Τελικά με κούνια τι θα κάνεις θα πάρεις καλαθουνα για αρχή ? 

Θα πάρω ένα λίκνο λογικά, αλλά δεν το χω ψαξει ακομα.

Just now, Elenpap είπε:

Θα πάρω ένα λίκνο λογικά, αλλά δεν το χω ψαξει ακομα.

Υπάρχουν προσφορές που τα έχουν όλα κούνια καροτσάκι λίκνο ..σαν πακέτο μήπως σε συμφέρει αυτό παρά να τα αγοράσεις μεμονωμένα 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

49 minutes ago, Giosotpk said:

Υπάρχουν προσφορές που τα έχουν όλα κούνια καροτσάκι λίκνο ..σαν πακέτο μήπως σε συμφέρει αυτό παρά να τα αγοράσεις μεμονωμένα 

Ναι, μετα την 26η εβδομαδα θα πάμε να τα δούμε από κοντά κ θα αποφασίσουμε σιγά σιγά...

Just now, Elenpap είπε:

Ναι, μετα την 26η εβδομαδα θα πάμε να τα δούμε από κοντά κ θα αποφασίσουμε σιγά σιγά...

Ναι σιγά σιγά χρειάζεται να γίνουν η αγορές ...πιστεύω πως αργότερα με το ζόρι θα κουνιομαστε και δύσκολα θα πηγαίνουμε για αγορές ... 

Εγώ μέχρι τον  8 πιστεύω θα τα έχω τελειώσει ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Ναι σιγά σιγά χρειάζεται να γίνουν η αγορές ...πιστεύω πως αργότερα με το ζόρι θα κουνιομαστε και δύσκολα θα πηγαίνουμε για αγορές ... 

Εγώ μέχρι τον  8 πιστεύω θα τα έχω τελειώσει ...

Ασε που με την ζεστη δεν θα μπορουμε να κουνηθουμε..

Just now, Giosotpk είπε:

Κορίτσια ένιωσε ο μπαμπάς το μωράκι ? 

Εμένα σήμερα είχε το χέρι στην κοιλιά και κλοτσισε πολύ δυνατά η μικρή και την κατάλαβε ... 

Ο δικος μ ειναι μυστηριο αγορι με το που βαζει καποιος το χερι του εκτος απο μενα μαρμαρωνει..αχαχαχαχαχα

Ασε που με την ζεστη δεν θα μπορουμε να κουνηθουμε..

Ο δικος μ ειναι μυστηριο αγορι με το που βαζει καποιος το χερι του εκτος απο μενα μαρμαρωνει..αχαχαχαχαχα

Χαχαχχαχαχα ...ακίνητος εντελώς ?

Ναι όντως την ζέστη την ξέχασα ... Πάλι καλά που δεν θα φάμε όλο το καλοκαίρι ...ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει πολύ καύσωνα ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...