Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου του 19!!!!

Eleni2512

Recommended Posts

Just now, Giosotpk said:

Θα κουνιούνται κιόλας πω πω ... Από την μία θέλω τόσο πολύ να την πάρω επιτέλους αγκαλιά από την άλλη όμως και φοβάμαι ... 

Από ρούχα τι περνούμε ? Και τι νούμερο ? 

0-3 αλλά αν είναι μικρό μωράκι παίζει να ναι κ μεγάλο αρχικά. Νομίζω υπάρχουν κ 0-0 αλλά δν είμαι σίγουρη. Νομίζω για αρχή θα πάρουμε μερικά κοντομάνικα και λίγα μακρυμάνικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Elenpap είπε:

0-3 αλλά αν είναι μικρό μωράκι παίζει να ναι κ μεγάλο αρχικά. Νομίζω υπάρχουν κ 0-0 αλλά δν είμαι σίγουρη. Νομίζω για αρχή θα πάρουμε μερικά κοντομάνικα και λίγα μακρυμάνικα.

Και εγώ σκέφτηκα 0-3 λίγα γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και ίσως δεν προλάβουν να τα φορέσουν όλα αν πάρουμε πολλά ... 

Πιστεύω 10 ζιπουνακι είναι καλά...η όχι ? 

Και καλτσουλες και γαντακια ...  

Τι άλλο ? 

Μερικές φορές μου έρχονται τόσα πράγματα που πρέπει να πάρω και άλλες δεν θυμάμαι τίποτα :wacko:

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Και εγώ σκέφτηκα 0-3 λίγα γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και ίσως δεν προλάβουν να τα φορέσουν όλα αν πάρουμε πολλά ... 

Πιστεύω 10 ζιπουνακι είναι καλά...η όχι ? 

Και καλτσουλες και γαντακια ...  

Τι άλλο ? 

Μερικές φορές μου έρχονται τόσα πράγματα που πρέπει να πάρω και άλλες δεν θυμάμαι τίποτα :wacko:

10 νομίζω αρκούν...ίσως κ υπέραρκετά. Σε σχέση με παιχνίδια στην αρχή, χρειάζεται λογικά μασητικά;

Just now, Elenpap είπε:

10 νομίζω αρκούν...ίσως κ υπέραρκετά. Σε σχέση με παιχνίδια στην αρχή, χρειάζεται λογικά μασητικά;

Ναι πιστεύω κυρίως τέτοια χρειάζεται ... 

Αν σκεφτείς ότι τα πιο πολλά θα μας τα φέρνει και στο κεφάλι χαχαχαχ ... 

Θα χρειαστούμε και χτένα για τα μαλλιά και νυχοκοπτη ? Πως κόβουμε τα νύχια σε τόσο μικρά χεράκια ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

On 3/16/2019 at 10:14 PM, Giosotpk said:

Ναι πιστεύω κυρίως τέτοια χρειάζεται ... 

Αν σκεφτείς ότι τα πιο πολλά θα μας τα φέρνει και στο κεφάλι χαχαχαχ ... 

Θα χρειαστούμε και χτένα για τα μαλλιά και νυχοκοπτη ? Πως κόβουμε τα νύχια σε τόσο μικρά χεράκια ? 

Καλημέρα. Χθες δεν μπορούσα να απαντήσω, σαν να είχε κολλήσει...:(

Θα χρειαστούμε χτενα και ψαλιδάκι. Ελα ντε...θα ναι μικροσκοπικά. 

Κορίτσια με τις δουλειές του σπιτιού τί κάνετε; πχ στο μπάνιο, χλωρίνες κτλ. Εγώ δυσκολεύομαι πλέον και να σκύψω.

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Elenpap είπε:

Καλημέρα. Χθες δεν μπορούσα να απαντήσω, σαν να είχε κολλήσει...:(

Θα χρειαστούμε χτενα και ψαλιδάκι. Ελα ντε...θα ναι μικροσκοπικά. 

Κορίτσια με τις δουλειές του σπιτιού τί κάνετε; πχ στο μπάνιο, χλωρίνες κτλ. Εγώ δυσκολεύομαι πλέον και να σκύψω.

Καλημέρα καλή εβδομάδα ... 

Ναι και εγώ προσπάθησα εχθές να γράψω αλλα δεν γινόταν τίποτα ... 

Ναι και εγώ σιγά σιγά δυσκολεύομαι με την δουλειές ...ειδικά την χλωρίνη δεν μπορώ να την μυρίζω νιώθω πολύ έντονα την μυρωδιά της ... σιγά σιγά όμως τα κάνω και όπου ζοριζομαι πολύ με βοηθάει ο άντρας μου ... 

Just now, happysmile είπε:

Καλημερα...καλη βδομαδα!!η σελιδα τα χε παιξει ..πηγα τζαμπο κ του ψωνισα.....

Καλημέρααααα ... 

Για πες μας τι καλό πήρες ? 

Εγώ εχθές έκατσα και έκανα μια λίστα με το τι χρειαζόμαστε ... 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα ... 

Ναι και εγώ προσπάθησα εχθές να γράψω αλλα δεν γινόταν τίποτα ... 

Ναι και εγώ σιγά σιγά δυσκολεύομαι με την δουλειές ...ειδικά την χλωρίνη δεν μπορώ να την μυρίζω νιώθω πολύ έντονα την μυρωδιά της ... σιγά σιγά όμως τα κάνω και όπου ζοριζομαι πολύ με βοηθάει ο άντρας μου ... 

Καλημέρααααα ... 

Για πες μας τι καλό πήρες ? 

Εγώ εχθές έκατσα και έκανα μια λίστα με το τι χρειαζόμαστε ... 

Λοιπον καλτσακια πολλα απο 0/6 μηνων.σελτεδακια. αυτο το αδιαβροχο για να το αλλαζεις πανω.μπουρνουζι πετσετακια κ μια μικρη κουβερτουλα..αχχ αγαπη πες την λιστα σου να την δουμε!!!

Just now, happysmile είπε:

Λοιπον καλτσακια πολλα απο 0/6 μηνων.σελτεδακια. αυτο το αδιαβροχο για να το αλλαζεις πανω.μπουρνουζι πετσετακια κ μια μικρη κουβερτουλα..αχχ αγαπη πες την λιστα σου να την δουμε!!!

Αυτά είναι τα σελτεδακια και τα διάβασα στο ίντερνετ και έλεγα τι είναι αυτά ... 

Λοιπόν κάνω καφέ και σας την γράφω 

Να σε ρωτήσω κουβέρτουλα κανονική πήρες ? Όχι αγκαλιας ? Είχε αγκαλιας θυμάσαι γιατί εγώ όταν είχα πάει δεν είχα κοιτάξει 

Λοιπόν εμένα επειδή θα μου φέρουν αρκετά κανόνισα με βάση τι θα χρειαστώ εγώ οπότε στην ποσότητα τα κοιτάτε εσείς ... 

2 σετ σεντόνια 

2κουβερτες αγκαλιας 

3 σελτεδακια 

Σαλιαρες ( έχει στα τζάμπο για 6 € νομίζω 5-6 τεμάχια ) 

3 πιπίλες 

3 πανάξια ώμου 

Σουτιέν θηλασμού 

Επιθέματα θηλασμού 

Κρέμα για της θηλές 

Πάνες 

Μωρό μαντήλα 

Κρέμα συγκαματος 

Baby oil 

Αφρολουτρα σαμπουάν μωρού 

2 μπουρνοζοπετσετες 

4 πανάξια μπάνιου 

2 πετσέτες 

Μπανιέρα 

Καθαρό οινόπνευμα 

Χτένα νυχοκοπτη 

Θερμόμετρο νερού 

4 φορμακια ολόσωμα 

5 ζιπουνακια 

6 ζευγάρια κάλτσες 

3 ζευγάρια γαντακια  

Και υπό σκέψη είναι η κουβέρτα βόλτας γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει κουβέρτα το καλοκαίρι ...ένα μαξιλάρι ύπνου που κάθεται στο πλάι το μωρό το είδα στα τζάμπο θέλω να ρωτήσω παιδίατρο πρώτα και σκουφάκια ... 

Τώρα αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε για να συμπληρώσουμε 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Αυτά είναι τα σελτεδακια και τα διάβασα στο ίντερνετ και έλεγα τι είναι αυτά ... 

Λοιπόν κάνω καφέ και σας την γράφω 

Να σε ρωτήσω κουβέρτουλα κανονική πήρες ? Όχι αγκαλιας ? Είχε αγκαλιας θυμάσαι γιατί εγώ όταν είχα πάει δεν είχα κοιτάξει 

Λοιπόν εμένα επειδή θα μου φέρουν αρκετά κανόνισα με βάση τι θα χρειαστώ εγώ οπότε στην ποσότητα τα κοιτάτε εσείς ... 

2 σετ σεντόνια 

2κουβερτες αγκαλιας 

3 σελτεδακια 

Σαλιαρες ( έχει στα τζάμπο για 6 € νομίζω 5-6 τεμάχια ) 

3 πιπίλες 

3 πανάξια ώμου 

Σουτιέν θηλασμού 

Επιθέματα θηλασμού 

Κρέμα για της θηλές 

Πάνες 

Μωρό μαντήλα 

Κρέμα συγκαματος 

Baby oil 

Αφρολουτρα σαμπουάν μωρού 

2 μπουρνοζοπετσετες 

4 πανάξια μπάνιου 

2 πετσέτες 

Μπανιέρα 

Καθαρό οινόπνευμα 

Χτένα νυχοκοπτη 

Θερμόμετρο νερού 

4 φορμακια ολόσωμα 

5 ζιπουνακια 

6 ζευγάρια κάλτσες 

3 ζευγάρια γαντακια  

Και υπό σκέψη είναι η κουβέρτα βόλτας γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλει κουβέρτα το καλοκαίρι ...ένα μαξιλάρι ύπνου που κάθεται στο πλάι το μωρό το είδα στα τζάμπο θέλω να ρωτήσω παιδίατρο πρώτα και σκουφάκια ... 

Τώρα αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε για να συμπληρώσουμε 

Πολύ ωραία πραγματάκια. :) εκεί που το αλλάζουμε, τί βάζουμε από κάτω;

Διαφημίσεις

Just now, Elenpap είπε:

Πολύ ωραία πραγματάκια. :) εκεί που το αλλάζουμε, τί βάζουμε από κάτω;

Σελτεδακια λέγονται ... Εσύ όμως πήρες αλλαξιερα οπότε ίσως να μην τα χρειάζεσαι ... 

Πήρες αλλαξιερα που την βάζεις όπου θέλεις η όλο το έπιπλο ? 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Elenpap είπε:

Τα σελτεδάκια είναι για να σκουπίζεις τα σαλάκια;

Α μου απάντησες, ναι.

Οι λαβέτες είναι για τα σαλάκια.

Θέλουμε ειδικό για τα σάλια ? Με πετσετουλα σκέφτηκα εγώ μικρές που έχουν 

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Just now, Giosotpk said:

Θέλουμε ειδικό για τα σάλια ? Με πετσετουλα σκέφτηκα εγώ μικρές που έχουν 

Ναι ναι, στην ουσία είναι μικρές πετσετούλες. Κορίτσια το θέμα καρότσι το έχετε σκεφτεί;

Just now, Elenpap είπε:

Ναι ναι, στην ουσία είναι μικρές πετσετούλες. Κορίτσια το θέμα καρότσι το έχετε σκεφτεί;

Τα καλύτερα και αυτά που συμφέρουν είναι αυτά 3 σε 1 ... και να καλύπτουν πολλά κιλά να κοιτάξετε ...

B8mAp3.pngjo4pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...